تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
کلمة الحق 73
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

« مسیح (علیه السلام) ، وزیر مهدی (عجّ) »

آقای مجتبی تونه ای در کتاب « موعود نامه » صفحه ی 509 می نویسد :
از حضرت عیسی (علیه السلام) در روایات ، با واژه های گوناگون مانند : وزیر ، جانشین ، فرمانده و مسئول در حکومت حضرت مهدی (عجّ) یاد شده است .
« حضرت عیسی (علیه السلام) به حضرت مهدی (عجّ) می گوید : من به عنوان وزیر فرستاده شده ام نه امیر . »
(ملاحم ابن طاووس ، ص 83)

« حضرت عیسی (علیه السلام) ، وزیر حضرت مهدی (عجّ) ، پرده دار و جانشین آن حضرت (عجّ)است. »
(غایة المرام ص697 ؛ حلیة الأبرار ج2 ص620)

حضرت عیسی (علیه السلام) هنگام ظهور حضرت (عجّ) از آسمان فرود می آید و در قدس پس از اعلام بیعت با حضرت مهدی (عجّ) پشت سر حضرت (عجّ) نماز می گذارد .پس از فتح غرب توسّط حضرت (عجّ) و اسلام آوردن بیشتر مردم آن سامان ، حضرت عیسی (علیه السلام) رحلت نموده و حضرت مهدی (عجّ) و مسلمانان بر پیکر او نماز می گذارند .بر طبق روایات ، امام (علیه السلام)(عجّ) مراسم دفن و نماز خواندن بر بدن وی را آشکارا در حضور مردم انجام می دهد ، تا همچون بار اول درباره ی او ، سخن ناروا نگویند.سپس پیکر او را با پارچه ای که دست باف مادرش مریم (سلام الله علیها) است ، کفن نموده و در جوار مزار شریف مادرش در قدس ، به خاک می سپارد.
(عصر ظهور ، علی کورانی ص29)

در برخی روایات آمده که :« حضرت عیسی (علیه السلام) جزو فرماندهان سپاه حضرت مهدی (عجّ) است . »
(الشیعه والرجعه ؛ ج1 ص167)

در ویژگی حضرت عیسی (علیه السلام) آمده است :« او چنان اُباهتی دارد که چون دشمن او را می بیند ، به یاد مرگ می افتد ؛ چنان که گویی عیسی (علیه السلام) قصد جانش را کرده است . »
(فتن ابن حماد ، ص 161)

در برخی از روایات از حضرت عیسی (علیه السلام) به عنوان مسئول دریافت اموال حضرت قائم (عجّ) یاد شده است.
(غایة المرام ، ص697)

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
« قسم به خدا که فرزند مریم (سلام الله علیها) (علیه السلام) به عنوان داوری عادل ، فرود می آید ؛ پس صلیب را می شکند و خوک را می کشد (یعنی خوردن گوشت خوک را حرام اعلام می کند) و مالیاتی را که اهل کتاب باید به مسلمانان پرداخت کنند بر می دارد (کنایه از آن که همه ی پیروان او از اهل کتاب ، مسلمان می شوند و دیگر جایی برای پرداخت مالیات باقی نمی ماند) ... »
(ینابیع الموده ، ج3 ص146 ؛ نزول مسیح (علیه السلام) و ظهور موعود (عجّ) ص275)

- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 74
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

بیرون آوردن تورات و انجیل واقعی در عصر ظهور
امام باقر (علیه السلام) فرمودند :

« مهدی (عجّ) برای این « مهدی » نامید شده که مردم را به امری پنهان هدایت می کند و تورات و سایر کتاب های خداوند متّعال را از غاری در « انطاکیّه » بیرون می آورد و میان اهل تورات با تورات و میان اهل انجیل با انجیل و بین اهل زبور با زبور و بین اهل قرآن (مسلمانان) با قرآن حُکم می کند . »
(غیبت نعمانی ، باب 13 حدیث 26)

همچنین (امام باقر - علیه السلام) فرمودند :« مهدی (عجّ) ، تابوت سکینه را از غاری در انطاکیه بیرون می آورد . »
(روزگار رهایی ، ج1 ص454)

در کتاب «نزول مسیح (علیه السلام) و ظهور موعود (عجّ)» ص396 می نویسد :[/b]

« قائم منتظَر (عجّ) می خواهد برای همیشه به نفوذ یهود و نصارا و دیگر دین ها و آیین های توحیدی و غیر توحیدی پایان دهد و تنها پرچم برافراشته ، پرچم آن حضرت (عجّ) باشد [ که پرچم عدل و صلح و دوستی است ] ؛ زیرا وی از غار انطاکیه ، تابوت سکینه را بیرون می آورد که نسخه ی اصلی تورات و انجیل در آن است. پس از آن ، در میان اهل تورات به تورات و اهل انجیل به انجیل حکم می کند [u]و آنان را بر اساس همین کتاب ها ، به پیروی از خویش فرا می خواند . »

انطاکیه => شهری در روم باستان بوده که به دست یونانیان در سال 300 پیش از میلاد مسیح (علیه السلام) بنا شده و هم اکنون جزء کشور ترکیه است .
(فرهنگ نامه ی مهدویّت ، ص93)

انطاکیه برای مسیحیان مانند مدینه برای مسلمانان است. آنجا پس از بیت المقدّس ، دومین شهر مذهبی مسیحیان به حساب می آید ؛ چرا که حضرت مسیح (علیه السلام) دعوت خود را از بیت المقدّس آغاز نمود و بعد ها گروهی از ایمان آورندگان به او ، به انطاکیّه هجرت کردند.
(موعود نامه ، ص136)

تابوت سکینه [b]=> به قول مشهور از امام باقر (علیه السلام) روایت شده است ، صندوقی بود که خداوند آن را در اختیار مادر موسی (علیه السلام) نهاد که نوزاد خویش را در آن قرار دهد و به دریا (یا رود نیل که از دریا کم نمی آورد) افکند .
آن صندوق نزد حضرت موسی (علیه السلام) بود و چون مرگش فرا رسید ، الواح تورات و زره خود و آنچه از آثار نبوّت نزدش بود در آن نهاد و به وصیّ خویش ، یوشع بن نون سپرد .
(موعود نامه ، ص215)

(اضافه ی این جانب :
این تابوت هماکنون برای مسیحیان و یهودیان بسیار مقدّس است و آثار فرهنگی خود یعنی موزیک ویدئو ها و حتی بازی های خاص ، آن را نشان می دهند و یا از آن یاد می کنند.
پاندورا باکس (جعبه ی پاندورا) یکی از نام هایی است که در بازی هایی مثل گاد آو وار و ... نشانش دادند و از آن به عنوان جعبه ی قدرت خدایان یاد کرده اند.
در بازی ایج آو متالوژی ، نوشتن این عبارت باعث می شود به شما قدرت خدایان عطا شود.
در مستند های آخرالزّمانی ای که به مسائل مسیحیّت و یهودیّت و کلیساها و قوم لوط (همجنس گرایان امروزی) اشاره می کنند ، به این تابوت هم اشاره کرده اند و بعضی از گفته های مذکور ، از آنجا گرفته شده است.)

«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 75

مسیحیان در انتظار ظهور حضرت مسیح (علیه السلام)
حضرت آیت الله امامی کاشانی :

خوش آمدید به ایران ، وطن دوم خودتان . الحمد لله توفیق دست داد تا گفت و گویی علمی و کلامی با جنابعالی داشته باشیم.

من کتابی می نویسم درباره ی آینده ی بشریّت و به نظرم موضوع مهمی است ؛ زیرا همه می خواهند بدانند شرایط روحی و اخلاقی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی جهان چه خواهد شد ؟

آیا وضع موجود تا ابد و قیامت باقی است یا نه ، بلکه ظلم و فساد رو به زوال است ، عدل و صلاح جای آن را خواهد گرفت ؟
واگر پاسخ مثبت است رهبر عدالت و فضیلت چه کسی خواهد بود ؟

« جاثلین آرام کشیشان » (رهبر ارامنه ی جهان) :

ظهور حضرت مسیح قطعی است و تمام مسیحیان ، انتظار این روز را می کشند و در اناجیل [ = جمع انجیل ها] بازگشت حضرت عیسی (علیه السلام) بشارت داده (شده است) و در این موضوع کتاب هایی نوشته شده است.

حضرت آیت الله امامی کاشانی :

فشرده ی این فصل از کتاب این است که ادیان گذشته هم مانند اسلام به آخر الزّمان و ظهور منجی و مصلح بشارت داده اند و پیروان ادیان گذشته به انتظار مرد الهی هستند و معتقدند که در آخر الزّمان ، عدل و داد و معنویّت ، جای ظلم و فساد و تباهی را خواهد گرفت .مسیحیان به انتظار عیسی بن مریم (علیه السلام) هستند .

جاثلین آرام کشیشان :

ظهور حضرت مسیح (علیه السلام) مورد اتّفاق تمام مسیحیان است .عیسی بن مریم در روی زمین حکومت عدل و معنویّت تشکیل خواهد داد و این بحث بسیار ارزشمند است و من خیلی به این موضوع علاقه دارم .
مسیحیان به انتظار حضرت مسیح (علیه السلام) هستند و انتظار آینده ، در جامعه آرامش و نشاط ایجاد می کند و اثر سازنده ای روی انسان دارد .
در این موضوع مقاله های فراوان نوشته شده است ....
اسلام و مسیحیّت درباره ی آینده ی بشریّت ، مرزهای مشترک زیادی دارند و بحث بسیار عالی ای است .
این صحبت های شما مرا ترغیب کرد بلکه فرصت کنم و کتابی در این موضوع بنویسم .
(خط امان ، ج2 ص76 تا 80)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 76 + مداحی

« توبه کردم »

« يا وليّ الله ، إنَّ بين الله عزّ وجل ذنوباً لايأتي عليها إلّا رضاکم »

« اي ولي خدا ، همانا بين من و بين خداي بزرگ ، گناهاني است که جز رضايت و شفاعت شما ، آن گناهان را محو نخواد ساخت . »

(زيارت جامعه ي کبيره)

« واجعل ... ذنوباً به ي مغفوره »

« (الهي) ، گناهان ما را به واسطه ي حضرت مهدي (عجّ) ، آمرزيده شده قرار بده .»
(دعاي ندبه)

فروغ چشم زهرا ! توبه کردم

به هر پنهان و پيدا توبه کردم

اگر سوگند مي خواهد نگاهت

به حق حق تعالي توبه کردم

خطا کارم ، خطا کارم خطا کار

خطاهاي مرا ناديده انگار

امام زمان (عجّ) در نامه اي مرقوم فرمودند :

« هيچ چيز ما را از شيعيانمان دور نمي سازد ، مگر کردار هاي آنان که به ما مي رسد و براي ما ناپسند و ناخوشايند است و از آنان روا نمي داريم . »
(بحار الأنوار ، ج53 ص177)

من از عمق دل و جانم پشيمان

شيمانم پشيمانم پشيمان

به آيه آيه ي تورات و انجيل

به روح سبز قرآنم پشيمان

بيا از جرم من بگذر که اينک

منِ آلوده دامانم پشيمان

(اضافه ي اين حقير :

حجّت السلام اسماعيل رفيعي فرموده اند :

براي رفتن به پابوسي ماه مبارک رمضان ، خود را از کينه ها و دشمني ها و گناهان پاک کنيد و در اين ماه ، عبادات بيشتري کنيد .(کامل عین روایت یادم نبود ...)
( امام رضا (علیه السلام) )

اين ماه عظيمي است ، پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ده روز آخر اين ماه ، خود رخت خواب خود را جمع مي کردند و در مسجد خودشان ، اعتکاف مي داشتند .

چيزي که بهترين راه حل و سريع ترين راه درمان و پاک شدن از گناهان است ، ريختن اشک براي سيّد الشهدا (علیه السلام)، حضرت امام حسين (علیه السلام) است ؛ بياييد توبه کنيم و پس از آن ، اشکي براي اين بزرگوار بريزيم که إنشاء الله ، ما نيز پاک شويم و توفيق پاک رفتن به استقبال رمضان را داشته باشيم .

از اين سو من هم مدّاحي اي خدمت شما تقديم مي کنم تا اشکي بريزيم و توبه کنيم اي از ته دل و پاک برويم سوي رمضان ؛ ماه ضيافت عمومي خداوند تبارک و تعالي إنشاء الله سبحان .

اگه استقبال کردين ، براي فرج امام زمان (عجّ) ، دعا کنيد .

(در اینجا نشد کاملاً همشو آپلود کنم ، برای همین لطفاً به همین پست در وبلاگم رجوع کنید برای دانلود مداحی ها)

پايان اضافه هاي اين حقير)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 77

شیعه ی مخلص و چاکر درگاه امام زمان (عجّ) ، آیت الله حاج سیّد محمّد تقی موسیوی اصفهانی (رحمة الله علیه) ، می نویسد :

سه سال پیش از تألیف کتاب (مکیال المکارم) ، قرض های زیادی بر عهده ام جمع شد ، پس در یکی از شب های ماه رمضان ، به امام زمان (عجّ) و پدرانش (علیه السلام) متوسّل شدم و حاجتم را ذکر کردم و بعد از طلوع آفتاب که از مسجد به خانه برگشتم و خوابیدم ، آن حضرت (عجّ) در خواب به من فرمود :

« قدری باید صبر کنی تا از مال دوستان خاص خود بگیرم و به تو برسانیم . »

خوشحال و شاد از خواب بیدار شدم و شکر خدای را به جا آوردم و چون مدّت کوتاهی گذشت ، یکی از برادران - که او را به صلاح و خوبی می شناختم و از وی نسیمی دل انگیز استشمام می کردم - نزد من آمد و مبلغی داد و گفت :
این سهم امام (علیه السلام) است .
پس خیلی خوشحال شدم و با خود گفتم : این تعبیر خوابی است که قبلاً دیدم ؛ پروردگارم آن را حق قرار داد (یوسف 100)

ای برادران دینی ! شما را سفارش می کنم که حوائج خودتان را بر آن حضرت (عجّ) عرضه کنید ، هر چند که هیچ امری بر وی پوشیده نیست .
(مکیال المکارم ، ج1 ص191)

شاها به تو دیده ی احسان داریم
مِهر تو سرشته در دل و جان داریم
غیر از تو نداریم به کس روی نیاز
موریم و نظر سوی سلیمان داریم

- آماده ي ظهورش -

کلمة الحق 79

« جمعه »

صقر بن ابی دُلَف می گوید : به امام علی النّقی (علیه السلام) عرض کردم :

آقای من ، حدیثی از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت شده که معنی آن را نمی فهمم .

حضرت (علیه السلام) فرمودند :

« آن حدیث چیست ؟ »

عرض کردم : « با روز های خدا دشمنی نکنید که آنها با شما دشمنی خواهند کرد . »

«منظور از روز ها ، ما هستیم تا آن زمان که آسمان ها و زمین پا بر جا هستند ؛

شنبه اسم رسول خداست (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ؛

و یک شنبه امیر المؤمنین (علیه السلام) ؛

و دو شنبه حسن و حسین (علیه السلام) ؛

و سه شنبه علی بن الحسین (امام سجّاد) و محمّد بن علی (امام باقر) و جعفر بن محمّد (امام صادق) (علیه السلام) ؛

و چهار شنبه موسی بن جعفر (امام کاظم) و علی بن موسی (امام رضا) و محمّد بن علی (امام جواد) و منم (امام هادی) (علیه السلام) ؛

و پنج شنبه فرزندم حسن (امام عسکری) (علیه السلام) ؛

و جمعه فرزندم (حضرت مهدی) (عجّ - ع) است که اهل حق به سوی او جمع می شوند .

این معنی روز ها ؛ پس در دنیا با آنها دشمنی نکنید که در آخرت با شما دشمنی خواهند کرد. »
(جمال الأسبوع ؛ سیّد بن طاووس - رضوان الله علیه)

-----------------------------------------------------------------------------------

امام صادق (علیه السلام) فرمودند :

« هر کس سوره ی بنی اسرائیل (اِسراء) را در هر شب جمعه بخواند ، نمی میرد تا قائم ما (عجّ) را درک کند و از اصحاب آن بزرگوار باشد . »
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 4 شماره ی 13 - به نقل از ثواب الأعمال)

- آماده ي ظهورش -

کلمة الحق 78

« این منم »
(نوشته ی اینجانب : لطفاً با آهنگ بخوانید[تصویر: shy.gif])

منم مهدی موعود ، منم حجّت مَعبود ، منم مصلح عالَم ، منم منجی آدم ، منم وارث پیغمبر خاتم ، منم حجّت سرمَد ، منم عبد مُؤَیَّد، منم حیدر و احمد ،منم نجل محمّد ، منم آن منتقم خون خدا طالب خون شهدا زاده ی مصباح الهدا صاحب عمامه ی پیغمبر و تیغ علی و چادر زهرا ، جگر پاک حسن ، جامه ی خونین حسین ، دست ابالفضل علمدار ، منم وارث پیشانی بشکسته ی زینب ؛

شود آن روز که پرده ی غیبت به درآیم ، به سوی کعبه بیایم ، برسد بر همه خلق ندایم که :

من ای منتظران ، مهدی موعود شمایم . پس از آن ره به سوی شهر مدینه بگشایم ، حرم فاطمه را بر همه عالم بنمایم ، کنم آغاز از آنجا سفر کرب و بلا را .

گل احمد ، گل زهرا ، گل نرگس ، گل امّید حسن ، یوسف زهرا ، ولی الله معَظَّم، دُرِ دریای کرامت ، قمر برج امامت ، زخداوند و رسولان و امامان و همه ی منتظران باد سلامت ، همه مشتاق پیامت ، همه گان منتظران صبح قیامت ؛

تو شَه ارض و سمایی ، تو فقط منتقم خون خدایی ، تو امید دل مایی ، حجر الاسود و هجر و حرم و زمزم و مَسعی و صفا مروه همه چشم به راهت ، همه مشتاق نگاهت ، چه شود تا که ببندی به حرم قامت و با نغمه قد قامتت آید زفلک عیسیِ مریم ، که به تو روی نیاز آرد و پشتِ سرِ تو با تو نماز آرد و فریاد « أنا المهدیت » از خلق برد هوش ، جهان جمله شود گوش ، ألا کوه فراقت به سر دوش ، شود تا که منم شهد وصال از دولبت نوش ؟ دعا کن به اجابت برسد بهر ظهورت .
تو بیایی گره از کار فروبسته ی عالَم بگشایی ، تو بیایی که دل از آدم و عالَم بربایی ، که کنی زنده ز نو دین رسول دو سرا را .

(حاج غلامرضا سازگار ، نخل میثم ، ص563 و 564)

- آماده ي ظهورش -

« روز یار »

مرحوم حاج شیخ عبّاس قمی (رحمة الله علیه) می نویسد :

« بدان که روز جمعه از چند جهت اختصاص و تعلّق دارد به امام عصر (عجّ) ؛ یکی آن که ولادت با سعادت آن حضرت (عجّ) در آن روز بوده ، و دیگر آن که ظهور آن جناب در روز جمعه خواهد بود و انتظار فرج در آن روز بیشتر از روز های دیگر است . »
(مفاتیح الجنان ؛ اعمال روز جمعه)

در قسمتی از زیارت امام زمان (عجّ) در روز جمعه می خوانیم :

« ای مولای من ، ای صاحب الزّمان ، درود خداوند بر تو و آل تو باد . امروز جمعه است ؛ همان روزی که متعلّق به توست و انتظار می رود ظهورت در چنین روزی به وقوع بپیوندد ، و به دست تو مؤمنان از گرفتاری نجات یابند ؛ و شمشیر با کفایت کافران را بشکند . »
(مفاتیح الجنان ؛ زیارت امام زمان (عجّ) در روز جمعه)

به خاطر همین اختصاص و تعلّق روز جمعه به امام زمان (عجّ) ، دعا کردن برای فرج آن امام غریب و مظلوم (عجّ) در شب و روز جمعه بیشتر مورد تأکید قرار گرفته است :

« مستحب است بعد از نماز عصر و روز پنج شنبه تا آخر روز جمعه بسیار صلوات فرستادن بر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این گونه :

« اللهّم صلِّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ و عجِّل فرجهم و أهلک عدوَّهم مِن الجنِّ و الإنس منَ الأوَّلینَ و الآخرین »

و اگر این را صد مرتبه بگوید ، فضیلت بسیاری دارد. »
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 4 شماره ی 2)

دعا کنید که این شام غم سحر گردد

دعا کنید که خورشید جلوه گر گردد

دعا کنید که این روزگار سرگردان

زکوی گم شده ی خویش با خبر گردد

دعا کنید که آید خلیل اهل البیت

برای یاری او مشت ها تبر گردد

دعا کنید که بر چار قلّه ی عالم

سپاه مهدی موعود مستقر گردد

دعا کنید که این جمعه یوسف زهرا

به دامن پدر پیر خویش برگردد

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 81

« روز دعا »

امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
« در روز قیامت ، خداوند متّعال روز ها را بر می انگیزد ، و در پیشاپیش آن ها روز جمعه را قرار می دهد که مانند عروسی ، صاحب کمال و زیبایی ... است .روز جمعه در حالی که دیگر روز ها پشت سرش قرار گرفته اند بر در بهشت می ایستد و برای تمام کسانی که در روز جمعه بر محمّد و آل محمّد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علیهم السّلام بسیار صلوات فرستاده اند ، شفاعت می کند . »
ابن سنان می گوید : از حضرت (علیه السلام) پرسیدم : منظور از « بسیار » ، چند تاست ؟ و در کدام ساعت از روز ها جمعه ، صلوات فرستادن فضیلت بیشتری دارد ؟
حضرت (علیه السلام) فرمودند : « صد مرتبه ، و باید بعد از عصر باشد . »
ابن سنان پرسید : چگونه صلوات بفرستیم ؟
« می گویی : اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم ؛ و صد مرتبه تکرار می کنی . »
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 4 شماره ی 12 - به نقل از : جمال الأسبوع)

بخوان دعای فرج را که یار می آید

نسیم رحمت پروردگار می آید

بخوان دعای فرج را که یادگار علی

گرفته بر کف خود ذوالفقار می آید

بخوان دعای فرج را که آرزوی حسین

زکعبه با جگر داغدار می آید

- آماده ي ظهورش -

« دعای ندبه »
« دعای ندبه » دعایی است جامع و پر سوز که از دیرباز ، مورد توجّه شیعیان و منتظران حقیقی حضرت ولی عصر (عجّ) بوده است .

این دعا در حقیقت ، بیانگر تاریخ فشرده ای از حضور حجّت ها و اولیای الهی بر پهنه ی خاک است ؛ سلسله ای که از حضرت آدم (علیه السلام) آغاز ، و تا آخرین حجّت خدا حضرت مهدی (عجّ) ادامه می یابد .
دعای ندبه را امام جعفر صادق (علیه السلام) به دوستان و شیعیانش تعلیم داده و به آن ها امر فرموده که این دعا را در اعیاد چهار گانه (فطر ، قربان ، غدیر و جمعه) بخوانند و به ما امر فرموده که در عصر غیبت ، با این دعا با پیشوای خود ، راز دل بگوییم و تجدید میثاق کنیم .
(موعود نامه ، ص330)

سیّد جواد - یکی از امام جماعت های مورد اطمینان در اصفهان و دارای مقامات عالی معنوی - می نویسد :

روستای « صالح آباد » متعلّق به من و چند شریکم بود . عدّه ای تصمیم گرفتند روستا را از ما به زور بگیرند و گروهی را به سوی ما فرستادند و هر چه صحبت کردیم ، سودی نداشت .
عریضه ای برای امام زمان (عجّ) نوشتم و آن را در جوی آبی رها کردم و به تخت فولاد رفتم و دعای ندبه را با تضرّع و گریه خواندم و چند بار تکرار کردم :
« هل إلیک یابن أحمد سبیل فتلقی ؟ »
« ای پسر احمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (عجّ) ، آیا به سوی تو راهی هست که ملاقات شوی ؟ »
یک دفعه صدای پای اسبی را شنیدم و عرب سواری را دیدم که به من نظری کرد و از دیده ام پنهان شد و قلبم با آن مشاهده ، آرام گرفت و راحت شد و اطمینان پیدا کردم که کارم درست می شود .
شب بعد ، کارم به بهترین شکل درست شد ؛ من آن حضرت (عجّ) را بار ها در خواب دیده ام و او به همین اوصاف بوده است .
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 4 فضیلت های ندبه)

صدر الإسلام همدانی (رحمة الله علیه) در کتاب « تکالیف الأنام » می گوید :

از خواص دعای ندبه این است که هرگاه در جایی با حضور قلب و اخلاص تمام و توجّه به مضامین عالی آن خوانده شود ، عنایت و توجّه امام زمان (عجّ) را به آن مکان ، جلب می کند ؛ بلکه باعث حضور حضرت (عجّ) در آنجا می گردد ؛ چنان که در بعضی جاها اتّفاق افتاده است .
(همان مدرک)

« و أعنّا علی تأدیه حقوقه إاله و الإجتهاد فی طاعته و اجتناب معصیته »
« خداوندا ما را یاری کن تا :
حقوق (مهدی موعود - عجّل الله فرجه) را به او ادا کنیم ، و در راه اطاعت از او ، تلاش و کوشش نمائیم ، و از نا فرمانی او ، دوری گریزیم . »
(فرازی از دعای ندبه)

- آماده ي ظهورش -
فقط کیف کنید و لذّت ببرید از ائمّه (علیه السلام) و این کلمة الحق نورانی ، خدا به تنظیم کننده ی کلمة الحق ها ، حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی ، خیر دنیا و آخرت بده إنشاء الله همیشه حرفه جدیدی برای گفتن دارند و زیبا و منحصر به فرد کار می کنند .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کلمة الحق 83

« باب الحوائج »

آیت الله العظمی مرعشی نجفی (رحمة الله علیه) نقل کردند :

یکی از علمای نجف اشرف که مدّتی به قم آمده بود ، برای من چنین نقل کرد که :

من مشکلی داشتم ؛ به مسجد جمکران رفتم و درد دل خود را به محضر حضرت بقیّة الله (عجّ - ع) عرضه داشتم و از وی خواستم که نزد خدا ، شفاعت کند تا مشکلم حل شود ؛ برای این منظور ، به دفعات به مسجد جمکران رفتم ولی نتیجه ای ندیدم .

روزی هنگام نماز ، دلم شکست و عرض کردم :

مولا جان (عجّ) ، آیا جایز است در محضر شما و در منزل شما باشم و به دیگری متوسّل شوم ؟

شما امام من باشید ، آیا زشت نیست با وجود امام ، حتی به علمدار کربلا ، قمر بنی هاشم (علیه السلام) متوسّل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم ؟!

از شدّت ناراحتی ، بین خواب و بیداری قرار گرفته بودم .(نوشته ی من : بی حال شده بوده اند)
ناگهان با چهره ی نورانی قطب عالم امکان ، حضرت حجّت بن الحسن العسکری (علیهما السلام - عجّل الله فرجهم) مواجه شدم .بدون تأمّل به حضرتش (عجّ) سلام عرض کردم .

حضرت (عجّ) با محبّت و بزرگواری ، جوابم را دادند و فرمودند :

« نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمی شوم به علمدار کربلا متوسّل شوی ، بلکه شما را راهنمایی هم می کنم که به حضرتش (علیه السلام) چه بگویی .
چون خواستی از حضرت ابوالفضل (علیه السلام) حاجت بخواهی ، این چنین بگو :
یا أبَا الغَوث أدرکنی : ای آقا ، پناهم بده . »
(چهره ی درخشان قمر بنی هاشم (علیه السلام) ، ج1 ص419)
ای علمدار کربلا ، عبّاس
دست من ، دامان تو یا عبّاس
در دل ، دارم و ندارم کس
جز تو بر درد دل دوا ، عبّاس
گر چه در تن تو را نباشد دست
دست گیر از من گدا عبّاس

(اضافه ی من :

یا ابا الغوث ، ادرکنا
آقا جانم ، فرج و ظهور مهدی (عجّ) را می خواهیم .
با ظهور او ، خون برادرتان ، حضرت ابا عبد الله الحسین (علیه السلام) هم ز جوشش می ایستد و اولین رجعت ، صورت می پذیرد .
اگر علاقه ای به برادرتان (علیه السلام) دارید ، مقدّمات ظهور مهدی موعود (عجّ) را فراهم کن تا ظهورشان در این رمضان اتّفاق بیوفتد .)
- آماده ي ظهورش -
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع