|
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
|
|
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم رب الشهدا والصدّقین سلام روزی از قول استادِ استادِم شنیدم که میگفتند وهابی ها و اعمال ایشان یکی از مهمترین موانع تأخیر افتادن در امر ظهور هستند و فعالیت هایی فکری و تروریستی و اعتقادی و تبلیغاتی و.... آنها بیشترین صدمات رو داره در مورد واقعه ی ظهور میزنه راستش من اونموقع خیلی نفهمیدم معنی این حرف رو و با حماقتم حتی کمی هم شک داشتم اما:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از آنکه یکی از خالص ترین و فعالترین رفقای خود را که کار مهمش تنها این بود که مباحث ناب شیعی و ضد اعتقاد وهابی رو به زبان انگلیسی و متعاقباً فارسی و عربی نشر بده و خودش هم به عنوان یه الگوی عملی مسلمان شیعه بیشترین مبلغ مذهب حقه ی شیعه 12 امامی بود رو به شهادت رساندند و عمق کلام استادِ استاد و حقانیت کلام ایشان پی بردم عزم حقیر برای گرفتن انتقام این همسنگرم جذم است انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است اما به تنهایی این مهم از عهده ی حقیر بر نمی آید نیاز به همراهانی دارم در چند زمینه یک، تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه و در گام بعدی تبدیل این محتواها به زبان های انگلیسی و عربی و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست هر که هدفش رضای خداست ولو به قیمت شهادتش، بسم الله بگه و جانِ من خون پای این راه داده شده بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید و بعد هم بگید توی چه قسمتی میتونید بیشتر کمک کنید انتظار حقیر از تیم تالار بیشتر است این مسئله برای من یه مقدار غیرتی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! إن تنصر الله ینصرکم |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۱۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی رفقای منتظرم دوستان میدونم مدتی هست که در تالار کم پیدا هستم بنا به دلایلی به زودی اگه خدا بخواد تغییراتی در چگونگی فعالیت هامون خواهیم داشت تا اون زمان هر کدام خود را یک مبلغ فرض کنید کارهای تیمی خود را هم ادامه دهید مشورت ها و جمع آوری تیم مرکزی تقریباً مراحل پایانی رو داره میگذرونه تا پایان هفته ی آینده (18 شهریورماه) برنامه و چگونگی فعالیت رو خدمت دوستان تقدیم خواهیم کرد
خدایا ما فقیریم و تو غنی ما را از هدایت خاصه ات که ویژه کسانی است که برای یاری دینت در تلاشند محروم ننما
به حق یوسف زهرا |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۸ توسط adeldarbandi.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
با سلام،
درست ترین کار همینه! من همیشه توی استراتژی جنگ نرمی که ما داریم پیاده می کنیم بحث داشتم! کار ما شده بود دفاع!!! فقط به شبهات اونا جواب می دادیم و زبان جنگ نرم ما فارسی بود! ولی الان باید حمله کرد: فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنّاً بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ (4) باید وارد تالارهای اونا شد و اونجا شبهه افکنی کرد، با روش حضرت ابراهیم(علیه السلام): وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ لِأَبِيهِ آزَرَ أَتَتَّخِذُ أَصْنَامًا آلِهَةً ۖ إِنِّي أَرَاكَ وَقَوْمَكَ فِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ ﴿٧٤﴾ فاز اول در مورد افرادی که به وضوح در گمراهیند! وَكَذَٰلِكَ نُرِي إِبْرَاهِيمَ مَلَكُوتَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلِيَكُونَ مِنَ الْمُوقِنِينَ ﴿٧٥﴾ فَلَمَّا جَنَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ رَأَىٰ كَوْكَبًا ۖ قَالَ هَـٰذَا رَبِّي ۖ فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لَا أُحِبُّ الْآفِلِينَ ﴿٧٦﴾ فَلَمَّا رَأَى الْقَمَرَ بَازِغًا قَالَ هَـٰذَا رَبِّي ۖ فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لَئِن لَّمْ يَهْدِنِي رَبِّي لَأَكُونَنَّ مِنَ الْقَوْمِ الضَّالِّينَ ﴿٧٧﴾ فَلَمَّا رَأَى الشَّمْسَ بَازِغَةً قَالَ هَـٰذَا رَبِّي هَـٰذَا أَكْبَرُ ۖ فَلَمَّا أَفَلَتْ قَالَ يَا قَوْمِ إِنِّي بَرِيءٌ مِّمَّا تُشْرِكُونَ ﴿٧٨﴾ إِنِّي وَجَّهْتُ وَجْهِيَ لِلَّذِي فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ حَنِيفًا ۖ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ ﴿٧٩﴾ فاز دوم نفوذ و هم عقیده شدن و سپس بیان تناقضات ایده ها! وَحَاجَّهُ قَوْمُهُ ۚ قَالَ أَتُحَاجُّونِّي فِي اللَّـهِ وَقَدْ هَدَانِ ۚ وَلَا أَخَافُ مَا تُشْرِكُونَ بِهِ إِلَّا أَن يَشَاءَ رَبِّي شَيْئًا ۗ وَسِعَ رَبِّي كُلَّ شَيْءٍ عِلْمًا ۗ أَفَلَا تَتَذَكَّرُونَ ﴿٨٠﴾ وَكَيْفَ أَخَافُ مَا أَشْرَكْتُمْ وَلَا تَخَافُونَ أَنَّكُمْ أَشْرَكْتُم بِاللَّـهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا ۚ فَأَيُّ الْفَرِيقَيْنِ أَحَقُّ بِالْأَمْنِ ۖ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿٨١﴾ فاز سوم دادن جواب به جدال کنندگان به روش خودشان! چون می بینند دلیلی ندارند جدال می کنند. و این 3 مدل را باید به خاطر سپرد: ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ ۖ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ ۚ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِيلِهِ ۖ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ ﴿١٢٥﴾ در انتخاب بحثهایمان باید دقت کنیم! یک گروه از انسانها هستند که احساسی برخورد می کنند، برای اینان باید از ناحیه احساسات وارد شد یعنی موعظه حسنه. گروهی دیگر استدلال گرا هستند، اینان حکمت می خواهند. و همیشه گروهی هستند که برای خراب کردن کار ما می آیند و جدال می کنند، اینان را نیز باید با زبان جدال پاسخ داد. و اینم بدونیم که: اُغزوهُم قَبلَ اَن یَغزوکُم فَوَالله ما غُزیَ قَومٌ قَطُّ فِی عُقرِ دارِهِم الّا ذَلّوا (کافی - ج5 ص4) بر دشمنان بتازید قبل از اینکه بر شما یورش برند به خدا قسم با هیچ مردمی در سرزمین خودشان جنگ نشد مگر اینکه به ذلّت افتادند. امام علی(علیه السلام) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولین چیزی که به نظر می رسه می تونیم به راحتی درست کنیم، ویکی پدیا هستش! وهابیت توی این سایت کاملا نفوذ کرده و مطالب دروغی بر علیه شیعه نوشته، ما می تونیم ضمن اصلاح اونا شبهات نسبت به وهابیت بنویسیم. یه سوال از آقای علی 110، فقط وهابیته یا اهل تسنن هم هست؟ من مبنعی دارم که ثابت می کنه (با منابع خود اهل تسنن) که عمر و ابوبکر کابالیست بودند. به امید ظهور دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 paradise -9 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER Meraj - 12 guided -13 Reza14 -14 mohamad -15 16- elecman_1984 17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی) 18-parisan 19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم seyed mohsen-20 21- علی درستکار 22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه ) 23-ghadimi2 24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد) 25-miley boghz-26 27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه) 28.mahboobe-m V-E -29 30- شهـاب ( وهابیت در ایران که با امثال کسروی کلید زده شده و...) 31-adeldarbandi(در خدمتم) دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی) 3- mahdi12 mehrnaz -4 (انگلیسی) 5 - ELENOR (عربی) 6- منتظر 14 (عربی) 7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره) 8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی) 9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی) 10-parisan(انگلیسی) 11-ghadimi2 ((عربی)) 12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن) 13-r_bashiri89(انگلیسی) 14-zoha(انگليسي) 15-حسام+(انگليسي) 16.mia'd(انگليسي) دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند) 13-guided 14- برادر منتظر 14 (تدوین) mohamad -15 AEimani -16 17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر) 18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... ) 19-ghadimi2 ((پوستر و عکس)) 20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم) 21-just power point) miley) 22-هدهد 23- Shahadat (پوستر،کلیپ،نرم افزار چند رسانه ای و...) 24- شهـاب( تدوین و ویرایش فیلم و صوت) دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin sarbaz 313 -19 MESSENGER -20 Meraj - 21 guided -22 mohamad -23 24- elecman_1984 25- bagheri4 26-janali parisan-27 28-محمود 29-libera wakeup2012-30 Shia12-31 ghadimi2-32 Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده) 34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی) 35-هدهد 36 . خادمة الزهرا 37. mia'd 38.neda V-E -39 Secret-40 Shahadat -41(تو این زمینه هم در سطح شهر و استان خودم هر کمکی از دستم بربیاد انشالله دریغ نمیکنم) 42-adeldarbandi |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
سلام
فعلاً فقط و فقط خود وهابیت هدف هست به دلایل متعدد یکیش هم اینه که نمیشه جلو تر از رهبر در این موارد حرکت کرد و اما یه نکته واضح: استدلالات متقن شیعه، اهل سنت را هم خود به خود دچار ... خواهد کرد |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۶ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
سلام.
شما افرادي كه عزم خود را در گرفتن انتقام همسنگرتان جزم كرده ايد.موفق باشيد. شايد اين كاري كه حقير در شرف شروع كردنش هستم،به كاري كه شما مي خواهيد انجامش بدين بي ارتباط نباشهوشايد هم استارتش باشه. به هر حال به ما هم كمك كنيد. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7077.html التماس دعا. |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(در صورتی که کنکوری هستم) حاظرم در پیدا کردن آیات کمک کنم.به جوونا هم راه بدید ![]() مشتاق پاسختان هستم ![]() یا علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی دوس دارم کمک کنم اما نمیدونم چه جوری، آخه یکم سرم شلوغه، اگه کاری از دستم بربیاد حتما انجام میدم، آرزومه که تو راه امام زمانم فدا بشم... |
|||
|
|
۰:۳۱, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۰:۳۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 paradise -9 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER Meraj - 12 guided -13 Reza14 -14 mohamad -15 16- elecman_1984 17-janali(وهابیت بر سر دوراهی-مکارم شیرازی) 18-parisan 19-محمود (فقط بهم بگید دقیقا دنبال چه موضوعی بگردم) اخه یه مقدار کند ذهنم seyed mohsen-20 21- علی درستکار 22-shia12(تهیه سند احادیث در کتب شیعه و سنی با ذکر صفحه ) 23-ghadimi2 24-MOH3N-P("وهابیت بر سر دوراهی" ، "شب های پیشاور" یا هر کتابی که نیاز باشد) 25-miley boghz-26 27. خادمة الزهرا (سلام الله علیه) 28.mahboobe-m V-E -29 30- شهـاب ( وهابیت در ایران که با امثال کسروی کلید زده شده و...) 31-7zahra7 دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا(انگلیسی و فرانسه و عربی) 3- mahdi12 mehrnaz -4 (انگلیسی) 5 - ELENOR (عربی) 6- منتظر 14 (عربی) 7.Braveheart (انگلیسی باشه بهتره) 8-Rahilla(ایتالیایی و اسپانیایی و سوئدی) 9- aybaniz (زبان انگلیسی تا یه حدی) 10-parisan(انگلیسی) 11-ghadimi2 ((عربی)) 12-ضد ماسون(یکی از دوستان بنده که به نت دسترسی ندارن در ترجمه به زبان عربی و انگلیسی اعلام آمادگی کردن) 13-r_bashiri89(انگلیسی) 14-zoha(انگليسي) 15-حسام+(انگليسي) 16.mia'd(انگليسي) دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند) 13-guided 14- برادر منتظر 14 (تدوین) mohamad -15 AEimani -16 17- aybaniz (تدوین و تهیه پوستر) 18 - wakeup2012 ( پوستر،کلیپ،نرم افزار چندرسانه ای و ...... ) 19-ghadimi2 ((پوستر و عکس)) 20-MOH3N-P(فوتوشاپ-پاور پوینت-فیلم) 21-just power point) miley) 22-هدهد 23- Shahadat (پوستر،کلیپ،نرم افزار چند رسانه ای و...) 24- شهـاب( تدوین و ویرایش فیلم و صوت) 25-7zahra7 دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin sarbaz 313 -19 MESSENGER -20 Meraj - 21 guided -22 mohamad -23 24- elecman_1984 25- bagheri4 26-janali parisan-27 28-محمود 29-libera wakeup2012-30 Shia12-31 ghadimi2-32 Zohur12.ir-33(تیم ظهور12 اماده همکاری کامل با شماست جهت انتشار مقالات و خبرها در فضای اینترنت به صورت گسترده) 34-MOH3N-P(شبکه های اجتماعی) 35-هدهد 36 . خادمة الزهرا 37. mia'd 38.neda V-E -39 Secret-40 Shahadat -41(تو این زمینه هم در سطح شهر و استان خودم هر کمکی از دستم بربیاد انشالله دریغ نمیکنم) 42-7zahra7 در موضوعاتی که گفتم هر مواردی که نیاز بود در خدمتم |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۲:۴۹ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم من با یکی از طرفدارای متعصب وهابی ها مناظره کردم. آنها پاسخ را متوجه شدند ولی باز کوتاه نمی آیند.خود اون وهابی می گفت که در ام القری تحصیل کرده است. می خواهید متن مناظره را در سایت قرار دهم؟! همین الان داریم مناظره می کنیم. لینک آن در سایت موسیقی هست که عکس های ناجور داخلش زیاده. اگر مشکلی ندارد بفرمایید تا لینک اون مناظره را قرار دهم ، در غیر اینصورت متن ها را کپی و در سایت میزارم. ضمنا اداره های تبلیغات اسلامی در استان ها ، واحدی با نام واحد ادیان ومذاهب دارند. مثلا در شیراز این واحد آن چنان قوی فعالیت می کند که حد ندارد.خوب پشتیبانی هم می شوند. می تونید از آنها کمک بگیرید. راستی وهابیت که فرقه ای عجیب نیست که نشه اون رو زیر سوال برد. همون فتواهای محیرالعقول رو برای یکی از طرفدارها کپی کردم بعد به قول ما جوونها سوتی داد وگفت : از این مزخرف تر هم در فتواهای شیعیان وجود دارد!!! خودشون هم می دونند مزخرفه. اونها در بحث با شما فقط و فقط یک چیزی می گند: اسم امام علی رو در قرآن بیار تا ما شیعه بشیم.هر چی آیه که به امام مستقیم اشاره دارد بیاورید ، ایمان نمی آورند. امان از نادانی و تعصب !!!! |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
نقل قول:خودشون هم می دونند مزخرفه. خوب بهشون بگید اسم ابوبکر رو بیارند تا ما سنی بشیم .... ![]() دوست عزیز اگر می تونید متن مناظره رو قرار بدید .... فقط خودتون که به قوانین واقفید .... توهین و عکس ناجور نداشته باشه موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
می تونی برای اسم حضرت علی (علیه السلام) این آیه رو بیاری:
فَلَمَّا اعْتَزَلَهُمْ وَمَا يَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ وَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ ۖ وَكُلًّا جَعَلْنَا نَبِيًّا ﴿٤٩﴾ وَوَهَبْنَا لَهُم مِّن رَّحْمَتِنَا وَجَعَلْنَا لَهُمْ لِسَانَ صِدْقٍ عَلِيًّا ﴿٥٠﴾ در این آیه همونطور که می بینید ماده "وهب" به اشخاصی مانند اسحاق و یعقوب (علیه السلام) داده شده، و در مقابل نامی از اسماعیل (علیه السلام) برده نشده، که در آیه بعدی دوباره از ماده "وهب" استفاده شده. با توجه به بلاغت قرآن، اینبار هم این وهب باید به شخص اشاره کند و چون در آیه قبل از بنی اسرائیل آورده شده و آیه پایان یافته. با توجه به قرینه باید شخصی از بنی اسماعیل نام برده شود. این شخص لقبش لسان صدق است و نامش علی!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,358 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,145 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,475 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,503 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت | علی 110 | 15 | 9,533 |
۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| وهابیت با 300 ماهواره منطقهای و جهانی علیه مکتب تشیع تبلیغ | علمدار133 | 0 | 1,444 |
۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,714 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|

حاظرم در پیدا کردن آیات کمک کنم.