|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59
|
|
۲۱:۵۷, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() .. سلام . برادر MAHDI59 با 27 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای MAHDI59 ... . بفرمائید بنشینید برادر ..... ![]() . .
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۴, ۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۳ ۱۴:۴۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۳ ۱:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: اقا مهدی تبدیل شدند به کارشناس ازدواج ![]() خب منم برای بقیه دلم میسوزه ولی دلیل اصلی که مخالف این کار هسم چیز دیگه ایه ببینید اگه من به عنوان یه بچه مذهبی توی خیابون دست زنم رو بگیرم نباید تعجب کنم که اون بچه غیر مذهبی وسط خیابون ... ![]() البته توی همه جا این طور نیست . اگه توی جایی احساس کنم که گرفتن دست همدیگه خیلی تو چشمه این کارو نمیکنم . به هر حال باید مواظب باشیم . گاهی ما خواسته یا ناخواسته نماد قشر مذهبی به حساب میایم (۳/آبان/۹۳ ۲:۱۰)نورالسادات نوشته است: باسلام خدمت برادرمهدی گرامی سلام خدمت شما همینطور هم شما ![]() نقل قول:١.سیدابراهیمسید رو یک بار از نزدیک دیدم . به نظرم آدمیه که سعی کرده همه ی ابعاد شخصیتش رو با هم رشد بده . و باز هم به نظر بنده موفق هم بوده. از اون آدم هاییه که داره همین طور روحش رو بزرگ و بزرگتر میکنه نقل قول:٢.مهدی2021ایشون رو هم یک بار از نزدیک دیدم. وجودش برای هر گروهی یه نعمته . بسیار منطقی و در مواقع حساس بسیار دقیق و حساب شده عمل میکنه . کنترل خوبی داره رو احساساتش . قابلیت فرماندهی یه گردان رو داره اصلا نقل قول:٣.درست پسندبا ایشون آشنایی زیادی ندارم ، فقط از روی مطالبشون می تونم بگم یک انسان شدیدا دغدغه مند نقل قول:۴.نسیم صبا ![]() نقل قول:۵.مصباحاز ناظران خوب تالار . ان شاالله که همینطور خوب و مستمر بتونن در تالار فعالیت داشته باشن . نقل قول:۶.حسن عزتیحسن عزتی یک روزی شهید میشه ببین من کی گفتم . (البته بعد از 120 سال ) بسیار بسیار انسان خوب و دوست داشتنی . روح لطیف و بزرگ ، فول آپشن! ، یک پدر خوب . ورزشکار ، من فقط یک بار از نزدیک دیدمش ولی خیلی دوسش دارم نقل قول:واگرکاربردیگه ای هم هست که دوست دارید درموردش حرف بزنید بفرماییدتعدادشون زیاده ، اگه بخوام بنویسم خیلی زیاد میشه و منم دلم نمیاد کسی رو از قلم بندازم لذا ! سکوت اختیار میکنم نقل قول:راستی ممنون میشم اگرآموزش خورشت گل کلم راارایه بدیدآخه تاالان نشنیده بودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ![]() ![]() ![]() چشم . مواد لازم : 1- گل کلم 2- گوشت چرخ کرده 3- لپه 4- پیاز 5- رب گوجه 6- آبغوره 7- نمک ، فلفل، زرد چوبه، دارچین ( در صورت تمایل ) طرز تهیه : ابتدا پیازها را پوست میکنیم و میشوییم ! سپس آن ها را خرد کرده و داغ می نماییم (که میشود پیاز داغ !! ) یعنی سرخ می کنیم . البته نباید طلایی شود .سپس لپه ی شسته و نم کرده را به پیاز داغ اضافه میکنیم البته نباید خیلی سرخ شود (میتوان به جای این کار ، لپه هارا با مقداری آب و نمک آب پز کرد و در انتها به خورشت اضافه کرد ) بعد از اضافه کردن لپه ادویه را اضافه میکنیم. و بلافاصله گوشت را اضافه میکنیم . فقط نباید گوشت را به صورت خاصی درآوریم ( قلقلی ! کوفته ای) چون طعم غذا تغییر میکند. گوشت باید به صورت پوره ای در کل خورشت مخلوط باشد . سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب ریخته و اجازه میدهیم تا به اصطلاح خورشت جا بیفتد (در قابلمه را یادمان نمیرود بگذاریم روی قابلمه!!) بعد از اینکه خورشت کمی جا افتاد آبغوره را جهت طعم دار کردن خورشت به آن اضافه میکنیم . حالا نوبت به گل کلم رسیده . باید گل کلم را از قبل شسته ! و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم ( نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ ، به اندازه ی ترشی گل کلم ) قطعات گل کلم باید شکل خود را حفظ کند ، یعنی نباید با چاقو خرد شود بلکه از هم جدا شود . سپس گل کلمها را شسته و در روغن تفت میدهیم . یک ربع تا بیست دقیقه قبل از سرو خورشت گل کلمها را به آن اضافه میکنیم تا همراه خورشت مزه دار شود . غذا حاضر است بفرمایید شام مقدار مواد اولیه بسته تعداد نفرات متغیر است در واقع این خورشت همان قیمه است که به جای سیب زمینی در آن از گل کلم استفاده شده و به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده استفاده شده و به جای لیمو امانی از آبغوره استفاده شده است !! یا علی (۳/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳)مجتبی110 نوشته است: من جسارتا 3 تا سوال دیگه بپرسم:خواهش میکنم بفرمایید ![]() نقل قول:1- فرض کن مهندس ناظر یه ساختمون هستید!سکته میکنم اول پی گیری میکنم ببینم کسی چیزیش نشده باشه . خلاصه بدترین اتفاق ممکن برای یه مهندس ناظر همینه . ان شاالله که هیچ وقت این اتفاق نیفته نقل قول:2- اهل ورزش هستید؟بودم . الان هم کم و بیش هستم ولی نه مثل قبل ، ولی اگه خدا بخواد دوباره به صورت جدی شروع میکنم . پینگ پنگ و فوتبال و والیبال و کوهنوردی و آمادگی جسمانی رو امتحان کردم قبلا ![]() نقل قول:3- بزرگترین سوتی عمرتون؟چیزی به ذهنم نمیرسه الان اگه یادم اومد حتما می نویسم نمیدونم چرا این همه سوتی دادم از ذهنم پریده !(۳/آبان/۹۳ ۱۲:۰۶)mohamad نوشته است: سلامراستش وابستگی شدید رو دیدم که با یک نگاه اتفاق افتاده ، نمیدونم میشه اسمش رو عشق گذاشت یا نه اصن عشق کلمه ی گنده ایه ! ![]() اصلا درکش سخته توضیحش سخته ! چه سوالیه اصن ؟؟!! هاع ؟! عشق چیه اصن بیا در مورد جنگ صوبت کنیم
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
بسم الله
شما به تمامی سوال های من آنطوری که فکر می کردم جواب دادی
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۳ ۱۲:۲۳)nasimesaba نوشته است: با سلام خدمت فاطمه خانم عزیز، خواهر گلمسلام خواهر شما نظرت رو نگی ، کی بگه ![]() اگر چه من استدلالهای شما زوج محترم رو قبول ندارم اجرا هم نمی کنم ![]() اما از اینکه استدلال شما دو نفر یکسان هست خوشحالم ! ![]() البته خوب بسته به شرابط هست . یک جا میبینی دست گرفتن عادی هست یک جا نه . هر جامعه فرهنگ خودش رو داره ![]() به هر حال ممنون .خوشبخت باشید ![]() (۳/آبان/۹۳ ۱۲:۳۴)MAHDI59 نوشته است: خب منم برای بقیه دلم میسوزه ولی دلیل اصلی که مخالف این کار هسم چیز دیگه ایهدر مورد این استدلال هم باید عرض کنم که اینکه بیشتر کسانی که غیر مذهبی هستند فکر می کنند زوج مذهبی باهم گرم نیستند . اینکه دست خانومتون رو بگیرید دارید محبت خودتون رو بهش میرسونید .بد که نیست . به نظر من این خیلی هم خوب هست ... البته میگم هرطور صلاح شماست .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,765 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,516 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,363 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,962 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,819 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,819 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,599 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)
![[تصویر: hotcheirmahdi59.gif]](http://s5.picofile.com/file/8146655268/hotcheirmahdi59.gif)

) بسیار بسیار انسان خوب و دوست داشتنی . روح لطیف و بزرگ ، فول آپشن! ، یک پدر خوب . ورزشکار ، من فقط یک بار از نزدیک دیدمش ولی خیلی دوسش دارم 
نمیدونم چرا این همه سوتی دادم از ذهنم پریده !