|
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
|
|
۲۱:۳۵, ۲۷/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۸, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۵:۵۳ توسط afsanehkazem.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
آخه کسی که میشینه پای ماهواره و تنها تفریحش اینه رو چجوری راضی کنم که سی دی های اینطوری نگاه کنه؟!!!
(۴/شهریور/۹۱ ۲۱:۲۷)نیایش نوشته است: سلام دوستان گلدرسته احمقن ولی یه احمق یه سنگ می اندازه تو چاه که صد تا عاقل نمیتونن در بیارن!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
شما اصلاً لازم نیست توضیح بدی که توش چیه که اون بخواد یا نخواد.
بهش بگو این سی دی ها رو ببین، زندگیت رو عوض میکنه. یه قول و تعهدی هم ازش بگیر که تا قسمت 10 اش رو حتماً ببینه... بقیه اش جذبش میکنه. |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
من به این مستند اعتقادی ندارم!!بهنره سری به نظر استاد رائفی پور در مورد مستند ظهور بزنید.
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
سلام
نگاهی گذرا در محتوای مستند ظهور : 1-تئوریزه شدن فراماسونری و معرفی ان به جهان بطور مدون . 2-معرفی اسلام در مقابل ان که البته اسلامی با محتوایی خاص و مرموز: *ارائه نگاهی پلورالیستی(تکثر گرایانه ) به اسلام و قرار دادن ائمه ع .مالوم ایکس کندی چگوارا عمر ابوبکر گاندی که دوستان عزیز میدانند که شان ائمه ع بسیار بالاتر از کندی و ... میباشد که قرار دادن این افراد در کنار ائمه ع موجب پایین امدن شان این عزیزان میشود . قسمتهای اخر که نتیجه گیری و تطبیق است میتوانید این موارد را ببینید . *گزاره ی مرموز : من نه شیعه هستم نه سنی ،من یک مسلمانم . که نگاهی تفکیکی دارد و شیعه و سنی را غیر مسلمان میداند و به عبارتی مکاتبی هستند که با استفاده از اسلام بوجود امده اند .که این گزاره موجب تشکیک بین مذاهب اسلامی میشود که میدانیم که همه این مذاهب بنا به قول مشهور مسلمان هستند که این گزاره را در جواب انتقادات سنی ها در قسمتی که شیعه را معرفی میکند فکر کنم قسمت بعد از معرفی شیعه باشدبیان شده است . *تطبیقی مخالف عقائد شیعه در قسمتهای اخر : بعد از معرفی امام زمان ع و حضرت مسیح با قیاسی مع الفارق این دو بزرگوار را با یک جنگ جو و یک جادو گر مقایسه میکند . و حضرت مسیح را به منزله اراگون (جنگ جو و فرزند اسیلدر پادشاه اگر اشتباه نکنم ) در فیلم ارباب حلقه ها و امام عصر ع را به منزله گراند الف سفید (جادوگر)در این فیلم قلمداد میکند و نتیجه میگیرد . امام زمان ع زمینه را برای حکومت حضرت مسیح فراهم میکند !!!!! موارد دیگری در این سریال وجود دارد که انشاءالله در پستهای بعدی عرض خواهم نمود . |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۱۶:۳۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۵:۰۳)داداش کایکو نوشته است: سلام سلام به شما به نظر نمی رسه که سازندگان این مستند شیعه و سنی را غیر مسلمان بدانند. فارغ از قضاوت راجع به آن مفهموم این جمله تاکید روی اصل مسلمان بودن هست و اینکه ما قبل از اینکه شیعه یا سنی باشیم یک مسلمان هستیم. فلذا این جمله به مفهوم عنوان شده نزدیکتر است تا به معنای دوری که شما استنباط کرده اید. نقل قول:*تطبیقی مخالف عقائد شیعه در قسمتهای اخر : ببینید در یک کار رسانه ای گاهی برای انتقال یک مفهوم از قستمهایی از یک کار سینمایی معروف کمک گرفته می شود. این هم همان است. به قول شما قیاس است اما از نوع مع الفارق.
|
|||
|
|
۹:۵۷, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۹:۵۹ توسط داداش کایکو.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
باسلام
در عبارت "من نه شعه هستم نه سنی ،من یک مسلمانم " بحث نفی و اثبات است ،نه تقدم و تاخر . تحلیل شما که میفرمایید گزاره میخواهد بگوید من قبل از اینم شیه یا سنی باشم مسلمانم .ناظر به تقدم تاخر مولفه هاست نه نفی و اثبات .بنا بر این این تحلیل از گزاره منطبق با خود گزاره نیست چرا که ثیاق کلام متکلم ناظر به نفی و اثبات است و با تقدم و تاخر قابل جمع نیست. در رابطه با قسمت دوم بایستی عرض کنم .بنده با استفاده از مثال برای اثبات گزاره عقلانی مخالف نیستم .لکن اولا: قیاس مع الفارق است همانطور که در پست قبلی اشاره شد .ثانیا : گزاره استخراج شده از مثال فاسد است و منطبق با مبانی شیعه نیست .
|
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۰:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
نقل قول:در عبارت "من نه شعه هستم نه سنی ،من یک مسلمانم " بحث نفی و اثبات است ،نه تقدم و تاخراز دید شما این گونه است برادر من .... هر کسی از ظن خود شد یار من .... ............................... ما ایرانی ها دوست داریم کسی میاد یک حرکتی شروع کنه قبلش حتما شهادتین به سبک شیعه را بگوید و بعد شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی را 3 مرتبه بلند گفته و از تمامی مستکبران غربی برائت بجوید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا مگه ما شیعیان سنی نیستیم؟؟؟ ما هم سنی هستیم ... پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که ظهور کردند دینی به اسم شیعه آوردند؟؟؟ ما شیعیان میگوییم شیعه تفسیر و اسلام حقیقی است و سنی ها میگویند مذهب تسنن اسلام حقیقی ... من میتوانم بگویم مسلمانم و اگر تعریف من از مسلمانی و جانشین خدا بر روی زمین درست باشد همون شیعه اقعی هستم شما به جای گیر کردن روی ظاهر به باطن بپردازید .... ندیدید دوست گرامی چه طور در ادامه امامان را به عنوان اوصیای برحق خدا روی زمین معرفی کرد که همشون مظلومانه شهید شدند؟؟؟ که همون باعث شد بهش تهمت بزنند ایرانی است . شیعه و از ایران پول گرفته .... حالا ما ایرانی ها هم بهش تهمت میزنیم که.... این اثر جامعه هدفش که ایران نیست فقط یا شیعیان ... برای تمامی مذاهب ساخته اند ... از بس مستند ها صدا و سیمایی دیده ایم که فکر میکنیم فقط باید اون طوری بسازند بله اشتباهات فاحشی هم چون قسمت آخر و رابطه ی حضرت مسیح و مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم کردند .... ولی دلیل نمیشود که از ریشه بزنیم ... خیلی از هم کلاسی های شیعه ی من که تو مملکت اسلامی بزرگ شده اند و 20 ساله دارند میرند هیئت حضرت زینب رو با حضر فاطمه (سلام الله علیها) اشتباه میگیرند و نمیدانند امام نقی (علیه السلام) امام چندمشان است ... بعد شما ... نقد هم میکنید با بینش و تعمق بیشتر نقد کنید دوستان گرامی و عزیز موفق باشید |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۱:۱۱ توسط داداش کایکو.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۰:۳۴)ELENOR نوشته است: از دید شما این گونه است برادر من ....باسلام فرمایشات شما را به دو بخش تقسیم میکنم : 1-برداشتی رادیکالی از عرائض بنده ،فوران احساسات ، مطالب غیر علمی و صرفا ادعایی،قضاوت عجولانه 2-فرمایشات شما در مورد شیعه و سنی 3-فرمایشات شما در مورد مستند ظهور در رابطه با قسمت اول که زنگ اخر دم در تالار مبینمت . دستمال قدرت معروف داداش کایکو را هم میبندم تا ببینم کی حریفم میشه (چون بحثت علمیه نبوده و شبیه کتک کاریه اینطور جواب دادم ) در رابطه با بخش دوم شما را ارجاع میدهم به http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18205.html چراکه مرتبط با موضوع این تاپیک نیست . تفکرات شما در مورد شیعه و سنی بایستی در تاپیک فوق مبنایی بررسی شود . 3-مطالبی که در مورد مستند فرمودید : قطعا مطالب مفید و قابل استفاده ای در مستند بوده است .اما هدف بنده از قرار دادن این مطالب توجه دادن به مطالبی است که مخالف عقائد شیعه است .بزرگواری که این مطالب را جمع اوری کرده که معصوم نیست .حقیر جاهایی را که مغایر دانستم را عرض کردم امکان اشتباه حقیر وجود دارد پس اگر خطایی در عرایض بنده میبینید بفرمایید (باتوجه به مطالب مستند ساز )با کمال میل میپذیرم . من این مطالب را قرار دادم تا مدخل بحث باشد .مطالب من وحی منزل نیست . مضاف بر اینکه تقاضا دارم ارسال شماره 94 را بدور از تعصب مطالعه بکنید . در اخر از اینکه وقت گرانبهای خود را صرف خواندن پست حقیر فرمودید از شما کمال تشکر را داردم. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای کایکو بفرمایید کجای این مستند گفته شده که؟ 1- این مستند بر اساس عقاید شیعیان ساخته شده 2- از منابع شیعی و روایات ائمه استفاده شده اگر اینها مشخص بشه، فکر کنم بحث روشنه |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۲۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۱:۳۵ توسط داداش کایکو.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
باسلام
قبل از شروع تقاضا دارم ارسال 94 را بخوانید . بنده در ان ارسال عرض کردم که مطالب این مستند به دو بخش تقسیم میشود و فعلا عرائض بنده مربوط به بخش دینی این مستند است . بنده در مورد مطالبی که در مورد اسلام و علی الخصوص شیعه صحبت شده مغایرت ها را عرض نمودم . و بحث بنده در مورد منابع نیست در مورد مطالب است . و تاکید میکنم عرائض بنده نافی مفید بودن مستند نیست .به قول معروف اثابت شئ نفی ماعدا نمیکند .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,041 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,064 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,146 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,589 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |