|
نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟
|
|
۱۲:۳۲, ۲۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام روز به خیر میخواستم نظرتون رو راجع به طرح جدید مجلس که داره تصویب میشه بدونم؟؟؟
یعنی با شنیدن تصویب این طرح اولین تصوری که به ذهنتون میاد چیه؟؟؟ و اما طرح جدید چیه: "طرح سیانت از حجاب و عفاف" در صورت تصویب مجلس زنان بد حجاب شاغل در ادارات دولتی با کسری حقوق مواجه خواهند شد. صد هزار تومان جریمه و 10 نمره منفی نیز در انتظار رانندگان زنی است که کشف حجاب کرده اند
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۴, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۵۳ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: امیدوارم یک نفر اینجا جواب بنده رو بده که اگر انتظار دارید جامعه در مورد حجاب آزاد باشه و هر کس به دین خود ... اون عکس رو میدونم فتوشاپه، فقط میخواستم نشون بدم این دست تبلیغات چقدر احمقانه هست. پس شما دارید میگید اگه همه ی زنهامون چادری بشن و حجاب رو رعایت کنن فساد اخلاقی ریشه کن میشه؟ یعنی دیگه یک مورد هم تجاوز و خیانت و رابطه غیر شرعی تو کشور دیده نمیشه؟ چقدر خوب. برای اینکه مطمئن بشم دوباره میپرسم. شما این وعده رو میدید که اگه حجاب کامل اجباری بشه فساد ریشه کن میشه؟ راستی میدونستید یکی از فتیشهای جنسی همین چادر (Burka) هست؟ حجاب یکی از شاخه های پرطرفدار صنعت پورنوگرافی هست، خیلی از دخترهای لبنانی هم به همین بهانه وارد این صنعت شدن. چندوقت پیش هم یکی از همین دخترها خیلی معروف شد تو اینترنت هم کلی جنجال به پا کرد به خاطر اینکه با حجاب تو فیلمها بازی میکرد. اسمش رو نمیگم کسی شیطونی نکنه اینجا ![]() حالا چطوریه چیزی که یسری از مردها باهاش تحریک میشن رو بگیم این مانع فساد میشه؟! مشکل اینجاست که شما فکر میکنید یه تیکه پارچه میتونه جلوی غریزه ی جنسی رو بگیره! فردی (چه مرد چه زن) که غریزه ی جنسیش ارضا نشه چادر که هیچی دیوار سیمانی هم جلوش رو نمیگیره. قبلا هم گفتم کسی که نخواد حجاب داشته باشه کلاهک هسته ای هم بگیری سمتش با حجاب نمیشه... جان کلام اینه که حجاب اجباری یک شکاف و درگیری ایجاد میکنه بین مردم به خصوص بین خانومهای محجبه و بی حجاب. اینهمه کشور هستن که با حجاب و بی حجاب دارن کنار هم زندگی میکنن کسی هم چیزی نمیگه تو همه ی کشورهای دنیا هم تجاوز وجود داره، رابطه ی جنسی قبل از ازدواج وجود داره، خیانت وجود داره، همجنسگرایی وجود داره و... زمان پیامبر هم وجود داشته زمان مسیح هم وجود داشته، زمان ایران باستان و یونان باستان و مصر باستان هم وجود داشته. این ذات آدمیه که اینکارها رو بکنه هیچ قانون و چیزی هم نیست که جلوش رو بگیره باهاش کنار بیاین. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۵۰ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:برای اینکه مطمئن بشم دوباره میپرسم. شما این وعده رو میدید که اگه حجاب کامل اجباری بشه فساد ریشه کن میشه؟بله مطمئن باش اگر مساله حجاب +ازدواج +كنترل ترويج فرهنگ غلت درست شد مساله فساد هم ريشه كن ميشه نقل قول:اینهمه کشور هستن که با حجاب و بی حجاب دارن کنار هم زندگی میکنن کسی هم چیزی نمیگه ... با استفاده از ادبياتي كه در متنتون به كار برديد معلوم هست كه بحث با شما به نتيجه اي نخواهد رسيد |
|||
|
۱۸:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۴۸)عمار94 نوشته است: بله مطمئن باش اگر مساله حجاب +ازدواج +كنترل ترويج فرهنگ غلت درست شد مساله فساد هم ريشه كن ميشه کی میخواد اینکار رو بکنه؟ بحث یه نفر دو نفره مگه؟! پیغمبر و 12 تا امام بعدش نتونستند اینکار رو بکنن، منظورم ریشه کن شدن فساده (۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۴۸)عمار94 نوشته است: با استفاده از ادبياتي كه در متنتون به كار برديد معلوم هست كه بحث با شما به نتيجه اي نخواهد رسيد نتیجه یعنی اینکه آخرسر یکی بگه بله شما درست میفرمایید و تسلیم دلایل منطقی و مستدل! شما بشه؟! مشکل اینه که شما و امثال شما بحث نمکنی که نتیجه بگیری، بحث میکنی که باورها و سلیقه های خودتون رو تو حلق طرف مقابل فرو کنید. در اون صورت 100% حق با شماست، بحث با من تا قیامت هم جواب نمیده خیالت راحت. |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۸ توسط Wachowski.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: شما که اینقدر تسلط در دین دارین , چرا نتونستین غیر از توجیه تا به امروز کاری بکنید ؟ توی ذهن خودتون شاد باشین در پناه حق |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۵۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۴)#1Zero نوشته است: اون عکس رو میدونم فتوشاپه، فقط میخواستم نشون بدم این دست تبلیغات چقدر احمقانه هست.سلام من نظرم درباره حجاب اجباری و این طرح گفتم و اساسا هیچ نتیجه نداره جز تنفر و دودسته گی.. اما درباره حجاب کامل یا چادر حرفتو قبول ندارم... اولا ذهن وقتی آلوده بشه از هر چیزی می تونه به گناه کشیده بشه..اصطلاحا میگن زنای ذهنی.. دوما این حرفتون درست نیست..من پیشاپیش عذر میخوام از این طرز حرف زدن ولی قصدم چیز دیگست من خودمم پسر واقعا یک مرد با دیدن یک (ببخشید)داف بیشتر تحریک میشه یا یک خانوم چادری؟؟؟ البته بد حجاب ها خیلی بیشتر از بی حجاب ها تحریک کننده اند.. ولی مردها با دیدن خیلی بیشتر تحریک میشن ...اگه نشن مریضن یا مشکلی چیزی دارن و وقتی نتونن به اون فرد بی حجاب یا بد حجاب دسترسی داشته باشن اگه زادواج نکرده باشن مجبورن کارهای دیگه بکنن...من نمی تونم واضح تر حرف بزنم ولی واقعا اینجوری نیست بله اگه ذهن مریض باشه چادر هم میشه وسیله ی فساد... بقول استادی اگه از مردا نظر سنجی کنن همشون به بی حجابی رای میدن!!! در اینکه حجاب خوبه شکی نیست ولی نه از نوع اجباریش. |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۲۴ توسط A.E.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۴)#1Zero نوشته است: اون عکس رو میدونم فتوشاپه، فقط میخواستم نشون بدم این دست تبلیغات چقدر احمقانه هست.اینو نیاز نیست فاطمه خانم بگن اما امار کاهش تجاوز در امریکا در فصل زمستان خودش میتونه مدرک خوبی برای اثباته این ادعا باشه تو فصل زمستان خانمها به دلیل سرمای هوا بدنشونو میپوشونن چادر نمیزنن (گفتم که احمقانه نشه )اما بدنشون پوشونده میشه واین باعث پایین اومدن امار تجاوز میشه راستی میدونستید یکی از فتیشهای جنسی همین چادر (Burka) هست؟ حالا چطوریه چیزی که یسری از مردها باهاش تحریک میشن رو بگیم این مانع فساد میشه؟! [/quote] چه جالب چادری که از خانم فاطمه زهرا برای ما به ارث گذاشته شده خودش عامل ...لعنت خدا برشیطان درضمن بیمار دلانی هستن که کاری به چادرم ندارن اره اونارو هر چیزی به فساد میکشونه البته خوبه بدونین اونا ادم نیستن از حیوان هم پست ترند (۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۰)#1Zero نوشته است: کی میخواد اینکار رو بکنه؟ بحث یه نفر دو نفره مگه؟!هنوز دوازدهمی هست کارشو تموم نکرده اون که بیاد مطمئن باش تو دهن فساد هم میزنه ریشه کنش هم میکنه الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه بخوایم بگیم این وضع حجاب فقط به خاطر حجاب اجباری و برخورد غلطی بوده که با بی حجاب ها صورت گرفته که بی انصافیه و نفوذ دشمن و تهاجم فرهنگی ندید گرفته شده... چیزی که غربیا خواستن و نشونه گرفتن و دارن بهش میرسن متاسفانه تو همون غربش هم که انقدر بعضی دوستان فرمودن آزادی، ازادی داره، خطوط قرمزی دارن. پوشش محل کارشون با جاهای دیگه متفاوته ولی الان خانوم میره سر کار انگار رفته عروسی خب نمیشه که کسی اینجا نخواسته همه چادری بشن ولی رعایت حداقل ها در حریم اجتماعی واقعا انقدر سخته ؟!؟!؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول: کی میخواد اینکار رو بکنه؟ بحث یه نفر دو نفره مگه؟! عقلا و منطقا حكم اورده شده هم درست هست و هم قابل اجرا ، اما زماني كه به صورت همه جانبه اجرا شود ! مثلا تا زماني كه يكي بخواهد در مورد مساله حجاب دلخواهي عمل كند يكي در مورد مسئله اي ديگر دلخواهي عمل كند خب قاعدتا نبايد انتظار خاصي داشت ، در اسلام مسائل همه جانبه است .از يك طرف دعوت به حجاب از يك طرف دعوت به كنترل نگاه . از يك طرف گفته جلوي فحشا گرفته شود از يك طرف بر ازدواج اسان تاكيد كرده ، زماني ميتوان انتظار نتيجه داشت كه همه جانبه مسائل رعايت شود _
نقل قول:نتیجه یعنی اینکه آخرسر یکی بگه بله شما درست میفرمایید و تسلیم دلایل منطقی و مستدل! شما بشه؟! به هر حال دوستاني زحمت كشيده و اين فضا را براي گفتگو فراهم آورده اند و گفتگو هم اگر در مسير درست باشد اثار مثبتش اشكار ميشود ، اما گفتگو هم قواعدي دارد كه يكي ادب و ديگري منطق است و تا زماني كه ادب و منطق بر بحث حكمفرما باشد بحث قابل ادامه هست ! اما اگر شخصي عبارت زشتي را در ادبيات خود به كار برد اين به معناي نقض ادب و بر هم خوردن قواعد بحث هست
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
برادرها و خواهرهای گرامی
اگر دلیلی برای این دارید که فکر میکنید حرفتون درست هست خوب بیاریدش . به تمسخر گرفتن حرفهای دیگران از آداب بحث به دور هست. .... من اصلا عرض نکردم که با چادری شدن مردم همه چیز درست میشه ولی به این اعتقاد دارم که با بهتر شدن شرایط محیطی و اجتماعی، زمینه بسیاری از انحرافات اجتماعی نظیر تجاوز به عنف کمتر میشه و خانواده ها مستحکمتر میشن. این شرط عقل هست که مردم رو از محدوده خطر دور کنیم هشدار بدیم. آگاهی بدیم. بی تفاوت نباشیم. به بدی راهنمایی نکنیم. درست هست اختیار داریم. ولی راه درست همین یکی هست... چه پیامبر باشه و چه نباشه. .... در مورد چادر هم که فرمودید... بله. وقتی نصف زیبایی رو عیان کنی و نصفش رو بپوشانی، چیزی که در ذهن متبادر میشه از نوع بهترین هست. حالا میتونه وسیله پوشاننده ی نیمه کاره هر وسیله یا شی باشه. مثلا طرف چشمش رو نمایان کرده و بقیه صورتش رو پشت کمد مثلا، پنهان کرده! بازهم همین حالت پیش میاد. پس نمیشه گفت چادر وسیله عکس های ناجور هست! این نقش رو هر شی میتونه بازی کنه! به خاطر همین هم هست که حجاب بد خیلی بدتر از بی حجابی هست! .... |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۲۰:۰۳ توسط danial_wfetime.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نام خدایی که بازگشتی هم در این دنیا برای بنده اش نهاده است به نام توبه پذیر توبه کنندگان خانواده
ماه رمضون امسال تو یکی از پارک های بالاشهر تهران غرفه کتاب فروشی داشتیم... یه چیزی واسم خیلی جالب بود....منو برد تو فکر....مادرهایی که حجاب نسبتا خوبی نداشتن و الالخصوص پدرهایی که با دید من به نظرادمای خیلی مذهبی نبودن( بااونکه قضاوت کردن از رو ظاهرافراد اشتباهه اما...) ازم درخواست کتاب هایی راجع به حجاب واسه دخترای 13،14سالشون میکردند....پدره بهم میگفت آقا یه کتاب میخوام به زبون ساده راجع به حجاب واسه دخترم که ازعاقبت بدحجابی نوشته باشه....درصورتی که معلوم بود خودش اهل نماز روزه هم نبود.این ها پدر مادرهایی ان که کودکانی یه ورژن بالاتراز خودشون دارن....اما الان به خودشون اومدن میبینن که دیره... هرچی واسه اون بچه بگن درستر که نمیشه هیچی بدترم میشه....واسه بچشون موندن چیکار کنن چه برسه جوناشون.... این از صیانت از خانواده که ازپایه خرابه دولت
برای این جوونا دولت قدم برداره؟ کدوم دولت؟همون دولتی که خود همین خانواده ها تا یه عیب از دولت میدیدن...توجمع خصوصی خانواده شروع میکنن به فحش دادن به این دولت ومقایسه با کشورهای دیگه.... نمیخوام بگم همش تقصیره خانوادست یا تقصیره کوتاهی های دولته...کاری به اینا ندارم فقط میخوام بگم ریشش ازکجاست....خوب دولتم گاهی اززورو قانون استفاده کرده در جامعه که وجهشو بدکرد ...طوری که الان بین همین جوونامون تا اسم پلیس،اگاهی،امربعروف نهی از منکر،ارشاد میاد....دوتا فحشم میدن..... پس میبینیم دولت هم اصولی پیش نگرفته....به نظرم حتی اسلامی هم پیش نگرفتن بعضی از ماموران اجرایی ما....دوست
واسه این جوون(چه دختر چه پسر) خانواده که هرچی بگه که .....دولت هم هرچی بگه..... استادومعلم و کتاب ، یعنی اصلا جایگاه خاصیم واسه این مسایل واسشون نداره.... فقط میمونه دوست....خوب قبول دارین دوست چقدر تاثیرداره روهمه ماها؟ اکثر دوستاشونم همه از جنس وهم فکرخودشونه..... پس دوستای خودشون هیچی افراد اهل ایمانمون برن باهاشون دوست بشن؟ قکربدی نیست اما باور کنین تحمل چنین دوستی هایی واسه خواهرهای باایمانمون و برادهای با ایمانمون سخته....اصلا نمیتونن استارت کانکشن دوستی روبزنن.... گیریم بزنن اما قبول کنین از دید اونا این کارها(عذرمیخوام) امل بودنه.... پس کاروبدترمیکنه.... دوست از جنس خودشون
بزارین ازخودم شروع کنم تابفهمین دقیقا چی میخوام بگم....من خودم یه کوله بار گناه دارم رو دوشم از جنس همین گناه ها....کلی دوستی با افراد متفاوت....که قرآن به عنوان دوست گیران پنهانی ازش یادکرده وتذکرداده....من اونقدر غرق این موضوع بودم که فقط خدا منو برگردوند....اونقدغرقش بودم که یه اعتماد به نفس کاذب گرفته بود منو ...فکرمیکردم فقط خودم میدونمو بس....کارمن درسته کاربقیه اشتباه....اما خدا خوب پشتمو به زمین زدو بعدش دستمو گرفت بلندم کرد.... همه دوستام تعجب کردن عوض شدم...با شوخی بهم میگفتن همش یه ماهه دیگه مقاومت میکنی...منم با ختده جواب میدادم اره بابا...بزار حداقل یه بار امتحانش کنم....الان میفهمم اگه اونموقع ازحرفاشون تودلم ناراحت میشدم یا با خشک بازی جوابشومیدادم اول خودم سست میشدم دوم اینکه یه تجربه خنده دار واسه دوستام میشدم تاثیربدیم رواونا داشت .... بعدها که مطمین شدن کم نیاوردم باهام میگپیدن ازم میپرسیدن چی شد عوض شدی؟ میگفتم دلایلمو مفصل بی خجالت بی اغراغ بی تعصب حرفامو راحت میفهمیدن میگفتن اره واقعا....کاری ندارم اوناهم ادامه دادن یا نه اما حرفمو میفهمیدن...نکته اینه.اون اوایل یه روزی واسه یه دختری داشتم توضیح میدادم بهش میگفتم قبول داری تمام رابطه هایی که باپسرا داشتی همشون اولش رویایی بوده و اخرش بلاخره تموم شده...هرکدومم یه جورمتفاوت بوده...اما تو بعد تموم رابطه ها فقط فهمیدی که تن و بدن و حیاتو از دست دادی...با خودت میگی من که دست خوردم دیگه اب از سرم گذشته (شروع غرق شدنته) پس رابطه بعدی حواسموحسابی جمع میکنم...یکی دیگه بهت پیشنهاد میده میری جولو یا همون اولش تو دام رویاهات افتادی یا اینکه از پسره خوشت نیومده پیچوندیش یا بهش خیانت کردی...خیانت تو هم واسه اون پسر یا تبدبل به انتقام شده یا یه افسردگی...اما تو باز هم یا شکست خوردی یا فکرکردی شکستش دادی.... حالا فکرکن میخوایی ادامه بدی یا نه...چون اگه بخوایی ادامه بدی استارت بعدیت از اونجایی شروع میشه که میگی گوربابای عشق وعاشقی.... فقط لذت ، فقط خوشی.... میری جولومیبینی هی لذتات بیشتر میشه اما تو قلبت همیشه یه حس بدی به خودت داری..چون دختری حجب حیا گاهی درخونه قلبتومیزنه وتو دوباره میبندیش..... درصورتی که اون اولش فکرمیکردی و با خودت میگفتی من؟ منننن؟ منو ...؟ منو ...؟ اولا که این پروسه اش همینه...دوما مدت این پروسه شاید به چشم نیاد اما خیلی کمه... سوما قبول کن تو ازهمون اولش که گفتی اب ازسرم گذشته یه مهره دست خورده ایی که خودت واسه خودت ارزش قایل نشدی و نمیشه چه برسه به یه پسر که خودشم غرقشه.... به هرحال من کل واقعیت ها رو بهش بعد کلی حرف زدن به روش اوردم...میدونمم حرفهمو فهمید....حسش کرد.....نمیدونم بعدش چی شد چیکاکرد ولی بهم گفت اره همین جوری شروع شدو به گند کشیده شدهمه چی.... اسلام
به نظرم این دختر یا جوون هایی که چنین راه کجی رو رفتن بعدشنیدن این حرفا تو عالم دوستی ذهنش الان مسیله حجاب رو میفهمه...درک میکنه....معنی توبه رو میفهمه..... معنی خانواده رو میفهمه...معنی جامعه اسلامی رو میفهمه..... بقیشو خودش میره دنبالش اگه خدا بخواهد....نتیجه
درکل نظرم اینه ازکسانی که واقعا توبه کردن کمک بگیرین برای امربه معروف و نهی ازمنکر....به نظرم این افراد دلسوزانه تر و محتاطانه تر قدم برمیدارن..... والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,755 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,599 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,244 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,397 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,225 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| احساستون در مورد حجاب چیه؟ | meshkat | 121 | 64,376 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: لبخند خدا |
|
| وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه | ساجد | 217 | 106,346 |
۲۹/تیر/۹۲ ۱:۲۳ آخرین ارسال: meshkat |
|

![[تصویر: 24kh9113.jpg]](http://www.netgasht.com/images/aks/24kh9113.jpg)