کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: vaghea.png]
اول از همه ، بسم الله الرحمن الرحیم
و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب
خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره...
طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم...

اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم
===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394

[تصویر: vaghea2.jpg]

:: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه ::

نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد:
1 ـ آغاز ظهور قیامت و حوادث سخت و وحشتناک مقارن آن.
2 ـ گروه بندى انسانها در آن روز، و تقسیمشان به «اصحاب الیمین» و «اصحاب الشمال» و «مقرّبین».
3 ـ بحث مشروحى از «مقامات مقربین» و انواع پاداشهاى آنها در بهشت.
4- بحث مشروحى درباره گروه دوم، یعنى «اصحاب الیمین» و انواع مواهب الهى بر آنها.
5 ـ بحث قابل ملاحظه اى درباره «اصحاب الشمال» و مجازاتهاى دردناک آنها در دوزخ.

6 ـ ذکر دلائل مختلفى پیرامون مسأله معاد از طریق بیان قدرت خداوند، و خلقت انسان از نطفه ناچیز، و تجلّى حیات در گیاهان، و نزول باران، و فروغ آتش، که در ضمن نشانه هائى از توحید نیز محسوب مى شود.
7 ـ ترسیمى از حالت احتضار و انتقال از این جهان به جهان دیگر که، آن خود نیز از مقدمات رستاخیز است.

8 ـ نظر اجمالى دیگرى روى پاداش و کیفر مۆمنان و کافران، و سرانجام سوره را با نام پروردگار عظیم پایان مى دهد.(تفسیر نمونه، ج 23، ص 205)

[/b]

آثار و بركات سوره
1)رفع فقر و تنگدستی
2)ایجاد بركت
3) محبوبیت
4)آسانی مرگ و بخشش اموات
5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود

ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا Big Grin
1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین

40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است:

«یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین»
2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت

از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند:

«اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین»

این چله تقدیم به:

[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ

پس تا به اینجای کار :

1-mahpare
2-فدایی ولایت
3-sarallah
4-amrtat71
5-مهسا 110
6-رکن الهدی
7- حضرت عشق
8-نرگس مهدوی
9-sogand
10-Bamdaad
11- soshiant
12-ali amlashi

**دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن[تصویر: angel.png]
پس همچنان هم چله ای میپذیریم [تصویر: cool.png]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، sarallah ، mahpare ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، حدیث عشق ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، saba ، ali0077 ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک
عن
معصیتک

با اجازه من هم هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، sarallah ، حضرت عشق ، حدیث عشق ، فدايي ولايت ، Bamdaad
۱۶:۵۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ ﴿١﴾ لَیْسَ لِوَقْعَتِهَا کَاذِبَةٌ ﴿٢﴾ خَافِضَةٌ رَافِعَةٌ ﴿٣﴾ إِذَا رُجَّتِ الأرْضُ رَجًّا ﴿٤﴾ وَبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسًّا ﴿٥﴾ فَکَانَتْ هَبَاءً مُنْبَثًّا ﴿٦﴾ وَکُنْتُمْ أَزْوَاجًا ثَلاثَةً ﴿٧﴾ فَأَصْحَابُ الْمَیْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَیْمَنَةِ ﴿٨﴾ وَأَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ ﴿٩﴾ وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾ أُولَئِکَ الْمُقَرَّبُونَ ﴿١١﴾ فِی جَنَّاتِ النَّعِیمِ ﴿١٢﴾ ثُلَّةٌ مِنَ الأوَّلِینَ ﴿١٣﴾ وَقَلِیلٌ مِنَ الآخِرِینَ ﴿١٤﴾ عَلَى سُرُرٍ مَوْضُونَةٍ ﴿١٥﴾ مُتَّکِئِینَ عَلَیْهَا مُتَقَابِلِینَ ﴿١٦﴾ یَطُوفُ عَلَیْهِمْ وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ ﴿١٧﴾ بِأَکْوَابٍ وَأَبَارِیقَ وَکَأْسٍ مِنْ مَعِینٍ ﴿١٨﴾ لا یُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلا یُنْزِفُونَ ﴿١٩﴾ وَفَاکِهَةٍ مِمَّا یَتَخَیَّرُونَ ﴿٢٠﴾ وَلَحْمِ طَیْرٍ مِمَّا یَشْتَهُونَ﴿٢١﴾ وَحُورٌ عِینٌ ﴿٢٢﴾ کَأَمْثَالِ اللُّؤْلُؤِ الْمَکْنُونِ ﴿٢٣﴾ جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعْمَلُونَ ﴿٢٤﴾ لا یَسْمَعُونَ فِیهَا لَغْوًا وَلا تَأْثِیمًا ﴿٢٥﴾ إِلا قِیلا سَلامًا سَلامًا﴿٢٦﴾ وَأَصْحَابُ الْیَمِینِ مَا أَصْحَابُ الْیَمِینِ ﴿٢٧﴾ فِی سِدْرٍ مَخْضُودٍ ﴿٢٨﴾وَطَلْحٍ مَنْضُودٍ ﴿٢٩﴾ وَظِلٍّ مَمْدُودٍ ﴿٣٠﴾ وَمَاءٍ مَسْکُوبٍ ﴿٣١﴾ وَفَاکِهَةٍ کَثِیرَةٍ﴿٣٢﴾ لا مَقْطُوعَةٍ وَلا مَمْنُوعَةٍ ﴿٣٣﴾ وَفُرُشٍ مَرْفُوعَةٍ ﴿٣٤﴾ إِنَّا أَنْشَأْنَاهُنَّ إِنْشَاءً﴿٣٥﴾ فَجَعَلْنَاهُنَّ أَبْکَارًا ﴿٣٦﴾ عُرُبًا أَتْرَابًا ﴿٣٧﴾ لأصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٣٨﴾ثُلَّةٌ مِنَ الأوَّلِینَ ﴿٣٩﴾ وَثُلَّةٌ مِنَ الآخِرِینَ ﴿٤٠﴾ وَأَصْحَابُ الشِّمَالِ مَا أَصْحَابُ الشِّمَالِ ﴿٤١﴾ فِی سَمُومٍ وَحَمِیمٍ ﴿٤٢﴾ وَظِلٍّ مِنْ یَحْمُومٍ ﴿٤٣﴾ لا بَارِدٍ وَلا کَرِیمٍ ﴿٤٤﴾ إِنَّهُمْ کَانُوا قَبْلَ ذَلِکَ مُتْرَفِینَ ﴿٤٥﴾ وَکَانُوا یُصِرُّونَ عَلَى الْحِنْثِ الْعَظِیمِ ﴿٤٦﴾ وَکَانُوا یَقُولُونَ أَئِذَا مِتْنَا وَکُنَّا تُرَابًا وَعِظَامًا أَئِنَّا لَمَبْعُوثُونَ ﴿٤٧﴾أَوَآبَاؤُنَا الأوَّلُونَ ﴿٤٨﴾ قُلْ إِنَّ الأوَّلِینَ وَالآخِرِینَ ﴿٤٩﴾ لَمَجْمُوعُونَ إِلَى مِیقَاتِ یَوْمٍ مَعْلُومٍ ﴿٥٠﴾ ثُمَّ إِنَّکُمْ أَیُّهَا الضَّالُّونَ الْمُکَذِّبُونَ ﴿٥١﴾ لآکِلُونَ مِنْ شَجَرٍ مِنْ زَقُّومٍ ﴿٥٢﴾ فَمَالِئُونَ مِنْهَا الْبُطُونَ ﴿٥٣﴾ فَشَارِبُونَ عَلَیْهِ مِنَ الْحَمِیمِ﴿٥٤﴾ فَشَارِبُونَ شُرْبَ الْهِیمِ ﴿٥٥﴾ هَذَا نُزُلُهُمْ یَوْمَ الدِّینِ ﴿٥٦﴾ نَحْنُ خَلَقْنَاکُمْ فَلَوْلا تُصَدِّقُونَ ﴿٥٧﴾ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تُمْنُونَ ﴿٥٨﴾ أَأَنْتُمْ تَخْلُقُونَهُ أَمْ نَحْنُ الْخَالِقُونَ ﴿٥٩﴾ نَحْنُ قَدَّرْنَا بَیْنَکُمُ الْمَوْتَ وَمَا نَحْنُ بِمَسْبُوقِینَ ﴿٦٠﴾ عَلَى أَنْ نُبَدِّلَ أَمْثَالَکُمْ وَنُنْشِئَکُمْ فِی مَا لا تَعْلَمُونَ ﴿٦١﴾ وَلَقَدْ عَلِمْتُمُ النَّشْأَةَ الأولَى فَلَوْلا تَذَکَّرُونَ ﴿٦٢﴾ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تَحْرُثُونَ ﴿٦٣﴾ أَأَنْتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ﴿٦٤﴾ لَوْ نَشَاءُ لَجَعَلْنَاهُ حُطَامًا فَظَلْتُمْ تَفَکَّهُونَ ﴿٦٥﴾ إِنَّا لَمُغْرَمُونَ ﴿٦٦﴾ بَلْ نَحْنُ مَحْرُومُونَ ﴿٦٧﴾ أَفَرَأَیْتُمُ الْمَاءَ الَّذِی تَشْرَبُونَ ﴿٦٨﴾ أَأَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ ﴿٦٩﴾ لَوْ نَشَاءُ جَعَلْنَاهُ أُجَاجًا فَلَوْلا تَشْکُرُونَ ﴿٧٠﴾أَفَرَأَیْتُمُ النَّارَ الَّتِی تُورُونَ ﴿٧١﴾ أَأَنْتُمْ أَنْشَأْتُمْ شَجَرَتَهَا أَمْ نَحْنُ الْمُنْشِئُونَ ﴿٧٢﴾نَحْنُ جَعَلْنَاهَا تَذْکِرَةً وَمَتَاعًا لِلْمُقْوِینَ ﴿٧٣﴾ فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّکَ الْعَظِیمِ ﴿٧٤﴾ فَلا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ ﴿٧٥﴾ وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِیمٌ ﴿٧٦﴾ إِنَّهُ لَقُرْآنٌ کَرِیمٌ﴿٧٧﴾ فِی کِتَابٍ مَکْنُونٍ ﴿٧٨﴾ لا یَمَسُّهُ إِلا الْمُطَهَّرُونَ ﴿٧٩﴾ تَنْزِیلٌ مِنْ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿٨٠﴾ أَفَبِهَذَا الْحَدِیثِ أَنْتُمْ مُدْهِنُونَ ﴿٨١﴾ وَتَجْعَلُونَ رِزْقَکُمْ أَنَّکُمْ تُکَذِّبُونَ ﴿٨٢﴾ فَلَوْلا إِذَا بَلَغَتِ الْحُلْقُومَ ﴿٨٣﴾ وَأَنْتُمْ حِینَئِذٍ تَنْظُرُونَ ﴿٨٤﴾وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْکُمْ وَلَکِنْ لا تُبْصِرُونَ ﴿٨٥﴾ فَلَوْلا إِنْ کُنْتُمْ غَیْرَ مَدِینِینَ﴿٨٦﴾ تَرْجِعُونَهَا إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ ﴿٨٧﴾ فَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ ﴿٨٨﴾فَرَوْحٌ وَرَیْحَانٌ وَجَنَّةُ نَعِیمٍ ﴿٨٩﴾ وَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنْ أَصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٩٠﴾فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحَابِ الْیَمِینِ ﴿٩١﴾ وَأَمَّا إِنْ کَانَ مِنَ الْمُکَذِّبِینَ الضَّالِّینَ﴿٩٢﴾ فَنُزُلٌ مِنْ حَمِیمٍ ﴿٩٣﴾ وَتَصْلِیَةُ جَحِیمٍ ﴿٩٤﴾ إِنَّ هَذَا لَهُوَ حَقُّ الْیَقِینِ ﴿٩٥﴾ فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّکَ الْعَظِیمِ ﴿٩٦﴾

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، حدیث عشق ، نرگس مهدوی ، Bamdaad ، رکن الهدی
۱۹:۲۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
من کیبوردم تعطیل شده اصلا هم نمیدونم چرا الانم دارم با کیبورد مجازی مینویسمConfused
نقل قول:منم یه پیشنهاد دارم. هرکس کارخوبی درطول روز انجام میده بیاد اینجا بگه. ماکه همدیگه رو نمیشناسیم پس ریا نمیشه. تشویق میشیم.[تصویر: happy.png]
راستش کی گفته نمیشناسیم؟! حالا شما نمیشناسید که دلیل نمیشه Big Grin

التماس دعا...مخصوصا برا ما امتحان نهایی دارهاAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، حدیث عشق ، sarallah ، mahpare ، Bamdaad ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۱۹:۲۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۲)فدايي ولايت نوشته است:  سلام
من کیبوردم تعطیل شده اصلا هم نمیدونم چرا الانم دارم با کیبورد مجازی مینویسمConfused
راستش کی گفته نمیشناسیم؟! حالا شما نمیشناسید که دلیل نمیشه Big Grin

التماس دعا...مخصوصا برا ما امتحان نهایی دارهاAngel
آقای فدایی ولایت یه پیشنهاد دارم براتون.
برای امتحان نهایی غیر از کتاب رو هیچ منبع دیگه ای حساب باز نکنین... قول نمره ی 20 رو بهتون میدم.
البته شما سمپادی هستین خودتون بهتر میدونید این چیزاروSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، حدیث عشق ، sarallah ، mahpare ، Bamdaad ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۲۱:۱۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #25
آواتار
[تصویر: 1_1.jpg]

فرزند سید عباس، متولد 1344 تهران و اصالتاً تبریزی. در سال 66 عملیات کربلای 8 در شلمچه به شهادت رسید.

در شش سالگی پدر را از دست داد و چون تک پسر خانواده بود علاوه بر تحصیل، بار مسئولیت خانواده نیز بر عهده او افتاد و تن به کار داد و توانست خواهرانش را در ازدواج یاری دهد.
او در خیابان ایران میدان شهدا و در محله‌ای مذهبی زندگی می‌کرد. مسجد حاج آقا ضیاء آبادی "علی بن موسی الرضا [sup]علیه السلام[/sup]" مأمن همیشگی‌اش بود. وی دائماً به منطقه می‌رفت. او فرمانده آر پی‌چی‌زن‌های گردان عمار در لشکر 27 حضرت رسول [sup]صلی الله علیه و آله و سلم[/sup] بود.
در یکی از پایگاه های زمان جنگ، به عنوان یک سرباز معمولی کار می‌کرد. او همیشه مشغول نظافت توالت های پایگاه بود و همیشه بوی بدی بدنش را فرا می گرفت. در یک حمله هوایی در حال نظافت بود که موشکی به آنجا برخورد می‌کند و او شهید و در زیر آوار مدفون می‌شود.

بعد از بمب باران، هنگامی که امداد گران در حال جمع آوری زخمی ها و شهیدان بودند، متوجه می‌شوند که بوی شدید گلابی از زیر آوار می آید. وقتی آوار را کنار می‌زدند با پیکر پاک این شهید روبرو می‌شوند که غرق در بوی گلاب بود. هنگامی که پیکر آن شهید را در بهشت زهرا تهران، در قطعه 26 به خاک می‌سپارند، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس می‌شود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک می‌باشد به‌طوری که اگر سنگ قبر شهید پلارک را خشک کنید، از آن طرف سنگ از گلاب مرطوب می شود.
شهید پلارک ما شبیه به یکی از سربازان پیامبر در صدر اسلام، "غسیل الملائکه" است. "غسیل الملائکه" به کسی می گویند که ملائکه غسلش داده‌ باشند. در تاریخ اسلام آمده که "حنظله" غسیل الملائکه که از یاران جوان پیامبر بود، شب قبل از جنگ احد ازدواج می کند و در حجله می خوابد. فردا صبح، زمانی که لشکر اسلام به سمت احد حرکت می ‌کرد، برای رسیدن به سپاه بسیار عجله کرد و بنابراین نرسید که غسل کند. او در این جنگ شهید شد و ملائکه از طرف خدا آمدند و او را با آب بهشتی غسل دادند. پیکر او بوی عطر گرفته بود که بعد پیامبر بالای پیکر او آمد و از این واقعه خبر داد. شاید به همین خاطر باشد که همیشه قبر شید پلارک نیز خوش‌بو و عطر آگین است.
بهشت زهرایی ها به او شهید عطری می گویند.
خیلی‌ها سر مزار شهید سید احمد پلارک نذر و نیاز می‌کنند و از خدای او حاجت و شفاعت می‌خواهند. او معجزه خداست.
[تصویر: 365872_vBb1h8oe.jpg]
آدرس : بهشت زهرا، قطعه ۲۶، ردیف ۳۲، شماره ۲۲، مزار شهید سید احمد پلارک

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، فدايي ولايت ، علی املشی ، نرگس مهدوی ، Bamdaad ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، sarallah
۲۲:۰۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
و بطاعتک
عن
معصیتک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، mahpare ، حضرت عشق ، رکن الهدی ، حسن عزتي ، Bamdaad
۰:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار

«بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام Smile

و بطاعتک
عن
معصیتک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، رکن الهدی ، حسن عزتي ، sarallah ، Bamdaad ، حدیث عشق ، mahpare ، فدايي ولايت
۱۲:۲۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»
و بطاعتک
عن
معصیتک

اینم برای کسایی که رفتنی هستند(خونه بخت)
...
.
.

[تصویر: w535]
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، sarallah ، نرگس مهدوی ، Bamdaad ، حدیث عشق ، رکن الهدی ، mahpare ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۱۸:۰۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۰۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #29
آواتار
[size=large][color=#FF1493]

اي صبا نکهتي از کوي فلاني به من آر
زار و بيمار غمم راحت جاني به من آر

قلب بي حاصل ما را بزن اکسير مراد
يعني از خاک در دوست نشاني به من آر

در کمينگاه نظر با دل خويشم جنگ است
ز ابرو و غمزه او تير و کماني به من آر

در غريبي و فراق و غم دل پير شدم
ساغر مي ز کف تازه جواني به من آر

منکران را هم از اين مي دو سه ساغر بچشان
وگر ايشان نستانند رواني به من آر

ساقيا عشرت امروز به فردا مفکن
يا ز ديوان قضا خط اماني به من آر

دلم از دست بشد دوش چو حافظ مي گفت
کاي صبا نکهتي از کوي فلاني به من آر

منم امروز تفالی زدم به نیت‌گروه به جناب حافظ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، sarallah ، نرگس مهدوی ، mahpare ، فدايي ولايت ، Bamdaad ، حضرت عشق
۲۲:۴۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۵۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #30
آواتار
اتفاقا منم تفال زدم با این نیت که چرا بچه ها نتیجه نمیگیرن...این اومد:

[تصویر: 127.gif]

حسن این چله ها برای من:

کلا یادم رفته برا چی چله میگیرمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، نرگس مهدوی ، رکن الهدی ، sarallah ، فدايي ولايت ، Bamdaad ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]