|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور" من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم. اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه! از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۸, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو
چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!اما،من عقیده دارم تنها کسی میتونه فکر آزاد تر و زندگی بهتری داشته باشه که یا هیچکدوم از سخنرانی های استادو گوش نکرده باشه،یا همشو گوش کرده باشه.کسی که بین این دو باشه،مثل من،زندگی براش سخت میشه مثلا یارو میشینه بعد از گوش دادن به یکی از سخنرانی های استاد،یه فیلم سینمایی هالیوودی میبینه،به جای اینکه از فیلم و جلوه های ویژش و کیفیتش لذت ببره،فیلمو ول کرده و یه سره فکرش مشغول اینه که چهار تا نماد تو این فیلم پیدا کنه! اما اگه اون شخص،دارای یکی از دو حالت بالا باشه،یا با خیال راحت از فیلم لذت میبره،یا با اطلاعات کامل،در حال تحلیل منطقی فیلمه و یا بالاخره ذهنش برای یه مدت طولانی مشغول نمیشه من اسم افرادی که این وسط موندن(مثل خودم) رو گذاشتم "طعمه" ! |
|||
|
۲۳:۰۸, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۵/شهریور/۹۱ ۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: استاد رائفی پور،درسته که کارای مثبت بزرگی کرد،مثلا من هم هیییچگونه اطلاعاتی در مورد شیطان پرستی و چمیدونم...،از این چیزا نداشتم،اما خیلی خیلی اتفاقی یکی از سخنرانی هاشون رو گوش دادم.بعدش هم اتفاقی تر،کل مستند ظهورو دیدم،غیر از این دوتا هم چیز دیگه ای ندیدم،حتی نقد استاد از این مستند رو ما نصف سخنرانی هاشو گوش دادیم خییلی از چیز ها رو متوجه شدیم که واقعا سوال واسمون بود طعمه هم نشدیم از زندگی لذت می بریم والا ما زیاد با جلوه های ویژه و اینا حال نمیکنیم یا بیشتر با مفهموم سریال کار داریم چند تا چیز ضد دینی هم که در میاریم کلی به دین خودمون افتخار میکینم که اینجوری بعضی ها دارن احمقانه باهاش مبارزه میکنن حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟ به قول استاد : هرکس از ظن خود شد یارمن |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا شما اوایل وسط فیلم شروع کردید به شمردن پله های خونه تو فیلم دیگه فکر نمیکنم همه اینجوری باشن بچه ها شما اینجوری هستید؟برادر شما باید در شرایط قرار بگیری تا اینو درک کنی من اون زمانی که اولین سخنرانی ایشون رو درباره شیطان پرستی گوش دادم،هیییچگونه اطلاعات قبلی یا زمینه ای نداشتم،حتی فکر نکنم اسم فراماسونری هم به گوشم خورده بود! حالا از شانس من،همون سخنرانی ای از ایشون رو گوش دادم که درباره نماد ها و این چیزا بود و همونطور که گفتم دیگه موفق نشدم سخنرانی دیگه ای رو گوش بدم!در صورتی که شما تو این حالت قرار نگرفتی! |
|||
|
۰:۰۸, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
اقا این مسائل رو بی خیال شدید
استاد پارسال درمورد عرفان های نوظهور سخنرانی میکرد عباسی بهش گیر داده بود که چرا درمورد اینا حرف میزنه حالا امروز رهبر هشدار اساسی داد درمورد عرفان های نوظهور در دانشگاه هااااااا استاد رو عشقههههههه |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است: اقا این مسائل رو بی خیال شدید بسم الله الرحمن الرحیم اول بگم بنده از دوستداران سخنرانی های استاد رائفی پور هستم ولی این مطلب شما می تونید بگید دکتر عباسی در چه سخنرانی این مطلب را گفتند و کی بود سخنرانیش را بگذارید تا ببینیم . اگر در مورد سخنرانی اقا گفتید یه جا هم اشاره به تولید نسل کرد که دکتر عباسی حداقل اینو خودم شنیدم وپای سخنرانیش بودم که بالای 8 یا 9 سال داره میگه من نمی دونم چرا بعضی دوستداران این دو استاد بزرگوار دنبال این هستند طرف مقابل را خراب کنند هر کس در راه حق قدم بر دارد برای خدا و بنده خدا عزیز است و اگر روزی هر کس در مقابل حق بایستد بندگان خدا مقابلش می ایستند . |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۱ ۱:۴۸)مهدی 313 نوشته است:(۲۱/مهر/۹۱ ۰:۰۸)pcyord نوشته است: اقا این مسائل رو بی خیال شدید قصد تخریب دکتر عباسی رو ندارم و سخنان ایشون رو هم گوش میکنم ولی وقتی داشتن به یه لهننی میگفن مگه مشکل الان ما عرفان های نوظهور هست و بعد هم به طور مستقیم گفتن که استاد داره کاره شیطان رو انجام میده ! کلیپشو بگردین پیدا میکنید |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سخنرانی های ایشون بعضی هاش برای من جالب هستش. البته نمی تونم انار کنم که از حرف های ایشون برای من خیلی مفید بوده.
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
فقط جا داره از دکتر علی اکبر رائفی پور تشکر کنم
نمیتونم حرف دیگه ای بزنم فقط تشکر و دعای خیر بابت آگاه سازی جوونای ایران عزیز |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۱۲)MARTINI80 نوشته است: سلامچرا نمیشه دید ؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
من که دانلودش کردم و مشکلی هم نداشت
موف باشید... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,230 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,914 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,142 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,533 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,002 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

چون دایل اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم!
و همونطور که گفتم دیگه موفق نشدم سخنرانی دیگه ای رو گوش بدم!