|
به دنبال چه چیزی به این تالار میایم ؟؟؟
|
|
۱۰:۵۹, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. یک سوال دارم ![]() . شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟ .
. بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟ . . تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم. من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده، |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۱, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۲:۲۶ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب و احترام
میدونم لحنم مقداری تنده ولی تا اینجا که ناظران با نرمی برخورد کردن انگار کاربران برخوردشون تند تر شده . واقعا زشته این حرکات و بحث ها و این ناسازگاری ها ! ! ! اتفاقا خنده حلال خوب شد که بسته شد ، این اقدام ناظران عالی بود و متشکرم ازشون . ولی عکس العمل بعضی از کاربران مثل بچه ی دو ساله میمونه مثلا بهش میگی بچه فلان چیز برات خوب نیست بدتر لج میکنه که نه من اونو میخوام ، پدر وقتی با نرمی و مهربانی برخورد کنه بچه بدتر لجبازی میکنه ولی وقتی یه سیلی بخوابونه توی دهن بچه دیگه بچه ساکت میشه ، حالا برخورد ناظران ما هنوز به اونجا نرسیده که پدره بچه رو سیلی میزنه و نزارید برسه !کاربرانی که سنتون از من بیشتره . . . من باید بیام این تذکراتو بهتون بدم؟؟؟واقعا خجالت آوره هر کاری و هر چیزی جای خودشو داره ، من هیچوقت نمیام بیداری اندیشه واسه خندیدن و سرگرمی مگر اینکه . . .!! میام تا پاسخ سوالاتمو پیدا کنم یه مقدار با دینم آشنا بشم اگه خسته شدم از نت میام بیرون و خودمو مشغول کاره دیگه ای میکنم نه اینکه بشینم جک بخونم چرا؟؟؟؟؟؟ چون وقتتتتتتتتتتت طلاستتتتت . خدا شاهده من حتی وقتمو واسه تلویزیون نمیزارم چه برسه به اینکه بشیم جک بخونم . این خیلی بده که با بقیه سازگاری نداریم ، این یه ضعف اخلاقیه. با منم برخورد شده توی تالار و پست هام هم حذف شده مثلا : من توی خنده حلال یه پست گذاشتم یکیش درباره ی نماز خوندن بود که حذف شد و دلیلشو از آقای بیداری اندیشه پرسیدم و گفتند : بیداری اندیشه نوشته است:سلام علیکم.من دیگه پیگیری نکردم و تالارو به هم نریختم که چرا پست منو ویرایش کردین . . . باور کنیـــــــــــد نظرم درباره ی بعضی از کاربران عوض شد و این خیــــلــی بده . کاربرانی که میشینید با ناظران بحث میکنید ، کاربرانی که با هم بحث میکنید که تو به من اینو گفتی و چرا گفتی و. . . جدا زشتـــــه این حرکات و در شأن یــــه بچه مسلمون شیعه نیست . هر کاربری هم که بعد این ارسال پست بزنه یا تو خصوصی بگه شما منظورت با منه و . . . بدون عزیز من ، دقیقا با شما هستم و حالا میخوای چیکار کنی؟؟؟ چاره اش همین بود که باهات اینطوری برخورد بشه . . . ما ایرانیا یه ویژگی اخلاقیمون اینه که حتما باید ترور شخصیتیمون کنن تا بشینیم سر جامون. در پناه خدا |
|||
|
|
۵:۳۹, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
یه نقل قول میزنم :
ما فحش زننده ندیدیم حتی سهوا توی خنده ی حلال !!!!!! ناظر محترم مثال نزد من براتون میزنم؟؟؟؟ توی عکس های ترول آخرش فحش بدی می نویسه کاربری که کپی میزنه حواسش نیست اماااااااااااااااا این باعث نمیشه فحش به غیر فحش تبدیل بشه میشه !!!!! یه چیز دیگه : بچه ها میگن مگه خنده و ... گناهه در اون جا رو ببند اینجا رو ببند و خنده حلال چه اشکالی داره یه اعتراف واقعی : من اصلا یادم نمیاد توی تایپیک اندر احوالات رفته باشم و الان تازه متوجه شدم این تایپیک موضوعش طنز بود البته قبلا شنیده بودمش فکر می کردم نقد طنز آمیزه اما برام جالب نبود پس میشه نرفت بعضی جاها این یک و اما دو من صادقانه اعتراف می کنم گاهی گاهیییییییی پیش مویمد که به خاطر خنده ی حلال میومدم یه 10 دقیقه تو تالار علت چی بود چون کلا خوش خنده ام اگه جک درست پیدا نمی کردم دوستام جک ازم میخاستن میومدم اینجا تا بشه دو تا جک قابل تعریف تو جمع رو خوند اما اما هم بارها گفتم هم الان میگم داغون شد بچه ها میان خاطره ها اصلا بی مزه رو می گن من شخصا به ترک دیوار میخندم اما میدیدم 5 صفحه چت روم بی مزه ( قبلا هم گفتم حالا یه جمله یه اشاره به جایی برنمیخوره اما نه دیگه 5 صفحه ) گذاشتید من بودم جای ناظر زودتر تذکر میدادم قبوله من نمیگم صحبت نکنید با هم باشه اگر اومدن یه تایپیک زدن چت روم حلال شما بیا حرف بزن هر چی دوس داری ما نگفتیم بده که اما گفتیم اسپم نده من وقتی دیدم این جوریه هی میومدم وسطش جوک میذاشتم مگه بحث منحرف بشه خواهش کردم قول گرفتم نشد که نشد بعضی ها هم که انگار نه انگار انگاری تابلوی اعلانات میزن من زن میخام راه انداخته بودن این یک نوع بی ادبیه دو حالته که یکی بیاد این جوری بگه : 1- یا ما خیلی با هم صمیمی هستیم 2- یا حد و مرزی نداریم که داریم !!!!! و صمیمی نیستیم دوست من ! من رسما از این کار ناظرا حمات می کنم و به عنوان کاربرای قدیمی تر این تالار ازشون شاکیم که چرااااا این قدر دیر یادتون اومد باید حرکت کنید ما جنسیت یه نفر رو دقت نکردیم تو تالار پوست ما رو کندن ولی راست می گفتن طرز تفکری که من دارم این جا نیست راست می گفتن همه رو نباید مثل خودمون دید |
|||
|
|
۸:۰۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ای بابا. چه خبره !
گفتن اینجا تالار تفریحی نیست. تو نت بگردید پر تالار تفریحیه. برید اونجا.یه تاپیک خنده حلال تعطیل شده.کل نت ک تعطیل نشده.!!
|
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۰:۲۹ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
یکی از بهترین حرکات مدیران بستن این تاپیک بود.
حالا سطح علمی تالار ببینیم از کپی پیست های سایت های دیگه جلوتر میره یا که نه. دوستانی وقت میزارن تاپیک های ارزشمندی میزارن به زور 20تا بازدید 3تا هم تشکر. طرف یک عکس و مطلب که 200بار ملت تو نت دیدنش میزاره همه هار هار هار هار و تشکر تو کمر تشکر. بابا روزی یه مطلب هفته ای یه موضوع جالب و خنده دار نه که تالار شده فقط هرهره حلال. که ای کاش یه کم خلاقیت و طنازی هم توش باشه آدم دلش نمی سوخت. فکر میکنید حس طنزتون قویه بیایید تو مباحث جدی به صورت نیشتر و شُک از طنز استفاده کنید. آقا باز نکنید اون تاپیک رو ببینیم مطالب به چه سمتی میره و دوستان چه چیزی رو واسه عرضه کردن دارند و شاید تحریک به ایجاد تاپیک های مفیدتر بشن و ما رو از علمشون سیراب کنند. وقتی از حد بگذره حذف و محدودیت حقمونه. |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول: جالب بود ![]() خب بچه مسلمون باید بشینه هر کسی هر چی دوست داره بگه ؟ نقل قول:هیچی، میشینم نگاه می کنم! ![]() والا کسی هم نتونسته و حقشو نداره کسی رو ترور شخصیتی کنه، لات صحبت کردن کاری نداره، توهین کردن هم شاخ و دم نداره .... خلاصه اینکه تو این عصبانیت ها دارم کم کم شخصیت دوستان دستم میاد ![]() گرچه احتمالا دیگه کاربرد نداره واسه م!!! اینم ک دارم پست میذارم فقط بخاطر اینه ک هنوز قانع نشدم درباره ی سری حرف ها، وگرنه منم از درگیری و تشنج خوشم نمیاد! اما نمیشینم هر چی ک دوست دارین بگین، بدون منطق و استدلال! |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۲۱:۳۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اول جواب سوال تاپیکتون رو بدم
من برای یه دنیای دیگه هستم. اومدم ببینم دنیای بچه مذهبی ها چه شکلیه . ببینم ماسک دارن ? ، شعار میدن عمل هم میکنن یا نه ? منتها جناب وحید 110 به من گفتن اگه بخوای اسلام رو اینجوری بشناسی مایوس میشی برو تو زندگی 14 معصوم و مطالعه کن . من به حرف ایشون گوش ندادم . و الان مایوس که نه ، عصبانیم از ادمایی که حرفای مذهبی میزنن اما تو یه تاپیک دیگه .......... یه دلیل شخصی هم داره که یکی از مدیران در جریانه .شیوه ی خودم رو هم دارم. تاوانش رو هم دادم . کسی پست منو نگیره دست و شروع کنه به شعار و انتقاد . (!) کسی هم جرات نداره ترورر شخصیتم کنه. **************************************************************************************** حالا جناب میلاد.م شما و سایر ناظرین و مدیران تا حالا رفتید ببینید بخش موضوعات مهم و عادی رو چه کسانی میزنن ؟ جالبترین بخش ،بخش فروع دین هست که همه ی بخش های مهمش رو کاربران عادی زدن .خیلی برام عجیبه. چه عجب !! ++++!!!!! تو همین چیزی که گفتم پتانسیل جذب کاربرا به تاپیک های کاربردی و تولید اندیشه زیاده . منتها وقتی دو تا کاربر جاهل !!! تند تند میزنن تو سر هم . شما دوستان هم بیایید ، سر و صورت زخمی افکار این جاهلان رو مداوا کنید . نه اینکه با زدن تاپیک هایی نمک به زخم این جاهلان بپاشید. راستی چرا پست جناب reza2035 تحلیل و باز نشد ؟ انتقادشون به جاست. خطاب به ما ************************************************* حدف و محدودیت وقتی حق هست که موازی چیزی برای ارائه باشه . !!!!! که بکشونه به اون سمت. |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۰:۲۷)captaincharisma نوشته است: یکی از بهترین حرکات مدیران بستن این تاپیک بود.وزن تالار به همین تحلیل هاست! به تعداد بازدید ها و تشک ها نگاه نکن! یک سری به صفحه افراد آنلاین بزن ببین افراد میهمان (که البته بعضی هاشون عضون ولی اکثرا عضو نیستن) چه مطالبی رو می خونن! همین مطالب علمی و تحلیل! ولی خنده حلال گذراست و یک صفحه تایپیک بره حلو دیکه صفحه های قبل بیات شده ![]() ***** یک حرفی هم با مدیرا دارم: اگر می بینید تایپی خنده حلال انقدر طرفدار داره واسه اینه که تو موضوع های دیگه جذابیت ایجاد نشده، جهت دهی نشده و مدیران و ناظران در حد یک قیچی عمل می کنند برای رفع تکلیف!! فقط گهگاهی یک تایپیکی زده می شه و یک موجی ایجاد می کنه، بعضی موقع ها موضوع جنجالیه مثل صیغه و ...! بعضی موقع ها هم موضوع خوبه مثل موضوع "جهان من بی خدا می شود" و تو یک شبانه روز 10 صفحه می ره جلو (اونم مدیرا میان نابودش می کنن) ! حرف من اینه که مدیرا کجان از این تایپیک های مفید و جذاب رو کلید بزنن؟! |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم خنده ی حلال یا این نیت زده شد که نشون بدیم میشه حلال خندید
میشه با افکار مذهبی یه بخش تفریحی به نسبتا رو مدیریت کرد اما ......... ما نشون دادیم حتی بلد نیستیم یه تایپیک رو اداره کنیم میریم سراغ جوک های تنش زا که یه سری بیان موضع بگیرن میریم سراغ جوک های صرفا جهت خنده صرفا !!!! چه حیف .......... |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱۰:۴۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
![]() * با این در :| |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
من به شخصه فضای اینجا رو دوست دارم..
وقتی از هر چیزی که ربطی به گل نرگسم نداشته باشه حالم بهم بخوره میام اینجا، آروم میشم.. وقتی میبینم بعضی آدما کار خیرشون واسه ریاست میام اینجا، خیالم راحت میشه هنوزم یه عده هستن که با یه اسم مستعار از آقام میگن.. میام که اگه شده حتی واسه یه قدم به خونوادم -از ساداتم..- نزدیکتر شم..همین.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین چیزی که تو تالار نوشتی چی بود؟؟؟؟؟ | revenger | 31 | 14,487 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱۰:۰۸ آخرین ارسال: صبا |
|

![[تصویر: tmp_profileimagehandler.ashx-698637981.j...k=Uu_57BFt]](http://www.tarafdari.com/sites/default/files/styles/full/public/contents/user8958/image/image/tmp_profileimagehandler.ashx-698637981.jpeg?itok=Uu_57BFt)