|
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
|
|
۲۰:۳۳, ۱۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران ایمانی عزیز من مدتها بود می خواست این تاپیک رو ایجاد کنم اما به هر شکل توفیق نمیشد تا اینکه امروز مریض بودم و سر کار نرفتم گفتم چه کنم توفیق شد تا بالاخری یکی از اون 5 تاپیکی رو که مدتهاست می خوام در تالار قرار بدم رو تقدیم کنم خود من چندتا از موارد رو که جمع آوری می کردم خیلی خیلی من رو متأثر کرد این تاپیک برای علی 110 حداقل 2 تا فایده ی بسیار زیاد داشت: 1- فهمیدم غلط می کنم بگم من شیعه ی امیرالمومنینم 2- فهمیدم شیعیان امیرالمومنین چه کسانی هستند ، سلمان و امثال سلمانها چه ویژگیهایی دارند إنشالله بتوانیم با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به سوی از ایشان شدن گام برداریم: حدود 296 تا از ما نیست در روایات پیدا کردم که بسیاری از اونها چندین بار تکرار شده بودند که نشان از اهمیت اونها دارند در مجموع حدود 40 مورد از ما نیست رو گلچین کردم و به مرور تقدیم می کنم به زودی هم سعی میکنم فایل PDF مرتب و منظمی رو تقدیم می کنم یا علی تقاضا دارم اگه شد و برایتان مطالب مفید بود پدر و مادر حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نفرماید. 1- رسول خدا فرمود: كسى كه با ما ادعاى دوستى نمايد و به دستورات ما عمل نكند، از ما نيست و ما نيز از او نيستيم، آيا چنين كسى نشنيده كه خداوند، از زبان پيامبر خويش مىفرمايد: قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ «31- آل عمران»: بگو كه هر يك از شما خدا را دوست مىدارد، مرا متابعت كند تا خدا او را دوست بدارد. ارشاد القلوب-ترجمه سلگى ج1 184 تقوا شرط قبولى اعمال و استجابت دعا ..... ص : 182 . . . 2- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه مسلمانى را بفريبد يا زيان رساند يا نيرنگ زند. كتاب الروضة در مبانى اخلاق 166 باب - 7 آنچه كه از سخنان پراكندهى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم گرد آمده و تمام سخنان او ..... ص : 159 . . . 3- امام صادق عليه السلام: اى شيعه آل محمّد، از ما نيست كسى كه هنگام خشم خود را كنترل نكند، و با همنشين خوشرفتار نباشد، و با رفيقش مدارا نكند، و با صلحجو به مصالحه رفتار ننمايد، و با مخالفش به نيكوئى مخالفت نكند. اى شيعه آل محمّد، تا میتوان پرهیزکار باشید، و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه. تحف العقول-ترجمه جعفرى 359 سخنانى كوتاه از امام صادق عليه السلام در زمينههاى:«پند، حكمت، زهد و امثال آن ..... ص : 336 . . . 4- پيغمبر اكرم فرمود: كسى كه به كودكان مسلمين رحمت و محبت نكند و بزرگسالان را احترام ننمايد از ما نيست. الحديت-روايات تربيتى ج1 44 احترام و تكريم ..... ص : 41 . . . 5- پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر كه از ترس تنگدستى ازدواج نكند از ما نيست. الحكم الزاهرة با ترجمه انصارى 430 127 الترغيب في التزويج تشويق به ازدواج ..... ص : 428 . پایان قسمت اول... إن شالله ادامه دارد... . امیدوارم بعد از اتمام موارد توضیحاتی هم بر مبنای آیات و روایات در مورد بعضی از این موارد تقدیم کنم. . خداوکیلی چه قدر فاصله دارم با شیعیان علی بن ابی طالب . یا امیرالمومنین خودتون دستم رو بگیرید تا بندگی خدا را مثل شیعیانتون انجام بدم. . یا علی . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم در این لینک می توانید هر 40 حدیث شریف را مشاهده بفرماید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...l#pid72042 |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۴, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا ادعای سنگینیه که بگیم شیعه ایم تو این جامعه که دیگه کسی به متن دین توجه نمی کنه و همه با رفتار دینداران دین رو می شناسن وظیفمون دوچندان میشه خوب خیلی انتظار بزرگیه خود منم تا همین چند وقت پیش وقتی به رفتار به اصطلاح مسلمونا و شیعیان نگاه می کردم از دین زده می شدم و هیچ وقت دلم نمی خواست مسلمون باشم اما وقتی آموزه های ناب اسلام و بالاخص شیعه رو دیدم تازه فهمیدم نباید با کردار یه عده که دین رو با منافع خودشون تفسیر می کنن قضاوت کنم خیلی پر حرفی کردم مطمئا آقا امام صادق حرفو تموم کردن وقتی فرمودند: نقل قول:مبادا كاري كنيد كه ما را بدان سرزنش كنند، همانا به خاطر كردار فرزند بد، پدرش سرزنش مي گردد، براي كسي كه به او دل سپرده ايد ( امام بر حق) زينت باشيد و بر او مايه ي ننگ و عار نباشيد.اینو فقط به خودم می گم می نویسم که شما هم بخونید حواست باشه وقتی اسم خودتو می ذاری تازه مسلمون یه وظیفه خیلی بزرگ رو دوشته تو مسئول تک تک گفته هات و رفتارت هستی دیگه چه برسه به شیعه بودن و حتی محب اهل بیت بودن چون محب حداقل بویی از محبوب برده اما تو چی؟؟؟ به امید شیعه شدن التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۱۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
علی آقا لطفا این تاپیک رو بیشتر ادامه بده تا بیشتر موجه جهل خودم بشم.
حداقل بفهمم گیر کارم کجاست. به امید این که بتونم خودم رو اصلاح کنم. 10 بند از 15 بندی که گفتی شامل من نمی شد. اون وقت پیش خودم با غرور فکر می کردم که شیعه علی (علیه السلام) هستم. زهی خیال باطل...:s خدایا همه ما رو به راه راست هدایت کن. آن طوری که مورد پسند توست. |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به روی چشم برادرم
در اولین فرصت باعرض پوزش فراوان مدتی است سرم خیلی شلوغ شده کمتر میرسم در تالار خدمت کنم اما به روی چشم یا علی |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ای کاش PDFشو بذارین!
![]() در ضمن واقعا دستت درد نکنه اجرت با بزرگان |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۷:۱۸ توسط jkb.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام شیعه یعنی؟ باز امشب بی قراری می کنم باغ دل را لاله کاری می کنم شعر , ای تنهاترین دمساز من ای صدای خسته آواز من با تو می گویم نماز لاله را کشتن شمع و سکوت ناله را شیعه هر دم بوی موسی می دهد نخل های کوفه معنا می دهد شیعه یعنی معنی اسلام ناب شیعه یعنی درد دل با چاه آب یا علی در سینه ام جا مانده ای پس چرا این گونه تنها مانده ای امشب اشک دیده ام مهمان تو می زداید درد را درمان تو می نشینم یا علی با خوان تو می شوم هر شب علی مهمان تو امشب از فرط نماز کامله گشته چشم بی قرارم حامله هر شب از احساس خود پر می کشم تا حسین کربلا سر می کشم کربلا ای مدفن خورشیدیان ای عبادت خانه توحیدیان روز عاشورا چه شد ای آسمان سربداران را چه شد ای آسمان تیغ با خون ، شیر بازی می نمود درد ، شعر آسمانی می سرود یک طرف انبوه سیل کافران آن طرف خورشید و جمعی صابران ناگهان خورشیدیان را سر زدند سربداران تا حقیقت پر زدند شیعیان از خون پاک آفتاب می شکوفد غنچه اسلام ناب دوستان هنگام آیش می رسد فصل باران نیایش می رسد السلام ای نوح کشتیبان من کی نشیند کشتی ات در جان من پشت درهای حضور آینه می نشینم تا ظهور آینه مهدیا قلبم برایت مرده است اشک در چشم ترم افسرده است از دعای جمعه دیگر خسته ام خود بیا هر روز حتی شنبه هم
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۱۳:۰۸ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۲۵)علی 110 نوشته است: 7- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه بخردسال مهر نورزد و بسالمند احترام نكند. نمود این مطلب رو تو اتوبوس و مترو فراوون میشه دید. چنتا جوون بلند میشن که یه سالمند بشینه روی صندلی؟ نقل قول:8- رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: از ما نيست كسى كه در امانت خيانت كند. امانت فقط امانتی که یک نفر یه چیزی میده که براش نگه داریم نیستا اولین امانت امانت الهی است که بهمان داده شده که به نابودی کشوندیمش دومیش ولایت است و معلوم الحال . . . کسی که پست و مقامی هم بهش امانت داده شده... ـ شخصی به امام حسن مجتبی(علیه السلام) عرض کرد: من از شیعیان شما هستم. حضرت فرمود: اگر در امر و نهی ما مطیع ما هستی، راست میگویی٬ وگرنه با ادعای این مقام بزرگ (شیعه شما) بر گناهانت نیفزا، نگو من از شیعیان شما هستم، بلکه بگو من از دوستان شما (مـحب شما) و دشمن دشمنان شما هستم، در این صورت از مرحلهای نیک وارد مرحله نیک دیگر شدهاي اگر بگوییم شیعه برایمان گناه مینویسند! که تو که شیعه نیستی چرا دروغ میگی؟ خیلی از ماها حواسمون به جنبه اجتماعی کارامون نیست. به این فکر نمیکنیم که اگر کار بدی انجام دادیم یک مشت کم سواد و بیخرد و عده ای ملعون با غرض کار بد مارا به حساب خدا و اسلام و پیامبر و ائمه و نظام و انقلاب میگذارند و ترویج اسلام ستیزی میکنند. خدایا مارا تا آدم نکردی از این دنیا نبر
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
شرمنده
چشم انشالله یه عالمه پست هست که هنوز رصد نشده بعضیا نیاز به پاسخگویی واجب دارد شما دعا کنید خدا توفیق بده مجدد وقتم بیشتر بشه بتونم بیشتر خدمت کنم اونم به چشم سعی میکنم جداً یا علی |
|||
|
|
۹:۳۷, ۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۱۰:۲۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
فرازهایی از نهج البلاغه :
حکمت 93 : خوابیدن با یقین برتر از نماز گزاردن با شک و تردید است. حکمت 94 : چون خبری را شنیدید آن را درک کرده و عمل کنید, نه بشنوید و نقل کنید, زیرا راویان علم فراوان, و عمل کنندگان آن اندکند. با صلوات بر محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . نقل قول: پیامبر اکرم در وصیت خود به علی علیه السلام، سه بار فرمود: (بر نماز شب مواظبت نما ، بر نماز شب مواظبت نما ، بر نمازشب مواظبت نما و آگاه باش که هر کس نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد، از ما نیست). نقل قول: از اینجا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قضا وقدر و ارتباط آن بااختیار(مقاله ویژه) + توضیح تکمیلی مهم | حسن عزتي | 12 | 8,879 |
۲۴/خرداد/۹۹ ۹:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| ابلیس و شیاطین در غدیر چه میکردند؟ (مقاله ویژه عید غدیر) | أین المنتظر | 46 | 22,807 |
۲۶/شهریور/۹۶ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$ | علی 110 | 32 | 34,768 |
۸/شهریور/۹۶ ۹:۰۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فصل الخطابی بر اختلاف شیعه و سنی (مقاله ی ویژه)# | علی 110 | 29 | 15,867 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$& | علی 110 | 59 | 35,925 |
۱/بهمن/۹۴ ۲۳:۰۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ | علی 110 | 50 | 45,646 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| حدیثی که اساس عبودیت را بیان میکند (مقاله ویژه)!!!! | علی 110 | 3 | 5,473 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|