کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهمترین دلیل دختر خانم ها برای ازدواج چی است؟
نیاز عاطفی
نیاز جنسی
تکیه گاه مالی
مادر شدن و تشکیل خانواده
سایر موارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟
۲۱:۱۷, ۱۷/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
بعد از اینکه خواهر گرامی مون فانوس تاپیک هدف از ازدواج آقايون رو راه انداختند.

هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...

علاقه مند شدم دلایل خانم ها رو هم بدونم. چندین سوال بی جواب تو ذهنم دارم که احتمالا سوال خیلی از پسر های مجرد است. انشالله تو این تاپیک یکی یکی مطرح میکنم.

فقط دوستان اگر گزینه سایر موارد رو برای نظرسنجی انتخاب کردن. لطفا اون موارد ديگه رو توضیح بدهند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، Rangheshafagh ، السا ، فاطمه خانم ، سید ابراهیم ، ندا دهنده ، soshiant
۲۱:۳۰, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2

جسارت نباشه برادر این دیگه زیاد رویه اونور مردونه اینور زنونه . یه جورایی حس قشنگی به آدم دست نمیده انگار جنگه اگه عنوان و موضوع اصلی همون تاپیک ویرایش بشه و این موضوع هم توی اون گنجیده بشه بهتر میشه و کلا بجای مرد وزن کردن اول تعریفی انسانی ارایه بدیم بعد دیدگاه و مسائلی اثر گذاری بالاتر در انتخاب مرد داره و در آخر هم همین فاکتور ها برای خانوما بررسی بشن یه کار عالی و آموزنده و از همه مهم تر هدف دار از آب در میاد
شاید برای خیلیا از جمله من که هنوز هیچ ملاکی برای ازدواج برای خودشون متصور نشدن هم حتی کمک زیادی کنه
البته قصد جسارت نداشتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، السا ، Eve ، ندا دهنده
۲۲:۰۸, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۳۰)میم.حسین.الف نوشته است:  جسارت نباشه برادر این دیگه زیاد رویه اونور مردونه اینور زنونه . یه جورایی حس قشنگی به آدم دست نمیده انگار جنگه اگه عنوان و موضوع اصلی همون تاپیک ویرایش بشه و این موضوع هم توی اون گنجیده بشه بهتر میشه و کلا بجای مرد وزن کردن اول تعریفی انسانی ارایه بدیم بعد دیدگاه و مسائلی اثر گذاری بالاتر در انتخاب مرد داره و در آخر هم همین فاکتور ها برای خانوما بررسی بشن یه کار عالی و آموزنده و از همه مهم تر هدف دار از آب در میاد
شاید برای خیلیا از جمله من که هنوز هیچ ملاکی برای ازدواج برای خودشون متصور نشدن هم حتی کمک زیادی کنه
البته قصد جسارت نداشتم

دوست عزیز جنگ و جبهه گیری نیست.
دوتا تاپیک اند با دو موضوع. اونجا قرار است آقایون نظرشون رو بدهند اینجا خانم ها.
اتفاقا تفکیک تاپیک ها مقایسه رو ساده تر میکند. بحث ها هم تداخل پیدا نمي کنند. امکان نظرسنجی هم وجود دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، Rangheshafagh ، السا ، Eve ، soshiant
۲۲:۱۹, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام ,گزینه 1و4 باهمSmileالبته 1 یکم ارجحیت داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، دیدگاه نوین ، Mitsonary
۲۲:۳۴, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
اون خانم کار اشتباهی کردند که سوال کردند شما بهتره هر سوالی دارید جایی که خواستگاری میرید بپرسید

این روش هیچ نتیجه ای که به درد کسی بخورد ندارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ـــ ، میلاد.م
۲۳:۴۵, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6

آقای دیدگاه نوین، از شما انتظار نداشتم.
اینطور پرسیدنش درست نیست.
معلومه که هر فرد سالم که ازدواج میکنه نیاتی خداپیغمبری خواهد داشت.
یعنی تمام اونچه که خداوند آفریننده‌ی انسان برای انسان منظور داشته.

--------
شاید اصلاً خوب بود یکجایی بود هویت واقعی‌مون ثبت می‌شد و بعد براساسش میتونستن بسیاری از چنین مباحثی رو برای خانمها و آقایون تفکیک کنن.
۰:۰۳, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #7
آواتار
:دی
جدیدا تاپیک زدن، شده مثل فرستادن لایحه ب مجلس
تاپیک زننده قبل از هر چیزی باید بیاد صحن علنی تالار، ی بار از خودش و تاپیکش دفاع کنه، بعد موضوع تاپیک رو پیش ببره

نقل قول:جسارت نباشه برادر این دیگه زیاد رویه اونور مردونه اینور زنونه .
هرچند با موضوعیت اون یکی تاپیک زیاد موافق نیستم اما
آقای میم.حسین.الف تجربه ثابت کرده اینطور تاپیکهای اصلاحا زنونه مردونه، استقبال بیشتری داشته
زنونه مردونه نیست ... قشنگیش ب دسته بندی شدن خود ب خود جواب هاست
تجربه <==> تجربه

هرچند با این بخش صحبت هاتون ب شدت موافقم :
نقل قول:اول تعریفی انسانی ارایه بدیم

نقل قول:معلومه که هر فرد سالم که ازدواج میکنه نیاتی خداپیغمبری خواهد داشت.

بنابر این جمله، اگه بخوام ب تاپیک پاسخ بدم باید بگم :

به نام خدا
هدف من از ازدواج فقط و فقط کامل کردن نیمی از دین و خشنودی خداوند متعال از بنده ست.
والسلام

پ.ن : البته ب جرئت بگم 50% + 1 نفر ک این جمله رو میگن، نمیدونن منظورشون از «نیمی از دین» چیه ...

آیا واقعا همینطوره ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، دیدگاه نوین ، Eve ، ندا دهنده ، Mitsonary
۰:۳۹, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۱ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #8
آواتار
جدا میخواستم یک خنده حلال بزارم ، ولی حیف ، گفتم تاپیکتون انقدر به حاشیه میره که گم میشید ، دیگه نمیاید تالار

جدا از شوخی هدفتون رو از تاپیک اول, بگید ،

مثلا تاپیگ مشابه بجای اولش ، آخرش که همه در حاشیه بودند ، گفتند نه منظورم راهنمایی آقایون بود تا فلان جواب ها رو ندن که طرف ناراحت میشه و اهداف دیگه ای گه داشتند

اگر قراره از نظرسنجی برای جمع آوری داده برای اثبات فرضیه تون استفاده کنید ، فکر میکنم ثابت شده که نتیجه نمیده

یه راس بگین اون سوال های بی جواب تو ذهنتون چیه ؟! Big Grin
۰:۴۱, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۷ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است:  :دی
جدیدا تاپیک زدن، شده مثل فرستادن لایحه ب مجلس
تاپیک زننده قبل از هر چیزی باید بیاد صحن علنی تالار، ی بار از خودش و تاپیکش دفاع کنه، بعد موضوع تاپیک رو پیش ببره
درسته. از قديم يادمه اینجا همينطوري بوده.!!!Confused

(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۳۹)59-11(یامهدی) نوشته است:  
جدا میخواستم یک خنده حلال بزارم ، ولی حیف ، گفتم تاپیکتون انقدر به حاشیه میره که گم میشید ، دیگه نمیاید تالار

جدا از شوخی هدفتون رو از تاپیک اول, بگید ،

مثلا تاپیگ مشابه بجای اولش ، آخرش که همه در حاشیه بودند ، گفتند نه منظورم راهنمایی آقایون بود تا فلان جواب ها رو ندن که طرف ناراحت میشه و اهداف دیگه ای گه داشتند

اگر قراره از نظرسنجی برای جمع آوری داده برای اثبات فرضیه تون استفاده کنید ، فکر میکنم ثابت شده که نتیجه نمیده

یه راس بگین اون سوال های بی جواب تو ذهنتون چیه ؟! Big Grin

دوستان هدف ما اینجا کسب اطلاعات بیشتر است. میخواهیم یک چشم اندازی از زندگی مشترک دستمون بیاد. اینم هدف. درست شد؟!!! تاپیک هم جدی است. DodgyWink
خدا رو شکر مفسده ای هم در تاپیک ها نیست.

اما سوالات. خیلی خوب ميشه اگه خانم های متاهل تالار هم به این سوالات جواب بدهند.
سوال: منظور از این حرف که مرد تکیه گاهی برای همسرش است چی است؟ اصلا این جمله رو قبول دارید؟ اگه آره لطفا بگيد تکیه گاه یعنی چی؟ زن چه توقعی از همسرش به عنوان تکیه گاه دارد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba
۰:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۵۰ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است:  اما تو ارسال اول گفتم سوالاتی برام مطرح است. خیلی خوب ميشه اگه خانم های متاهل تالار هم به این سوالات جواب بدهند.
سوال: منظور از این حرف که مرد تکیه گاهی برای همسرش است چی است؟ اصلا این جمله رو قبول دارید؟ اگه آره لطفا بگيد تکیه گاه یعنی چی؟ زن چه توقعی از همسرش به عنوان تکیه گاه دارد؟

اون ۵۰% + ۱ رو دیدید که خانم السا نوشتند ، منظور از اون ۱ فکر میکنم خودشون بودند

البته من هم جزو ۵۰ تام. چون اگه جوابتون رو میدونستم ، در مورد تکامل بهتون توضیح میدادم

بهتر نیست یک کتاب معرفی کنید در این باره ، هر کس یک تکه ش رو میخونه و برای بقیه خلاصه میگه و اونوقت همه هم نتیجه لازم رو میگیرن

به نظر یکی از کارهایی که لازمه مدیران انجام بدن ، آموزش ایجاد صحیح تاپیک با استفاده از تجربه هاشون از تاپیک های ناموفقه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]