کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR
۲۱:۵۴, ۲۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۵ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
.
[تصویر: 08.jpg]
.
سلام .

برادر ELENOR با 36 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند.
این هم صندلی داغ آقای ELENOR ...
بفرمائید بنشینید برادر ....
.
[تصویر: hotcheirelenor.gif]
.
.
  • لطفا پست های با مضمون اعتراضی (به بسته شدن مبحث یا محرومیت یا ... ) در این تاپیک ارسال نفرمایید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، شیدا ، نرگس مهدوی ، Farzaneh ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، هادی... ، مجید املشی ، آفتاب ، مصباح ، السا ، سیمرغ ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، MAHDI59 ، عشقم کربلا ، محمد حسین ، صبا ، Mohammad Trust ، nasimesaba ، Mahdy2021 ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، azade ، Night_World ، m.hossein ، حسن.س. ، mahdy30na ، Hadith ، nafas ، سرباز ولایت ، N.Mahdavian ، fafa*

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۳, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
  • گفته بودی شهادت رو دوست داری ، اما اگر بدونی قراره به جای شهید جانباز یا اسیر بشی چی؟
  • حاضری شهید نشی امام به جاش دوران آقا رو ببینی؟
  • اگر بدونی ظهور آقا محقق نمیشه الا به جهنمی شدن شما ، حاضری به خاطر آقا جهنمی شدن رو بپذیری (خیلی بعیده اما خوب فرض کن) در صورتی که اگر آقا نیاد وقت توبه کردن پیدا می کنی؟
  • کسی هست غیر از آقا امام زمان عجل الله تعالی که تا آخر عمر بدون چون و چرا حاضر باشی اوامرش رو بپذیری؟
  • کدوم یکی سخت تره به نظرت؟ (اگر امکان داره نظرت رو در مورد هر کدوم بگو)
  1. برای حفظ دینت حاضر بشی یک سری کارهایی که مردم و حتی مذهبیون اشتباه می دونند رو انجام بدی (مثلا ازدواج موقت یا ازدواج با چند نفر (باز نیان انگ بزنن به من ، سواله خوب)) و تا آخر عمر از مذهبی نما ها تیکه بشنوی
  2. حاضر بشی یک نفر رو بدون این که بدونی چرا ، ولی مطمئنی باید ، بکشیش
  3. تا آخر عمر به صورت وحشتناکی معلول بشی (مثلا جانباز موجی و شیمیایی بشی با یک صورت زشت)
  • دوست داشتی جای کدوم یکی باشی ، سلیمان نبی یا ایوب نبی علیهما السلام؟
  • اگر قدرت داشتی ، چه کارها و تغییراتی در دنیا می کردی؟حداقل 5-10 مورد بگو لطفا.
ببخشید اذیت می کنما
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، ELENOR ، مجید املشی
۲۲:۴۵, ۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۳:۱۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #62
آواتار
نقل قول:گفته بودی شهادت رو دوست داری ، اما اگر بدونی قراره به جای شهید جانباز یا اسیر بشی چی؟
این ها بعضا خیلی سخت تر از شهادتند و به نظرم اجرشون هم بیشتر است گاهی اوقات ... اگر هم قرار است جانباز یا اسیر بشم دوستم دارم آخرش شهید هم بشم ...
نقل قول:اگر بدونی ظهور آقا محقق نمیشه الا به جهنمی شدن شما ، حاضری به خاطر آقا جهنمی شدن رو بپذیری (خیلی بعیده اما خوب فرض کن) در صورتی که اگر آقا نیاد وقت توبه کردن پیدا می کنی؟
هم چین چیزی محاله اصلا ... با فلسفه ظهور در تناقض است
مثلا یک سوال فلسفی ساده بعضی ها می پرسند که آیا ممکنه خدا جسمی خلق کند که خودش هم نتواند بلند کند ... خوب این اصلا با اسم حکیم خدا در تناقض است
فرض شما ... من اگر قرار است جهنمی بشوم خدای نکرده که اصلا برام امام زمان روحی فدا اصلا برام زبونم لال مهم نخواهد بود
کلا پارادوکس است

نقل قول:کسی هست غیر از آقا امام زمان عجل الله تعالی که تا آخر عمر بدون چون و چرا حاضر باشی اوامرش رو بپذیری؟
رهبر
نقل قول:کدوم یکی سخت تره به نظرت؟ (اگر امکان داره نظرت رو در مورد هر کدوم بگو)
مورد سوم مسلما سخت تر است
اینکه یکی رو بکشم مثلا اگر دستورش از جانب کسی باشد که بهم به نحوی ولایت دارد ذره ای درنگ نخواهم کرد ... یعنی فرد دستور دهنده مثلا رهبرم باشد بی چون و چرا می کشم ....
صیغه و این ها هم و آن سبک زندگی مسلما خیلی سخت است و دیگه باید قید ازدواج رسمی سنتی رو بزنم
ولی خوب مورد سوم سخته ...خیلی سخته

نقل قول:دوست داشتی جای کدوم یکی باشی ، سلیمان نبی یا ایوب نبی علیهما السلام؟
حضرت سلیمان ...
ببنید البته امتحان حضرت سلیمان هم سخت بود ها ...ولی خوب ...امتحان حضرت ایوب کمر شکن بود
من هم توان هم چون امتحانی رو ندارم
نقل قول:گر قدرت داشتی ، چه کارها و تغییراتی در دنیا می کردی؟حداقل 5-10 مورد بگو لطفا.
این ها موازی هم هستند و با هم انجام می دهم
بیشترین بودجه رو برای تربیت نیروی مبلغ بین المللی قوی اسلامی می کردم
روی انرژی های نو سرمایه گذاری وسیع می کردم ...
روی علم نانو و ژنتیک سرمایه گذاری وسیع می کردم
نظام بانکی دنیا رو اسلامی می کردم
همه صهیونیست ها رو می کشتم
همه ی داعشی ها رو می کشتم

نقل قول: سخت ترین روز یا دوره زندگیت؟
عموم فوت کرد ...
خیلی برام سخت بود ...
نقل قول:تا حالا کسی رو به خواندن مطالب تالار یا عضویت دعوت کردی؟اومده؟ ماندگار شده؟
بله .. می آید بیشتر مطالب تالار رو می خوند ... ولی از نظر سیاسی در تضاد کامل است با من و فضای کلی تالار ....بیشتر مطالب اخلاقی رو می خواند
نقل قول: یکم در مورد شغلت بگو؟ خودتو در این زمینه موفق میدونی؟ رموز موفقیتت؟
تو حوزه های مختلف سایبری مشاوره می دهم ... روی سامانه های مختلف در حوزه ها و پلت فرم های مختلف ... الان تقریبا دارم تو سه حوزه مختلف کار می کنم به همین خاطر دقیقا حوزه کاری مشخصی ندارم
تا الان الحمدالله با دعای پدر و مادرم کارم خوب بوده ... رمز موفقیت اولش دعای پدر و مادر هست بدون هیچ شکی بقیش رو توی یک تاپیک گفتم ریز به ریز

نکات مهم موفقیت شغلی در رشته های فنی و مهندسی

نقل قول:به نظرت رئیس جمهور آینده ایران از چه طیفیه؟
اصلا نمیشه گفت ...مردم ایران به شدت شب انتخاباتی هستند و در یک هفته آخر رایشون تازه کم کم مشخص می شود
جدیدا هم برنده رو مناظره مشخص می کند
مناظره یک پدیده ی نویی هست که هنوز جا نیافتاده و احتمالا ده سال دیگه کسی که الان تو مناظره پیروز است با یک متدی پیروز نخواهد شد ... چون مردم دیگر بر اساس احساس تصمیم نمی گیرند ...
به نظرم بستگی دارد احمدی نژاد بیاید و یا نیاید ...بستگی دارد مذاکرات موفق باشد یا نباشد ..
به خیلی فاکتور ها بستگی دارد ....
هنوز من نظری ندارم در این رابطه ...
نقل قول:اگر جایی مثلا در دانشگاه یا مترو یا مهمانی و ... بحث فراماسونری، شیطان پرستی و از این قبیل مسائل بشه، شرکت میکنی؟

حتما شرکت می کنم ....بعدا چه مهمانی باشد و چه شرکت تا دو ساعت بعد بدون وقفه دارم حرف میزنم و ملت هم دیگر در تور من هستند و گوش می دهند Big GrinBig Grin
چندین بار اتفاق افتاده ...نتایجش هم خوب بوده الحمدالله

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، دل خسته ، MohammadMeraj ، حفیظ ، Mahdy2021 ، مجید املشی ، fafa*
۱۲:۲۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
بسم الله
.
.
این تاپیک امشب بسته خواهد شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: