تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
کلمة الحق 63

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

« مُضطَر »
« مُضطَر » در لغت به معنی کسی است که :

بیماری ، فقر و یا سختی های روزگار ، او را نا گریز به تضرّع و زاری در درگاه خداوند کرده است.

(درس نامه ی مهدویّت ، ج1 ص232)

در برخی از روایات از این لقب ، به عنوان یکی از القاب حضرت مهدی (عجّ) یاد شده است :

از امام باقر (علیه السلام) در مورد آیه ی « أمن یجیب المضطر إذا دعا و یکشف السوء »(نمل 62) سؤال شد ، حضرت فرمودند :

« این آیه در مورد قائم (عجّ) نازل شده است. »

(معجم أحادیث الامام المهدی (عجّ) ج7 ص437)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند :

« این آیه درباره ی قائم آل محمّد (عجّ) نازل شده است.به خدا سوگند مضطر اوست. »

(همان)

حضرت مهدی (عجّ) که از هر پدری مهربان تر و دلسوز تر است ، هر روز نظاره گر آن است که شیعیانش گروه گروه ، دست خوش دگرگونی ها گشته ، به گناه آلوده شده و بسی مشکلات مادی و معنوی ، آن ها را می آزارد :

- سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد : در سه ماهه نخست سال1389 ، 870 مورد خود کشی ثبت شده است.

یعنی به طور میانگین ، روزانه 10 نفر خود کشی کرده اند.

(روزنامه ی سبحان ، پنج شنبه 90/5/27)

- برخی نهاد ها ، خبر از رشد سریع بهائیّت در کرمان و مسیحیّت در کلیساهای خانگی مشهد می دهند (200 کلیسا در مشهد) می دهند.

(همان)
- و ...

این مصیبت ها و این نابسامانی ها ، قلب لطیف و مهربان حضرت ولی عصر (عجّ) را می شکند ، روح آرام آن حضرت (عجّ) را مضطرب می کند و برای حضرتش ، دلی لبریز از غم و اندوه می سازد.

به همین جهت همچون اجداد پاکش (علیه السلام) بر پیروانش گِریَد و نا آرام است و بیش از هر کس دیگر در دعا و نیایش برای مردم به درگاه خداوند متّعال ، جدیّت دارد و برای ظهور و فرجش که در واقع فرج و گشایش کار مؤمنان است ، ناله سر می دهد.

این است معنای مضطر

آن یوسفی که در چَهِ غیبت بود ، منم

ای قافله ! طناب برایم رها کنید

زندان غم مرا به اسارت کشیده است

ای عاشقان ! مرا ز اسارت رها کنید
از من در این زمانه نباشد غریب تر
از بهر این غریب زمانه دعا کنید

- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني

زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر

تلفن پاسخگو:09153059557

«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

« خائف »

امام باقر (علیه السلام) فرمودند :

« قائم (عجّ) ما قبل از اینکه قیام کند ، غیبتی دارد. »

پرسیده شد : به چه خاطر ؟

حضرت (علیه السلام) فرمودند :

« می ترسد – و با دست خویش به شکم خویش اشاره فرمودند (یعنی از کشته شدن ) »

(غیبت نعمانی ، باب 10 حدیث 19)

همچنین ایشان (علیه السلام) فرمودند :

« هنگامی که قائم (عجّ) قیام نماید ، این آیه را تلاوت می کند :

پس هنگامی که از شما ترسیدم ، از نزد شما فرار کردم و پروردگارم به من حکمت و دانش بخشید و مرا از رسولان قرار داد. » (شعراء 21)

(کمال الدّین ، باب 33 حدیث 10)

زراره بن أعین می گوید : از امام صادق (علیه السلام) شنیدم که می فرمود :

« قائم (عجّ) قلب از اینکه قیام کند ، غیبتی طولانی خواهد داشت. »

پرسیدم : فدای شما شوم ، برای چه ؟

« می ترسد – و با دست به شکم و گردن خود ، اشاره کردند »

(کمال الدّین ، باب 33 حدیث 33)

امام کاظم (علیه السلام) فرمودند :

« او غیبتی طولانی خواهد داشت ، زیرا بر جان خود می ترسد. »

(کمال الدّین ، باب 34 حدیث 5)

شیخ طوسی (رحمة الله علیه) می نویسد :

« هیچ علّتی مانع از ظهور حضرت (عجّ) نشده ، مگر ترس حضرت (عجّ) بر جان مبارکش یعنی احتمال کشته شدنش ؛ چرا که اگر غیر از این بود ، مخفی شدن برای ایشان ، جایز نبود. »

(کتاب الغیبه ، فصل 5)

تذکّر :

با این که کشته شدن در راه خدا ، آرزوی دیرینه ی معصومین (علیه السلام) و هر انسان آزاده ای بوده و هست و حضرت مهدی (عجّ) ، فرزند همان امامی است که وقتی ضربت شمشیر بر فرق مبارکشان فرود آمد ، نوای زیبای « فزت و ربّ الکعبه » ی او ، گوش عرشیان را نوازش داد (و همه ی این ها نوری واحد اند) ، اما علّت این که حضرت (عجّ) غایب شدند تا کشته نشوند و زنده بمانند ، دو مسأله ی مهم می باشد :

اول :

وضعیّت حضرت مهدی (عجّ) با همه ی امامان قبل از خود ، کاملاً متفاوت بوده (وهست).به جهت این که دوست و دشمن به واسطه ی اخبار و روایات فراوان در این زمینه ، می دانستند کسی که بنا است ریشه ی ظلم را بکند و عدالت را در صحنه ی گیتی بگستراند ، کسی نیست جز ایشان (عجّ) ؛ بنابراین خلفای ستم پیشه ، لحظه و آنی در قتل ایشان درنگ نمی کردند و هرگز اجازه نمی دادند زنده بمانند.

دوم :

حضرت مهدی (عجّ) ، بقیّة الله و آخرین ذخیره ی الهی است.اگر ائمّه ی دیگر به شهادت می رسیدند ، امام دیگری بود که جانشین ایشان گردد ، اما خواست خدا بر این تعلّق گرفت که جانشین رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، دوازده نفر باشند ؛ در این صورت اگر امام ، ظاهر بودند و کشته می شدند ، زمین از حجّت خدا خالی می ماند و نظام آفرینش ، در هم می ریخت.

(تنها راه ، ص 129 و 130)

(این وظیفه ی ماست که امنیّت ایشان را فراهم کنیم!)

غیبت خورشید تابان ، شیعیان تقصیر ماست

این که باشد آن امام از ما نهان ، تقصیر ماست

«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 65

« غریب »

داود بن کثیر رقّی می گوید : از امام کاظم (علیه السلام) در مورد صاحب الأمر (عجّ) سؤال کردم ، حضرت فرمودند : « هو الطرید الوحید الغریب الغائب عن أهله الموتور بأبیه (علیه السلام). » « او رانده شده ، یگانه ، غریب ، غایب از خاندان خود و خونخواه پدرش می باشد. »
(کمال الدّین ، باب 34 حدیث 4)
آیت الله موسوی اصفهانی (رحمة الله علیه) می نویسد :
« 1- دوری از خاندان و وطن و شهر و دیار ؛

2- کمی یاران .

و آن حضرت (عجّ) به هر دو معنی غریب است. پس ای بندگان خدا ، یاریش نمائید ، ای بندگان خدا ، او را کمک کنید. »
(مکیال المکارم ، ج1 ص179)
نمونه ای از غربت امام زمان (عجّ) :
[/b]رسانه ی سینما ، ابزاری است که می تواند در انتقال ارزش ها و فرهنگ مورد نظر آخرالزّمانی ما ، یعنی « مهدویّت » نقش مهمی ایفا کند .
ولی چرا در هنر و سینمای ما به امام زمان (عجّ) و انتظار ظهور ایشان ، آن طور که بایسته و شایسته است ، پرداخته نمی شود ؟
امام حاضر (عجّ) در زندگی و فرهنگ ما و در ادبیّات و هنر ما ، غایب است.
ما معتقدیم که در فرهنگ غنی شیعه ، ایشان (عجّ) حاضر و ناظر هستند و زمین و زمان به برکت وجود شریف ایشان (عجّ) ، برقرار و استوار است (و روزی می خورند و زنده هستند) و بالأخره به واسطه ی وجود حقّه ی ایشان ، حکومت عدل جهان ، مستقر خواهد شد .
خوب اگر ما به این اعتقاد خود باور داشته باشیم و پایبند باشیم و ایشان را ناظر بدانیم ، بایستی در جهت ظهور و فرج آن حضرت (عجّ) گام برداریم .
چرا باید هالیوود و سینمای غرب ، بیش از ما به فکر سرانجام جهان و منجی آخرالزّمانی باشد ؟! سینمای ما در بسیاری از کارکردهای خود ، ضعیف و ناتوان است و نتوانسته گوشه هایی از فرهنگ مهدوی را به نمایش در آورد .
(هالیوود و فرجام جهان ، ص167)
از من در این زمانه نباشد غریب تر
از بهر این غریب زمانه دعا کنید.

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 66

مظلوم

امام باقر (علیه السلام) در ضمن حدیث مفصّلی به این جریان اشاره کردند که :
حضرت قائم (عجّ) در هنگام ظهورشان ، پشت به کعبه زده و مردم را مورد خطاب قرار می دهند و می فرمایند :
« ...از شما می خواهم که به خاطر حق خدا و رسول خدا و حق حق خودم بر شما - که حق خویشاوندی با رسول خداست و امامت - ما را کمک کنید و ما را از کسانی که به ما ظلم می کنند دور کنید ؛ چرا که ما ترسیده شده ایم و به ما ظلم شده است و از شهر و فرزندانمان رانده شده ایم و نسبت به ما سرکشی کرده اند و از حقّمان کنارمان زده اند و اهل باطل بر ما افترا بستند (به ما تهمت زدند .)پس خدا را در نظر بگیرید و ما را رها نکنید و یاریمان کنید تا خدا شما را یاری کند . »
(بحار الانوار ، ج52 ص239 به نقل از غیبت نعمانی)
حجّت الاسلام و المسلمین ، مرحوم آقای حاج اسماعیل شرفی نقل فرمودند :
به عتبات مشرّف شده بودم و در حرم مطهّر سیّد الشهدا(علیه السلام) مشغول زیارت بودم.
چون دعای زائرین در سمت بالای سر امام حسین (علیه السلام) مستجاب است ، در آنجا از خداوند خواستم مرا به محضر مبارک مولایم حضرت مهدی (عجّ) مشرّف گرداند و دیدگانم به جمال بی مثال آن بزرگوار ، روشن نماید .
ناگهان هنگامی که مشغول زیارت بودم ، خورشید جهان تاب ، جمالش ظاهر شد ، گرچه در آن هنگام حضرتش را نشناختم ، ولی شدیداً مجذوب آن بزرگوار شدم ، پس به او سلام کردم و از ایشان سؤال کردم :
(امام زمان-عجّل الله فرجه)فرمودند :
« من مظلوم ترین فرد عالَم هستم . »
من مقصود آن حضرت (عجّ) را (در آن لحظه) متوجّه نشدم و با خود گفتم : ایشان از علمای بزرگ نجف هستند و چون مردم به ایشان گرایش پیدا نکرده اند ، خود را مظلوم ترین فرد عالَم می دانند ، در این هنگام ناگهان متوجّه شدم که کسی کنارم نیست.
این جا بود که فهمیدم خداوند ، دعایم را مستجاب فرموده و مرا به لقای حضرتش (عجّ) شرفیاب نموده و او مظلوم ترین فرد عالم و امام زمان من (عجّ) بود و من نعمت حضور آن بزرگوار را زود از دست دادم.
(صحیفه ی مهدیّه ، مقدمه)
ای عاشقان برای ظهورم دعا کنید
روز و شبان به سوی خدا التجا کنید
بگذشت عمر اشک من زار ، از هزار
با اشک خویش پاک زمن اشک ها کنید

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 67
زیارت امام زمان (عجّ) در حرم امام رضا(علیه السلام)

«اسَّلامُ عَلَیکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اسَّلامُ عَلَیکَ یا خَلیفَةَ الرَّحمانِ ،اسَّلامُ عَلَیکَ یا شَریکَ القُرآنِ ،اسَّلامُ عَلَیکَ یا قاطِعَ البُرهانِ ، اسَّلامُ عَلَیکَ یا إِمامَ الإنسِ وَالجانَّ ، اسَّلامُ عَلَیکَ وَ علی آبائِکَ الطَّیّبینَ و أَجدادِکَ الطّاهِرینَ المَعصومینَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.»
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 11 ، شماره ی 8)
(با توجه به معنی ، احتمال خیلی زیاد میشه جاهای دیگر هم خوند اگه سفارش خاصی نشده باشه.)

ریّان بن صلت می گوید : به امام رضا (علیه السلام) عرض کردم :صاحب الأمر شما هستید ؟

« من صاحب الأمر هستم ؛ اما آن کسی که زمین را پر از عدل و داد می کند هم چنان که از ظلم پر شده (عجّ) ، نیستم ؛ چگونه او باشم در حالی که ضعف بدن مرا می بینی ؟! .
قائم (عجّ) کسی است که در هنگام خروجش در سن پیرمردان است اما قیافه ای جوان دارد ؛ چنان نیرو مند است که اگر دستش را به بزرگترین درخت روز زمین دراز کند ، آن را از جای خواهد کند و اگر بین کوهها فریاد برآورد ، صخره های آن از هم فروپاشد .
عصای موسی (علیه السلام) و انگشتر سلیمان (علیه السلام) با اوست.

او چهارمین فرزند از نسل من است .
خداوند او را در پرده ی غیبت خود پنهان سازد تا آن زمان که بخواهد ؛ سپس او را ظاهر می گرداند و به وسیله ی او ، زمین را پر از عدل و داد می کند ؛ همان گونه که از ظلم و ستم پر شده باشد . »
(کمال الدّین و تمام النّعمة ، باب 35 حدیث 8)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 68
چگونه امام زمان (عجّ) را بخندانیم
« من در مِنی بیمار بودم و پدرم امام سجّاد (علیه السلام) در کنارم بود.
غلامی وارد شد و عرض کرد :گروهی از اهل عراق ، اجازه ی ورود می خواهند.
پدرم (علیه السلام) فرمود :
آن ها را داخل خیمه ببر ؛ سپس خود بلند شده و وارد آن خیمه شدند.
چیزی نگذشته بود که صدای خنده و خوشحالی پدرم (علیه السلام) را شنیدم .
من که با آن حال کسالت و مریضی بودم ، به دلم آمد.
وقتی پیش من برگشت ، فرمود :
ای ابا جعفر(علیه السلام) ، مثل این که از خنده ی من فکری در دلت گذشته (به دلت آمده) ؟

عرض کردم :
آری جانم به فدایت ، چه چیزی باعث خنده ی شما شد ؟
فرمود :
این مردم عراق از مطلبی سؤال کردند که پدران و گذشتگان تو برای مردم بیان نموده اند ، و این ها به آن ها ایمان و اقرار داشتند.
خنده و خوشحالی من از آن جهت بود که دیدم هنوز در جامعه ، کسانی هستند که به این امر ، ایمان و اعتقاد دارند.
عرض کردم : جانم به فدایت ، کدام مطلب ؟
فرمود :
این ها پرسیدند که مردگان چه وقت زنده می شوند و با زندگان می جنگند تا دین خدا گسترش یابد .
(یعنی از رجعت اموات و شهدا پس از ظهور امام زمان (عجّ) سؤال کردند.)
(بحار الأنوار ج53 ص67)
آری ، اعتقاد مردم و شیعیان به بحث رجعت که شاخه ای از مباحث گسترده ی مهدویّت است ، این چنین امام معصوم (علیه السلام) را خوشحال می کند.
از این جریان به خوبی می توان فهمید که امامان (علیه السلام) ما تا چه حد مشتاق بودند که شیعیان اعتقاد خود را نسبت به مهدی موعود و مسائل مربوط به فرج و ظهور ایشان حفظ کنند.
ما هم می توانیم با فرا گرفتن معارف مهدوی و تبلیغ و نشر آن در بین مردم ، لبخند رضایت را بر لبان امام زمانمان (عجّ) بنشانیم.
خدا کند که رضایم ، فقط رضای تو باشد
هوای نفس نباشد ، همه هوای تو باشد
(اضافه های این بی مقدار :
توجه داشته باشید :
1 - امام سجّاد (علیه السلام) بعد از جریان عاشورا ، چیزی شبیه به افسردگی داشتند که هر گاه آب می دیدند ، به شدّت گریه می کردند و ناراحت می شدند.
اما این موضوع با وجود مریضی و کسالت امام بعد از ایشان و نیز آن شرایط روحی و فکری امام سجّاد (علیه السلام) ، این گونه دل امام زمان آن دوران را شاد کرد.
2 - امام زمان بعد از ایشان که معصوم هم هستند ، نه این که ناراحت شوند ، بلکه انتظار و توقّع آن را نداشتند خصوصاً با توجه با سابقه ی پدرشان.
3 - شاد کردن دل مؤمنان ، چه اجری دارد ؟
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
هنگامی که مؤمنی شاد شود و شاد کننده را دعا کند ، تمثالی خداوند می آفریند تا لحظه ی مرگ این شخص (شاد کننده) .
از لحظه ی مرگ ، کار او شروع می شود :
هنگامی که عزرائیل (علیه السلام) بخواهد قبض روح کند ، می گوید : یواش این از ماست.
هنگامی که در گور بگذارندش ، او را تنها نخواهد گذاشت و دل او را تسلی می دهد.
هنگامی که نکر و منکر بخواهند بیاند و سؤال کنند ، او به آنها توصیه می کند آرام و یواش بپرسند که ایشون نترسن و نیز خودش پاسخ مناسب را به دهن شخص شاد کننده ی مؤمن در دنیا می دهد.
این می گذرد و در تمام آن منازل راه و جاهای دیگر ، این تمثال ، او را تنها نخواهد گذاشت.
در قیامت هم او سپر مدافع شخص می شود و نمی گذارد او بترسد و می گوید : اینها مال تو نیست.
خلاصه به دم در بهشت تحویلش می ده و می خواد خداحافظی کنه ، مؤمن شاد کننده می گه : خدا خیرت بده ، تو کی بودی این قدر به درد ما خوردی ؟!
می گه من اون شادی و دعای خیری بودم که از دل اون مؤمن بلند کردی .
حالا هر چی این مؤمن ، ایمانش بیشتر و قوی تر باشه ، این تمثال قوی تر و بهتر کار خواهد کرد.
حالا ببینید شاد کردن کامل ترین مؤمن عالم ، امام زمانمان (عجّ) که شاد کردن او ، شاد کردن ملائکه و خواص و حتی خداوند سبحان (جل) هم هست ، چه خواهد در کارنامه ی اعمالمان ثبت کند.
پایان اضافات این حقیر)

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 69

« رجعت »

« رجعت » در اصطلاح ، عبارت است از این که :
خداوند حکیم ، همزمان با ظهور حضرت مهدی (عجّ) ، عدّه ای از بندگان صالح خودش را که در ایمان و عمل ، الگوی مؤمنان بوده اند و همچنین عدّه ای از کفّار و منافقان را که در کفر و نفاق ، سر سلسله ی کفّار و منافقان بوده اند ، با همان ویژگی های روحی و جسمی خودشان ، زنده کرده و به دنیا بر می گرداند ، تا این که هر دو گروه در حد امکان ، نتیجه ی دنیایی اعمالشان را دریافت کنند .
امام رضا
(علیه السلام) در حدیثی نورانی ، نشانه های مؤمن واقعی و شیعه ی حقیق اهل بیت (علیه السلام)
را بر شمردند ؛ ایشان اقرار و اعتماد قلبی به رجعت را یکی از این نشانه ها بیان کردند .
(بحار الأنوار ج53 ص 121 ، به نقل از : صفات شیعه)
[b]امام صادق (علیه السلام) فرمودند :

« از ما نیست کسی که ایمان به رجعت ما نداشته باشد ... »
(بحار الأنوار ج 53 صفحه ی 92 به نقل از : من لایحضره الفقیه)
رجعت در قرآن :
ابو بصیر می گوید :
امام باقر (علیه السلام) به من فرمودند :
« آیا اهل عراق ، رجعت را انکار می کنند ؟ »
عرض کردم : بله
« مگر قرآن نمی خوانند ؟ :
ویوم نحشر من کلّ امة
فوجاً ممّن یکذّب بآیاتنا فهم یوزعون(نمل 83) »
« هر امّت ، یک گروه از کسانی که آیات ما را تکذیب می کردند ، محشور می کنیم ، پس آن ها نگه داشته می شوند . »
(معجم أحادیث الإمام المهدی (عجّ) ، ج7 ص445)
این آیه ، یکی از روشن ترین آیات قرآن است که بر رجعت دلالت می کند ؛ زیرا منظور از محشور کردن این آیه ، حشر (محشور کردن) عمومی و قیامت کبری نیست :
امام صادق (علیه السلام) از یکی از شیعیان پرسیدند :
«مردم درباره ی این آیه (نمل83) چه می گویند :
عرض کرد : می گویند : این آیه در مورد قیامت است.
« این گونه نیست.این آیه مربوط به رجعت است.
آیا خداوند در قیامت گروهی را محشور می کند و بقیّه ی مردم را رها می کند ؟!
آیه ای که در مورد قیامت است ، این آیه است :
وحشرناهم فلم نغادر منهم آحداً (کهف 47)
« همه را محشور می کنیم و حتی یک نفر را هم رها نمی کنیم . »
(معجم أحادیث الإمام المهدی (عجّ) ج7 ص341)
« أشهد الله وأشهد کم أنّی مؤمن بکم و بایابکم مصدّق برجعتکم »
« خدارا و شما امامان را شاهد می گیرم که من به شما و به بازگشت شما ایمان دارم و رجعت شما را تصدیق می کنم. »
(زیارت جامعه ی کبیره)
(اضافه های این حقیر :
1- در مورد رجعت و ایمان به آن در اکثر دعا ها و زیارات امام زمان (عجّ) گفته شده.
مثلاً : زیارت آل یاسین : إنَّ رجعتکم حقٌ لا ریبَ فیها
همانا رجعت شما (تمام ائمّه (علیه السلام)) حقی است که هیچ شکی در آن نیست.
و ...
2 - آیات مربوط به رجعت ، فقط مربوط به نمل 83 و محدود به آن نیست و آیات دیگری هم موجود اند.
3-این بحث شیرین که نشانه ی ایمان مؤمنان است ، ادامه دارد )
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 70
مهدویّت در غدیر خم
واقعه ی عظیم غدیر ، 245 سال قبل از ولادت امام زمان (عجّ) به وقوع پیوست و هدف از برپایی آن ، نصب أمیر المؤمنین علی بن أبی طالب (علیه السلام) به عنوان جانشین و خلیفه ی بعد از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود.امّا پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آن جمع با شکوه 120 هزار نفری ، در ضمن خطابه ی مهم و تاریخی خود ، چهار مرتبه ، نام «مهدی» (عجّ) را بر زبان جاری کردند و بیش از 20 جمله را به معرّفی آخرین امام (عجّ) و مصلح کل ، حضرت مهدی (عجّ) اختصاص دادند.
به بخشی از این جملات نورانی دقّت نمائید :
«ألا إنَّ خاتم الأئمّه منّا القائم المهدی»
«بدانید که آخرین امامان، مهدی قائم (عجّ) از ماست»
«ألا إنّه الظاهر علی الدّین»
«بدانید که اوست غلبه کننده بر ادیان»
«ألا إنّه المنتقم من الظّالمین»
«بدانید که اوست انتقام گیرنده از ظالمین»
«ألا إنّه فاتح الحصون و هادمها»
« بدانید که اوست فتح کننده ی قلعه ها و منهدم کننده ی آن ها»
«ألا إنّه غالب کلّ قبیله من اهل الشرک و هادیها»
«بدانید که اوست غالب بر تمام قبیله های مشرک و هدایت کننده ی آنها»
«ألا إنّه المدرک بکلّ ثار لأولیاء الله»
«بدانید که اوست گیرنده ی انتقام همه ی خون های اولیاء خدا»
«ألا إنّه النّاصر الدّین الله»
«بدانی که اوست یاری دهنده ی دین خدا»
«ألا إنّه الغرّاف من بحر عمیق»
«بدانید که اوست کسی که از دریای عمیق (علم و حکمت) استفاده می کند»
«ألا إنّه یسم کلّ ذی فضل بغضله و کلّ ذی جهل یجهله»
«بدانید که اوست که هر صاحب فضیلتی را به قدر فضلش و هر صاحب جهالتی را به قدر جهلش آشکار و نمایان می سازد»
«ألا إنّه خیره الله و مختاره»
«بدانید که اوست برگزیده شده و انتخاب شده ی خداوند»
«ألا إنّه وارث کلّ علم و المحیط بکلّ فهم»
«بدانید که اوست وارث همه ی دانشها و اوست کسی که به تمام فهم ها و علم ها احاطه دارد»
«ألا إنّه المخبر عن ربّه - عزّوجلّ - والمشیّد لأمر آیاته»
«بدانید که اوست کسی که از پروردگارش خبر می دهد (شئون خدا را تفسیر می نماید) و آیات الهی را محکم و استوار می گرداند»
«ألا إنّه الرشید السدید»
«بدانید که اوست شخص هدایت یافته و استوار»
«ألا إنّه المفوّض الیه»
«بدانید که اوست کسی که کار ها به دستش سپرده شده»
«ألا إنّه قد بشر به من سلف من القرون بین یدیه»
«بدانید که اوست کسی که گذشتگان به آمدنش مژده داده اند»
«ألا إنّه الباقی حجة و لا حجة بعده و لا حقّ إلا معه و لا نور إلّا عنده»
«بدانید که اوست حجت پایدار خداوند که بعد از او حجّت دیگری نیست ، هیچ حقی نیست مگر همراه او و هیچ نوری نیست مگر نزد او»
«ألا إنّه غالب له و لا منصور علیه»
«بدانید که اوست کسی که هیچ کس بر او غلبه نمی کند و کسی بر ضد او کمک نمی شود»
«ألا إنّه ولی الله فی أرضه و حکمة فی خلقه و امینه فی سرّه و علانیه»
«بدانید که اوست ولی خدا در زمین و فرمانروای خدا در میان آفریدگانش و امین خدا در نمهان و آشکار»
(متن مفصّل و کامل خطبه ی پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در غدیر خم در 9 کتاب از مدارک شیعه با اسناد متّصل نقل شده که هم اکنون چاپ شده و در دسترس است : روضة الواعظین ، الاحتجاج ، الیقین ، نزهة الکرام ، الاقبال و ...)(اضافه ی این جانب :در مورد شناساندن خدا به مردم ؛استاد انصاری (انصاری معروف تهرانی نه) نقل می کردند : در مجلس آقای سبزواری که می نشستیم سر بحث های توحیدی ، گاهی می دیدیم که عدّه ای از شناختی که از خداوند سبحان به دست می آوردند ، بی هوش می شدند و گاهی بعضی حتی جان می دادند .حالا تصوّر کنید که بیشترین شناخت ممکن از خدا را مهدی موعود (عجّ) به ما خواهد رساند.
«خدایا با ظهور ، این شناخت را از خودت سریع تر در امسال به ما برسان»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 71

« رجعت خوبان »

« إنّا لَنَنصُرُ رُسُلَنا و الَّذینَ آمَنوا فِی الحَیاةِ الدُّنیا وَ یَومَ یَقوُمُ الأَشهادُ »
« ما به یقین ، پیامبر خود و کسانی را که ایمان آورده اند ، در زندگی دنیا و (در آخرت) روزی که شاهدان قیام می کنند ، یاری خواهیم کرد. »
(غافر51)
جمیل بن درّاج از امام صادق (علیه السلام) ، تفسیر آیه ی فوق را پرسید ؛ حضرت (علیه السلام) فرمودند :« به خدا سوگند این آیه مربوط به رجعت است. مگر نمی دانی که پیامبران زیادی (علیه السلام) در این دنیا یاری نشده و به شهادت رسیده اند ، و امامان (علیه السلام) هم بعد از آنها بدون یاری به شهادت رسیده اند ؛ (پس این یاری خداوند در زندگی دنیا) در ایّام رجعت محقّق خواهد شد. »
(معجم أحادیث الامام المهدی (عجّ) ،ج7 ص525)
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :« خداوند هیچ پیامبری از زمان حضرت آدم تا آخر مبعوث نکرده مگر این که (در ایّام رجعت) ، زنده شده و به دنیا باز می گردد ... »
(معجم أحادیث الامام مهدی (عجّ) ، ج7 ص 79)
ما هم می توانیم جزء رجعت کنندگان باشیم :
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :« هر کس دعای عهد را چهل صبح بخواند ، از یاران قائم ما (عجّ) خواهد بود و اگر پیش از ظهور آن حضرت (عجّ) بمیرد ، خداوند او را از قبرش خارج خواهد ساخت و نیز به هر کلمه ای هزار حسنه به او عطا می کند و هزار گناه را از نامه ی عملش محو می کند . »
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش 6 دعای 1)
(با توجّه به مجموع آیات و روایات در می یابیم که این سعادت در صورتی به خواننده ی این دعا اعطا می شود که نسبت به انجام واجبات و ترک گناهان ، بی مبالات و بی توجّه نباشد . )
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 72

« امام المسیح »
« قطعاً عیسی پیش از قیامت به دنیا فرود خواهد آمد و تمام یهودیان و مسیحیان پیش از وفاتش به او ایمان می آورند و او پشت سر مهدی (عجّ) نماز می خواند . »
(منتخب الأثر ج3 ص159)
یعنی حضرت عیسی (علیه السلام) ، امام زمان (عجّ) را به عنوان مقتدا و رهبر خویش برگزیده و به ایشان ایمان می آورد و به روش مسلمانان نماز می خواند و تمام یهودیان و مسیحیان نیز از آن حضرت (عجّ) تبعیّت نموده و به امام زمان (عجّ) ایمان می آورند.
بنابراین دین نهایی و حاکم بر زمین ، اسلام است.
مرجع بزرگوار تقلید ، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی (دامّ ظلّه) در کتاب ارزشمند «منتخب الأثر» به 39 حدیث اشاره می نمایند که در کتب حدیثی شیعه و سنی ذکر شده و در تمام آن ها به نزول حضرت عیسی (علیه السلام) و نماز خواندن ایشان پشت سر حضرت مهدی (عجّ) تصریح شده است.
تمام مسلمانان مخصوصاً آنانی که فریب اسقف ها و مبلّغان مسیحیّت را خورده و کیش آئین تحریف شده ی مسیحیّت را برترین دین پنداشتند و دست از اسلام شسته و به سمت این آئین متمایل شده اند ، باید به این روایات دقّت نموده و آنها را مد نظر خود قرار دهند .
دکتر زویمر ، از مبلّغان معروف مسیحیّت در کنفرانس بیت المقدّس گفته است :

« من اقرار می کنم که مسلمانانی که در چهار دیواری مسیحیّت وارد شده اند ، مسلمان حقیقی نیستند ؛ بلکه یکی از این سه طایفه اند :
یا کودکانی هستند که خوانواده یشان ، اسلام را آن طور که لازم است به آنان معرّفی نکرده اند ؛
یا مردانی هستند که دیانت را سبک شمرده و برای گریز از فقر و بدست آوردن لقمه ای تلاش می کنند و فکری جز رسیدن به نیرو و قدرت ندارند ؛
و یا کسانی هستند که در راه اهداف و اغراض دیگران تلاش می کنند . »
(نزول مسیح (علیه السلام) و ظهور موعود (عجّ) عجل ؛ تألیف : میر تقی محسینی گرگانی ، ص16)
افسوس که چشم همه را خواب گرفته
وز جور جفا ، مرزع دین آب گرفته
ظلم و بِدَع و کینه زدل تاب گرفته
بیگانه ره صحبت احباب گرفته
ای کاش ز این خواب شدندی همه بیدار
(اضافه ی این جانثار :
1- توجّه کنید که در کلمة الحق های قبلی اشاره شد که در شهر مقدّسی مثل مشهد هم بیشتر از 200 کلیسای خانگی ساخته شده و حجّت الاسلام رفیعی تصریح کردند :
« اگر این موضوع به صورت تمام و کمال مطرح شود و جوان بداند که سرانجام این دین هم مثل سایر ادیان ، اسلام است و صلیب و نماد های دیگر شکسته می شوند و اسلام باقی می ماند ، آیا خواهد رفت سوی مسیحیّت؟؟؟
ولی متأسّفانه هنوز در رسانه ها و مدارس و خصوصاً دانشگاه هایمان ، این موضوع نادیده گرفته می شود...
...من امروز صبح (آن روزی که این کلمة الحق پخش شد) در دانشگاهی صحبت می کردم ، بعد از این همه صحبت در این باب (که مسیح پیش سر امام زمان (عجّ) نماز می خواند و صلیب می شکند و به اسلام مشرّف می شود) ، جوانی آمد و گفت : استاد الآن وقت این حرف ها نیست ، اصلاً چه ضرورتی دارد این صحبتا ... »
واقعاً همین طور است
2- این مبلّغ در حوزه یآفریقا خصوصاً شمال آفریقا کار می کرده و در آنجا به هر کسی که مسیحی می شده ، پول و غذایی می دادند .
پایان اضافه ی این حقیر)
- آماده ي ظهورش -
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع