کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals)
۱۳:۰۹, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان

من این آهنگ هایی که توی سریال مستد ظهور به کار بردن رو مدتها قبل از اینکه این سریال رو ببینم شنیده بودم. این آهنگ ها در اصل موسیقی متن فیلم سینمایی The Fountain یا به فارسی سرچشمه محصول سال 2006 آمریکاست که فیلم خیلی پررمز و راز و جالبیه و جای بحث و نقد خیلی زیادی هم داره که پیشنهاد میکنم اگه تونستید حتما ببینیدش. حتی یه قسمت کوچکی از همین فیلم هم در سریال مستند ظهور گذاشته شده.

موسیقی متن این فیلم رو Clint Mansell که آهنگ ساز معروفی هم هست ساخته که در اصل با آهنگ معروف Lux Aterna که بارها از تلوزیون خودمون پخش شده معروف شده.
آلبوم کامل آهنگ متن فیلم The Fountain که همون آهنگ The Arrival هم هست رو براتون توی mediafire آپلود کردم. فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.

لینک دانلود

با کیفیت عالی به حجم 78mb
http://cdn.mediafire.com/?0bvoj8ahz6b8svv

با کیفیت متوسط به حجم 41mb
http://cdn.mediafire.com/?8wbgxklxw51c5ei

[تصویر: the-fountain-3.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، EMPERATOR ، mohamad ، seyyedi ، aminrafael3 ، Aejem ، monji ، فرهاد ، در جستجوی سختی ، hadi_shj ، The Arrival ، ganjname ، Real-World ، ارتش1نفره ، vavp ، MiNuTeS ، amir.hk ، you know ، nooromahdi ، Comet1986 ، clubb0y ، خیبر110 ، Justice Bringer ، soghrat ، Amir ، najmeh ، janali ، sahandeez ، خادمة الزهرا ، Secret ، sorayya ، shafagh_mah ، prince ، sual.cevab ، vahid1878 ، Anti.Mason ، Havbb 110 ، Moh3eN-QalaM ، sarallah ، Mitsonary ، amirhd2011 ، Nmm ، netlog36 ، m.hossein ، جبریل ، mofa ، انتصـار ، neyestan23 ، ضحی ، bi-ehsaas ، hessam ، bidian ، mason-enemy

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۱, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21

سلام به همگی یه سوال داشتم امیدارم کسی اینجا جوابشو بدونه.آهنگ قسمت 48، دقیقه 3:29 کسی میدونه مال کدوم فیلمه؟ممنون میشم اگه بگید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۲۳:۵۱, ۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۰ ۰:۱۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #22
آواتار
بنا به تقاضای دوستان آهنگ های متن سریال ظهور رو برای دانلود قرار دادم.

امیدوارم مفید واقع شده باشم.

قطعه اول

دانلود کنید:

کد PHP:
http://www.bachehayeghalam.ir/media/sound/the_arrivals_music(www.BGH.ir).mp3 

قطعه دوم

دانلود کنید:

کد PHP:
http://www.bachehayeghalam.ir/media/sound/the_arrivals_music_002_128kbps(www.BGH.ir).mp3 

قطعه سوم

دانلود کنید:

کد PHP:
http://www.bachehayeghalam.ir/media/sound/the_arrivals_music_003_128kbps(www.BGH.ir).mp3 

قطعه چهارم

دانلود کنید:

کد PHP:
http://www.bachehayeghalam.ir/media/sound/the_arrivals_music_004_128kbps(www.BGH.ir).mp3 

قطعه پنجم

دانلود کنید:

کد PHP:
http://www.bachehayeghalam.ir/media/sound/the_arrivals_music_005_128kbps(www.BGH.ir).mp3 
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Amir ، behruzhsd ، vahid1878 ، Moh3eN-QalaM
۱:۰۸, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #23

دوستان.قسمت 48,دقیقه3و30ثانیه یه آهنگ می زنه خیلی دل نشینه.اگر کسی دارتش بذاره.اگرم می دونید مال چه فیلمیه بگین تا پیداش کنیم.
۲۱:۱۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24

سلام کسی میدونه آهنگ قسمت 41 مال کدوم فیلمه؟؟؟
۲۰:۱۹, ۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط Ali313.)
شماره ارسال: #25
آواتار
موسیقی یک دقیقه اخر قسمت 17 جنگ بخاطر ترور اسمش چیه ؟
۲۳:۱۷, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26

08-The Arrivals (Shocking Evidence of the Pharaohs)

اين قسمت وقتي حقايق اون مجتمع فاش ميشه يه آهنگ تندي ميزنه. از دوستان خيلي ممنون ميشم يكي يه آدرسي يه نشانه اي بده بگه آهنگه كيه و ...

Dodgy

از دور ممنون ميشم و بوسش ميكنم هركي بدونه.
ممنون
۱:۴۷, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27

سلام به اقای solomon من قصد بی احترامی به شمارو نداشتم ولی شما حرف های ضدونقیضی درباره موسیقی نوشتید که
خواستم نظرمه به شما بگم دوست عزیز در یک جمله می توان گفت موسیقی نوای زندگی نوای درون و موسیقی هنریست زیبا
که همه از ان لذت می برند بنده خودم مسلمان هستم و این رو هم میدانم که هیچ حدیثی از پیامبران یا امامان یا حدیث های
قدسی نمی توانید پیدا کنید که دال بر بد بودن یا هر جمله ی منفی به موسیقی شود و این جملات بی معنا که می گویند موسیقی حرام است و نباید شنید را می توان گفت که بعضی ها موسیقی سرشان نمی شود می گویند حرام است من خودم به شخصه از موسیقی های غربی با سبک هایی که از نظر بعضی ها بی محتواست لذت می برم همان طور که بعضی اوقات از صوت قران لذت می برم.موسیقی به هیچ عنوان ضربه روحی وارد نمی کند و ضعیف نمی کند که بی شک باعث ارامش و شادیه انسان هم می شود و این از همان ضدونقیض های شماست من 30 سال است که بی شک روزی 7 تا 8 ساعت به موسیقی گوش می دهم و نه ناراحتی دارم نه مشکلی و در اکثر اوقات چون موسیقی من رو به ارامش میرسونه بیشتر میتونم رو نعمتهایی که خدا بهم هدیه داده تمرکز کنم و این برای من از همه چیز مهم تر است اگر سندی دارید مبنی بر حدیث ها یا مشکلاتی که موسیقی ایجاد می کند حتما سعی کنید که با منبع باشه که هم من و بقیه از ان استفاده کنیم دوست عزیز توصیه من به شما اینه که فقط یک بار به یکی از کنسرت های یانی گوش بدید و از این انزوایی که برایتان درست کردن بیرون بیاین ما جهان سومی هستیم میدونی چرا چون که تو قرن 21 داریم درباره حرام حلال بودن موزیک بحث می کنیم ممنون از شما دوستان Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: behruzhsd
۱۱:۵۸, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله النور
سلام علیکم
از آنجاییکه این بنده خدا علاقه ای به این چیزها ندارم، اما به اطلاع دوستانی که به دنبال آهنگساز برخی آهنگهای قرار گرفته در سریال ظهور هستند می رسانم که ،
این آهنگها از کارهای آهنگساز معروف بریتانیایی Clint Mansell (کلینت مَنسِل) می باشد . وی موسیقیدان و تنظیم کننده اهل انگلیس و پدیدآورنده، گیتارزن و خوانندهٔ اصلی گروه Pop Will Eat Itself (پاپ ویل ایت ایتسلف) است.
از کارهای معروف وی ساخت آهنگ برای فیلمهای Moon, Smokin' Aces, The Wrestle و Black Swan می باشد.
از آهنگهای فیلم:
The Last Man
Holy Dread
Tree Of Life

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: behruzhsd
۲۳:۰۷, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۲۳:۰۸ توسط Moh3eN-QalaM.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام علیکم.
دوستان مستند the arrivals رو همه میشناسید و دیدید.
تا حالا به موسیقی های به کار گرفته شده در مدت فیلم دقت کردید ؟؟
این موسیقی در زمان های مختلف بسته به موضوع و مکان ، اول ، وسط و آخر فیلم ها تغییر میکنه
در کل یک روند عجیب رو دنبال میکنه. این موسیقی بسیار هدفمند و برای تاثیرگذاری به کار گرفته شده
و پشت اون یک ایده و تکنیک های روانشناسی وجود داره مطمئننا !
نظر شما چیه ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سدرة المنتهی ، sarallah
۲:۲۹, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۱/تیر/۹۱ ۲۳:۲۶)Moh3eN-QalaM نوشته است:  ببخشید نمی دونستم تاپیکش زده شده Sad مدیر محترم پاک کنه لطفا Sad

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی ، من ندیده بودم این ارسال رو.
واقعا موزیک هاش آدمو می ترسوند و دیوانه می کرد.

پارسال که مستند رو دیدم چند ماه تو جنون بودم از دست موزیک هاش.

Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]