تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

کلمة الحق 84

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

« رؤیای یک عالِم »
[size=xxx-large]
[/b]

عالم بزرگوار ، مرحوم شیخ حرّ عاملی (رحمة الله علیه) در کتاب « اثبات الهداه » می نویسد :

من در اوقاتی که در مشهد مقدّس مجاور حضرت رضا (علیه السلام) بودم ، روزی در خواب دیدم که مردم می گویند :

حضرت بقیّة الله (عجّ) وارد مشهد شده اند !

نشانی منزل ایشان را گرفتم و به آنجا رفتم .
حضرت (عجّ) در طرف غرب مشهد در باغی که داخل عمارتی بود ، منزل کرده بودند .
شرفیاب حضورشان شدم ، دیدم در مکانی نشسته اند که وسط آن مکان ، حوضی وجود دارد و در آن مجلس حدود بیست نفر دیگر نشسته اند .
من هم نشستم و مشغول گفتگو و صحبت شدم .

چیزی نگذشت که غذا حاضر کردند . دیدم غذا بسیار کم است و نمی تواند برای آن جماعت کافی باشد ؛ ولی خیلی لذیذ و خوب بود . همه از آن خوردیم و اصلاً چیزی از غذا کم نشد .

بعد از مصرف غذا من به دقّت ملاحظه کردم و دیدم اصحاب آن بزرگوار ، بیشتر از چهل نفر نیستند . با خودم گفتم : آقای ما (عجّ) ظهور فرموده اند ؛ اما با این لشکر کم ، آیا سلاطین روی زمین ایشان را اطاعت می کنند ؟ اگر اطاعت نکردند و بنا بر جنگ و درگیری شد ، چگونه با این لشکر انگشت شمار بر آنها غلبه می نمایند ؟
تا این خیال به ذهنم خطور کرد ، ناگهان حضرت (عجّ - ع - روحی له الفدا) نگاهی به من انداختند و تبسّم کردند و فرمودند :

«از این که انصار و یاران من کم هستند بر شیعیانم نترس ؛ زیرا مردانی با من هستند که اگر به آن ها دستور دهم ، تمام دشمنان (چه سلاطین و غیر آنان) را حاضر می نمایند و گردن هایشان را می زنند . »

سپس این آیه را تلاوت فرمودند :

« و ما یعلّم جنود ربّک إلّا هو :و لشکریان پروردگارت را جز خودش کسی نمی داند . »
(مدثر 31)
من از شنیدن این بشارت بسیار خوشحال شدم . در این وقت ، حضرت (عجّ) بر خاستند و برای خواب به حجره ای تشریف بردند و مردم متفرّق شدند و از آن باغ و عمارت بیرون آمدند .

من هم خواستم بیرون بروم اما همین که به در باغ رسیدم ، دلم به بیرون رفتن راضی نشد و همانجا نشستم و با خود گفتم : ای کاش آن بزرگوار (عجّ) مرا به خدمتی امر می کردند و برای تیمّن و تبرّک ، لباس و پولی عنایت می فرمودند .

تا این خیال در خاطرم خطور کرد ، ناگهان غلامی از طرف آن بزرگوار (عجّ) آمد و لباس سفیدی از جنس کتان و پنبه با مقداری پول آورد و گفت :

مولایت (عجّ) می فرماید :
« این لباس و پول ، چیزی است که می خواستی و به زودی از طرف ما ، مأمور انجام خدمتی می گردی . »
در این هنگام از خواب بیدار شدم .
(برکات حضرت ولی عصر (عجّ) ، ص374)

(اضافه های من :
دلم پَر کشید ؛ خدائیش حالم عوض شد و این روز جمعه ، غمی در دلم افتاد و حالم خیلی بد شد ؛ چقدر حضرت (عجّ) مهربونند و غریب و بیکس !
چه زیبا گفتند حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی ؛ چه زندگی زیبا و قشنگی می شه در دنیا داشته باشیم و به خاطر چه چیز هایی اون رو فروخته ایم !!!

خدایا ! همین ماه رمضانی ، فرج و ظهور و امر امام زمانمان (عجّ) را برسان و آنچه نسبت به او و یاورانش و دشمنانش وعده داده شده را محقّق کن و شیعه و دشمنانش را آماده ساز به هر قیمتی که شده)

- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
[/size]

کلمة الحق 85
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

قرآن و طول عمر امام زمان (عجّ)

سیّدی از علمای تبریز که در نجف اشراف بود فرمود :

در مسجد سهله بعد از زیارت مقام حضرت حجّت (عجّ) ، به این فکر افتادم که اگر یک سنّی مذهب درباره ی سن طولانی حضرت صاحب الزّمان (عجّ) سؤال کند و بگوید : شما شیعیان که می گویید امامتان قرن هاست (که) زنده است ، آیا شاهدی در این زمینه از قرآن دارید ؟ و (آیا) می توانید به آیه ای استدلال نمایید ؟
در مقابل این پرسش چه بگویم ؟ و چه آیه ای را پیش بکشم ؟ هر چه فکر کردم ، چیزی به ذهنم نرسید ، پس به همین حال خوابم برد .

در عالم رؤیا ، دیدم مسجد کوفه هستم و پرده ای کشیده شد که پشت آن پرده ، حضرت حجّت (عجّ) تشریف دارند . شخصی آمد و دو نفر را برد که حضرت (عجّ) را زیارت کنند و چون نوبت به من رسید ، همین که پرده را بلند کردم و چشم آن حضرت (عجّ) به من افتاد ، بدون تأمّل فرمود :

« و إنّ یونس لمن المرسلین ؛ اذ أبق إلی الفلک المشحون ؛ فساهم فکان من المدحضین ؛فالتقمه الحوت و هو ملیم ؛ فلولا أنّه کان من المسبحّین ؛ للبث فی بطنه إلی یوم یبعثون . »
« و یونس از رسولان (ما) است ؛ (به خاطر بیآور) زمانی را که به سوی کشتی پر (از جمعیّت و بار) فرار کرد ؛ و با آنها قرعه افکند و (قرعه به نام او افتاد و) مغلوب شد ؛ (او را به دریا افکندند) و ماهی عظیمی او را بلعید در حالی که مستحق سرزنش بود ؛ و اگر او از تسبیح کنندگان نبود ؛ تا روز قیامت در شکم ماهی می ماند . »
(صافات 139 تا 144)
پس بیدار شدم و دیدم اِشکال به کلی رفع شد و جواب سؤالی که ممکن بود یک سنّی مطرح کند ، داده شد . با این توضیح که :
خدایی که می تواند یونس (علیه السلام) را تا روز قیامت - اگر تسبیح او را نمی نمود - بدون آب و غذا در شکم ماهی ، زنده نگه دارد و ماهی را نیز ، زنده نگه بدارد ، می تواند حضرت حجّت (عجّ) را در روی زمین تا وقت ظهورش (عجّل الله فرجه فی هذا السنة) زنده نگه دارد .
ضمن این که ولادت امام زمان (عجّ) تا ظهورش ، بسیار کوتاه تر است از زمان حضرت یونس (علیه السلام) تا قیامت !
(برکات حضرت ولی عصر (عجّ) ، ص358 با اندکی تغییر و تبدیل)
آری « و نزّلنا علیک الکتاب تبیاناً لکلّ شیء : و ما این کتاب را بر تو نازل کردیم که بیانگر همه چیز است . »
(نحل 89)
بیاییم در بهار قرآن و ماه نزول این کتاب آسمانی ، اُنس بیشتری با آن پیدا کنیم ، چرا که پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :

« هر کس در ماه رمضان ، یک آیه از قرآن را تلاوت کند ، ثوابش مانند کسی است که در ماه های دیگر ، یک ختم قرآن کرده باشد . »
(بحار الانوار ، ج96 ص357)
(اضافه های من :
إن شاء الله ، من به نوبه ی خودم ، با انگیزه ی بیشتری سلسله پست های هر روز با قرآن مجید رو ادامه خواهم داد ، ثوابش هم از قبل ، هدیه کرده ام برای فرج و ظهور ، إن شاء الله حال که ثواب یک دور کامل را دارد ، همین ماه رمضانی فرج و ظهور امام زمانمان (عجّ) بشود . خدا کند
الهی آمین .)
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -

کلمة الحق 86

« در دعا کوشش کن »

شیخ بزرگوار ، حاج عنایت الله فرمود :

« سال 1331 ه . ق در راه بازگشت از حج بودم . شب جمعه از مِنی با دو نفر از افراد با تقوا به مسجد الحرام آمده و نزدیک تولّد حضرت علی علیه السلام نشستیم و مشغول به ختم « أمّن یجیب المضطر إذا دعا و یکشف السّوء » برای تعجیل در فرج حضرت ولی عصر (عجّ) شدیم .

اما در بین ختم ، همه ی ما را خواب ربود در حالی که نزدیک به دو هزار مرتبه از ذکر را گفته بودیم . ناگاه از خواب بیدار شدیم ، دیدم که یکی از دو رفیقم از مسجد ، بیرون رفته است . خیلی ناراحت شدم و فوراً رفتم و تجدید وضو نمودم و با نهایت تأسّف ، برگشتم .
به غیر از ما دو نفر ، کسی آنجا عجم (غیر عرب) نبود و از اعراب هم دو سه نفر سنّی ، مشغول مناجات بودند .
من آمدم و در موضعی مشغول به تضرّع و زاری شدم . هنگام سحر بود ، ناگاه احساس کردم بزرگی (عجّ) دست به شانه ی من گذاشت و فرمود :

« وقت بسیار خوبی است ، حال بسیار خوبی داری ، در دعا کوشش کن . »

به مجرّد شنیدن این کلمات ، بدنم لرزید و حالم دگرگون شد . وقتی نظر کردم ، احدی را نیافتم و در مسجد ، عجم دیگری هم نبود (که بخواهد این کلمات را به فارسی به من گفته باشد) جز رفیقم که او هم در جای خود بود .
یقین کردم که حضرت ولی عصر (عجّ) بوده است .
(برکات حضرت ولی عصر (عجّ) ، ص240)
------------------------------------------------------------------------

ماه رمضان ، ماه دعاست و ماه اجابت دعا .

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :

« دعا های شما در ماه رمضان مستجاب است . »
(بحار الأنوار ، ج96 ص356)
از طرفی پدر مهربان امّت (عجّ) هم از ما التماس دعا دارند :

« برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید . »
(کمال الدّین و تمام النعمه ، باب 45 ، حدیث 4)

در ماه خدا از دعا برای فرج ولیّ خدا فراموش نکنیم

روزه ی هجر تو از پای بینداخت مرا
کِی شود با رُطَبِ وصل تو افطار کنم

- آماده ي ظهورش -
(جای این پست اینجا نیست ، ولی چون مخاطب های خودشو داره اینجا هم می ذارم ؛)

لیالی قدر و ضربت خوردن و شهادت امام علی (علیه السلام)

سلام

اول : عذر خواهی می کنم به دلیل کم کاری های اخیر این وبلاگ که دلیلشون گرفتاری های اخیر منه .

دوم : لیالی مقدّس و مبارک قدر و ضربت خوردن و فردا شب ، شهادت حضرت علی (علیه السلام) رو !!!

شب هایی که سرنوشت را می شود با تضرّع و دعا و خلوص ، تغییر داد إن شاء الله .

شب هایی که ویژه انتخاب می شیم برای بندگی .

من هر چی بگم کمه ، فقط این رو می گم :

و ما ادراک ما لیلة القدر : و درک نخواهی کرد چه چیزی است شب قدر !!!
(سوره ی قدر)
لیلة القدر خیر من الف شهر : شب قدر بهتر از هزار ماه است !!!
(همان)
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دیشب نقل شد ( در حرم حضرت رضا (علیه السلام)) که در شب مبارک معراج ، خدمت پروردگار عرض کردند :

پروردگارا ! امت من میان امت های پیشین از عمر کمتری برخوردارند ...
پروردگار فرمودند : من شب قدر را قرار دادم تا در یک شب ، بهره ی تمام آن را ببرند !

در این شب های عظیم الشأن ، چه نیکوست که فرج و ظهور امام زمانمان (عجّ)را برای سال آتی ، رقم بزنیم !!!

تمام اعمال و پرونده ی سال دیگمون به دست آقا میرسه و امضا خواهد شد ، بیایید کاری کنیم با دعا و ترک گناهان که توش نوشته باشه :

فلان روز : مقدمه چینی برای فرج

فلان روز
جهاد در رکاب شما (عجّ)

فلان روز
کمک در تسریع بیعت گرفتن برای شما (عجّ)
فلان روز
کمک در محیا کردن مقدمات رجعت معصومین (علیه السلام)
خصوصاً حضرت زهرا (سلام الله علیها)

فلان روز
ادای نماز پشت سر شما (عجّ) و حضرت عیسی (علیه السلام)

فلان روز
شرکت در مراسم گرامی داشت رجعت معصومین (علیه السلام) و تقدیر و تشکّر از آنها
فلان روز ها
ملاقات و دید و بازدید از شما (عجّ) و سایر معصومین (علیه السلام) حد اقل هفته ای یکبار
و ...
چه چیز هایی می توانیم داشته باشیم ، مبادا با حاجات دنیوی مادی قبل ظهوری از آنها غفلت کنیم و از دعای فراوان و بسیار زیاد برای فرج و ظهور امام زمان (عجّ) ، خودداری کنیم و از ایشان ، غیر خودشان را طلب کنیم !!!

خداوند به حق این شب عظیم الشّأن ، ظهور امام زمانمان (عجّ) را در همین ماه مبارک عزیز قرار دهد إن شاء الله .
ضربه خوردن (که دیشب بود) و شهادت حضرت علی (علیه السلام) رو پیشاپیش تسلیّت عرض می کنم خدمت تمام عزیزان و محبّینشون و خصوصاً کامل ترین عزیز و محب ایشون و مؤمن ترین مؤمن عالم ، حضرت اباصالح المهدی (عجّ) .
امیدا به حق ایشون ، خداوند آنچه از موانع ظهور مانده است رو به عافیّت رفع و دفع بگرداند .
والسلام .
« جانثار مهدی (عجّ »

کلمة الحق 87

« اتّحاد »

عُمَیره دختر نُفَیل می گوید : از امام حسن مجتبی (علیه السلام) شنیدم که فرمودند :

« این امری که شما منتظرش هستید (یعنی ظهور مهدی موعود - عجّل الله فرجه) واقع نخواهد شد تا این که :
گروهی از شما از گروه دیگر بیزاری بجوید ،و عدّه ای از شما عدّه ی دیگر را لعنت و نفرین کند ،و برخی از شما در صورت برخی دیگر ، آب دهان بیندازد ، و گروهی از شما بر کُفرِ گروهی دیگر از خودتان شهادت بدهد . »
عمیره می گوید : به حضرت (علیه السلام) عرض کردم : پس هیچ خیری در آن زمان نیست .

حضرت (علیه السلام) فرمودند :« تمامی خیر ها در همان زمان است ؛ در آن زمان قائم ما (عجّ) قیام می کند و همه ی این (اختلافاتِ درد آور را) از بین می برد . »
(کتاب الغیبة شیخ طوسی (رحمة الله علیه) ، حدیث 429)
در « دعای افتتاح » که هدیه ای است از جانب امام زمانمان (عجّ) به شیعیانش برای قرائت در شب های ماه مبارک رمضان ، به این جملات بر می خوریم :
« خداوندا ، به واسطه ی آن حضرت (عجّ) ، پراکندگی ما را سامان ببخش ؛
و اختلافات ما را اصلاح کن ؛
و تفرقه ی ما را تبدیل به اتّحاد فرما . »
(مفاتیح الجنان ، صحیفه ی مهدیه)
آری :

دوای درد ما تنها ظهور است

(اضافه ی من :
توجه کنید دعای افتتاح از لبان و زبان امام زمان (عجّ) صادر و خارج شده است .

و دیگر این که من دو برادر را دیدم که بر روی هم ، آب دهان انداختند که یکی از آنها هم سن من است (20) و دیگری یک سال و نیم کوچک تر ، چه برسه به این که اقوام چنین بکنن که در شکنجه هایی که مسلمانان و خصوصاً شیعیان می شن ، دیگه خودتون بهتر می دونید ؛
الآن ما شیعیان از وهّابی های ملعون که ظاهراً هر دو مسلمانیم ، بیزاریم و اونها نه تنها بیزارن ، بلکه می کشند حتی شیعیان کشور خودشون رو و ما اونها رو لعنت و نفرین می کنیم و ما با دلیل و مدرک ثابت می کنیم که غیر شیعه ، کافر است هم در عمل و هم در عقیده و اونها ما را به دلیل زیارت اماکن متبرّکه .
پس
دعا کنید همین ماه رمضان ، ماه ظهور باشد إن شاء الله)

- آماده ي ظهورش -
خدمت شما عارضم که این آخرین کلمة الحقی بود که داشتم ، از این به بعد ، هر کلمة الحقی که توضیع شود را منعکس خواهم کرد و هر هفته سلسله جلسات تشکیل می شوند ، ولی گاهی کلمة الحق توضیع نمی شوند و اثر فرهنگی دیگری و یا جزوه ی تبلیغاتی توضیع می شوند که مستحضر هستید
ولی به هر حال ما با بقیّه ی مطالب این وبلاگ ، خدمتگذار امام زمان (عجّ) و دوست دارانشان هستیم .

« حقیر بی مقدار ، جانثار مهدی موعود (عجّ) »

کلمة الحق 88 + توضیحاتی پیرامون مسجد مقدّس جمکران و اعمال آن

ببوسم خاک پاک جمکران را

مسجد مقدّس جمکران در 17 ماه رمضان سال 393 هجری قمری به فرمان حضرت بقیّة الله (عجّ) در کنار روستای جمکران از توابع قم تأسیس شد . شخصی که حضرت (عجّ) دستور بنای این مسجد را به او دادند ، « حسن بن مُثله جمکرانی » است .

امام زمان (عجّ) در مورد این مکان مقدّس به او فرمودند :

« این جا زمین شریفی است که خداوند آن را از بین سایر زمین ها برگزیده است ... به مردم بگو که به این مکان روی بیآورند و آن را عزیز و گرامی بدارند و چهار رکعت نماز در آن به جای آورند ...(سپس حضرت (عجّ) دستور خواندن دو نماز دو رکعتی را بیان کردند و فرمودند :)« هر کس این دو نماز را بخواند مانند آن است که آن را در کعبه خوانده باشد . »

جریان تأسیس مسجد جمکران در کتاب های بسیاری ذکر شده است از جمله :

موعود نامه تألیف آقای مجتبی تونه ای صفحه ی 644 .

این بنای نورانی در طول هزار سالی که از تأسیس آن می گذرد همواره مورد توجّه علما و اندیشمندان و شیعیان و عامّه ی مردم بوده و هست .

[b]مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی فرمودند :

« هر وقت برای حضرت آیت الله العظمی بروجردی مشکلی پیش می آمد ، مرحوم پدرم - که خود از عاشقان امام زمان (عجّ) بود و علاقه ی زیادی هم به مسجد مقدّس جمکران داشت - به محضر آیت آقا عرض می کرد : یک قربانی برای مسجد جمکران بفرستید تا رفع مشکل شود . »
(ملاقات با امام زمان (عجّ) در مسجد مقدّس جمکران ، ص72)

شخصی به مرحوم آیت الله بهجت عرض کرد :

« این حقیر مشتاق زیارت امام عصر ، حضرت حجّة بن الحسن العسکری (عجّ) می باشم ، از حضرت عالی تقاضا دارم که مرا دعا کنید که به این سعادت نائل شوم . »

ایشان جواب دادند :

« زیاد صلوات اهدای وجود مقدّسش نمایید مقرون با دعای تعجیل فرجش (صلوات با و عجّل فرجهم بفرستید و به حضرت هدیه نمایید) و زیاد به مسجد جمکران مشرّف شوید با ادای نماز هایش . »
(به سوی محبوب ، 59)

حِصن حَصین عارفان ، مسجد جمکران بُوَد
عرش برین عاشقان ، مسجد جمکران بُوَد

(اضافه های این جانب :

در مسجد مقدّس جمکران ، تابلویی دیدم با این عنوان :

« نظر مراجع و علماء در مورد مسجد مقدّس جمکران :

1- امام خمینی (رحمة الله علیه) :

« در دوران جوانی ، پنج شنبه و جمعه ای بر ما نمی گذشت ؛ مگر این که با دوستان جلسه ی اُنسی تشکیل می دادیم و به خارج از قم و بیشتر به سوی جمکران می رفتیم . »
(به نقل از امام خامنه ای)
2- امام خامنه ای (مدّ ظلّه العالی) :

« تشرّف به مسجد مقدّس جمکران و توسّل به وجود مبارک امام زمان (عجّ) باید منشاء تحوّل روحی و کمال نفسانی شود . »

3- آیت الله بروجردی (رحمة الله علیه) :

« اگر برای من مقدور بود ، نماز های واجب روزانه ام را در مسجد مقدّس جمکران ادا می کردم . »

4- آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) :

« من دعا های خود را برای قنوت نماز های امام زمان (عجّ) در مسجد مقدّس جمکران ذخیره کرده ام . »

5- آیت الله مکارم (حفظه الله) :

« خداوند به وسیله ی امام زمان (عجّ) ، این مسجد را به عنوان پایگاهی برای مبارزه با مفاسد امروز ، ذخیره کرده و به شما عزیزان تحویل داده است . »

6- آیت الله صافی گلپایگانی (حفظه الله) :

« مسجد مقدّس جمکران و این اقبال مردم به حضور در این مسجد ، امری عادی نیست که انسان به سادگی بتواند از کنار آن بگذرد . »

7- آیت الله نوری همدانی (حفظه الله) :

« فضای مسجد مقدّس جمکران که ارتباط زیادی با امام عصر (عجّ) دارد ، فضای بسیار پر معنویّتی است . بنده از این مسجد برکات و آثار معنوی فراوانی دیده ام . »

8- آیت الله جوادی آملی (حفظه الله) :

« یکی از مراکزی که می تواند دوست پرور باشد ، همین مسجد (جمکران) است . هر جا با نام اباصالح المهدی (عجّ) است ، کسانی در آن تربیّت می شوند که دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) اند . » »

نماز های مسجد مقدّس جمکران :

1- دو رکعت نماز تحیّت مسجد مقدّس جمکران در هر رکعت ، ابتدا سوره ی حمد ، سپس هفت مرتبه سوره ی اخلاص (قل هو الله احد ...) ، هفت مرتبه ذکر رکوع و هفت مرتبه ذکر سجود و بقیّه مانند نماز های طبیعی و روزانه .

2- نماز خود حضرت مهدی (عجّ) ، دو رکعت و در هر رکعت ، سوره ی حمد و آیه ی « ایّاک نعبد و ایّاک نستعین » ، صد مرتبه تکرار شود و سوره ی توحید (اخلاص) پس از آن ، ذکر رکوع نیز هفت مرتبه و ذکر سجود نیز ، هفت مرتبه و بقیّه نیز ، مانند نماز های طبیعی و روزانه .
بعد از نماز ، یک مرتبه « لا اله الّا الله » و تسبیح حضرت زهرا (سلام الله علیها) (34 الله و اکبر ، 33 الحمد لله و 33 سبحان الله) و سپس سجده رفته و در آن یکصد صلوات بر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل او فرستاده شود .

البته کلُ مستحبٍّ جائز : همه ی مستحبّات ، جایز هستند = یعنی انجام به عینه ی آنها واجب نیست .

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند : دخترم ! هر شب یک دور کامل قرآن را بخوان که فضایل زیادی دارد .

حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند : پدر جان ! از استطاعت بدنی من خارج است .

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : سه توحید و یک سوره ی حمد بخوان ! (که ثواب یک دور کامل قرآن را دارد)

بله اگر مستحبّات را نتوانستیم کامل همه اش را انجام دهیم ، آنچه در توان است را می شود انجام داد . واجب که نیست که .
پایان اضافه های این حقیر)

- آماده ي ظهورش -

کلمة الحق 89

[size=xxx-large]
« در حریم جمکران »

در عصر مرجعیّت مرحوم آیت الله حاج سیّد محمّد حجّت ، قحطی و گرانیِ سختی پدید آمد ، به طوری که نان سنگک دانه ای یک تومان شد در حالی که شهریه ی طلّاب در ماه فقط ده تومان بود .

مرحوم آیت الله حجّت ، چهل تَن از طلّاب مهذّب و متدیّن را دستور داد که به مسجد مقدّس جمکران مشرّف شوند و در پشت بام به صورت دسته جمعی ، زیارت عاشورا را با صد سلام و صد لعن و دعای علقمه بخوانند و به حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام) و حضرت ابوالفضل (علیه السلام) و حضرت علی اصغر (علیه السلام) متوسّل شوند و رفع گرانی و نزول باران را از خداوند متّعال بخواهند .

چهل تن طلبه ی مهذّب و متدیّن ، طبق فرمان مرجعیّت اعلای تشیّع ، به میعادگاه عاشقان شرفیاب شدند . بعد از ادای نماز تحیّت و نماز حضرت بقیّة الله (عجّل الله فرجه) و توسّل به ذیل عنایت فرمانروای جهان هستی ، به پشت بام مسجد رفتند ، ختم زیارت عاشورا را طبق دستور آن مرجع وارسته انجام دادند و حوائج خود را با شفیع قرار دادن سه تن باب الحوائج (علیهم السلام) به درگاه حضرت اَحَدیّث ، عرضه داشتند و مسجد را به قصد قم ترک کردند .

راه قدیمی جسجد جمکران ، از طرف روستای جمکران بود . گروه چهل نفری طلّاب هنوز به دِه جمکران نرسیده بودند که درهای رحمت گشوده شد و باران رحمت ، سیل آسا فرو ریخت و طلّاب ناچار شدند که لباس های خود را درآورند ، حتی کفش های خود را به دست گرفتند و از میان سیل آب ها عبور کردند .

بسیار مناسب است که مراجع بزرگوار عصر ما نیز در مشکلات مادّی و معنوی ، مردم را به مسجد مقدّس جمکران و ختم زیارت عاشورا به صورت دسته جمعی در آن میعاد گاه عاشقان فرا خوانند .
(میعاد نور ، دفتر نخست ، ص44)

مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی در مورد این مسجد نورانی فرمودند :

« حقیر خود مکرّر کراماتی را در اینجا مشاهره کرده و چهل شبِ چهار شنبه موقّق به بیتوته کردن در این مسجد شدم ؛ و جای تردید نیست که از مکان هایی است که مورد توجّه و نزول برکات الهی است و بعد از « مسجد سهله » ... این بهترین جایی است که منتسب به وجود ولیّ عصر (عجّل الله فرجه) می باشد . »
(ملاقات با امام زمان (عجّل الله فرجه در مسجد مقدّس جمکران ، ص106)

اضافه ی این حقیر : توجّه کنید در شهر گرم و بیابانی ای مثل قم چنین بارانی آمده بوده !
از طرفی ما که دسترسی زیاد به مسجد سهله در عراق حوالی نجف اشراف نداریم خوب جمکران که نزدیک تره که ... آدم بخواد بره ، از مشهد 12.500 میگیرن رفت و همین قدر برگشت با قطار تخت خواب دار و راحت، بره یه زیارت اینجا بکنه و یه زیارت پیش خواهر بزرگوار امام رضا - علیه السلام - ، حضرت معصومه - سلام الله علیها - و بخواد با قطار هم برگرده تقریباً دو روز تو راهه و شاید حد اکثر ، 30 - 40 هزار تومان هزینه برداره که فصلی یه بار یا بهترش ، ماهی یه بار یا صلّی و جلّی (به قول بابا بزرگم) هفته ای یه بار اگه توان مالیش رو داشته باشه بخواد بره ، به جایی که بر نمی خوره هیچ ، در های روزی هم باز می شه .

مادرم از خانمی تهرانی در مشهد مقدّس که زائر امام رضا - علیه السلام - بود شنیدند که می گفت : در اوایل زندگی اونقدر مشکل مادی داشتیم که همسایه ها و فامیل کمک مادی بهمون می کردند ، متوسّل شدیم به آقا امام زمان - عجّل الله فرجه - و هر شب جمعه ای به اونجا رفتیم و من و شوهر خدابیآمرزم از خدا خواستیم که اون قدر بهمون بده که نتونیم جم کنیم و تموم نشه !

می گفت الآن هم که شوهرم مرده اونقدر داریم که هر چی به فامیل و فقرا و بقیّه می دیم ، تموم نمی شه !
مادّیات هم می خواین از پدر مهربونمون بگیرید .)

زمان:شنبه ها ساعت 9 شب
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
- آماده ي ظهورش -
[/size]
کلمة الحق 90---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
« دار الشّفاء »
در کتاب « ملاقات با امام زمان - عجّل الله فرجه - در مسجد مقدّس جمکران » می خوانیم :
آقای حاج احمد موسی الرّضا (یکی از عاشقان حضرت حجّت - عجّل الله فرجه) فرمودند :
شخصی به نام مجتبی ، پایش سیاه شده بود . به دکتر عدل مراجعه می کند ، بعد از عکس برداری و آزمایش ، دکتر دستور می دهد که باید عمل شود و پای ایشان قطع گردد .پدر آقا مجتبی از دکتر تقاضا می کند که یک روز مهلت بدهید تا من کار هایم را انجام دهم .از بیمارستان به طرف مسجد مقدّس جمکران حرکت می کند ؛ وارد شهر قم و سپس جمکران می شود ، نماز تحیّت مسجد و نماز صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - را می خواند ، دست به دعا بر می دارد و برای شفای فرزندش دعا می کند و از امام زمان - عجّل الله فرجه - می خواهد که به حق فاطمه ی زهرا - سلام الله علیها - عنایتی فرمایند تا پای جوانش قطع نشود .
بعد از دعا و راز و نیاز به درگاه خداوند متّعال ، از مسجد مقدّس جمکران به طرف تهران حرکت می کند .
وقتی وارد بیمارستان می شود ، فرزندش می گوید : بابا دیروز کجا بودی ؟می گوید : پسرم رفته بودم مسجد مقدّس جمکران برای شفای شما دعا کنم .
بالأخره دکتر بالای سر مریض می آید و دستور می دهد مجتبی را به اتاق عمل ببرند .پدر مجتبی می گوید : آقای دکتر ، خواهش می کنم یک عکس از پای ایشان بردارید و بعداً عمل کنید .دکتر قبول می کند ؛ وقتی عکس را می آورند ، دکتر نگاه می کند و با توجّه می گوید : چه کردی که استخوان سیاه را سفید نمودی ؟
پدر مجتبی در حالی که گریه می کند می گوید :
« به خدا قسم هر چه هست از ناحیه ی صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - و مسجد مقدّس جمکران است . »
(صفحه ی 214)
مرحوم آیت الله بهجت فرمودند :
« ما معتقدیم این مشاهد مبارکه و مساجدی نظیر مسجد جمکران ، بی نیاز از معرّفی هستند .ما بر این اعتقاد هستیم اگر کسی بگوید رفتیم و چیزی در آنجا ندیدیم ، به حسب ظاهر باید گفت :از روی اعتقاد صحیح نرفته است یا برای امتحان رفته یا همین طوری رفته است .به هر حال بهترین معرّف این اماکن ، خودشان هستند . »(ملاقات با امام زمان - عجّل الله فرجه - در مسجد مقدّس جمکران ؛ ص45)
اگر درمان درد خویش می خواهی بیا اینجا
دوا اینجا ، شفا اینجا ، طبیب درد ها اینجا
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزیزاً»
- آماده ي ظهورش -
از سوز دل نوشتم نزدیک دوست نامه ...
آیت الله مرتضی مجتهدی سیستانی در کتاب « صحیفه ی مهدیّه » می نویسد :

« نوشتن عریضه و نامه ی حاجت به محضر مولای کریم حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - یکی از انواع توسّل ها و استغاثه های مؤثّر است و اثر عجیبی در برآمدن حاجت دارد ؛ زیرا مولای ما حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، چنان که در روایات نیز بیان شده است - نسبت به دوستانش بسیار لطف و رأفت دارد و مهربان است .

این جانب بار ها به محضر مقدّس آن حضرت - عجّل الله فرجه - نامه نوشته و آثار و فواید عجیبی مشاهده کرده ام .

در کتاب « تحفة الرّضویّه »آمده است :

«علّامه سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی - رحمة الله علیه - در فصلی از کتابش (که در مورد معجزه های امام زمان - عجّل الله فرجه - ترتیب داده است) می نویسد :

یکی از معجزه ها و کرامت های آشکار آن حضرت - عجّل الله فرجه - این است که با انداختن نامه ی حاجت و درخواست از آن حضرت - عجّل الله فرجه ، حاجت ها برآورده می شود ؛ و این مطلبی است که با چشم مشاهده گردیده و تجربه شده است .

علّامه ی بزرگوار مرحوم شیخ عبد الحسین امینی نیز حکایت عجیبی را که در اثر توسّل به آن حضرت - عجّل الله فرجه - برایش رخ داده بود (را) برای من بازگو کرد که مجاز نیستم آن را در کتاب بنویسم ؛ ولی همین قدر بگویم که با نامه نوشتن به ناحیه ی مقدّس آن حضرت - عجّل الله فرجه ، آن جریان برایش پیش آمده بود .

سپس افزود :

توسّل به حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - را برای کار های مهم و برآورده شدن حاجت ها تجربه کرده ام . »
(بخش 8)

« هر وقت برای آیت الله العظمی گلپایگانی - رحمة الله علیه - مشکلی پیش می آمد ، عریضه ای می نوشت و با گروهی از اصحاب و فرزندان خود ، به مسجد مقدّس جمکران مشرّف می شد و توسّل می کرد و رفع مشکل می شد . »
(میعاد نور ، دفتر نخست ، ص43)

تذکّر :

چگونگی نوشتن نامه ی حاجت در کتاب شریف « صحیفه ی مهدیّه » بخش 8 ذکر شده است . به تمام دوست داران و منتظران امام زمان - عجّل الله فرجه - توصیّه می کنم که این کتاب نورانی و پر برکت را تهیّه نموده و از ادعیّه و اعمال آن ، نهایت استفاده را ببرند .
(اضافه های این جانب :
بحث در آن شب بیشتر پیرامون یاوری و دوستی (نه فقط دوست داری) با حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - بود و داستان های جالب و شنیدنی ای ذکر شد .
امام زمان - عجّل الله فرجه - قطعاً یکی از صمیمی ترین و با محبّت ترین و بی غرض ترین دوستان هستند و بسیار بسیار به اصطلاح لوتی و با مرام ؛ چرا که در هر زمانی که شخصی با ایشان دوست شده است ، ایشان هر چه توانسته اند در حد آن شخص به او بدهند (تا مورد حسد و یا آزار مردم قرار نگیرد) را به دوست خود داده اند و در تمام مراحل و دشواری ها و انحرافات احتمالی ، دوست خود را از آن ها حفظ کرده اند ...

برای دوستی با آن حضرت - عجّل الله فرجه - ذکر شد که باید :

[b]1- ترک گناهان ؛

2- دعای فراوان برای فرج ؛

3- کار و تلاش و تبلیغات برای فرج ایشان - عجّل الله فرجه .

در مورد این که ذکر شده که « مجاز نیستم آن را در کتابم بنویسم » ؛ بسیاری از مطالب و دعا های خاص و ... که عوام مثل من از آنها بهره های نادرست را می شود ببریم را بزرگان ذکر نکرده اند در کتاب ها !

در کلمة الحق های نخست ( کلمة الحق 9 ) نیز یکی از آن مثال ها آورده شده است .

علّامه ی حائری - رحمة الله علیه - نیز - که مثالشان در آن شب ذکر شد - دعایی را می گویند که یکی از دوستان امام زمان - عجّل الله فرجه - به این مرجع تقلید - که در اوایل انقلاب به رحمت خداوند رفتند - را یاد دادند و ایشان خود این دعا را که در هیچ کتابی تا به حال ذکر نشده را نیز خود ذکر نکردند و به هر حال ، باید برای آن گرانقدر ها ، منتظر فرج باشیم .
در مورد عریضه هم شک نکنید !

در جلسات قبل از سال ذکر شد که روزی دختر سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی در خواب ، امام زمان - عجّل الله فرجه - را می بینند که لب جوبی روی پلی در اصفهان ایستاده اند و به آب نگاه می کنند و به ایشان فرموده اند :

به مادرت بگو چرا دیگر برای ما عریضه و نامه نمی نویسد ؟!
دختر ایشان نقل کرده اند در کتابی که :
وقتی به مادرم (یعنی همسر علّامه موسوی اصفهانی) جریان را گفتم ، ایشان فرمودند که :
بله ، من بدون اطّلاع کسی در آن جا عریضه و نامه می نوشتم و در آب آن را رها می کردم ؛ بعد از مدّتی شک کردم که آیا واقعاً این ها به دست این بزرگوار - عجّل الله فرجه - می رسند یا خیر ...
این بود تا این که شما جریان این خواب را برایم نقل کردید و من اکنون فهمیدم که نامه هایم به ایشان می رسیده اند .
پایان اضافه های این جانب)
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -

« غایب آگاه »

شبی مرحومه حاجیه منصوره خانم (دختر مرحوم آیت الله سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی - رحمة الله علیه ، مؤلّف کتاب مکیال المکارم) در عالم رؤیا می بیند :

در کنار چشمه ای که از کنار خیابان احمد آباد (اصفهان) گذر می کند و پلی بر روی آن زده شده است - که به آن «پل بلند » می گویند - آقایی بزرگوار و نورانی و خوش سیما (عجّل الله فرجه) ایستاده و می فرماید :

« به مادرت بگو چرا مدّتی است که برای من نامه نمی نویسد ؟ »

فردای آن شب ، همسر مرحوم آیت الله سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی به منزل فرزندشان (حاجیه منصوره خانم) می آیند و ایشان از مادر سؤال می کنند :

شما عریضه نوشتن به امام زمان - عجّل الله فرجه - را ترک کرده اید ؟

مادر می پرسد : چطور؟

ایشان جریان رؤیای خود را می گویند .

مادر منقلب می شوند و توضیح می دهند که من به فکر افتاده بودم (که) آیا عرضه هایی که به محضر امام زمان - عجّل الله فرجه - می نویسم به دست ایشان می رسد یا نه ؟ و لذا مدّتی به طور کلی نوشتن عریضه را ترک کرده بودم و به هیچ کس اظهار نکردم تا ببینم نشانه ای ظاهر می شود یا نه ؟
تا اینکه شما این خواب را دیدید ؛ و معلوم می شود که نه تنها عریضه ها به دست حضرت - عجّل الله فرجه - می رسیده ؛ بلکه در این مدّت که برنامه ام را ترک کرده ام ، آقا امام زمان - عجّل الله فرجه - متوجّه بوده اند و از روی عنایت فرموده اند که :
« به مادرت بگو چرا مدّتی است که برای من نامه نمی نویسد ؟ »

جالب است بدانیم که همسر مرحوم آیت الله سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی عریضه های خود را به محضر امام زمان - عجّل الله فرجه - در همین چشمه و در همین جا - که معروف به « پل بلند » است - می انداخته اند و آقا امام زمان - عجّل الله فرجه - هم در عالم رؤیا در همان محل ایستاده بوده اند .
(شیفتگان حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، ج 3 ص 249 ؛ با تغییر)

لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که :

« هرگاه در کار های مهم و حوائجمان ، روی آوردن به صاحب و مولایمان امام زمان - عجّل الله فرجه - را ترک کنیم ، از ذلّت و خواری در امان نخواهیم ماند ...
وظیفه ی هر کسی آن است که در امور خود جز به امام زمانش پناه نبرد ؛
و هر گاه این کار را ترک گوید ، بر او گرفتاری ها و سختی ها وارد گردد و از سرزنش شدگانِ زیانکار خواهد بود . »
(آیت الله سیّد محمد تقی موسوی اصفهانی - رحمة الله علیه ؛ مکیال المکارم ، ج 2 ص325)

شنبه اول مهر 1391 هجری شمسی :
415907 روز از غیبت اماممان می گذرد .

[b]« اللهّم عجّل لولیک الفرج »[/b]

«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم)»---

در روی زمین غیر تو فریادرسی نیست

مرحوم حجت الاسلام حاج سیّد کاظم قزوینی که از علما و نویسندگان والا مقام هستند تعریف کردند :

شخصی است به نام « سیّد قاسم جمعه » در شهر سیدنی استرالیا .
ایشان فرزند مریضی در بیمارستان داشت ؛ سراسیمه نزد من آمد و گفت :

دکتر گفته فرزندت در خطر است ، چه کار کنم ؟

من گفتم : برای صاحب الأمر - عجّل الله فرجه - عریضه ای بنویس و در آب بینداز .

گفت : چگونه بنویسم ؟

گفتم : فرض کن آقا - عجّل الله فرجه - تشریف آورده اند در استرالیا و تو اظهار حاجت نزد حضرتش - عجّل الله فرجه می نمایی .

بعد از چند ساعت عریضه اش را آورد . حضرت - عجّل الله فرجه - را قَسَم هایی داده بود ، از جمله نوشته بود :

شما را قسم می دهم به لباس های عمّه ات زینب - سلام الله علیها !

ساعت یازده و نیم شب عریضه را در آب انداخت . صبح فردا ساعت هشت از بیمارستان تلفن زدند که فرزندت حالش خوب است و دفع خطر شده است .

و امسال که سال 1411 هجری قمری است و پنج سال از این قضیّه می گذرد ، آن فرزند سالم و سر حال است .

(شیفتگان حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، ج 1 ص 230)

امام بزرگوار حضرت صاحب الأمر - عجّل الله فرجه - هرگاه بخواهد مشکلی را حل کند و گِرِهی را بگشاید ، راه حل آن را در قلب ها می افکند به گونه ای که چشمی ندیده و گوشی نشنیده باشد .

گاهی دل را به سوی کتاب یا عالِمی که دوای درد شخص در آن کتاب یا نزد آن عالِم است مایل می کند ؛

و گاهی
آن حضرت - عجّل الله فرجه - دعایی را به او تعلیم می نماید

و یا در خواب دوای دردش را بیان می فرماید .
(آیت الله سیّد مرتضی مجتهدی سیستانی - رحمة الله علیه ؛ صحیفه ی مهدیّه ، بخش 8)

هر چند پُر گناهیم ، از دوستانِ شاهیم
جز لطف تو تمنّا این بینوا ندارد
از ما خطا و لغزش ، از توست عفو و بخشش
سلطان به زیر دستان جز این روا ندارد

(اضافه های این جانب ؛

حجة الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - در آن شب فعّالان ظهور فرمودند :

ائمّه - علیهم السلام ، بسیار بسیار غیرتی هستند ...

مثلاً زمانی که حضرت زینب - سلام الله علیها - این بانوی بی نظیر قصد زیارت مرقد و حرم پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - رو داشتند ، حضرت علی - علیه السلام - در مقابل در شب و امام حسن و امام حسین - علیهما السلام - طرفین بی بی حرکت می کردند و زمانی که به محل دفن پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - می رسیدند ، چراغ روی قبر رو هم خاموش می کردند که با تمام این تفاسیر ، نا محرم این بانوی عظیم الشّأن رو نبینه !

حالا این ها - علیهم السلام - که کلّهم نور واحد هستند ، وقتی ایشون - عجّل الله فرجه - رو به لباس های عمّشون - سلام الله علیها - قسم می دین ، حسابی به قول ما غیرتی می شن و اون احساسات لطیف و مهربانانشون رو - الهی بمیرم - برمی انگیزه .

عزیزان از دعای خیلی خیلی زیاد برای فرج غفلت نکنین که حاجت همین بزرگواره ؛

وقتی حاجتی رو ما با واسطه کردن بقیّه ی معصومین - علیهم السلام - و عزیزان ایشون از ایشون می گیریم ، پس در عوض برای حاجت هاشون هم بیشتر دعا کنیم !
پایان)

- آماده ي ظهورش -
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع