تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
کلمة الحق 44
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
تطبیق
آسیبی که پیوسته بعد از غیبت امام عصر(عجّ) وجود داشته است ، مطابقت دادن نشانه های ظهور بر وضعیّت هر زمان بوده است ، به این معنی که عدّه ای با خواندن یا شنیدن چند روایت در علائم ظهور ، آن ها را با افراد یا حوادثی خاص تطبیق می دهند.
امّا آن چه آسیب و آفت است ، مطالب و ادّعاهایی است که این افراد با خواندن یک یا دو روایت،بدون تشخیص صحیح بودن آن ها و بدون برّسی آیات و روایات دیگر ، مطرح می کنند ؛ یعنی بدون داشتن تخصّص به اظهار نظر می پردازند.
گاهی انسان در جلساتی شرکت می کند که ساعت ها پیرامون حضرت (عجّ) صحبت می کنند امّا سرگرم تطبیق شرایط بوده اند.

برای مثال شخصیّت سفیانی که از علایم حتمی ظهور است را به مردی خاص در فلان منظقه تفسیر کرده اند و یا درباره ی سیّد حسنی(نفس زکیّه) ، یکی دیگر از علائم حتمی ظهور، تحلیل های بی دلیلی مطرح شده است و افراد خاصّی را بر آن تطبیق داده اند و بسیاری نمونه های دیگر که تطبیق نادرست علائم غیر حتمی بر جریانات موجود جامعه ی کنونی است.
به هر حال در روایات رسیده از ائمّه ی اطهار(علیه السلام) ، مطالبی در مورد نشانه های ظهور مطرح شده که بر فرض صحّت آن ها ، تطبیقشان بر حوادث و جریاناتی که هر زمان رخ می دهد ، صحیح نیست چون پیامد های ناگوار زیادی در پی دارد که به چند مورد از آن ها اشاره می شود :
1- ناامیدی و یأس در اثر عدم اتّفاق ظهور
2- بی اعتمادی افراد نسبت به اصل ظهور به دلیل عدم تحقّق تطبیق های مطرح شده

3- تمسخر و تکذیب باور مهدویّت در نتیجه ی محقّق نشدن ظهور
4- شک و تردید در اصل ظهور و روایات پیرامون آن.

تبین و روشنگری ، تکذیب انحرافات و کارشناسی در مورد علائم و ویژگیها توسّط علما از راه های مبارزه با این آسیب جدّی است.(تنها راه، ص42)
(اضافه ی این حقیر:

شخصی بازاری در مشهد مقدّس در حومه ی حرم بود و چند سالی بود که آشنا شده بود با مباحث مهدویّت ، خودش به تنهایی به سراغ چند روایت و چند کتاب رفت بدون هیچ تحقیق و سؤال و ...؛
با برّسی مبتدیانه ی روایات گمان کرد که آن سال سال فرج است ؛ تا پایان سال مذکور منتظر ماند و چون به پایان سال رسید ، کافر روایات معصومین (علیه السلام) شد و در نهایت وهّابی شد.
این یکی از مثال ها بود.)
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 45
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
به دل جز یاد آن دلبر نباشد
یکی از وظایف و تکالیف ما در عصر غیبت ، پیوسته به یاد امام زمان(عجّ) بودن است.

بر اساس روایات بسیار و قطعی که از امامان (علیه السلام) به ما رسیده ، تردیدی در این نیست که امام، ناظر و شاهد بر ماست و بر حالات و حرکات و سکنات ما اطلاع دارد؛ پس تو در هر حال و هر کجا هستی ، در پیش رویش قرار داری؛ چراکه امام ، چشم بینای خداوند و گوش شنوای اوست.
پس چون این مطلب را دانستی و یقین کردی که تو در پیش چشم و جلوی رویش قرار داری، حتماً آن جناب را در جلوی چشمت قرار می دهی و با چشم دل به او نظر می نمایی و پیوسته و همیشه به یادش خواهی بود.(مکیال المکارم ، بخش 8 تکلیف 62 ؛ با اندکی تصرّف)
این ذکر و یاد همیشگی چنان اهمیّتی دارد که امام کاظم (علیه السلام) آن را نشانه ی مؤمن بودن می دانند:
«شخص امام دوازدهم از دید مردم غایب می شود ؛ ولی یاد او از دل های مؤمنین غایب نمی شود.»(بحار الانوار ج51 ص150)
و نیز این یاد ، چنان لازم و ضروری است که یکی از وظایف ما در دوران غیبت ، دعا برای جلوگیری از فراموشی یاد آن حضرت(عجّ) است :«وَ لا تُنسِنا ذِکرَه»
«(خدایا !) ذکر آن حضرت را از یاد ما مبر.»(دعا در غیبت امام زمان (عجّ) ؛ مفاتیح الجنان)
مهم ترین نکته اینکه :

یاد اهل بیت (علیه السلام) خاصّه باقیمانده ی آن ها ، حضرت حجت(عجّ) ، همان ذکر و یاد خداوند متّعال است:امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
«همانا یاد ما ، یاد خداست؛ هنگامی که ما یاد شویم ، خداوند یاد شده است.»(اصول کافی ، کتاب الایمان والکفر ، باب تذاکر الاخوان، ح1)
با در نظر گرفتن این نکته ، به این آیات دقّت نمائید:
«ای کسانی که ایمان آورده اید، خدارا بسیار یاد کنید.»(احزاب 41)
«و هر کس از یاد من رویگردان شود، زندگی (سخت و) تنگی خواهد داشت و روز قیامت، او را نابینا محشور می کنیم.»(طه 124)
«آگاه باشید تنها با یاد خدا دل ها آرامش می یابد.»(رعد 28)
بنابراین:
یک چشم زدن غافل از آن شاه نباشیم
و در آخر :
کاش گفتن و شنیدن از تو ، سهم همه ی ثانیه ها باشد ؛
و یاد آوریّت همه ی دقایق را پر کند ؛
و خدمت به تو انگیزه ی همه ی حرکت ها شود ؛
کاش دردمان همیشه با توسّل به تو آرام گیرد؛
و دستمان جز به دعا برای تو به آسمان نرود.
کاش حال و هوای همیشه ی دلمان به رنگ نیمه ی شعبان باشد...
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 46
آخرین نامه در غیبت صغری
چهرمین و آخرین نایب امام زمان (عجّ) در غیبت صغری ، «ابو الحسن علی بن محمّد سمری» است.
ایشان در حدود سه سال ، نیابت خاصّ آن حضرت(عجّ) را بر عهده داشت.مهم ترین تحوّلی که در دوره ی جناب سمری رخ داد ، توقیعی (نامه ای ) از حضرت بقیّة الله (عجّ) حاوی پیشگویی درباره ی مرگ قریب الوقوع این نایب (رحمة الله علیه) بود که چند روز پیش از درگذشت وی مطرح شد.

متن این توقیع ، آغاز غیبت کبری را وعده داده و اصول کلّی دوره ی جدید را خاطر نشان می کرد.توجّه به این نامه ی شریف و دقّت در محتویات آن و انتشار آن در سطح جامعه ، می تواند جلوی بسیاری از انحرافات و آسیب ها را بگیرد.
اینک متن نامه:
«بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم»
ای علی بن محمّد سمری ، خداوند به برادرانت در فقدان تو پاداش بزرگ عطا نماید.تو تا شش روز دیگر ، رحلت خواهی کرد ؛ کارهایت را جمع و جور کن و به هیچ کس به عنوان جانشین خود وصیّت نکن.
اکنون زمان غیبت کبری فرا رسیده و ظهور من تنها با اجازه ی خداوند خواهد بود [sup](1)[/sup]، و آن هم پس از مدّتی طولانی خواهد بود که دل های مردم در نهایت قساوت و روی زمین پر از ظلم و ستم شده باشد و کسانی به زودی پیش شیعیان من آمده و مدّعی مشاهده ی من خواهند شد؛ بدانید هر کس پیش از خروج سفیانی و صیحه ی آسمانی (که از علائم ظهور حتمیّه اند) ادّعای مشاهده کند ، دروغگویی بیش نخواهد بود.[sup](2)[/sup]و لا حول و لا قوّة إلّا بالله العلیّ العظیم.»(کما الدّین و تمام النّعمه، باب 45، توقیع 45)
1- بر اسا آیات قرآن و روایات معصومین (علیه السلام) ، اجازه ی خداوند متّعال منوّط به خواستن و زمینه سازی ماست:
«خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملّتی را تغییر نمی دهد ، مگر آن که آن ها خود را تغییر دهند.»(رعد 11)

«مقدّرات شما قبل از هر چیز و هر کس در دست شماست و هرگونه تغییر و دگرگونی در خوشبختی و بدبختی اقوام در درجه ی اوّل به خود آن ها بازگشت می کند.»(تفسیر نمونه ج10 ص145)(«چرا امسال سال فرج است اگر بخواهیم؟»
2-اگر در این نامه ی شریف گفته شده که مدّعیان دیدن حضرت(عجّ) را تکذیب کنید ، منظور کسانی هستند که ادّعای حضرت (عجّ) و نیابت می کنند ؛ مانند :سیّد علی محمّد شیرازی که نخست ادّعای ملاقات و بابیّت حضرت نمود و چون عدّه ای ساده لوح را فریب داد ، پا فراتر نهاد و گفت خود امام زمانم و به این هم قانع نشد و ادّعای خدایی کرد.به طوری که دانشمندان عالیقدر شیعه (سیّد مرتضی و سیّد طوسی و سیّد بحر العلوم و دیگران)نوشته اند :
«دانشمندان شیعه عقیده ندارند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حتی برای دوستان پاک سرشت خود هم آشکار نمی شود ؛ بلکه امکان این که حضرت را ببینند و او را نشناسند یا بشناسند ، هست.»
چنان که تمام دانشمندان بزرگ ما مانند مرحوم کلینی و شیخ صدوق (رحمة الله عیلهما)،داستان آن ها را نقل کرده اند.(مهدی موعود ؛ علی دوانی ، ص943)
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 47
اَللهُّمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج
حاج محّمد علی فشندی تهرانی می گوید:

در مسجد جمکران قم،اعمال را به جا آوردم و با همسرم می آمدم؛دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند به طرف مسجد بروند.(با خود)گفتم:این سیّد در این هوای گرم تایستان از راه رسیده و تشنه است،ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد؛پس از آن که ظرف را پس داد گفتم:
آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان (عجّ) را از خدا بخواهید تا أمر فرج،نزدیک گردد.
آقا فرمودند:
«شیعیان ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند؛اگر بخواهند،دعا می کنند و فرج ما می رسد.»

این را فرمودند و تا نگاه کردم،ایشان را ندیدم؛فهمیدم وجود مقدّس نازنین امام زمان(عجّ)را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا نموده اند.(شیفتگان حضرت مهدی (عجّ)،ج1 ص155)
مرحوم آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)فرمودند:
«مدّاحی-که حال خوبی هم دارد-به خدمت صاحب الأمر(عجّ)رسیده و آن حضرت به او فرموده است :
«بعد از صلوات بر محمّد و آل محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،گفته شود:وَ عَجِّل فَرَجَهُم»(در محضر آیت الله بهجت؛جلد 3 ص 60)
سؤال:
ذکر «وَ عَجِّل فَرَجَهُم» بعد از صلوات مستحب است؛آیا در تشهّد نماز نیز بعد از صلوات می توان این ذکر را گفت ؟
جواب:
[/b]
آیت الله فاضل لنکرانی:«بله، به عنوان دعا مانعی ندارد.»
آیت الله تبریزی:«جمله ی«وَ عَجِّل فَرَجَهُم»به عنوان مطلق الدّعاء مستحب است ...»
آیت اللهسیستانی:«گفتن آن بعد از صلوات،جایز و مستحب است.»
آیت الله مکارم شیرازی:«اشکالی ندارد؛ولی گاه ترک کنید تا تصوّر نشود جزء نماز است.»
آیت الله بهجت:«به قصد مطلق دعا اشکال ندارد.»
(مسائل جدید ، ج 5 ص129)
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
راستی من یادم اومد کلمة الحق 16 رو نذاشتم ؛راستش چون یکی از یاوران دیگر امام زمان (عجّ) ، پیش دستی کرده بودند و لطف کردند، لذا من به ایشون احترام گذاشتم و دیگه تکرار نکردم ، لینک کلمة الحق 16 رو در این سایت براتون می ذارم ، التماس دعا برای فرج.
لینک های دیگه رو هم براتون می ذارم.
لینک اصلی (وبلاگ این حقیر)
لینک نور المهدی
لینک نور آسمان

راستی یه نکته رو می خواستم یاد آوری کنم.
من و منتظر منتقم در سایت نور آسمان ، هر دو کسانی هستیم که جزوات کلمة الحق رو با نامشون یا عنوان هاشون منتشر می کنیم(در وضای مجازی) ، نه ایشون از من مطلب می گیرند و نه من از ایشون ...
تنظیم کننده ی این مقالات هم حجة الاسلام رفیعی هستند که این حقیر ، سخنرانی هایی تأثیر گذار از ایشون در این سایت قرار داده ام.
شماره ی پاسخگویی که در پایان این کلمة الحق هاست ، شمار ه ی من نیست ، شماره ی این روحانی بزرگوار هست که اگر سؤالی پیش اومد ، رفع شود توسط خود این حجة الاسلام.
کلمة الحق 48
دعا از نیزه ی تیز ، برّنده تر است
(امام صادق-علیه السّلام؛ اصول کافی ، کتاب الدّعاء)
امام صادق(علیه السلام) فرمودند:«خداوند به ابراهیم(علیه السلام) وحی نمود که برای او فرزندی متولّد خواهد شد.آن حضرت این موضوع را(با همسرش) ساره در میان گذاشت.
ساره گفت:آیا من فرزندی خواهدم زایید در حالی که پیر زنم؟پس خداوند به ابراهیم وحی کرد که :ساره خواهد زایید و فرزندانش (بنی اسرائیل) ، چهارصد سال به زحمت و رنج خواهند افتاد ؛ به خاطر این که سخن مرا رد کرد (و در کار من شک نمود.)»
امام صادق(علیه السلام) ادامه دادند:
«هنگامی که فشار شکنجه ها بر بنی اسرائیل به طول انجامید ، چهل صبح به درگاه خداوند گریه ی ناله کردند.پس خداوند به موسی (علیه السلام) و هارون(علیه السلام) وحی فرمود که بنی اسرائیل را از شرّ فرعون خلاص کنند(و از چهار صد سال،) صد و هفتاد سال را بخشید.»
آنگاه امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
«شما نیز اگر این کار را بکنید (چهل روز گریه و ناله به درگاه خدای متّعال) ، قطعاً خداوند فرج ما را می رساند؛ ولی اگر چنین نباشد ، امر (فرج) تا آخرین حدّ ممکن به تأخیر خواهد افتاد.»(تفسیر عیاشی ، ج2 ص154)
نویسنده ی عظیم الشّأن کتاب «مکیال المکارم» در ذیل این حدیث شریف ، این گونه توضیح می فرماید:

«یکی از مطالبی که از حدیث یاد شده استفاده می شود این که : ظهور مولای ما حضرت صاحب الزّمان(عجّل الله تعالی فرجه الشّریف)از اموری است که قابل تقدیم و تأخیر است که به سبب بعضی از اسباب جلو یا عقب می افتد و از جمله اسبابی که زمینه ی جلو افتادنش را فراهم می سازد ، اهتمام مؤمنین در دعا برای تعجیل ظهور و فرج است.»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 49
پیمانه ای پرگهر
«کتاب مکیال المکارم فی فوائد الدّعاء للقائم(عجّ)» تألیف : عالم بزرگوار آیت الله سیّد محّمد تقی موسوی اصفهانی(رحمة الله علیه)، کتابی ارزنده ،ابتکاری و مهّم است.مؤلّف بسیاری از مطالب مربوط به عقیده ی مهدویّت و موضوع حضرت حجّت(عجّ) را تحت عنوان : «دعا برای حضرت و تضرّع به درگاه الهی برای حفظ وجود شریفش از ناملایمات و آفات» ، مورد برّسی قرار داده است.
مؤلّف صفحه هایی پر از تحقیقات علمی و تدقّیات لطیف و پر محتوا که مورد نیاز طالبان علم است ، تنظیم کرده است.
به حق باید گفت: این اثر ، آیینه ی صاف خوش ذوقی و طبع روان مؤلّف و اساتید گرامی اوست.

این کتاب مشتمل بر بحث های مختلف و بسیار با اهمّیت در ضمینه های حدیث، فقه، کلام، رجال و حتی فلسفه و ادبیّات است که با اصلوب بدیع و سبک جالب و نتیجه گیری های درستی، توأم می باشد.
این کتاب در محافل و مجامع علمی مود قبول افتاده و مکرّر چاپ شده و از طرف علما و فضلا، مورد استقبال واقع گردیده است.(دانشمند محقّق ، آقای سیّد محّمد علی روضاتی ؛ شرح حال مؤلّف؛ ج1 ص25 به بعد)
آیت الله عظمی صافی گلپایگانی (حفظه الله) از مراجع عظام تقلید، در پیامی که به همایش نیایش و دعا برای تعجیل فرج و تجلیل از کتاب ارزنده و مهدوی «مکیال المکارم» در شعبان 1431 ه.ق ارسال نموده اند ، در مورد این کتاب ، این گونه توضیح داده اند:
«یکی از بهترین و جامع ترین کتاب ها در موضوع نیایش و دعا برای تعجیل فرج ، کتاب نفیس و شریف «مکیال المکارم فی فوائد الدّعا للقائم(عجّ)» ، تألیف شیعه ی پاک و مخلص و چاکر درگاه حضرت بقیّة الله الاعظم(عجّ)، آیت الله آقای حاج سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی (رحمة الله علیه) است.
الحق این کتاب در نوع خود بی نظیر و بهترین نسخه ی ارتباط با ناحیّه ی مقدّسه و دعا برای آن حضرت(عجّ) است.
[u]سزاوار است همه از آن استفاده نمایند و امام شناسی خود را به وسیله ی آن تکمیل کنند.»[/b]
عنایت ویژه ی امام زمان(عجّ) در مورد این کتاب:
مؤلّف بزرگوار در مقدّمه ی کتاب می نویسد (با تلخیص):

«به نظرم آمد کتاب مستقلّی در موضوع فوائد دعا برای امام زمان (عجّ) ، انتظار فرج، ابزار قرب به او و ... بنویسم؛ اما مشکلات روزگار ، مرا از این کار باز داشت ؛ تا این که در خواب ، حضرت مهدی (عجّ) را دیدم که به من فرمودند:
«این کتاب را بنویس و عربی هم بنویس و نام آن را «مکیال المکارم فی فوائد الدّعا للقائم» بگذار.»
وقتی از خواب بیدار شدم ، تصمیم به نگارش آن گرفتم که توفیق یارم نشد.تا این که در سال 1330 ه.ق ، به مکّه مشرّف شدم و (بیماری) وبا در آنجا گسترش یافت.
با خداوند عهد کردم اگر به سلامت بازگشتم ، تصنیف این کتاب را آغاز کنم.به لطف خدا با سلامتی بازگشتم و تدوین آن را آغاز کردم.»
قابل ذکر است که این کتاب ارزشمند ، توسّط حجت الاسلام حاج سیّد مهدی حائری قزوینی ، به فارسی ترجمه شده است.
همچنین واحد پژوهش انتشارات مسجد مقدّس جمکران ، کتاب را خلاصه کرده و به نام «آئین انتظار» به چاپ رسانده است.

«(پیوسته انتظار می کشم که مطالعه کنندگان این ارمغان پر ارج ، روز به روز بیشتر شوند و با این گنجینه ی بی مانند آشنا گردند، تا منتظران و شیفتگان آن امام غایب(عجّ)از نظر ، از شمار بیرون روند.»
آرزوی بر حق مترجم کتاب
- آماده ي ظهورش -
کتابی که به دستور امام زمان (عجّ) نوشته شد
کلمة الحق 50
نسخه ی رهایی از شرّ شیطان
«همانا شیطان ، دشمن آشکار انسان است.»(یوسف5)
«همیشه شیطان ، دشمن آشکاری برای انسان بوده است.»(اسراء53)

«ای کسانی که ایمان آورده اید ، از گام های شیطان پیروی نکنید ؛ هر کس پیرو گام های شیطان شود(گمراهش می سازد، زیرا) او به فحشا و منکر امر می کند.»(نور21)
«شیطان همیشه خوار کننده ی انسان بوده است.»(فرقان29)
«همانا شیطان ، دشمن شماست ، پس او را دشمن خود بدانید.»(فاطر6)
«مبادا شیطان شما را (از راه خدا)باز بدارد که او دشمن آشکار شماست.»(زخرف62)
آری،

دشمنیه شیطان (ملعون) از نخستین روزهای آفرینش آدم شروع شده است؛ او از آن روز سوگند یاد کرده که هیچ گاه دست از منحرف کردن فرزندان آدم برندارد.
او کوچکترین فرصت برای اِعمال دشمنی و وارد کردن ضربه بر انسان را از دست نداده و غنیمت می شمرد.

به علاوه او دشمنی است که از هر طرف به ما هجوم می آورد ، چنانچه خودش می گوید:«من از هر سو به سراغ فرزندان آدم می روم؛ از پیش رو، از سمت راست و از سمت چپ»(اعراف17)
و به خصوص این که او در مخفیگاهی است که «انسان را می بیند ، ولی انسان او را نمی بیند.»(اعراف27)
تمام تلاش او این است که آدمی را از اوج قلّه ی انسانیّت به پستی شهوات و گناهان بکشاند و عذاب های طاقت فرسای جهنّم را نصیب او کند.
اما راه نجات چیست؟چه کنیم تا از شرّ این موجود (ملعون) خبیث خلاص شویم؟

هادی امّت و پدر مهربان خلایق ، امام زمانمان(عجّ)، یکی از بهترین و مؤثّرترین راه های مقابله با شیطان(لعنة الله علیه) را به ما معرّفی نموده اند.ایشان در نامه ای به یکی از شیعیان ، این گونه مرقوم می فرمایند:
«ما أرغم أنف الشّیطان أفضل من الصلاة فصلّها و أرغم أنف الشّیطان»«هیچ عملی بهتر از نماز ، بینی شیطان(لعنة الله علیه) را به خاک نمی مالد؛ پس نماز بخوان و بینی شیطان را به خاک بمال.»(کمال الدّین ، باب 45، حدیث 50)
البته برای بهره بردن از خاصیّت گرانبهای نماز ، رعایت دو مطلب ضروری است:
1- سر موقع خواندن نماز

2- حفظ حضور قلب(یعنی بدانیم(و به یاد داشته باشیم) چه می گوییم و در محضر چه کسی(پروردگار عالم) ایستاده ایم.)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 51
سرباز گمنام امام زمان(عجّ)
فقیه و عارف بالله ، آیت الله حاج شیخ حسن صافی اصفهانی (رحمة الله علیه) تعریف نمودند:

«سربازی بود که بسیار ولایتی و دارای محبّت اهل بیت(علیه السلام) بود.فرمانده ی این سرباز از افراد بی بند و باری بود که گاهی حرف هایی می زد که این سرباز ناراحت می شد.
یک روز این فرمانده، -نعوذ بالله- به حضرت زهرا (سلام الله علیها) جسارتی می کند و این سرباز هم بُعد ولایتیش و بُعد محبّتش به اهل بیت(علیه السلام) و (خصوصاً) حضرت زهرا(سلام الله علیها) به گونه ای تحریک می شود که از خود بی خود می شود و همان جا فرماده را به دَرَک واصل می کند.
سپس فرار می کند و به شیراز می رود و در یکی از مدارس علمیّه ی شیراز به عنوان این که طلبه است ، ساکن می شود.
گاهی اوقات ، مثلاً شب ها که در مدرسه بسته بود و کسی هم در مدرسه را باز نکرده بود می دیدند که او به داخل مدرسه آمده است.

خادم مدرسه متحیّر که این سرباز، چگونه و از کجا به داخل مدرسه می آید.خلاصه چند کار غیر عادّی از او می بیند، تا اینکه تا اینکه یکی از طلبه ها که با او خیلی رفاقت داشته ، از او می خواهد که حقیقت مسأله را بیان کند و به او می گوید:
ما از تو کارهایی می بینیم که غیرعادّی است .
خیلی اصرار می کند که این کار ها را بگوید.

بالأخره آن جوان جریان را تعریف می کند که از خود بی خود شدم و این دشمن (و جسارت کننده ی به اهل بیت-علیهم السلام) را کشتم و بعد که آمدم، راه برایم باز شد.
از مواهبی که (به) من عنایت شد ، یکی طیّ الأرض است که هر لحظه هر کجای دنیا بخواهم بروم، می توانم و همین طور بعضی چیزهای دیگر هم به من عنایت شده که از جمله این است که به من اجازه داده اند که نماز های یومیّه را به حضرت ولی عصر(عجّ) اقتدا کنم و نماز هایم را پشت سر ایشان می خوانم.
الآن قبر این سرباز در شیراز محل زیارت مردم است.
این توفیق و این عنایت و موهبت ، برای همین محبّت است.
ما نمی دانیم فاطمه(سلام الله علیها) کی بوده، اما این سرباز که از اولیای خدا بوده می داند و همان یک لحظه دفاع او از حریم اهل بیت(علیه السلام) و پاسخ جسارت آن فرمانده ، او را به این مقام می رساند.

همین محبّت بوده که او را این طور جذبش کرده و از مقرّبان اهل بیت(علیه السلام) قرار داده است.
این توفیق بسیار مهمی است که هر سه وقت نماز را به حضرت ولی عصر(عجّ) اقتدا کند.
(طلب یار در سیر و سلوک، ص79تا81)
(اضافه های این حقیر:
روزی شخصی به یکی از دختران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (که حامله بوده اند)جسارت کرد ؛ ایشان را با دسته ی نیزه زد که فرزند ایشان، شهید شد.

خبر به رسول اکرم، حضرت محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که رسید ، دستور قتل این ملعون را دادند و فرمودند:این شخص، واجب القتل است و هر که هر جا اورا دید ، او را باید بکشد.
[align=CENTER](توجه داشته باشید ، نگفتند خونش مباه است ، گفتند واجب است.)
پسر متوکّل لعنة الله علیه ، به امام هادی علیه السلام فرمود: اگر کسی به پدران شما جسارت کند ، حکمش چیست؟
...امام گفتند:مرگ...
این هم این جریان(کلمة الحق مذکور).

ببینید ما شیعه هستیم ، اگر به خاطر هر جسارتی که شود ، چه یک خمینی (رحمة الله علیه) پیدا شود یا نشود ، شیعه خودش او را بکشد(کما اینکه جواب جسارت به اهل بیت(علیه السلام) همین است و واجب است او کشته شود(واجب القتل))، آیا دیگر کسی در این دنیا ، به خودش اجازه ی توهین به اهل بیت (علیه السلام) را می دهد؟؟؟آیا امام زمان در چنین جامعه ای ظهور نمی کنند؟(چون از لحاظ امنیّتی ایشان در امنیّت به سر خواهند برد.)
می دانید امام خمینی کیست؟
در نقد فیلم 2012، آقای رائفی پور تصریح می کند:

«(کارگردان)، حتی صحنه ی خراب شدن کعبه را هم ساخته بود، اما اکران نکرد، بعد در مصاحبه ای که شده بود ، گفت : ترسیدم یک خمینی دیگر پیدا شود که حکم سلمان رشدی را برایم صادر کند...»
این بی غیرتی شیعه را می رساند که این همه این روزها توهین علنی (مثل شاهین نجسی) و یا غیر علنی (در فیلم ها و کارتون ها) می کنند و شیعه حتی به روی خودش هم نمی آورد.
پایان اضافه های این حقیر)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 52
دعا برای ظهور امام عصر(عجّ)
لازم و ضروری است
عالم محقّق «سیّد محّمد تقی موسوی اصفهانی» (رحمت الله علیه) در کتاب شریف «مکیال المکارم» می نویسد:
«برادر عزیز ایمانی ام ، فاضل وارسته - که مؤیّد به تأئیدات ربّانی است - ، جناب میرزا محمّد باقر اصفهانی ، برایم نقل کرد که :
«شبی از شب ها در خواب - یا بین خواب و بیداری - مولایم ، امام بزرگوار امام حسن مجتبی (علیه السلام) را دیدم که سخنانی به این مضمون فرمودند:

«بر منبر ها به مردم بگوئید و به آن ها امر کنید که توبه کنند و برای فرج و تعجیل و ظهور حضرت حجّت(عجّ) دعا نمایند و این دعا مثل نماز میّت ، واجب کفایی نیست که اگر یک یا چند نفر از مردم ، آن را انجام دادند، تکلیف از دیگران برداشته شود؛ بلکه همانند نماز های واجب روزانه است که بر تمام مکلّفین ئاجب است آن را انجام دهند.»(ج1 ص483)
غفلت بعضی از بزرگان:
عالم جلیل القدر سیّد بن طاووس (رحمت الله علیه) در کتاب «فلاح السائل» به نکته ی مهمی اشاره می نماید که توجه به آن در روزگار ما بسیار ضروری است.

ایشان پس از بیان این مطلب که دعا کردن برای امام زمان(عجّ) ، امری لازم (واجب) است و پر فضیلت، ابتدا به ذکر توصیه ای جدی می پردازند:

(اضافه ی این حقیر:توجه داشته باشید ایشان مانند مرجع تقلید دینی امروزی در زمانشان بوده اند و کتابی را نوشته اند تحت من لا یحضره الفقیه را نوشته اند برای کسانی که دسترسی به فقیه و مجتهد ندارند، این از نشانه های دانش و علم و مقام ایشان است، کتاب کمال الدّین را نیز نوشته اند به دستور امام زمان (عجّ) و ...)
«... ، پس مبادا و مبادا ، تاحدی که امکان دارد ، خودت و یا یکی از مخلوقات را در دوست داشتن و دعا کردن ، بر آن عزیز (امام زمان (عجّ))، مقدّم بداری و نیز هنگام دعا کردن برای آن مولای عظیم الشّن، حتماً حضور قلبی و زبانی داشته باش.»
آنگاه پس از بیان کردن اینکه دعا برای حضرت حجت (عجّ)، باعث اجابت دعاهای خود شخص می شود، به آن نکته ی مهم و در واقع، اشکالی که ذهن برخی را به خود مشغول نموده اشاره می کند:
«مبادا استادان و علمایی را که از آن ها پیروی می کنی ، بشماری و بگویی : من هرگز ندیده ام که آنان به آنچه تو گفتی عمل کنند ؛ آن ها از مولایی که تو به او اشاره نمودی، غافل هستند و به او بی اعتنا می باشند.
در پاسخ به این اشکال به تو می گویم:
به آنچه که گفتم ، عمل کن که حقیقتی واضح و آشکار است.
زیرا [u]هرکس نسبت به مولایش بی اعتنا باشد و از آنچه که ذکر نمودم، غفلت بِوَرزَد، به خدا سوگند در اشتباهی رسوا به سر می برد.[/b]

... فکر می کنی نظر امامان (علیه السلام) در این مورد چیست؟آیا ایشان همانند تو نسبت به اهمیّت دعا برای آن حضرت(عجّ) بی توجّهی نموده و آن را سبک می شمردند؟!
بنابراین ، از زیاد دعا نمودن در نماز های واجب برای آن حضرت(عجّ) و برای کسی که دعا برای او جایز است، خودداری مکن.»(فصل8)
(اضافه های این حقیر:
یعنی :

1- ایشان را از خودت و عزیزانت بیشتر باید دوست داشته باشی(که ای از وظایف ما نسبت به مقام معصومین(علیه السلام) است که بابت ایشان زنده ایم و روزی می خوریم و ...و از حقوق آن ها نیز هست)
2- هر وقت خواستی برای حاجات خودت و یا عزیزانت و یا دیگران دعا کنی در هر جایی، اول و وسط و آخر برای فرج دعا کن.بعد بقیه و بیتر امام زمان (عجّ) را دعا کن.این باعث قبولی حاجات خودت می شود.
3-اگر غیر این کنی ، فعل حرام انجام داده ای؛ توجه کنید به اینکه چند بار مبادا بکار رفته است.

4- به فکر خودت باش و به کار این و آن کار نگیر ، حتی اگر بزرگ و عالم باشند و فقط خودت را درست کن ولی از گفتن این مسائل هم به دیگران خودداری نکن و پیوسته به فکر فرج و دعا برای امام زمان (عجّ) باش.
5- اگر زیاد برای فرج و امام زمان(عجّ) ، دعا نکنی ، در اشتباه و بیراهه و گمراهی به سر می برد.
6- به گفته ی امام حسن (علیه السلام) ، توجه مجدد کنید، دعا نکردن زیاد برای فرج ، گناهی است که باید برایش توبه کرد!
7-امامان(علیه السلام) نیز در دعا کردن برای فرج ، خودداری و کمکاری نمی کرده اند-رجوع شود به سخنرانی های صوتی حجة الاسلام رفیعی
8- در رکوع و سجود و قنوت نماز هایت برای فرج دعا کن و خصوصاً هنگام تلاوت اذان و بعد از نماز هایت)
- آماده ي ظهورش -
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع