کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۸, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو[تصویر: smile.gif] چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!
اما،من عقیده دارم تنها کسی میتونه فکر آزاد تر و زندگی بهتری داشته باشه که یا هیچکدوم از سخنرانی های استادو گوش نکرده باشه،یا همشو گوش کرده باشه.کسی که بین این دو باشه،مثل من،زندگی براش سخت میشه
مثلا یارو میشینه بعد از گوش دادن به یکی از سخنرانی های استاد،یه فیلم سینمایی هالیوودی میبینه،به جای اینکه از فیلم و جلوه های ویژش و کیفیتش لذت ببره،فیلمو ول کرده و یه سره فکرش مشغول اینه که چهار تا نماد تو این فیلم پیدا کنه!
اما اگه اون شخص،دارای یکی از دو حالت بالا باشه،یا با خیال راحت از فیلم لذت میبره،یا با اطلاعات کامل،در حال تحلیل منطقی فیلمه و یا بالاخره ذهنش برای یه مدت طولانی مشغول نمیشه
من اسم افرادی که این وسط موندن(مثل خودم) رو گذاشتم "طعمه" !
۲۳:۰۸, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #62

(۲۵/شهریور/۹۱ ۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است:  استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو[تصویر: smile.gif] چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!
اما،من عقیده دارم تنها کسی میتونه فکر آزاد تر و زندگی بهتری داشته باشه که یا هیچکدوم از سخنرانی های استادو گوش نکرده باشه،یا همشو گوش کرده باشه.کسی که بین این دو باشه،مثل من،زندگی براش سخت میشه
مثلا یارو میشینه بعد از گوش دادن به یکی از سخنرانی های استاد،یه فیلم سینمایی هالیوودی میبینه،به جای اینکه از فیلم و جلوه های ویژش و کیفیتش لذت ببره،فیلمو ول کرده و یه سره فکرش مشغول اینه که چهار تا نماد تو این فیلم پیدا کنه!
اما اگه اون شخص،دارای یکی از دو حالت بالا باشه،یا با خیال راحت از فیلم لذت میبره،یا با اطلاعات کامل،در حال تحلیل منطقی فیلمه و یا بالاخره ذهنش برای یه مدت طولانی مشغول نمیشه
من اسم افرادی که این وسط موندن(مثل خودم) رو گذاشتم "طعمه" !

ما نصف سخنرانی هاشو گوش دادیم
خییلی از چیز ها رو متوجه شدیم که واقعا سوال واسمون بود
طعمه هم نشدیم
از زندگی لذت می بریم
والا ما زیاد با جلوه های ویژه و اینا حال نمیکنیم یا بیشتر با مفهموم سریال کار داریم چند تا چیز ضد دینی هم که در میاریم کلی به دین خودمون افتخار میکینم که اینجوری بعضی ها دارن احمقانه باهاش مبارزه میکنن
حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟
به قول استاد : هرکس از ظن خود شد یارمن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، help me ، sagheb ، یاســین
۱۰:۵۷, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
نقل قول:حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟
به قول استاد : هرکس از ظن خود شد یارمن
برادر شما باید در شرایط قرار بگیری تا اینو درک کنی
من اون زمانی که اولین سخنرانی ایشون رو درباره شیطان پرستی گوش دادم،هیییچگونه اطلاعات قبلی یا زمینه ای نداشتم،حتی فکر نکنم اسم فراماسونری هم به گوشم خورده بود! حالا از شانس من،همون سخنرانی ای از ایشون رو گوش دادم که درباره نماد ها و این چیزا بودSmile و همونطور که گفتم دیگه موفق نشدم سخنرانی دیگه ای رو گوش بدم!
در صورتی که شما تو این حالت قرار نگرفتی!
۰:۰۸, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #64

اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد پارسال درمورد عرفان های نوظهور سخنرانی میکرد عباسی بهش گیر داده بود که چرا درمورد اینا حرف میزنه
حالا امروز رهبر هشدار اساسی داد درمورد عرفان های نوظهور در دانشگاه هااااااا
استاد رو عشقههههههه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، یوسف خان ، help me
۱:۴۸, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است:  اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد پارسال درمورد عرفان های نوظهور سخنرانی میکرد عباسی بهش گیر داده بود که چرا درمورد اینا حرف میزنه
استاد رو عشقههههههه

بسم الله الرحمن الرحیم
اول بگم بنده از دوستداران سخنرانی های استاد رائفی پور هستم ولی این مطلب شما می تونید بگید دکتر عباسی در
چه سخنرانی این مطلب را گفتند و کی بود سخنرانیش را بگذارید تا ببینیم .
اگر در مورد سخنرانی اقا گفتید یه جا هم اشاره به تولید نسل کرد که دکتر عباسی
حداقل اینو خودم شنیدم وپای سخنرانیش بودم که بالای 8 یا 9 سال داره میگه
من نمی دونم چرا بعضی دوستداران این دو استاد بزرگوار دنبال این هستند طرف مقابل را خراب کنند
هر کس در راه حق قدم بر دارد برای خدا و بنده خدا عزیز است و اگر روزی هر کس در مقابل حق بایستد
بندگان خدا مقابلش می ایستند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، pcyord ، السا ، mahdyshr ، sagheb
۱۴:۰۱, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #66

(۲۱/مهر/۹۱ ۱:۴۸)مهدی 313 نوشته است:  
(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است:  اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد رو عشقههههههه

بسم الله الرحمن الرحیم
اول بگم بنده از دوستداران سخنرانی های استاد رائفی پور هستم ولی این مطلب شما می تونید بگید دکتر عباسی در
چه سخنرانی این مطلب را گفتند و کی بود سخنرانیش را بگذارید تا ببینیم .
اگر در مورد سخنرانی اقا گفتید یه جا هم اشاره به تولید نسل کرد که دکتر عباسی
حداقل اینو خودم شنیدم وپای سخنرانیش بودم که بالای 8 یا 9 سال داره میگه
من نمی دونم چرا بعضی دوستداران این دو استاد بزرگوار دنبال این هستند طرف مقابل را خراب کنند
هر کس در راه حق قدم بر دارد برای خدا و بنده خدا عزیز است و اگر روزی هر کس در مقابل حق بایستد
بندگان خدا مقابلش می ایستند .

قصد تخریب دکتر عباسی رو ندارم و سخنان ایشون رو هم گوش میکنم
ولی وقتی داشتن به یه لهننی میگفن مگه مشکل الان ما عرفان های نوظهور هست و بعد هم به طور مستقیم گفتن که استاد داره کاره شیطان رو انجام میده !
کلیپشو بگردین پیدا میکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۳:۵۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
سخنرانی های ایشون بعضی هاش برای من جالب هستش. البته نمی تونم انار کنم که از حرف های ایشون برای من خیلی مفید بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pcyord
۲۲:۱۰, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
فقط جا داره از دکتر علی اکبر رائفی پور تشکر کنم
نمیتونم حرف دیگه ای بزنم
فقط تشکر و دعای خیر بابت آگاه سازی جوونای ایران عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pcyord ، help me