|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی
|
|
۴:۱۲, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۲:۰۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در طول یک سال فعالیت تالار بیداری اندیشه که من بیشتر از نیمی از اون رو حضور داشتم. بعضی از مدیران رابط کاربری خوبی بین کاربر و مسئولین تالار بوده اند و در بین کاربران محبوبیت بیشتری کسب کرده اند و به نوعی نماینده ی اتصال کاربران و مدیران بوده اند. در این نظر سنجی شما کاربران تالار ، اعم از مسئول و غیر مسئول ، به دور از طرفداری و جانبداری و رعایت انصاف ،حق انتخاب یک فرد را فقط دارید که از نظر شما در بین کاربران محبوب تر است. ملاک های انتخاب این مسئول اینها میباشد: 1- میزان محبوبیت و برخورد خوب و محترمانه با کاربران مد نظر است نه اطلاعات تخصصی بالای فرد . 2- اقدام به موقع . 3-پاسخ سریع و کامل به نامه ها و در کل پاسخگو بودن. (این مساله مهمه) مثلا فرد در قبال سوال دیگر کاربران چقدر پاسخگو هست. 4- فرد مورد نظر چه قدر در کنترل درگیری های کاربران به خاطر اختلاف عقیده موفق بوده و چه قدر در ایجاد فضای کم تنش برای تالار مفید بوده است. 5-و حضور مفید و تلاش (فرد مورد نظر برای این تالار چه قدر مفید بوده است). فردی را که ویژگی های بالا بیشتر در او وجود دارد انتخاب کنید. ببخشید که چند تا از مسئولان تالار در نظر سنجی نیستند به دلیل اینکه فقط حق انتخاب 20 گزینه رو داشتم چند تا از مسئولین تازه وارد رو از لیست نظر سنجی مجبور شدم خط بزنم . (خودشون به بزرگی خودشون ببخشن) در پناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۵, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۱:۵۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حرف هایی که زدم رو نباید اینجا میزدم . ببخشید. چرت و پرت هم زیاد داشت .از حرف کسی هم ناراحت نمیشم ولی یک فکری برای پر بازدید تر شدن مطالب عامیانه هم بکنید.
اکثر مردم هنوز به دنبال اثبات اینکه اصلا نظام شیطانی جهای اصلا وجود داره و بد هست یا نه. ولی ما از این مرحله شاید عبور کرده باشیم. برای همین مطالب نماد گرایی جالب تر به نظر میان و بازدید بیشتری دارن. |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اگر فکر کنیم این تاپیک چیزی به جز ایجاد فضای صمیمیت بین اعضای تالار است . سخت در اشتباهیم . چرا فکر میکنید خیلی ها در این نظر سنجی شرکت نکردند؟ بنده نوعی اگر فکر کنم اگر از 4500 نفر 14 نفر به من رای دادند و خودم رو گم کنم . همون بهتر که .... یا اگر دوستی فکر کنه چون فلانی 2 تا رای بیشتر اورده دیگه دلسرد بشه اون هم باید یه تجدید نظر اساسی بکنه . اما خاصیت این کار چیه؟ جناب علی اقا راه انداز تاپیک با من تماس گرفتن و مشورت کردند بنده هم موافقت کردم . البته حدس میزدم اقای بیداری و علی 110 بیشترین طرفدار رو داشته باشند . ببینید دوستان راست و حسینی میگم . اونی که در مرحله اول کسی رو جذب اسلام و هر دین و مذهبی میکنه رفتار و اخلاق میلغین و مدعیان اون مسلکه ... چرا خداوند میگه ای پیامبر به دلیل خلاق خوبت دورت حلقه زدند؟ چرا امام رضا (علیه السلام) وقتی اومد ایران یه کشور رو تکون داد و در نماز عید اون وضع پیش اومد؟! چرا در این دوره و زمانه اینقدر جوانها دین گریز شده اند؟ چون طرف با 2 متر ریش و جای سجده و انگشتر 1 کیلویی عقیق داره دزذی میکنه(اینها رو گذاشته برای ظاهر سازی) چون اگه یه بچه ای رفت مسجد خندید 60 نفر میزنند توی ذهنش . که یه تاپیکم هم در همین زمینه داشتیم . و .... فکر میکنید ضعف اسلامه ؟ به خدا هر کی از دین برگشته از اخلاق دین دار نماها بوده . چند ماه پیش رفتم قم . شب قدر بود رفتیم جلسه اقای مصباح . بنه از قصد یه استین کوتاه و شلوار جین پوشیدم رفتم . به نظرتون چی شد؟!! هیچ کس نگاه هم نکرد .با این که خیلی از بزرگان هم اونجا بودند . سلام هم کردم به چند نفر کلی تحویل گرفتند . چون اینها واقعا اصل میگیرند چرا من بی سواد بی ایمان که نمازم قضا میشه باید بیام وقت بزارم ؟و بیام کتاب سلوک باز کنم از روش بنویسم با این که خودم عمل نمیکنم؟ چون اونی که هم سواد داره هم تقوا یا از ترس ریا . یا از دست ندادن خلوت نمیاد توی جامعه . نتیجش اینه که دارید میبینید . وقتی میری یه جایی و منطقی از دینت دفاع میکنی اصلا باورشون نمیشه یه دین دار چیزی به نام منطق داشته باشه یا اصلا باورشون نمیشه دینت رو با علم روز ثابت کنی به خدا قسم دنبال خیلی ادمها رفتیم که بابا شمای باسواد با ایمان بیا یه کاری بکن شمای حوه علمیه بیا یه گوشه رو بگیر اما وقتی نمیاد چی کار کنیم؟ باید منم ول کنم؟ یه نکته دیگه این امر به معروف جز عمله . خارج از عمل نیست . که بگیم عمل یعنی نما خوندن و ذکر گفتن اگر اومدیم اینجا یه چیزی که فهمیدیم با هم به اشتراک بزاریم حرف و بلوفه و عمل نیست . امر به معروف اوجب واجباته توی این مدت مجبور بودیم برای شبهات و نوشتن کلی تحقیق کنیم و برکات عجیبی خدا نصیبم کرد که یکیش پیدا کردن 8 تا برادر زلال واقعی و چند هزار تا خواهر و برادر ماه اخر الزمانی بود دوری همی داریم معارف اهل بیت رو اشاعه میدیم این که بگیم من عامل نیستم حرف نمیزنم وسوسه شیطانه . یک گلیمه که همه دورش و گرفتیم . باید شرکت کنیم . اشتباهات هم رو ببخشیم . به پیشرفت هم کمک کنیم اگه چیز خوبی میدونیم حتی اگر عامل نیستیم بیایم به همدیگه بگیم اینجا هم بحث ریا نیست . برادر جنگ نرمه . طرف بسیار وقیحانه میاد به همه مقدساتت بد و بیراه میگه و ما هنوز تو فکر اینیم که نیت چیه . ریا چیه . عاملم یا نه بابا پاشو بجنب شمشیرت رو بردار عاشوراست . امامت و یاری کن . حتما که نباید برای سربازی مالک باشی . پاشو جهاد کن تک تک یا دو نفری کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا پاشو از امامت دفاع کن . پاشو یا علی (علیه السلام) بگو خودش کمک میکنه . اخلاصتم از خودش بخواه اونجا پست جبهه نشستن و گریه کردن به چه دردی میخوره ؟ دوستان این انتقاد نبود . یه بغض سنگین توی گلوم بود . اگرم انتقادی بود به جامعه بود . خدا را شکر همه دوستان این فروم احساس مسئولیت کردند که عضو شدند و ان شا الله کسی که در این جهاد کمک کنه مقدمه ای میشه برای سربازی اقا از همه دوستانی هم که در خوندن این متن وقتشون تلف شد معذرت میخوام حلال کنید التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
تایید مسیرت مشخص ، امیرت مشخص*** مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۴:۴۱ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
من فکر می کنم این یکی ازبهترین تاپیکایی هست که تا به حال ایجاد شده ولی متاسفانه استقبال خوبی ازش نشد، شاید دلیلش اینه که کاربرا فکر می کنن اگه به کسی رای بدن بقیه دلخور میشن... ولی اگه درست به این موضوع نگاه کنیم نه تنها باعث دلخوری نمیشه بلکه باعث میشه که بقیه به این فکر بیوفتن که چرا با اینکه محبوب هستن ولی محبوب ترین نیستن؟ و این میتونه باعث تلاش بیشترشون بشه... اینم بگم خود من با اینکه واقعا از اخلاق و منش یکی از مدیرای تالار خیلی خوشم میاد اولش نمیخواستم رای بدم ولی وقتی دیدم واقعا یکی هست که از نظر من محبوب ترین فرد تالاره بهش رای دادم... من 16 مهر عضو شدم و از ابتدای عضویتم تا حالا با چندتا از مدیرا آشنا شدم و بلا استثناء همه شون خوب بودن، ولی مطمئنا یکی پیدا میشه یه کوچولو خوب تر باشه...(بعضیاشونم بخاطر مشغله زیاد فرصت نمی کنن به اینجا سربزنن که البته اونا حسابشون جداست) راستش چندروز پیش میخواستم به خاطر یه موضوعی از اینجا برم...واقعا یه جا دلم شکست... ولی وقتی یاد کسایی افتادم که حتی اسمشون به آدم آرامش میده نتونستم برم...یاد کسایی که با هم زیارت عاشورا میخونن، قرآن ختم می کنن، واسه شفای مریضا سوره یاسین میخونن، دعای فرج میخونن و... و البته اینم یادمون باشه خیلیا این فکرو نمی کنن و اگه دلخور و ناراحت بشن شاید دیگه طرف همچین فروم هایی نیان... ببخشید پرحرفی کردم... یا حق |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
شاید بنده قضیه را خیلی جدی گرفته بودم و حساسیت بی خودی بوجود آوردم. از شما عذر می خواهم.
معمولا در مورد پدیده ها خیلی فکر می کنم و سبک و سنگین کرده و جوانبش را می سنجم که اینکار بعضی مواقع ملال آور است. ![]() با قوت به کار خود ادامه دهید و ضد حال نباشید
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوستان اگه بعضی از بچه ها (مخصوصا ناظرا) شرکت نکردن از جمله خود بنده ! دلیلش این نیست به موضوع اهمیت نمی دن.
مثلا دلیل عدم شرکت من : بنده همه آدمها رو دوست دارم و خوب می دونم، مگر این که خلافش ثابت شه. بنابر این خیلی زود به همه علاقه مند می شم ، با این اوصاف وقتی اکثر بچه های گروه رو از نزدیک دیدم و حقیقتا اخلاق همه خیلی خوب بوده(شایدم از زرنگیه دوستانه که خودشونو لو نمی دن! ) همشون رو دوست دارم. نمی تونم انتخاب کنم کدومشون برای من محبوب ترین هست. شاید شما هم اگه مثل بنده بچه ها رو از نزدیک می دیدید به بنده حق می دادید. |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
مهدی شکسته نفسی میکنه
میدونم که من رو بیشتر از همه دوست داره ! اما از محمد میترسه که بگه !
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام.
اکثر مدیران تالار برای بنده محبوب و مورد اعتماد حقیر هستند و واقعا سخته از بینشون یکی رو انتخاب کنم گرچه کار پسندیده ای هم به نظر نمیاد...... ولی اگر دنبال زحمت کش ترین مدیر سال باشید بنده به جناب Mahdy2021 رای میدم که خداوکیلی در طول این یک سال برای قسمت فنی و اجرایی سایت خیلی زحمت کشیدند و با به روز رسانی های به موقع سایت و مناسب و انتخاب لایق ترین افراد برای مدیریت و... فضای خوبی رو برای همه ایجاد کردند.. جا داره از همینجا از ایشون به خاطر تمامی زحماتشون تشکر و قدردانی کنم... بعد از ایشون به جناب علی 110 به خاطر قراردادن مطالب ناب و ارزشمند ، پاسخ های مناسب و بجا و زحمات دیگر ... دست همگی درد نکنه ، اجرتون با امام زمان علیه السلام ان شاءالله ان شاءالله بتونیم گوشه ای از زحمات همه مدیران و ناظرین گرامی رو جبران کنیم. یا الله. |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۵:۲۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,432 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,557 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,395 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,757 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,726 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 45,379 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,647 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|

) همشون رو دوست دارم.