تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
کلمة الحق 53
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
دعای پر برکت
در کتاب شریف «مکارم الأخلاق» تألیف عالم بزرگوار حسن بن فضل طبرسی(رحمة الله علیه) ، روایتی به این مضمون آمده است:

«هر کس این دعا را بعد از هر نماز واجب بخواند و بر آن مواظبت نماید (یعنی هیچ گاه آن را ترک نکند) ، آن قدر عمر خواهد کرد تا از زندگی سیر سود و به دیدار حضرت صاحب الأمر(عجّ) مشرّف خواهد شد:
«اللهّمَ صَلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ اللهّمَ إنَّ رَسولَِکَ الصادقَ المُصَدّقَ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و آله قالَ إنَّکَ قُلتَ ما تَرَدَّدتُ فی شیءٍ أنا فاعِلُهُ کَتَرَدُّدی في قَبضِ روحِ عَبدیَ المؤمنِ یَکرَهُ المَوتَ و أنا أکرَهُ مَسائَتَه اللهّمَ فَصَلِّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ و عَجِّل لِأولیائِکَ الفَرَج والنَّصرَ و العافیَةَ و لا تَسُؤنی فی نَفسی و لا (في اَحَدٍ من أحِبَّتی.»
آیت الله سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی (رحمت الله علیه) در کتاب نفیس و ارزشمند «مکیال المکارم»می نویسد:

«بدان که از آغاز دوران تکلیف و بلوغ بر این دعا مواظبت داشته ام و تا کنون سه بار به دیدار حضرتش(عجّ)، مشرّف گشته ام ؛ به طوری که برایم یقین حاصل شد که او مولایم صاحب الزّمان (عجّ) است.(یعنی شک نداشته که آیا از یاران حضرت(عجّ) است یا امام دیگری است یا از پیامبران(علیه السلام) است یا ...)
یکی از آن سه بار این که :

شبی در خواب دیدم(امام زمان -عجّل الله فرجه- را) در حالی که یکی از پیغمبران بنی اسرائیل با امام زمان(عجّ) بود(و) به خانه ای که در آن ساکن هستم وارد شد و در آن اتاق به سمت قبله تشریف آورد و به من فرمود که مصائب مولای شهیدمان حضرت ابا عبد الله الحسین(علیه السلام) را بخوانم.
امر حضرت را اطاعت کردم (شروع به خواند کرد و ایشان) ، رو به روی من نشست.چون ذکر مصیبت را به پایان بردم ، به زیارت حضرت سیّد الشهدا(علیه السلام) پرداختم به سوی کربلا، سپس زیارت امام رضا(علیه السلام) را خواندم به سمت طوس، آن گاه رو به سوی حضرتش(عجّ)، زیارت مولایم حضرت حجّت (عجّ) را خواندم ، هنگامی که تمام این ها را به پایان بردم و آن حضرت(عجّ) خواست تشریف ببرد، آن پیغمبری که با آن جناب(عجّ) بود، از سوی بزرگوار وجهی به من داد که مقدار آن را نمی دانم و از نظرم ، غائب شدند...(ایشون حالتی شبیه به خادم امام زمانمان(عجّ) داشته اند)
فردای آن شب یکی از علمای بزرگوار را ملاقات کردم؛ او به من مبلغ خوبی داد که همچون باران بهاری پر برکت بود.

اضافه بر این، پس از این خواب ، آن قدر برکت های باطنی و علوم کامل پنهانی و معارف ایمانی و الطاف ربّانی به من عنایت شد که زبان از بیان آن ، ناتوان است.»(بخش 5، نتیجه ی 19)
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا(عجّ)(سلام الله علیها)
زپشت پرده ی غیبت به ما نظر دارد
بخوان دعای فرج را به یاد خیمه ی سبز
که آخرین گل سرخ از شما خبر دارد

(اضافه های بندهی بی مقدار:
1- ببینید به یه چیزی فکر داشتم می کردم، چه قدر پیامبرمون و امام زمانمون(عجّ) دارن پیش بقیه ی پیامبرا خجالت می کشن که اینقدر جبرئیل و بقیه ، به تعبیر ما، معصومین(علیه السلام) خصوصاً امام زمان(عجّ) را تو سر اون ها زدن و گفتن اینا خوبن و هر چی خواستی از این ها بخواین و... ، حالا که شیعیانشون ایشون رو تنها گذاشتن.
شاید هم اونا هم ما رو دارن لعنت می کنن به همون غلظتی که ما رها کنندگان امام حسین(علیه السلام) رو لعنت می کنیم.
2- حجت الاسلام رفیعی (حفظه الله) خوب جمله ای بکار می برن...
«چه دنیای جالب و مطیع و خوب و قشنگی در انتظار ماست و می توانستیم داشته باشیمش و آن را به چه چیز های بی ارزشی فروخته ایم!»
آیا چنین نیست؟
3- در مورد عمر سیر کردن تا حدی که از زندگی سیر شدن، آیت الله خمینی (رحمت الله علیه) و یکی دیگر از علما در مورد آیت الله بهجت (رحمت الله علیه) فرمودند: مرگ ایشان به دست خودشان است...
حالا آن ها چه بزرگانی بوده اند که فهمیده اند خدا می داند.
إنشاء الله در مورد مسائل مخفی آیت الله خمینی (رحمت الله علیه) به زودی مطالبی خواهم نوشت که ایشون با کدام نوع بزرگواران در ارتباط بوده اند. )
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 54
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
مقام ثابت قدمان
جابر جعفری می گوید : امام باقر (علیه السلام) فرمودند:«زمانی بر مردم فرا خواهد رسید که امامشان از آن ها غایب می شود.پس خوشا به حال آنان که در آن زمان ، بر امر (امامت و ولایت) ما ثابت قدم بمانند.کم ترین ثوابی که آن ها دارند ، این است که خداوند متّعال(جلّ) ، آن ها را مورد خطاب قرار داده و می فرماید :
«ای بندگان و کنیزان من ، به راز من ایمان آوردید و (امر) غیبی مرا تصدیق کردید؛ به همین خاطر شما را به ثواب نیکویی از جانب خودم بشارت می دهم.شما بندگان و کنیزان حقیقی من هستید.حتماً (اعمال و عبادات) شما را قبول می کنم و (خطاهایتان) را می بخشم و (گناهانتان) را می آمرزم و به واسطه ی شما ، باران را بر بندگانم می بارانم و بلا را از آن ها دفع می کنم.و اگر شما نبودید ، قطعاً عزابم را بر آن ها نازل می کردم... »».(کمال الدّین ؛ باب 32 حدیث 15)
امام سجّاد (علیه السلام) فرمودند:

«کسی که در غیبت قائم ما (عجّ) ، بر امر ولایت (و امامت) ما پایدار و ثابت قدم بماند ، خدای تعالی اَجر و مزد هزار شهید از شهدای بدر و اُحُد را به وی عطا خواهد کرد.»(کمال الدّین ؛ باب 31 حدیث 6)
هر کسی را سَرِ چیزی و تمنّای کسی است
ما به غیر از تو نداریم تمنّای دیگر
نکته:
اگر کسی در انجام تکالیف و وظایفی که نسبت به امام زمان(عجّ) بر عهده دارد ، سعی و تلاش جدّی نماید ، می تواند ادّعا کند که جزء ثابت قدمان در مسیر امامت و ولایت آن بزرگوار است.
عالم مهدویّت پژوه ، حضرت آیت الله محمّد تقی موسوی اصفهانی (رضوان الله علیه) در بخش هشتم کتاب «مکیال المکارم» ، به هشتاد مورد از این وظایف اشاره نموده است.
اللهّم اجعلنا من خیر أعوانه و أنصاره
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 55
در نمازم ، خم ابروی تو با یاد آمد
مرحوم آیت الله مجتهدی از علماء تهران نقل کردند :
شبی در نجف ، بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت الله شهید مدنی و خلوت شدن مسجد ، ناگهان دیدم آقای مدنی به شدّت شروع کرد به گریستن.
چون به من اظهار لطف داشتند ، به خودم جرأت دادم و از ایشان علّت گریه را آن هم این طور ناگهانی پرسیدم.ایشان فرمودند:
«بعد از نماز یکی به من گفت :
امام زمان(عجّ) را دیده است که به او فرموده اند : ببین این شیعیان بعد از نماز ، بلافاصله به سراغ کار های خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند.»
من هم تا این را شنیدم ، متأثّر شدم و گریستم.
آیت الله مجتهدی (رحمت الله علیه) فرمودند : بعداً متوجّه شدم امام زمان(عجّ) ، این گلایه را به خود ایشان کرده بود.(آیت الله پور سیّد آقایی ؛ میر مهد ص53)

عالم محقّق سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی (رحمة الله علیه) در کتاب ارزشمند «مکایل المکارم» می نویسد :

حقیقت عبادت و اصل آن و شرط قبولی اش ، معرفت امام و محبّت اوست ؛ پس لازم است که مؤمن بعد از هر نماز ، حقیقت ایمان خود و راستی ولایتش را نسبت به مولایش، ابراز دارد و با دعا کردن برای او و تقاضای تعجیل در فرجش از درگاه خدای - عزّ و جل - ارادتش را اظهار نماید تا نمازش با سبب قبولی همراه شود.(بخش6شماره1)

امام سجّاد (علیه السلام) در دعای 24 صحیفه ی سجّادیه می فرمایند :

[b]«خدایا یاد پدر و مادرم را پس از نماز ها و در هیچ یک از اوقات شب و ساعات روز از خاطر من مبر.»
توجّه داشته باشیم که یکی از حقوق امام زمان(عجّ) بر ما ، " حق پدر بر فرزند "[/b] است.
(مکیال المکارم ، بخش3)
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 56

انتظار
چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی

چه اشک ها به چشم ها رسوب شد ، نیامدی

خلیل آتشین سخن ، تبر به دوش بت شکن

خدای ما دوباره سنگ و چوب شد ، نیامدی

برای ما که خسته ایم و دلشکسته ایم نه

ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی

تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام

دوباره صبح، ظهر ، نه غروب شد ، نیامدی

"او می آید اگر بخواهیم"

(شعار ششمین همایش بین المللی دکترین مهدویّت)

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 57
عظمت مادر امام زمان (عجّ)
مرحوم آیت الله شیخ عبد الکریم حائری یزدی (رحمة الله علیه) فرمودند :
«اوقاتی که در سامراء مشغول تحصیل علوم دینی بودم ، اهالی سامراء به بیماری وبا و طاعون مبتلا شدند و همه روز ، عدّه ای می مردند.

روزی در منزل استادم ، مرحوم سیّد محمّد فشارکی (رحمة الله علیه) ، جمعی از اهل علم بودند ، ناگاه مرحوم آیت الله آقا میرزا محمّد تقی شیرازی(رحمة الله علیه) - که در مقام علمی ، مانند مرحوم آیت الله فشارکی بود - تشریف آوردند و صحبت از وبا و طاعون شد و این که همه ی مردم در معرض خطر مرگ هستند.
مرحوم میرزا فرمود : «اگر من حکمی بکنم ، آیا لازم است انجام شود یا نه ؟»
همه ی اهل مجلس پاسخ دادند : بلی .
مرحوم میرزا فرمودند :

«من حکم می کنم که شیعیان سامرّاء از امروز تا 10 روز ، همه مشغول خواندن زیارت عاشورا شوند و ثواب آن را به روح نرجس خاتون ، مادر امام زمان(عجّ) هدیه نمایند تا این بلا از آنان دور شود.»
اهل مجلس این حکم را به تمام شیعیان رساندند و همه مشغول خواندن زیارت عاشورا شدند.از فردای آن روز ، تلف شدن شیعه متوقّف شد و همه روزه تنها عدّه ای از سنّی ها می مردند ؛ به طوری که بر همه آشکار گردید.
برخی از سنّی ها از آشنایان شیعه پرسیدند : سبب این که دیگر از شما کسی تلف نمی شود چیست؟
به آنها گفته بودند : «زیارت عاشورا»...
آن ها هم مشغول شدند و بلا از آن ها هم بر طرف گردید.(داستان های شگفت ؛ شهید آیت الله دستغیب)
امیر المؤمنین(علیه السلام) فرمودند :

«پدرم ، فدای پسر بهترین کنیزان باد.»(کتاب الغیبه نعمانی ، باب 13حدیث11)

امام کاظم(علیه السلام) نیز در بیان عظمت حضرت نرجس(علیها السلام) فرمودند :

«مهدی(عجّ)، پسر سَروَر کنیزان است.»(کمال الدین و تمام النعمه ، باب34حدیث6)
جان و دل حق پرست دارد نرجس
با عظمت حق نشست دارد نرجس
خورشید زمین و آسمان می گردد
ماهی که به روی دست دارد نرجس
- آماده ي ظهورش -
معجزه ای از صاحب الزّمان (عجّ)
نسیم ، خدمتکار امام حسن عسکری(علیه السلام) می گوید :یک شب پس از ولادت حضرت صاحب الزّمان(عجّ) ، بر آن حضرت(عجّ) وارد شدم و هنگامی که در خدمت ایشان بودم ، عطسه ای کردم.بلافاصله حضرت(عجّ) فرمودند :
«یرحمک الله» «خداوند تورا رحمت فرماید.»
از این موضوع خوشحال و شاد شدم.
سپس حضرت(عجّ) فرمودند : «ألا أبشرک فی العطاس»؟ «آیا می خواهی از خاصیّت و اهمیّتی که در عطسه است ، تورا بشارت دهم ؟»
عرض کردم : بفرمائید.
حضرت
(عجّ) فرمودند :
«هو امان من الموت ثلاثه ایّام» «عطسه تا سه روز ، امان از مرگ است.»(کمال الدّین ، باب 42حدیث5)
آری ، در اینجا به کلام امام حسن عسکری(علیه السلام)، خطاب به عمّه ی بزرگوارشان حکیمه خواتون(سلام الله علیها) اشاره می کنیم که فرمودند :
«لا تعجبی من أمر الله عزّ و جلّ إنّ الله تبارک و تعالی ینطقنا بالحکمه صغاراً و یجعلنا حجت فی أرضه کباراً»(کمال الدّین ، باب 41حدیث2)
«از امر خدای - عزّو جلّ - تعجّب نکن ؛ چرا که خداوند - تبارک و تعالی - زبان ما را در کودکی به حکمت می گشاید و در بزرگی ما را حجّت خود در زمین قرار می دهد.»
دنیا به گل روی تو می گردد و بس
عُقبا به گل روی تو می گردد و بس
هر ذره که گردشی در عالم دارد
تنها به گل روی تو می گردد و بس
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 59
«امام راهنمای به سوی هدایت و نجات دهنده از هلاکت است»
(امام رضا(علیه السلام)؛ تحف العقول)
در زمان غیبت صغری ، تعدادی از شیعیان درباره ی این که خداوند متّعال ، خلق کردن و روزی دادن را به ائمّه (علیه السلام) واگذار کرده است یا نه، اختلاف کردند.
عدّه ای گفتند : این امر محال است و خداوند متّعال ، جایز نیست که این کار را انجام دهد ، چون فقط خداوند می تواند اجسام را خلق کند و عدّه ای می گفتند : خود خداوند حکیم ، ائمّه (علیه السلام) را بر این کار قادر می فرماید و به ایشان واگذار می کند ، بنابراین شیعیان(به قدرت و اجازه ی الهی)، خلق می کنند و روزی می دهند.
به هر حال اختلاف بسیار شدیدی در این مورد به وجود آمد.
در این میان کسی گفت : چرا به ابو جعفر محمّد بن عثمان (نائب دوم) مراجعه نمی کنید و دراین باره از او سؤال نمی کنید؟ تا عقیده ی حق را برایتان روشن کند ، چون از طریق رسیدن به صاحب الأمر(عجّ) است.
همگی رضایت دادند و حرف او را قبول کردند.به همین خاطر مسئله را نوشته و برای محمّد بن عثمان(رحمة الله علیه) فرستادند
.
در جواب به این پرسش از ناحیه ی امام زمان(عجّ) نامه ای صادر شد :
«همانا خداوند -تبارک و تعالی - است که اجسام را خلق کرده و روزی ها را تقسیم می کند.به جهت این که نه جسم است و نه در جسمی حلول کرده ، چیزی شبیه او نیست و شنونده و داناست ؛و امّا ائمّه(علیه السلام) از خداوند درخواست می کنند و خداوند خلق می کند و از او تقاضا می کنند و او روزی می دهد.یعنی خداوند به خاطر بزرگی حق آن ها ، درخواستشان را اجابت می فرماید.»
(کتاب الغیبه شیخ طوسی - رحمة الله علیه - فصل4 ،حدیث4)
امام باقر(علیه السلام) فرمودند :
«ای مردم ، به کجا می روید؟ وشیطان می خواهد شما را به کجا بیندازد؟خداوند به وسیله ی ما خواندان(ائمّه علیهم السلام) ، گذشتگان شما را هدایت کرد و آیندگان شما هم از برکت ما(هدایتشان)پایان یابد.»
(اصول کافی ، کتاب الحجّة ، باب مولد أبی جعفر محمّد بن علی(رحمة الله علیه) ، حدیث5)
تنها عَلَم هدایت، امروز تویی
بی پیر و خود رهبر دلسوز تویی
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 60
«سلام بر تو ای چشم خدا در میان آفریدگانش»
(زیارت امام زمان(عجّ) در روز جمعه)
عبد الله بن أبان زیات می گوید :به امام رضا(علیه السلام) عرض کردم : برای من و خانواده ام دعایی بفرمائید.حضرت(علیه السلام) فرمودند :« مگر من دعا نمی کنم؟ به خدا سوگند اعمال شما هر شب و روز بر من عرضه می شود. »
(اصول کافی ، کتاب الحجة ، باب عرض الأعمال ، حدیث 4)
یکی از مؤمنین دوستدار امام زمان(عجّ) می گوید :
از مولایم حضرت مهدی(عجّ) خواستم تا توفیق زیارتش را نصیبم کند تا جزء کسانی باشم که در دوره ی غیبت ، توفیق زیارت آن حضرت (عجّ) را پیدا می کنند و از جمله خدمتگذاران ایشان محسوب می شوند.این مطلب و خواسته ام را با هیچ کس در میان نگذاشتم ؛ تا این که در روز پنج شنبه ، 29 رجب سال 635 هجری قمری ، ابوالعباس واسطی پیش من آمد و بدون این که سخنی به او گفته باشم ، به من گفت :به تو گفتند که :
«ما قصدنا إلّا الشفقه علیک فإن کنت توطن نفسک علی الصبر حصل المراد»
«ما نسبت به تو دلسوز و مهربانیم ؛ اگر با امید خود ، صبر کنی به آرزویت می رسی.»
از او پرسیدم : این حرف را از طرف چه کسی می گویی ؟گفت : از طرف مولایم حضرت مهدی (عجّ).
(بحار الانوار ، ج52 ص54)
ای آن که تو راست بر جهان آگاهی
وی در رخ تو جلوه ی آثار الهی
این شیعه و این لطف تو ، چون خود گفتی
در حق شما نمی کنم کوتاهی
- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 61
توجّه ویژه ی امام زمان (عجّ) به جمع آوری احادیثشان
آیت الله شهید سیّد حسن شیرازی در مقدّمه ی کتاب «کلمة الامام المهدی-عجّ» می نویسد :
در آن زمان که در عراق در زندان های بعثی ها به سر می بردم و وحشیانه مرا شکنجه و آزار می دادند ، روزی دست توسّل به دامان مولایم بقیّة الله(عجّ) زده و از وی در خواست نجات و آزادیم را کردم و با او پیمان بستم که اگر از این زندان آزاد شوم ، مجموعه فرمایشات ، نامه ها و زیارات حضرت(عجّ) را جمع آوری می کنم.

روزها و شب ها سپری می شد . ماهها یکی بعد از دیگری می گذشت تا این که بالاخره دوران سختی و شکنجه و زندان به سر رسید و به برکت دعای حضرت(عجّ) ، از زندان بیرون آمدم و الحمد لله سختی ها به پایان رسید.

بعد از چند روزی ، یکی از دوستان نزد من آمده و گفت :شخصی بزرگوار و نورانی را در خواب دیدم و به من گفت که :

«برو به سیّد حسن شیرازی بگو : زمان وفای به عهد و پیمانی که با صاحب الأمر(عجّ) در تألیف کتاب ، بسته ای رسیده است.»

این شخص اصلاً از داستان قرار داد و عهد من خبر نداشت ؛ زیرا من به هیچ کس نگفته بودم.تصمیم گرفتم این کار را شروع کنم و لذا به جمع آوری و تهیّه ی مدارک

لازم آن پرداختم.بعد از مدّتی شخص دیگری مزد من آمد و بدون این که بین او و شخص اول رابطه ای باشد ، عین مطالب آن شخص را به من تذکّر داد و گفت : «در خواب دیدم حضرت بقیّة الله (عجّ) از تو مطالبه ی عهد و قرار داد کتاب می کند.»

تصمیم و عزم من بر تألیف کتاب قطعی شد و شروع به نوشتن این کتاب (کلمة الامام مهدی(عجّ)) نمودم.بعد از آن که بخش عمده ای از کتاب را نوشته بودم ، شبی در خواب دیدم شخصی با شکوه و با وقار با قدی بلند و صورتی زیبا دارای هیبت پیامبران و جلال صدیقین و وقار خاشعین ، جامه ای سفید رنگ پوشیده به سوی من آمد.من گمان کردم او امام زمان(عجّ) است ؛ به احترام او از جای حرکت کرده و به پیشواز رفتم.نزدیک او که رسیدم ، دستش را گرفتم که ببوسم ولی او از من جلو افتاده و دست مرا بوسید.یقین کردم که خود حضرت(عجّ) نمی باشد ، لذا اسم او را پرسیده و گفتم :شما کیستید؟

گفت : «من از سوی ولی خدا آمده ام.»در عالم خواب ، احساس کردم اس سوی امام زمان(عجّ) آمده تا برای تألیف کتاب از من قدردانی کند و این اولین باری بود که برای نوشته جات خود ، چنین خوابی می دیدم.

از خداوند متعال خواستارم که این اثر را به خشنودی خود همراه ساخته و آقا و مولایمان امام زمان(عجّ) را نیز خشنود سازد که او ، وسیله ی خشنودی خداوند از من است.

(شیفتگان حضرت مهدی(عجّ) ، ج2 ص339)

- آماده ي ظهورش -
کلمة الحق 62

در طول عمر ما شک نکن
[/font]
جناب حجت الاسلام اعتمادیان نقل کرد :

ایامی که به کشور انگلیس جهت تبلیغ رفته بودم ، با زنی مواجه شدم که برای او حادثه ای عجیب اتّفاق افتاده بود.آن زن گفت:

قبل از ازدواج ، مسلمان نبودم ، روزی جوانی به خواستگریم آمد ، ابتدا تصوّر می کردم او مسیحی است ولی آن جوان گفت :

من یک مسلمان شیعه هستم و قصد دارم با شما ازدواج کنم ، شرط ازدواج من با شما ، مسلمان شدن شماست.

من تا آن زمان چیزی از اسلام و به خصوص تشیّع نمی دانستم.ابتدا فرصتی خواستم تا اسلام و تشیّع را دقیقاً بشناسم، از آن روز به بعد ، تحقیقات زیادی پیرامون اسلام و تشیّع کردم و آن جوان که خود پزشک بود ، مرا در این تلاش یاری کرد.

مسائل بسیاری برایم حل شد ؛ تنها سؤالی که باقی ماند ، مسأله ی طول عمر بقیّة الله(عجّ) بود که واقعاً برایم قابل تصوّر نبود.

بالأخره مسلمان و شیعه شده و زندگی مشترک را با همسرم آغاز کردم.

پس از سال ها زندگی ، روزی با شوهرم تصمیم گرفتیم که اعمال حج را انجام دهیم ، پس مقدّمات آن را تدارک دیده و بالأخره پیش از فرا رسیدن ایام حج ، خود را به عربستان و سپس شهر مقدّس مکّه رساندیم ... .

با فرا رسیدن زمان اعمال حج تمتّع ، ابتدا به صحرای عَرَفات و سپس به مَنی رفتیم.در همان روز نخست اقامت در منی ، وقتی با همسرم به قصد رَمی جَمَرات به راه افتادیم ، در وسط راه شوهرم را گم کردم ؛ به زبان انگلیسی از هر کسی

آدرس و یا نشانی از شوهرم می پرسیدم ، کسی نمی توانست مرا راهنمایی کند.

پس خسته شده و در گوشه ای با وحشت و اظطراب تمام نشستم.ساعت ها گذشت ، نزدیک غروب آفتاب بود ، نمی دانستم چه باید بکنم.

ناگهان مردی در مقابلم ظاهر شد و به زبان فصیح انگلیسی ، حالم را پرسید ، وقتی وضع خویش را با گریه برایش گفتم فرمود :
«پاشو با هم بریم رَمی جمرات را انجام بده ، الآن وقت می گذرد.»
من به دنبالش راه افتادم ، او مرا به سوی جمرات برد و من اعمال را در میان انبوه جمعیّت به آسانی انجام دادم ، آنگاه در اندک زمانی مرا به چادرمان بازگردانید.

سخت حیرت کردم ؛ زیرا صبح وقتی با شوهرم به سوی جمرات راه افتادیم ، مسافت بسیاری را پیموده بودیم ولی اینک که باز می گشتم ، در زمانی اندک خود را کنار چادرمان یافتم.

باری آن مرد ، مرا به خیمه ام رساند و از او بسیار تشکّر کردم.

او هنگام خداحافظی پنین فرمود :
«وظیفه ی ماست که به محبّان خویش رسیدگی کنیم ؛ در طول عمر ما نیز شک نکن ؛ سلام مرا به دکتر – شوهرت – برسان.»
وقتی وارد خیمه شدم ، شوهرم (که) سخت نگران حالم بود ، بسیار خوشحال شد.وقتی داستان نجات یافتنم را برایش گفتم ، او با خوشحالی گفت :

این مرد ، امام زمان(عجّ) بوده است که به یاری تو آمده است.

بلافاصله از خیمه بیرون دویدم

، ولی دیر شده بود و اثری از آن حضرت (عجّ) نبود.

(میر مهر ، ص354)
[font=Arial]

- آماده ي ظهورش -
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع