کلمة الحق 73 ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
« مسیح (علیه السلام) ، وزیر مهدی (عجّ) »
آقای مجتبی تونه ای در کتاب « موعود نامه » صفحه ی 509 می نویسد :
از حضرت عیسی (علیه السلام) در روایات ، با واژه های گوناگون مانند : وزیر ، جانشین ، فرمانده و مسئول در حکومت حضرت مهدی (عجّ) یاد شده است .« حضرت عیسی (علیه السلام) به حضرت مهدی (عجّ) می گوید : من به عنوان وزیر فرستاده شده ام نه امیر . »(ملاحم ابن طاووس ، ص 83)
« حضرت عیسی (علیه السلام) ، وزیر حضرت مهدی (عجّ) ، پرده دار و جانشین آن حضرت (عجّ)است. »(غایة المرام ص697 ؛ حلیة الأبرار ج2 ص620)
حضرت عیسی (علیه السلام) هنگام ظهور حضرت (عجّ) از آسمان فرود می آید و در قدس پس از اعلام بیعت با حضرت مهدی (عجّ) پشت سر حضرت (عجّ) نماز می گذارد .پس از فتح غرب توسّط حضرت (عجّ) و اسلام آوردن بیشتر مردم آن سامان ، حضرت عیسی (علیه السلام) رحلت نموده و حضرت مهدی (عجّ) و مسلمانان بر پیکر او نماز می گذارند .بر طبق روایات ، امام (علیه السلام)(عجّ) مراسم دفن و نماز خواندن بر بدن وی را آشکارا در حضور مردم انجام می دهد ، تا همچون بار اول درباره ی او ، سخن ناروا نگویند.سپس پیکر او را با پارچه ای که دست باف مادرش مریم (سلام الله علیها) است ، کفن نموده و در جوار مزار شریف مادرش در قدس ، به خاک می سپارد.(عصر ظهور ، علی کورانی ص29)
در برخی روایات آمده که :« حضرت عیسی (علیه السلام) جزو فرماندهان سپاه حضرت مهدی (عجّ) است . »(الشیعه والرجعه ؛ ج1 ص167)
در ویژگی حضرت عیسی (علیه السلام) آمده است :« او چنان اُباهتی دارد که چون دشمن او را می بیند ، به یاد مرگ می افتد ؛ چنان که گویی عیسی (علیه السلام) قصد جانش را کرده است . »(فتن ابن حماد ، ص 161)
در برخی از روایات از حضرت عیسی (علیه السلام) به عنوان مسئول دریافت اموال حضرت قائم (عجّ) یاد شده است.(غایة المرام ، ص697)
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
« قسم به خدا که فرزند مریم (سلام الله علیها) (علیه السلام) به عنوان داوری عادل ، فرود می آید ؛ پس صلیب را می شکند و خوک را می کشد (یعنی خوردن گوشت خوک را حرام اعلام می کند) و مالیاتی را که اهل کتاب باید به مسلمانان پرداخت کنند بر می دارد (کنایه از آن که همه ی پیروان او از اهل کتاب ، مسلمان می شوند و دیگر جایی برای پرداخت مالیات باقی نمی ماند) ... »(ینابیع الموده ، ج3 ص146 ؛ نزول مسیح (علیه السلام) و ظهور موعود (عجّ) ص275)
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 74 ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
بیرون آوردن تورات و انجیل واقعی در عصر ظهور
امام باقر (علیه السلام) فرمودند :
« مهدی (عجّ) برای این « مهدی » نامید شده که مردم را به امری پنهان هدایت می کند و تورات و سایر کتاب های خداوند متّعال را از غاری در « انطاکیّه » بیرون می آورد و میان اهل تورات با تورات و میان اهل انجیل با انجیل و بین اهل زبور با زبور و بین اهل قرآن (مسلمانان) با قرآن حُکم می کند . »(غیبت نعمانی ، باب 13 حدیث 26)
همچنین (امام باقر - علیه السلام) فرمودند :« مهدی (عجّ) ، تابوت سکینه را از غاری در انطاکیه بیرون می آورد . »(روزگار رهایی ، ج1 ص454)
در کتاب «نزول مسیح (علیه السلام) و ظهور موعود (عجّ)» ص396 می نویسد :[/b]
« قائم منتظَر (عجّ) می خواهد برای همیشه به نفوذ یهود و نصارا و دیگر دین ها و آیین های توحیدی و غیر توحیدی پایان دهد و تنها پرچم برافراشته ، پرچم آن حضرت (عجّ) باشد [ که پرچم عدل و صلح و دوستی است ] ؛ زیرا وی از غار انطاکیه ، تابوت سکینه را بیرون می آورد که نسخه ی اصلی تورات و انجیل در آن است. پس از آن ، در میان اهل تورات به تورات و اهل انجیل به انجیل حکم می کند [u]و آنان را بر اساس همین کتاب ها ، به پیروی از خویش فرا می خواند . »
انطاکیه => شهری در روم باستان بوده که به دست یونانیان در سال 300 پیش از میلاد مسیح (علیه السلام) بنا شده و هم اکنون جزء کشور ترکیه است .(فرهنگ نامه ی مهدویّت ، ص93)
انطاکیه برای مسیحیان مانند مدینه برای مسلمانان است. آنجا پس از بیت المقدّس ، دومین شهر مذهبی مسیحیان به حساب می آید ؛ چرا که حضرت مسیح (علیه السلام) دعوت خود را از بیت المقدّس آغاز نمود و بعد ها گروهی از ایمان آورندگان به او ، به انطاکیّه هجرت کردند.(موعود نامه ، ص136)
تابوت سکینه [b]=> به قول مشهور از امام باقر (علیه السلام) روایت شده است ، صندوقی بود که خداوند آن را در اختیار مادر موسی (علیه السلام) نهاد که نوزاد خویش را در آن قرار دهد و به دریا (یا رود نیل که از دریا کم نمی آورد) افکند .آن صندوق نزد حضرت موسی (علیه السلام) بود و چون مرگش فرا رسید ، الواح تورات و زره خود و آنچه از آثار نبوّت نزدش بود در آن نهاد و به وصیّ خویش ، یوشع بن نون سپرد .(موعود نامه ، ص215)
(اضافه ی این جانب :
این تابوت هماکنون برای مسیحیان و یهودیان بسیار مقدّس است و آثار فرهنگی خود یعنی موزیک ویدئو ها و حتی بازی های خاص ، آن را نشان می دهند و یا از آن یاد می کنند.
پاندورا باکس (جعبه ی پاندورا) یکی از نام هایی است که در بازی هایی مثل گاد آو وار و ... نشانش دادند و از آن به عنوان جعبه ی قدرت خدایان یاد کرده اند.
در بازی ایج آو متالوژی ، نوشتن این عبارت باعث می شود به شما قدرت خدایان عطا شود.
در مستند های آخرالزّمانی ای که به مسائل مسیحیّت و یهودیّت و کلیساها و قوم لوط (همجنس گرایان امروزی) اشاره می کنند ، به این تابوت هم اشاره کرده اند و بعضی از گفته های مذکور ، از آنجا گرفته شده است.)
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 75 ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
مسیحیان در انتظار ظهور حضرت مسیح (علیه السلام)
حضرت آیت الله امامی کاشانی :
خوش آمدید به ایران ، وطن دوم خودتان . الحمد لله توفیق دست داد تا گفت و گویی علمی و کلامی با جنابعالی داشته باشیم.
من کتابی می نویسم درباره ی آینده ی بشریّت و به نظرم موضوع مهمی است ؛ زیرا همه می خواهند بدانند شرایط روحی و اخلاقی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی جهان چه خواهد شد ؟
آیا وضع موجود تا ابد و قیامت باقی است یا نه ، بلکه ظلم و فساد رو به زوال است ، عدل و صلاح جای آن را خواهد گرفت ؟
واگر پاسخ مثبت است رهبر عدالت و فضیلت چه کسی خواهد بود ؟
« جاثلین آرام کشیشان » (رهبر ارامنه ی جهان) :
ظهور حضرت مسیح قطعی است و تمام مسیحیان ، انتظار این روز را می کشند و در اناجیل [ = جمع انجیل ها] بازگشت حضرت عیسی (علیه السلام) بشارت داده (شده است) و در این موضوع کتاب هایی نوشته شده است.
حضرت آیت الله امامی کاشانی :
فشرده ی این فصل از کتاب این است که ادیان گذشته هم مانند اسلام به آخر الزّمان و ظهور منجی و مصلح بشارت داده اند و پیروان ادیان گذشته به انتظار مرد الهی هستند و معتقدند که در آخر الزّمان ، عدل و داد و معنویّت ، جای ظلم و فساد و تباهی را خواهد گرفت .مسیحیان به انتظار عیسی بن مریم (علیه السلام) هستند .
جاثلین آرام کشیشان :
ظهور حضرت مسیح (علیه السلام) مورد اتّفاق تمام مسیحیان است .عیسی بن مریم در روی زمین حکومت عدل و معنویّت تشکیل خواهد داد و این بحث بسیار ارزشمند است و من خیلی به این موضوع علاقه دارم .مسیحیان به انتظار حضرت مسیح (علیه السلام) هستند و انتظار آینده ، در جامعه آرامش و نشاط ایجاد می کند و اثر سازنده ای روی انسان دارد .
در این موضوع مقاله های فراوان نوشته شده است ....
اسلام و مسیحیّت درباره ی آینده ی بشریّت ، مرزهای مشترک زیادی دارند و بحث بسیار عالی ای است .این صحبت های شما مرا ترغیب کرد بلکه فرصت کنم و کتابی در این موضوع بنویسم .(خط امان ، ج2 ص76 تا 80)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 76 + مداحی ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
« توبه کردم »
« يا وليّ الله ، إنَّ بين الله عزّ وجل ذنوباً لايأتي عليها إلّا رضاکم »
« اي ولي خدا ، همانا بين من و بين خداي بزرگ ، گناهاني است که جز رضايت و شفاعت شما ، آن گناهان را محو نخواد ساخت . »
(زيارت جامعه ي کبيره)
« واجعل ... ذنوباً به ي مغفوره »
« (الهي) ، گناهان ما را به واسطه ي حضرت مهدي (عجّ) ، آمرزيده شده قرار بده .»(دعاي ندبه)
فروغ چشم زهرا ! توبه کردم
به هر پنهان و پيدا توبه کردم
اگر سوگند مي خواهد نگاهت
به حق حق تعالي توبه کردم
خطا کارم ، خطا کارم خطا کار
خطاهاي مرا ناديده انگار
امام زمان (عجّ) در نامه اي مرقوم فرمودند :
« هيچ چيز ما را از شيعيانمان دور نمي سازد ، مگر کردار هاي آنان که به ما مي رسد و براي ما ناپسند و ناخوشايند است و از آنان روا نمي داريم . »(بحار الأنوار ، ج53 ص177)
من از عمق دل و جانم پشيمان
شيمانم پشيمانم پشيمان
به آيه آيه ي تورات و انجيل
به روح سبز قرآنم پشيمان
بيا از جرم من بگذر که اينک
منِ آلوده دامانم پشيمان
(اضافه ي اين حقير :
حجّت السلام اسماعيل رفيعي فرموده اند :
براي رفتن به پابوسي ماه مبارک رمضان ، خود را از کينه ها و دشمني ها و گناهان پاک کنيد و در اين ماه ، عبادات بيشتري کنيد .(کامل عین روایت یادم نبود ...)( امام رضا (علیه السلام) )
اين ماه عظيمي است ، پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ده روز آخر اين ماه ، خود رخت خواب خود را جمع مي کردند و در مسجد خودشان ، اعتکاف مي داشتند .
چيزي که بهترين راه حل و سريع ترين راه درمان و پاک شدن از گناهان است ، ريختن اشک براي سيّد الشهدا (علیه السلام)، حضرت امام حسين (علیه السلام) است ؛ بياييد توبه کنيم و پس از آن ، اشکي براي اين بزرگوار بريزيم که إنشاء الله ، ما نيز پاک شويم و توفيق پاک رفتن به استقبال رمضان را داشته باشيم .
از اين سو من هم مدّاحي اي خدمت شما تقديم مي کنم تا اشکي بريزيم و توبه کنيم اي از ته دل و پاک برويم سوي رمضان ؛ ماه ضيافت عمومي خداوند تبارک و تعالي إنشاء الله سبحان .
اگه استقبال کردين ، براي فرج امام زمان (عجّ) ، دعا کنيد .
(در اینجا نشد کاملاً همشو آپلود کنم ، برای همین لطفاً به همین پست در وبلاگم رجوع کنید برای دانلود مداحی ها)
پايان اضافه هاي اين حقير)- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
- آماده ي ظهورش -
فقط کیف کنید و لذّت ببرید از ائمّه (علیه السلام) و این کلمة الحق نورانی ، خدا به تنظیم کننده ی کلمة الحق ها ، حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی ، خیر دنیا و آخرت بده إنشاء الله همیشه حرفه جدیدی برای گفتن دارند و زیبا و منحصر به فرد کار می کنند .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلمة الحق 83
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
« باب الحوائج »
آیت الله العظمی مرعشی نجفی (رحمة الله علیه) نقل کردند :
یکی از علمای نجف اشرف که مدّتی به قم آمده بود ، برای من چنین نقل کرد که :
من مشکلی داشتم ؛ به مسجد جمکران رفتم و درد دل خود را به محضر حضرت بقیّة الله (عجّ - ع) عرضه داشتم و از وی خواستم که نزد خدا ، شفاعت کند تا مشکلم حل شود ؛ برای این منظور ، به دفعات به مسجد جمکران رفتم ولی نتیجه ای ندیدم .
روزی هنگام نماز ، دلم شکست و عرض کردم :
مولا جان (عجّ) ، آیا جایز است در محضر شما و در منزل شما باشم و به دیگری متوسّل شوم ؟
شما امام من باشید ، آیا زشت نیست با وجود امام ، حتی به علمدار کربلا ، قمر بنی هاشم (علیه السلام) متوسّل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم ؟!
از شدّت ناراحتی ، بین خواب و بیداری قرار گرفته بودم .(نوشته ی من : بی حال شده بوده اند)
ناگهان با چهره ی نورانی قطب عالم امکان ، حضرت حجّت بن الحسن العسکری (علیهما السلام - عجّل الله فرجهم) مواجه شدم .بدون تأمّل به حضرتش (عجّ) سلام عرض کردم .
حضرت (عجّ) با محبّت و بزرگواری ، جوابم را دادند و فرمودند :
« نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمی شوم به علمدار کربلا متوسّل شوی ، بلکه شما را راهنمایی هم می کنم که به حضرتش (علیه السلام) چه بگویی .
چون خواستی از حضرت ابوالفضل (علیه السلام) حاجت بخواهی ، این چنین بگو :
یا أبَا الغَوث أدرکنی : ای آقا ، پناهم بده . »(چهره ی درخشان قمر بنی هاشم (علیه السلام) ، ج1 ص419)
ای علمدار کربلا ، عبّاس
دست من ، دامان تو یا عبّاس
در دل ، دارم و ندارم کس
جز تو بر درد دل دوا ، عبّاس
گر چه در تن تو را نباشد دست
دست گیر از من گدا عبّاس
(اضافه ی من :
یا ابا الغوث ، ادرکنا
آقا جانم ، فرج و ظهور مهدی (عجّ) را می خواهیم .
با ظهور او ، خون برادرتان ، حضرت ابا عبد الله الحسین (علیه السلام) هم ز جوشش می ایستد و اولین رجعت ، صورت می پذیرد .
اگر علاقه ای به برادرتان (علیه السلام) دارید ، مقدّمات ظهور مهدی موعود (عجّ) را فراهم کن تا ظهورشان در این رمضان اتّفاق بیوفتد .)
- آماده ي ظهورش -