|
زبور آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - صحیفه سجادیه
|
|
۰:۰۱, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۰:۱۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
احساس کردم یک تاپیک مخصوص امام سجاد(علیه السلام) و نجواهای زیبا و کتاب "رساله ی حقوق" امام نیاز هست و تاجایی که دیدم نداشتیم ... البته درمورد رساله ی حقوق دیدم ولی تاپیکی مخصوص صحیفه سجادیه متاسفانه ندیدم ... از اعضای محترم تالار می خوام از این به بعد هر مطلبی از صحیفه و مخصوصا امام سجاد(علیه السلام) داشتیم رو در این تاپیک قرار بدیم ... البته برای این کار نظر مدیران محترم شرطه ... این کتاب اگرچه در موضوع دعا و نیایش است، ولی شامل بسیاری از حقایق علوم و معارف اسلامی و عرفانی، و قوانین و احکام شرعی و مسائل حساس سیاسی و اجتماعی و تربیتی و اخلاقی است که در شکل و قالب دعا امام بدانها اشاره کردهاست-جمله ای از ویکی پدیا- |
|||
|
|
۱:۵۸, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یک روز استاد ما داشت در مورد عرفان شیعی صحبت میکردند
بعد گفتن: شما میدونید چرا شیعه خیلی کتاب عرفانی نداره مثل این کتاب منازل الفلان امثال ابن عربی و عطار و ... بعد ایشون صحیفه سجادیه رو بردند بالا و گفتن: وجود این کتاب در بین علمای شیعه مانع از این شده که کسی بخواد خیلی در باب عرفان از خودش چیزی بگه همه چیز که نیاز باشد در عرفان شیعی در این کتاب آمده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و الحق و الانصاف که همونطور که قرآن در بین ما شیعیان مهجور است صحیفه ی سجادیه هم مهجور است استاد ما، سنی مذهب های بسیاری رو فقط با آشنا کردن آنها با همین صحیفه سجادیه شیعه کردند!!!!!!!! و هر انسان آزاده و آزاده اندیش که به خودش و حس زیبایی شناختی خودش ظلم نکرده باشه و طبع انسانی خودش رو حفظ کرده باشه مجذوب زبور آل پیغمبر خواهد شد از سرکار محیصا به علت ایجاد این تاپیک بسیار ارزشمند سپاسگذارم و به عنوان حسن ختام فراز از دعای وداع امام سجاد را با ماه مبارک رمضان تقدیم میکنم ... سلام بر تو ای هم نفسی که قدر و منزلت تو بزرگ و فقدانت بسیار دردناک است و ای مایه ی امیدی که دوریت رنج آور است سلام برتو ای همدمی که چون رو کنی مارا مونس شاد کننده ای و چون سپری شوی وحشت آور و دردناک است فراغت ای همسایه ای که دلها نزد تو نرم شد و گناهان در تو نقصان گرفت... سلام برتو که چه بسیار گناهان را از پرونده ما زدودی و چه عیبها که بر ما پوشاندی... سلام برتو که قبل از آمدنت در آرزویت بسر میبردیم و پیش از رفتنت بر هجرانت محزونیم... پروردگارا... عذر ما را در کوتاهی از ادای حقت قبول کن و آینده ی عمرمان را به ماه رمضان آینده که در پیش داریم برسان و... آمین یا رب العالمین |
|||
|
|
۸:۴۶, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دعای امام سجاد(علیه السلام) هنگام دیدن ماه نو [size=large]اَللَّهُمَّ يا ذَاالْمُلْكِ الْمُتَاَبِّدِ بِالْخُلُودِ، وَ السُّلْطانِ الْمُمْتَنِعِ بِغَيْرِ
بار الها، اى دارنده ملك ابدى و جاويد، و سلطنت دستنايافتنى بدون جنود و لااعوان, و القز الباقي علي مر الدهور و خوالي سپاه و دستياران، و عزّت باقى كه با گذشت روزگاران و سالهاى الْاَعْوامِ وَ مَواضِى الْاَزْمانِ وَالْاَيّامِ، عَزَّ سُلْطانُكَ عِزّاً لا حَدَّ گذشته، و زمانها و روزهاى سپرى شده باقى است، فرمانروايى و حكومتت چنان غالب است كه اول آن لَهُ بِاَوَّلِيَّةٍ، وَ لا مُنْتَهى لَهُ بِاخِرِيَّةٍ، وَاسْتَعْلى مُلْكُكَ عُلُوّاً را حدى، و آخر آن را نهايتى نيست، و پادشاهيت چنان بلند پايه است كه همه چيز از دسترسى سَقَطَتِالْاَشْيآءُ دُونَ بُلُوغِ اَمَدِهِ، وَلايَبْلُغُ اَدْنى مَااسْتَاْثَرْتَ به قلّه آن فرومانده است، و دورترين توصيف واصفان به پايينترين مرتبه از بلندى بِهِ مِنْ ذلِكَ اَقْصى نَعْتِ النَّاعِتينَ، ضَلَّتْ فيكَ الصِّفاتُ، و رفعتى كه به خود اختصاص دادهاى نمىرسد، اوصاف در مقام وصفت سرگشتهاند، وَ تَفَسَّخَتْ دُونَكَالنُّعُوتُ، وَ حارَتْ فى كِبْرِيآئِكَ لَطآئِفُ و تعريفها در پاى حضرتت از هم گيسختهاند، و در عرصهگاه كبريائيت دقيقترين الْاَوْهامِ، كَذلِكَ اَنْتَ اللَّهُ الْاَوَّلُ فى اَوَّلِيَّتِكَ، وَ عَلى ذلِكَ تصورات سرگردانند، تو اى خداى ازلى در ازليتت اينچنين بودهاى، و دائم و جاودان اَنْتَ دآئِمٌ لاتَزُولُ، وَ اَنَا الْعَبْدُ الضَّعيفُ عَمَلاً، الْجَسيمُ بر اين مرحله خواهى بود، و منم آن بنده با عمل اندك، و آرزوى اَمَلاً، خَرَجَتْ مِنْ يَدى اَسْبابُ الْوُصُلاتِ اِلاّ ما وَصَلَهُ بسيار، كه وسائل پيوند با تو از كفم بيرون رفته مگر آنچه رحمتت آن را رَحْمَتُكَ، وَ تَقَطَّعَتْ عَنّى عِصَمُ الْامالِ اِلاّ ما اَنَا مُعْتَصِمٌ متصل نموده، و رشتههاى اميدم از من گسسته مگر آنچه از بِهِ مِنْ عَفْوِكَ، قَلَّ عِنْدى ما اَعْتَدُّ بِهِ مِنْ طاعَتِكَ، وَ كَثُرَ عَلَىَّ عفو تو كه به آن چنگ زدهام، طاعتى كه به حساب آورم اندك، و معصيتى كه به آن مااَبُوءُ بِهِمِنْ مَعْصِيَتِكَ، وَلَنْ يَضيقَ عَلَيْكَ عَفْوٌ عَنْ عَبْدِكَ اعتراف كنم بسيار است، و عفو و بخشش از بندهات بر تو سخت نيايد اگر چه بد وَ اِنْ اَسآءَ، فَاعْفُ عَنّى. كرده باشد، پس مرا عفو كن. |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۰۸ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شیوه ی برخورد با سخنان ناروا
روزی امام سجاد علیه السلام از منزل خارج شد، مردى به او برخورد کرد و حضرت را مورد بدگوئى قرار داد. غلامان و اطرافیان امام علیه السلام بسوى او رفتند تا وى را تنبیه کنند. امام علیه السلام فرمود: را رها کنید آنگاه در برابر آن مرد جسور قرار گرفت و گفت : عیبهاى من که خداوند آنها را پوشانده است بیشتر از آن است که تو از آنها آگاه نشده اى . آیا نیازى دارى که آن را بر آورده سازم ؟ مردجسور خجالت زده شد. آنگاه امام علیه السلام عبائى که بر دوش او انداخت و دستور داد هزار درهم به او دادند. پس از این واقعه آن مرد همواره به امام علیه السلام مى گفت : شهادت مى دهم که تو از اولاد پیامبران هستى. باورهاى اصولى ، در صحيفه سجاديه صحيفه سجاديه در لابلاى مطالب فراوان خود، اصول عقايد و باورهاى بنيادين شيعه را كه برگرفته شده از اسلام ناب محمدى (صلى الله عليه و آله و سلم ) منبع زلال قرآنى است ، مطرح ساخته است . ما بدون اين كه درصدد كاوشى همه جانبه باشيم به بخشى از آن حقايق اشاره خواهيم داشت : توحيد و شناخت خداوند با توجه به ارتباط جدايى ناپذير دعا نيايش با شناخت معبود، فرازهاى صحيفه سجاديه از غنى ترين منابع معرفت خداوند و صفات جمال و جلال او به شمار مى آيد. فراوانى مطالب در اين زمينه به قدرى است كه حتى يادآورى فهرست گونه آنها در مجال اين نوشته نمى گنجد. از اين رو بدون اينكه ادعاى استقصا داشته باشيم به بخشى از آن معارف گسترده اشاره مى كنيم . خداوند، خود معرف خويش و الحمدلله على ما عرّفنا من نفسه ، و الهمنا من شكره ، و فتح لنا من ابواب العلم بربوبيته و دلنا عليه من الاخلاص له فى توحيده . سپاس ويژه خداوند، بدان خاطر كه " به وسيله وحى و برانگيختن رسولان " خويش را به ما معرفى كرد و شكرگزارى در برابر نعمتهايش را به ما الهام نمود و درهايى از علم به مقام پرودگاريش را بر روى ماگشود و ما را به اخلاص در توحيد راهمايى كرد. خداوند، يگانه و بى همتا اللهم انى اشهدك وكفى بك شهيدا، و اشهد سماءك و ارضك و من اسكنتهما من ملائكتك و سائر خلقك فى يومى هذا و ساعتى هذه و ليلتى هذه ، انى اشهد انك انت الله الذى لا اله الا انت خداوندا! تو را گواه مى گيرم و گواهى تو خود كافى است . و آسمان و زمين و ساكنان آن دو - فرشتگان و ساير مخلوقات - را نيز در اين روز و ساعت و در اين شامگاه به گواهى مى طلبم كه من به يگانگى تو شهادت مى دهم و تو آن خدايى هستى كه جز تو معبودى نيست . خداوند، بى ضد و بى شريك اللهم ... انى لااجعل لك ضدا و لا ادعوا معك ندا خداوندا!... من براى تو ضد "وجود و نيرويى كه بتواند مستقل از تو و در قبال تو عرض اندام نمايد" قرار نمى دهم و هيچ چيز و هيچ كسى را در پرستش ، شريك تو نمى خوانم. ويژگى اين دعاها و نيايشها اين است كه "بايدها" را به صورت اخبار درآورده و با زبان خير و شيوه اقرار، انسان را به تفكر وامى دارد و نهاد او را به پايبندى و تعهد در قبال آنچه اقرار مى كند، فرا مى خواند و اين همان رسالاتى است كه از شيوه كار آمد نيايش بر مى آيد. انت الذى لم يعنك على خلقك شريك و لم يوازرك فى امرك وزير ولم يكن لك مشاهد و لانظير. خداوندا! تو آنى كه كار آفرينش و رسيدگى به خلق ، شريكى ندارى كه تو را يارى دهد و در انجام و تدبير امور، وزيرى ندارى كه تو را كمك نمايد و براى تو ناظر و نظيرى نيست. انت الذى لاضد معك فيعاندك ، و لاعدل لك فيكاثرك ، و لاند لك فيعارضك. "خداوندا! تو آنى كه نيروى معارضى در كنارت نيست تا به عناد و ستيز با تو برخيزد و كسى همگون و همانندت نيست تا بر تو فزونى جويد و شريك ندارى تا به مقابله و معارضه تو اقدام كند". |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي در اين زمينه مي فرمايند : 1. مرحوم زمخشري معروف به صاحب تفسير كشاف – در بخشي از كتاب ربيع الابرار ملتقطاتي از ادعيه معاريف علما و زهاد و و صحابه را اورده است . من آنها را نگاه كرده ام بعد با ادعيه كه از امام سجاد و امير المومنين يا امام حسين (علیه السلام) مأثور است مقايسه كردم ديدم كه اينها اصلا قابل مقايسه با ان ادعيه نيست. در رابطه با ارتباط ميان مضامين دعاي چهل و چهارم صحيفه سجاديه مي فرمايند : 2. خواهش مي كنم عزيزان من به خصوص جوانان با صحيفه سجاديه انس بگيرند زيرا همه چيز در اين كتاب ظاهراً دعا و باطناً همه چيز وجود دارد امام سجاد عليه الصلاه و السلام در اين دعا هم مثل بقيه دعاهاي صحيفه سجاديه با اين كه مقام دعا و تضرع است و با خداي متعال حرف مي زند اما سخن گفتنش كانه از يك روال استدلالي و ترتيب مطلب بر دليل و معلول بر علت پيروي مي كند. اغلب دعاهاي صحيفه سجاديه تا آنجا كه بنده سير كرده ام همين حالت را دارد. همه چيز مرتب شده و چيده شده است مثل اينست كه يك نفر در مقابل مستمعي نشسته و با او به صورت استدلالي حرف مي زند. همان ناله هاي عاشقانه هم كه در صحيفه سجاديه آمده است همين حالت را دارد. 3. اگر همين صحيفه ي مباركه سجاديه را كسي نگاه كند خلاصه و عصاره اي از تفكرات اهل بيت عليهم السلام در اين كتاب گنجانده شده است.در صحيفه سجاديه ،ايمان عميق ،عرفان واضح و دور از ابهام ،توجه كامل به مبدا عظمت و معبود و ذات اقدس الهي ،اهتمام به امور مردم ،مسلمين –امور آحادمردمي كه با انسان مرتبطند – اهميت به افتخارات اسلامي و صدر اسلام موج مي زند كتاب زندگي عارفانه و عاشقانه و عاقلانه و خردمندانه است؛...اين چيز هايي است كه دنياي اسلام به اينها نيازمند است 4. با صحيفه سجاديه مأنوس شويد. کتاب بسيار عظيمي است. اينکه گفتند زبور آل محمد ، واقعا همين طور است . پر از نغمه هاي معنوي است ، دعا و درس است، هم درس اخلاق است،هم درس علم النفس است و هم درس امور اجتماعي است 5. صحيفه سجاديه پر از معارف ديني است استحکام بنيه اعتقادي با همين توجه ها،با همين تضرع، توسل به پروردگار، در همين دعاهاي صحيفه سجاديه بدست مي آيد. اين دعاها فقط يارب يارب گفتن نيست ، لبريز از معارف اسلامي است که اعتقاد انسان را عميق مي کند. 6. واقعا همين صحيفه سجاديه كافيست كه يك جامعه را توجه دهد واصلاح و بيدار كند . 7. من به شما جوانان توصيه مي کنم که برويد ((صحيفه سجاديه)) را بخوانيد و در آن تدبر کنيد. هر يک از دعا هاي اين((صحيفه سجاديه)) و همين دعاي ((مکارم الاخلاق)) يک کتاب درس زندگي و درس اخلاق است. 8. خواندن صحيفه سجاديه را توصيه مي کنم . اين صحيفه سجاديه واقعاً کتاب معجز نشاني است. 9 . من توصيه مي کنم همه شما را که با صحيفه سجاديه انس پيدا کنيد. |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با وجود این همه نعمتی که خدا به ما داده ما چه کاری می توانیم انجام بدهیم که به عنوان هدیه ی ( صله ) ما برای خدا محسوب بشه ؟ تمام نمازها و روزه ها، واجبات و مستحباتی که انجام می دهیم، حرام ها و مکروهاتی که از آن ها دوری می کنیم ، همه جزو وظیفمون محسوب میشه و هر چقدر هم که شکر خدا رو به جا بیاوریم باز هم نمی توانیم شکر هزاران هزار نعمتی رو که خدا لحظه به لحظه بهمون عطا کرده رو اون طوری که باید به جا بیاوریم و حقش رو ادا کنیم. پس چه کاری می توانیم انجام بدهیم اگر دوست داشته باشیم به خدا هدیه ای بدهیم ؟ وقتی ما به درگاه خدا توبه و استغفار واقعی کنیم و تصمیم به ترک گناه بگیریم، خداوند فرموده است که از حق خود ( حق الله و حق النفس ) می گذرد ولی از حق الناس نمی گذرد. در صحیفه سجادیه – دعای 39 ، نشان داده شده که ما می توانیم با بخشیدن حق الناس، به خدا صله ای بدهیم . قسمتی از دعای زیبای صحیفه سجادیه : « وَ تَبَرّعْتُ بِهِ مِنَ الصّدَقَةِ عَلَيْهِمْ أَزْكى صَدَقاتِ الْمُتَصَدّقينَ وَ أَعْلى صِلاتِ الْمُتَقَرّبِينَ » « و این گذشت و بخشش و صدقه ی مرا بر آنان پاک ترین صدقاتِ صدقه و بالاترین صله هایی که برای تقرب جستن به آستانت می دهند قرار ده » * حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: « به راستی که عاقل و خردمند کسی است که کینه ها (ی مردم ) را از دل بیرون کرده باشد. » حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: « سروران مردم دنیا سخاوتمندان و بخشندگانند. » اوج زیبایی این دعا در اینجاست که انسان با خواندن آن، در واقع بندگان خدا را، مورد غفران قرار می دهیم نه مورد عفو و حتی صفح ! عفو ؛ یعنی فقط گذشتن و بخشش صفح ؛ یعنی اینکه علاوه بر بخشیدن آن فرد ، نه تنها آن مجازات معمول را انجام نمی دهد بلکه اصلا نامش را هم نمی برد و به روی طرف هم نمی آورد اما غفران ؛ یعنی هم می بخشد ، هم می پوشاند ، هم آثار منفی گناه را از انسان گناهکار دور می کند و از بین می برد، و هم سیئات را به حسنات تبدیل میکند. قسمتی از دعای زیبای 39 صحیفه سجادیه : « أَللّهُمّ وَ أَيُّما عَبْدٍ نالَ مِنّي ما حَظَرْتَ عَلَيْهِ، وَ انْتَهَكَ مِنّي ما حَجَزْتَ عَلَيْهِ، فَمَضى بِظُلامَتي مَيّتاً، أَوْ حَصَلَتْ لِي قِبَلَهُ حَيّاً فَاغْفِرْ لَهُ ما أَلَمّ بِهِ مِنّي، وَ اعْفُ لَهُ عَمّا أَدْبَرَ بِهِ عَنّي، وَ لا تَقِفْهُ عَلى ما ارْتَكَبَ فِيّ، وَ لا تَكْشِفْهُ عَمّا اكْتَسَبَ بي. وَ اجْعَلْ ما سَمَحْتُ بِهِ مِنَ الْعَفْوِ عَنْهُمْ » « الهی هر بنده ای درباره من رفتاری مخالف دستورت انجام داد و یا آبروی مرا که به نگاهداشتن آن فرمان دادی ریخت و با این دِین من برگردنش مرد یا هنوز زنده است ، پس او را از هر ستمی که بر من روا داشت بیامرز و در حقی که از من ضایع کرده ببخش و درباره ی آنچه با من کرده، سرزنش و ملامتش مکن و او را به خاطر این اعمال رسوا مساز » |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حديث شريف نبوى صلى الله عليه وَ آلِهِ و سلم كه فرمود:
الدعاء سلاح المؤمن و عمود الدين و نور السموات و الارض يعنى دعا آلت جنگ مومن و ستون دين و روشنايى آسمانها و زمين است. [/align] اهميت دعاهاى صحيفه سجاديه[align=center] بعد از واقعه جانگداز كربلا و شهادت بى مانندترين شخصيتهاى تاريخ بشريت و برجستهترين افراد انسانهاى كامل و نمونههاى ايثار و شهادت سيد الشهداء ابى عبدالله الحسين روحى و ارواح العالمين له الفداء و ياران با وفايش كه طائفه باغيه و جنايتكار چكيده شجره ملعونه بنى اميه زمان امور امت اسلام را به قبضه تصرف ظالمانه خود در آورده و در استبداد و خونخوارى به حد نهايت رسيده و از تعاليم اسلامى و پيشرفت اسلامى جلوگيرى نموده و هتك حرمت دين و قرآن نموده و صفحه تاريخ و انسانيت را لكه دار نمودند. امام زين العابدين و سيد ساجدين حضرت على بن الحسين سلام الله و صلواته عليه و على آبائه الطيبين و ابنائه الطاهرين در كنج خانه عزلت محزون و دلريش، و گريان و نالان به سر برده و خانهنشين گرديد و كسى را جرأت نزديك شدن، و كسب فيض نمودن از آن حضرت نبوده و آن حضرت هم نميتوانست كه مردم را به تكاليف و واجباتشان آشنا نموده و به حقيقت دين آگاه سازد. پس به ناچار روش ديگرى كه آن همان روش دعا بود كه اشاره نموديم كه دعا يكى از روشهاى آموزنده براى تزكيه نفس و تهذيب اخلاق است انتخاب نمودند تا به اين ترتيب تعاليم قرآن و آداب اسلام و طريقه اهل بيت عصمت را در جامعه منتشر نموده و مردم را به روحيه دين و زهد و تقوى و آن چه بر هر مسلمانى از تذهيب نفس و اخلاق واجب بوده آشنا سازد. و اين يك روش ابتكارى بود كه آن حضرت در پيش گرفت در بيان حقايق كه طواغيت زمانش به آن پى نمىبردند و بهانه دست دشمن نمىافتاد پس به اين جهت از اين دعاهاى بليغ فراوان در اختيار مردم قرار گرفت. و اين مجموعه كه به نام صحيفه سجاديه ناميده شده و به زبور آل محمد معروف و مشهور شده است. از کتاب شرح صحیفه سجادیه نوشته ی علّامه مدرسى چهاردهى |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا این تایپیک انقدر مظلوم واقع شده و هیچ کس نمیاد مطلب بذاره ؟ ![]() چقدر صحیفه سجادیه مظلومه :s |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
هر وقت قرآن و صحیفه سجادیه و نهج البلاغه از غربت در آمد یعنی شیعیان به اصل بازگشته اند
شما یکبار اَکثَرَهُم رو در قرآن سرچ کن ببین نظر خدا در مورد اکثریت مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواندن و انس گرفتن با قرآن و صحیفه و نهج البلاغه خوراک هر بچه شیعه باید باشه تازه این مقدمه هست تا بعد ازانس گرفتن و تفکر و عمیق در معنا و مفاهیم آنها ، آن معانی را تبدیل به اعتقادات قلبی و مَشی عملی خودمون بکنیم ماشالله همه ادعای شیعه بودن داریم به ما بگن یه 2 ساعت در مورد مفاهیم هر یک از قرآن و صحیفه و نهج البلاغه صحبت کن (حالا عمل مطابق اون مفاهیم پیشکش) چند نفرمون میتونیم این کار رو انجام بدیم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند بار تا حالا قرآن رو با تعمق و تفکر خوندیم چند بار تا حالا صحیفه سجادیه بزرگترین منشور اخلاقی اعتقادی عملی شیعه بعد از قرآن رو خوندیم چند بار تا حالا نهج البلاغه رو با تعمق و تفکر و آشنا به شأن وقایع تاریخی که مقارن هر یک مولا سخنی گفتن یا نامه ای نوشتن خوندیم اصلاً یکی اول باید بیاد یگه چرا ما دغدغه ی مطالعه این ها رو نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میگفت شما نسبت به قرآن کبر دارید!!!!!!! گفتم یعنی چی؟ گفت یعنی حاضرید برای اینکه بفهمید توی دنیا چه خبر هست و چه باید کرد و چگونه زیست و... پای حرف همه بشینید و سراغ هر کتاب و هر چیزی برید الا کاتالوگ سازنده ی این سیستم چراها و سوالها بسیار است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما.... |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام فکر کنم کوتاهی از بنده بوده که نتونستم کسی رو جذب این تاپیک کنم...:s خدایا قصور مرا ببخش ... ![]() دوستان امروز روزیست که بارگاه امام سجاد(علیه السلام) و امام مجتبی(علیه السلام) و امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) توسط این وهابی ها ی لعین تخریب شده -سال1334 قمری- |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صحیفه سجادیه؛ یادگار ارزشمند امام زینالعابدین(علیه السلام) | arax2015 | 0 | 930 |
۱۶/آبان/۹۴ ۱۱:۱۲ آخرین ارسال: arax2015 |
|
| این دعاهای صحیفه رو توی تقویمم نوشتم | sara75 | 1 | 2,076 |
۳۰/تیر/۹۱ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: گرفتار گناه |
|