کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#پنجمین تولد تالار - متشکرم از ...
۱۷:۴۳, ۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Logo_5th_Birthday_www_bidari_andishe_ir.jpg]
خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند...
برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . .
خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن.
خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ...
خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ...

از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر می کنیم.و دعا می کنیم که عاقبت به خیر بشن.
خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن.

شما هم اگه می خواید از کسانی تشکر کنید بسم الله

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، السا ، ممرضا ، مجید املشی ، عدالت ، انتصـار ، مجنون العباس ، شیدا ، amirak ، Eve ، سید ابراهیم ، mohamad ، mahdy30na ، mirza47820 ، فدايي ولايت ، علائم ظهور ، MAHDI59 ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، Mahdy2021 ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۲, ۱۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
تا موضوعات بسته نشده من هم تشکر کنم
اول تشکر از تمام دوستانی که در این سالها چه کوتاه مدت و چه بلندمدت در تالار فعالیت کردن و سعی کردن چیزی یاد بگیرن یا یاد بدن. بالاخره مشکلات و کمبودها همیشه بوده و ان شاء الله که پاداش کارها و صبر همه نزد خداست

دوم تشکر از کلیه افرادی که جزو تیم مدیریتی بودن و خط مقدم حل مشکلات بودن. بالاخره ما هم خیلی از دوستان انتظاری نداشتیم و نداریم ولی اغلب عزیزان واقعا روزها و ماهها برای تالار وقت ارزشمندشون رو گذاشتن

سوم تشکر خاصی هم میکنم از دوستانی که سطح فعالیتهای تالار رو ارتقا دادن و فعالیتهایی فراتر از مباحث متنی را آغاز کردن. عکس و پوستر و اینفوگرافیک و رادیو و زیرنویس و ساخت مستند و ساخت نرم افزار و تهیه مجله و ....

دوستان یادمون نره برای چی و کی در تالار فعالیت می کنیم. حواسمون به این باشه، بقیه مسائل دیگه اهمیتی نداره

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، مجنون العباس ، Farzaneh ، السا ، fafa* ، مرتضی اقبالی ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، سید ابراهیم ، mohamad ، حضرت عشق ، mahdy30na
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]