۴/آبان/۹۱, ۱۹:۲۷
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»---
سلطان زمین
مرجع بزرگوار تقلید آیت الله العظمی وحید خراسانی - دامّ ظلّه - فرمودند :
این داستان که می گویم با یک واسطه برای خود من نقل شده است .
مرحوم میرزا احمد ، پسر مرحوم آخوند برای من نقل کرد :
مادر ما مریض شد . ما هر چه کردیم ، نتوانستیم مادرمان را معالجه کنیم . به ما خبر دادند که یک سیّدی در نجف پیدا شده و رَمل غیبی دارد . ما به سراغ او رفتیم که پیدایش کنیم .
در ایوان حضرت امیر - علیه السلام - بودیم که سیّدی از پلّه ها پایین آمد . فهمیدیم که همان است .
من و برادرم رفتیم مقابل او و من گفتم : نیّتی دارم .
گفت : نیّت کن .
تسبیح خودش را درآورد طاق و جفت انداخت مانند استخاره ؛ سپس گفت : نیّت شما راجع به خانمی است که سر تا پای او مرض است و سه روز دیگر خواهد مُرد !
ما مبهوت شدیم .
برادرم گفت : من هم نیّتی دارم .
گفت : نیّت کن .
تسبیح گرفت ، طاق و جفت انداخت و رنگش تغییر کرد .
گفت : این چه نیّتی است ؟ نیّت تو راجع به کسی است که الآن در مکه بود ، الآن در شام بود ، الآن در مدینه بود (و مرتّب می گفت : الآن الآن ...) ؛ بعد گفت :
« نیّت تو راجع به کسی است که منظومه به دور سر او می چرخد . نیّت تو راجع به امام زمان - عجّل الله فرجه - است . »
ما به او اصرار کردیم که این علم را به ما هم یاد بده .
گفت : علم من همراه با فقر شدیدی است که شما دو آقازاده تحمّل آن را ندارید .
رفتیم خدمت آخوند و جریان را گفتیم ، ایشان متحیّر شد و گفت : هر طور هست او را پیدا کنید تا من او را ببینم .
من و برادرم تمام نجف را گشتیم ولی دیگر سیّد را ندیدیم .
غرض ما دو نکته در این داستان است .
خُب این که آن شخص می گوید : آنی در مکه ، یک آن در مشهد ، آنی در سوریه ، یعنی چه ؟
این حرف را کسی می زند که چنان تسلّطی داشته و قدرتش مُحَیِّرُ العُقول است . دانه های تسبیح که حرف نمی زنند ، تسلّط او بوده که چنین مطالبی را گفته است .
(قسمت دوم)
مطلب دوم که او گفته :
همه دور سر او می چرخند ؛ اگر منظومه دور او می چرخد ، یعنی تمام کهکشان ها دور او می چرخند .
این نشئه ی پرواز است ؛ شمع ، فقط او است . اگر مرکز به هم بخورد ، دیگر دایره نیست .
در او چه گوهری است که این اثر را در نظام عالم دارد ؟ منتها هنوز به آن حد نرسیده که ما بفهمیم .
این لب ها تکان می خورد ، حرف ها که به گوش ها می خورد و به مغز می نشیند همه ی این ها تحت اشراف اوست ، پس غیبتی برای او نیست . نزدیک تر از ما به ما ، او است .
میلیارد ها شیخ طوسی و شیخ انصاری ، ارزش یک نَفَس امام زمان - عجّل الله فرجه - را ندارند .
شیخ انصاری و شیخ طوسی را که گفتم ، بقیّه اصلاً داخل حساب نمی آیند .
(سخنرانی در جمع دانش پژوهان مرکز تخصّصی مهدویّت ؛ تابستان 1381)
(اضافه های این جانب :
در مورد شیخ طوسی - اعلم الله مقامه - همین قدر بدونید که بعد از رساله ی تکلیفی که ایشون نوشتن ، تا شیش یا هفت قرن ، هیچ مرجع تقلیدی به احترام ایشون و نیز جامعیّت مطالب رساله ی ایشون ، رساله ی جدیدی نمی نوشت مگر این که عین و یا مرکزیّت رساله ی ایشون رو در بر داشت ، از آن به بعد هم ، رساله ها بنا به نیاز های روز ، نوشته می شد و الّا هنوز هم این عالم برجسته ، رساله ی معتبری دارند و نظریّاتشان مورد قبول است .
جالب دو نکته است در مورد ایشون :
1- خود ایشون در مورد غیبت امام زمان - عجّل الله فرجه - در رسالشون (به نقل از حجة الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله) نوشته اند :
بر خدا و خود حضرت صاحب الأمر جایز نیست که امام زمان - عجّل الله فرجه - غایب باشند !!!
بلکه بر مکلّفین است دلیل غیبت و پنهانی !
(یعنی من و شما)
نکته ی دوم : ایشان در پایین پای حرمین کاظمین ، حرم امام موسی بن جعفر و محمّد بن علی - سلام الله علیهم - دفن شده اند و طبق وصیّت خودشون ، نوشته شده که :
این مرد ، سگ این خاندان است !!!
ابته به قول آقای رائفی پور - حفظه الله ، این که می گیم ما سگ این خاندانیم ، خیلی خوبه ، ولی امامان ما سگ نمی خوان !!! یاری و وفاداری و پشتیبانی می خوان !
مرحوم شیخ طوسی - رحمة الله علیه - هم وفاداری کردن اون هم چه وفاداری ای ! در تاریخ زندگی ایشون رو بخونین و در پایان برای بعد از مرگشان ، ادعای سگ بودن کردند !
فهمیدین چه گفتم ؟!
پایان)
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9 شب
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9 شب
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -