|
چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟
|
|
۲:۱۹, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام همیشه برایم عجیب بود چرا چنین پرسشی در پروفایل کابرها قرار داده شده؟ آیا این مستند اینقدر مهم هست؟ آیا شخصیت کاربر را می تواند معرفی کند؟ آیا دعوتی است جهت تماشای مستند؟ ؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۳۵, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام....من فکر کنم واسه این بوده که اوایل راجع به سریالش بحث میکردن باهم ...یه جورایی بررسیش میکردن..
فک کنم
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۴۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۱۹)zahra21 نوشته است: به نام حق سلام وقت شما بخیر مستند ظهور (Arrivlas) مستندی هست که میتونه برای فردی که اسیر روزمره گیهاست هست تلنگری باشه و یا به مثابه جرقه ای در ذهن و آگاهی بخش در زمینه ی آنچه در دنیا میگذره. به این مستند مثل هر اثر مستند دیگه ای میتوان نقدهایی وارد نمود. اما روی همه رفته مستندی مفید و ارزشمند به حساب میاد. در مورد اینکه چرا در پروفایل کاربر ها قرار داده شده یکی از دلایلش این هست که اولین کار گروه بیداری اندیشه ترجمه و زیرنویس و انتشار این مستند بود و بسیاری تالار بیداری اندیشه رو با مستند ظهور شناختن. بنابراین ارتباطی بین این سوال و شخصیت کاربران وجود نداره و میشه گفت مثل یک نظرسنجی می مونه. پیشنهاد میکنم این مستند رو تماشا بفرمایید. |
|||
|
|
۲:۴۵, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شاید سریال مستند ظهور فتح بابی بوده جهت ایجاد تالار
البته فکر کنم اگه بگردید تو صندلی داغ های سال های گذشته تالار یه چیزایی در این مورد پیدا کنید. طبق مصاحبه ای که با جناب بیداری اندیشه و mahdy2021 انجام شده است. |
|||
|
|
۲:۵۳, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۴۴)مجید املشی نوشته است: سلام سلام ممنون خوشحالم که بالاخره توضیحی شنیدم مغزم درد گرفت از حدس زدن اسیر روزمرگی؟ خب این که چاره اش قرآن است و آن همه کتب ارزشمند من تابه حال فکر می کردم این مستند را دیده ام الان فهمیدم آن را با یک مستند دیگر اشتباه گرفته بودم !!!! شاید دیدن مستند مفید باشد اما برای درمان اسارت روزمرگی چاره های بهتری وجود دارد امیدوارم ان شاءالله واقعا مفید باشد |
|||
|
|
۳:۰۲, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۳:۰۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۵۳)zahra21 نوشته است: سلامهروقت سوالی یا ابهامی در مورد مباحث تالار براتون پیش اومد میتونید بپرسید. ![]() بذارید توضیحات معرفی خود مستند ظهور رو براتون بیارم؛ فکر می کنم به اینصورت بهتر در جریان محتوای مستند قرار خواهید گرفت: می خواهیم شما را به دیدن یکی از مهمترین، قویترین و تأثیرگذارترین مستندهای روی اینترنت دعوت کنیم. این سریال مختص گروه خاصی از انسانها با نژاد و یا دین خاصی نیست بلکه همه انسان های آزادی خواه بایستی این سریال را تماشا کنند. مستند سریالی "ظهور"، مستندی است قوی راجع به فراماسونری و حکومت جهانی شیطانی آنها که توسط مسلمانان اروپا ساخته شده است. - چرا مسائل جهان امروز، به صورت کنونی است؟ - چه کسانی جهان را کنترل می کنند؟ - چرا این همه خشونت و کشتار در اطراف جهان وجود دارد؟ - چه ارتباطی بین فرعون امروزی و "نظم نوین جهانی" وجود دارد؟ - چه وجه اشتراکی بین جورج بوش، اباما و ملکه انگلیس وجود دارد؟ - چرا شیطان پرستی امروز توسط سران کشورهای استعمارگر و صهیونیست پشتیبانی می شود؟ - مقصود واقعی اشیاء پرنده ناشناخته (UFO) چیست؟ - هدف واقعی فروپاشی اقتصادی در جهان چیست؟ - دجال (ضد امام مهدی و ضد مسیح) کیست و هدف او و ابزارهای رسیدن به آن هدف چیست؟ اینها سوالاتی هستند که در این سریال مستند به آنها پاسخ داده می شود. هدف این سریال، افشای طبقه ممتاز، زرسالار و جهان خواهی است که تمامی جنبه های زندگی بشریت را کنترل و برنامه ریزی می کنند. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html |
|||
|
|
۸:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۸:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۱۹)zahra21 نوشته است: به نام حقسلام در تکمیل صحبتهای مجید عزیز ببینید گروه بیداری اندیشه قبل از تالار بودن، فعالیتهایی هر چند محدود در حوزه فرهنگی و جنگ نرم داشت ولی در راس همه اینها، زیرنویس و انتشار گسترده مستند ظهور بود. این مستند و سایر کارها در یک وبلاگی ارائه میشد که در اون بحثهای جدی شکل میگرفت خوب مشخصه که وبلاگ ظرفیت بحث دو یا چند طرفه رو نداشت تالار که افتتاح شد، اغلب بحثها در تالار حول همین مستند بود. قسمتی از بحثها اینجاست: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-31.html و بقیه هم در تالار پراکنده شده خوب این مباحث اون موقع خیلی جدید بود، هر کسی عضو می شد، سریع میومد میگفت اینا چیه شما میگید؟ از کجا آوردید؟ منبعتون چیه؟ اینکه دوستان بدونن طرفشون مستند رو دیده یا خیر و اینکه بهش پیشنهاد بدن، یک روند عادی بود. قرار دادن این گزینه در صفحه شخصی نشان از اهمیتش بود یکی هم بحث اینکه بدونیم از لحاظ آماری چند درصد اعضا مستند رو قبل از عضویت دیدن. خیلی جای تحلیل داره به تنهایی و البته در کنار سایر آمار ![]() وضعیت مشاهده مستند ظهور بین کل اعضای تالار بیداری اندیشه(۲۴/خرداد/۹۴) نکته مهم اینجاست که از معدود حرکتهای فرهنگی در کشور هستیم که اساسش و بعدا هم یکی از اصلی ترین فعالیتهاش، زیرنویس و انتشار و حتی ساخت مستند تصویری بوده. این کم کاری نیست. بسیار سخته مخصوصا ساختن یک مستند معمولی و استاندارد که اگر نگیم از چاپ یک کتاب سخت تره، راحت تر هم نیست البته ادعا هم نداشتیم و نداریم که هر صحبتی که در این مستندها شده، کاملا درست و مستند بوده ولی اغلب خوب و تحول آفرین بوده و به مباحثی پرداخته که در دنیا معمولا کمتر اجازه انتشار داره... شخصا سعی کردم حتی با گذشت چند سال از انتشار این مستند به دوستانی که هنوز ندیدن، پیشنهاد کنم که ببینن. نسل دوم ناظران هم که شاید کاملا برای مباحث مذهبی و ... عضو تالار شده بودن و اصلا هیچکدام از مستندها رو ندیده بودن، تا جاییکه یادم بود به دیدن مستند دعوتشون کردم ... دیگه این اواخر کمتر دعوت کردم قبول کنیم که یکمی با این اتفاقاتی که در دنیا افتاده، مطالب مستند اون شور و هیجان رو نداره. ولی با این حال هنوز مسائلی در مستند گفته شده که شاید کمتر شنیده باشید. پس شک نکنید دیدنش از ندیدنش بهتره.... بقیه مستندها هم که دوستان زحمت کشیدن، هر کدوم در عرصه ای خوب هستن اگر مستندهای تالار رو دیدید و خوشتون اومد، یکبار هم شده روی DVD رایت کنید و به دوستان و آشنایان بدید و از اونا هم بخواید که DVD رو به دیگران بدن. ممنون |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۹:۲۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۵۳)zahra21 نوشته است: سلامسلام واقعاً عالیه که حواستون به چارهی کار هست. (۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۵۳)zahra21 نوشته است: امیدوارم ان شاءالله واقعا مفید باشدبه هرچیزی که مفید خوانده میشه امیدوار نباشید! بنده چند قسمت رو بطور جسته و گریخته دیدهام و مطمئنم برای کسی که بخواد دنبال حقیقت باشه هیچ لزومی در تماشای این مستند نیست بلکه احتمال قوی به ضرر هست. همون بهتر که ندیدهاید! این افرادی که میبینید که به دیدنش توصیه میکنن هم فکر نمیکنم نیت بدی داشته باشن و در درجهی اول بخاطر اینه که الآن یادشون نیست چه مطالبی درونش هست، و در درجهی دوم بخاطر اینه که نمیدونن مفید چیه(دارم یاد میگیرم اول به مؤمنین گمان خوب ببرم). مگر فایده این نیست که عملی انجام بشه؟ نهایت عملی که از این مستند منتج میشه چیه؟ اینکه مردم متوجه نظام سلطهای که به توسط حیلههایی(رسانه) قصد سلطه بر دنیا رو داره بشن و از حیلههاش حذر کنن. خب این علم رو که ما همین اول هم داریم! همین اول هم با نگاه به جنایات و فسادهایی که انجام میدن، و خودشون هم جنایاتشون رو با وقاحت عنوان میکنن و توجیه میکنن و فسادهاشون رو قانونی میکنن، با نگاه به تهدیدهای سلطهگرانهای که میکنن، خیلی کامل به ماهیتشون پی میبریم. آیا پیش از مشاهدهی شواهدی بر فراماسونری، و در عوض با مشاهدهی فسقشون، شیطانپرست بودنشون رو به معنای واقعی کلمه و بدون هیچ شکی درنمییابیم؟ پس اینطور مستندهایی که برای ارائهی شواهد حتی به خودشون ناپرهیزکاری تحمیل میکنن، چه فایدهای به ما میده که نداریم؟ سؤالیه که قبلاً هم در مورد یک مستند دیگه پرسیده شده بود و این جواب رو گفتن: (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: اصلا بحثم این مستند نیست و میخوام یک قاعده کلی بگمسند ِ چی برای کی؟ سند گسترش فساد و سبک زندگی شیطانی، برای مردمی که در دنیای واقعی با تمام وجود میبینن که جامعهشون داره غرق میشه؟ پس مسلّم میشه که بیهدف هست و تنها یک فریب ذهنی خوردهاند. هر مسلمانی میدونه که باید از رسانههای اونها که آمیخته به فساد هست حذر کنه. تا حالا یک نفر رو هم ندیدهام که بخاطر فساد ِ رسانههای شیاطین از اونها حذر نکنه ولی بخاطر نمادهای شیطانپرستانهشون ازشون حذر کنه. اینجاست که میگیم بعضی افراد به واقع متوجه معنای مفید بودن نیستن. در حالی که ضرر تا دلتون بخواد میتونه داشته باشه که خود ِ این افراد که ارائهاش میدن هم بهش اعتراف دارن. سانسور قسمتی از تصویر، در اکثر موارد امکان نداره که کامل و با وسواس انجام بشه. بلکه فقط چیزی هست بهتر از هیچی. نمونههایی از تفکر نادرست از سانسور رو در پایین میارم(نیازی به توضیح نمیبینم، اگر خواستید بفرمایید توضیح بدم اشکالشون چیه): (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: شما می بینی یک فیلم در همین صدا و سیما سانسور می شود و یکی از صحنه های سانسور شده در شبکه دیگر نمایش داده می شود (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: قطعا مستندهای درون بیداری اندیشه به درد سنین پایین نمی خورد و معمولا مستندهای تخصصی و حرفه ای تهیه شده که به درد جوانان و بالاتر می خورد... (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: البته حد مورد قبول ما هم مسائل شرعی است و برخی ممکن است اصلا اهل دیدن فیلم خارجی نباشند. مسلما برای این عزیزان صرفا می شود توصیه کرد که این مستندها را هم نبینند این خصوصیت رو هم: (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: [b]شما و هر کدام از دوستان و حتی سازمانها و نهادهایی که فکر میکنند تصویر یا محتوایی بهتر بوده سانسور میشده، با ذکر دقیق مشکل و دقیقه پخش آن به آقای املشی و سایر عزیزان فعال، حتما پیگیری بفرماییددر مورد مطالب معمولی پیگیری میشه، اما چندبار که در مورد مستندها امتحان کردیم صددرصد دکور بود و هیچ کاری انجام نمیداد. صلاح نمیبینم برای بار چندم علنی بگم در چه مورد بوده. |
|||
|
|
۲:۱۶, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام بر شما
راستش من فروشگاه جهت خرید سی دی های فرهنگی زیاد می رم یه روز رفتم و سی دی مستند ظهور رو که ترجمه همین تالار هس رو خریدم و مشاهده کردم از قسمت یک که دیدم تا قسمت 51 دیگه عاشقش شدم الان هم دارم روی یه پروژه مثل همین سریال کار می کنم
|
|||
|
|
۹:۲۳, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان درست میگن. این سریال مستند واقعا تاثیر گذاره و فکر و اندیشه و دید ادم رو به دنیای پیرامونش تغییر میده. البته اینم بگم که سازنده ش عبداله هاشم یکم جای بحث داره.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,232 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,031 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,061 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,090 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,562 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |
۱۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: zohoor-st.jpg]](http://mahdy2021.persiangig.com/bidari/zohoor-st.jpg)