تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
در علم پزشکی و زیست شناسی این قضیه کاملا رد شده
شما مقالات هارون یحیی دانشمند مسلمان رو بخونید ایشون اون رو کاملا رد کرده با دلایل
در پزشکی مطمئن باشید رد شده استاد های دانشگاه ما لااقل کسی رو ندیدم که روی این موضوع دست بذاره به استادتون بگید که این بحث پروندش خیلی وقته بسته شده
(۵/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]
نقل قول:إِنَّ مَثَلَ عِيسَى عِندَ اللّهِ كَمَثَلِ آدَمَ خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ ثِمَّ قَالَ لَهُ كُن فَيَكُونُ (آل عمران، آیه 59)

مثل عيسي در نزد خدا، همچون آدم است، كه او را از خاك آفريد، و سپس به او فرمود: «موجود باش!» او هم فورا موجود شد.

کی بود که خداوند بابت خلقت انسان به خودش تبریک گفت؟ موقع اون جهش کذایی یا:

ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ (مومنون، آیه 14)
سپس نطفه را به صورت علقه (خون بسته) و علقه را به صورت مضغه (چيزي شبيه گوشت جويده) و مضغه را به صورت استخوانهائي در آورديم، آنگاه آن را به صورت آفرينشى ديگر پديد آورديم، بزرگ است خدائي كه بهترين خلق كنندگان است!

نقل قول:سلام
اگر امکان داره قبل از این آیه رو هم بیارید.

قبلش چیزی نیست که به بحث ارتباط مستقیم داشته باشه:

http://www.parsquran.com/data/show.php?s...far&tran=2

سلام
منظورم آیه دوم بود.می خواستم ببینم آیا این آیه در مورد آدم علیه السلام بوده یا نفس بشر.چون از ظاهر آیه بر می آد که این وسط نطفه ای بوده و ظاهرا آدم علی نبینا و آله و علیه السلام از نطفه ایجاد نشده باشه.اگر هم درباره نفس انسان هست پس یعنی خداوند متعال برای خلقت هر انسان باید به خودش تبریک بگه.

نقل قول: اینجا یه اشتباه بد شده که خطرساز هست. باطن پیامبر با خلقت جسمی حضرت آدم داره مقایسه میشه. خداوند به ترکیب تن خاکی با روح آفرین گفت نه به مقام حضرت آدم. حقیقت پیامبر وجود جسمی و فیزیکی نداشته. شکل نداشته. خلقت حضرت آدم ترکیب عالم ملک و ملکوت بوده....

پس طبق گفته شما ممکنه که آدم علی نبینا و آله و علیه السلام مشابه موجودی خلق شده باشه که در آن زمان وجود داشته باشه ، از لحاظ بعد فیزیکی.و برتری آدم علی نبینا و آله و علیه السلام در نوع روح دمیده شده در کالبدش هست ، نه در خلقت فیزیکیش.

نقل قول:
نقل قول:آیا اینجا خداوند منظورش از "خلقا اخر" رو فرموده؟

وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِّن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ

بخاطر بياور هنگامي كه پروردگارت به فرشتگان گفت من بشر را از گل خشكيده‏اي كه از گل بدبوئي گرفته شده بود خلق مي‏كنم.

فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُواْ لَهُ سَاجِدِينَ (حجر، آیات 28 و 29)

هنگامي كه كار آنرا بپايان رسانيدم و در او از روح خود (يك روح شايسته و بزرگ) دميدم همگي براي او سجده كنيد.

نقل قول:ظاهرا فراموش کردید قسمت مربوط به خلقا آخر رو ذکر کنید.

همون قسمتی که قرمزه.
خوب من در ترجمه فارسی و عربی عبارت "خلقا آخر رو نمی بینم"

البته باز هم تاکید می کنم بنده هیچ اصراری روی صحت گفته های خودم ندارم ، بلکه دارم به صورت فرضیه صحبت می کنم تا ببینیم آیا از آیات و روایات در رد فرضیه تکامل به صورت کامل می شه استفاده کرد،یا نه ، امکان صحت اون هم وجود داره.
لذا آیا امکان داره که نسل انسان قبلی که از لحاظ فیزیکی مشابهتی با آدم علی نبینا و آله و علیه السلام داره هم برای ازدواج با فرزندان آدم علی نبینا و آله و علیه السلام دارای روح دمیده شده شده باشه؟

نقل قول:دوست عزیز ما هنوز نمی دونیم عالم ذر چیه چه شکلیه. وقتی گفته میشه اونجا بودیم منظور این شکل و بعد و جسم و تن خاکی ما نیست. اونجا عالم تجرد بوده دور از شکل و ابعاد و جسم... هیچ تصوری از اونجا نداریم. اون وجود با خلقت خاکی و مادی فرق می کنه. اینجا هم نباید قاطی بشه....
بله ،ما کامل اطلاع نداریم.اما چیزی که مشخص هست این هست که تمام ارواح انسان ها در اون عالم ایجاد شده بودند و حتی بر اساس نوع اعمالشون در اون دنیا در این دنیا دارای موقعیت خوب یا بد می شند.و این که خیلی از ما در اون دنیا یک دیگر رو دیدیم و می شناسیم.

نقل قول:راستی بد نیست کمی خود علامه رو بشناسین. اگر بدونین علامه چطور به عالم معنا و ملکوت راه پیدا کرده خیلی چیزها دستگیرتون میشه. اونوقت شاید اینقدر ساده ایشون رو با یک عالم عادی مقایسه نکنین. بزرگان میگن علامه طباطبایی کلامش سالها از نسل خودش جلوتره....

خوب بحث علم رجال فرق می کنه با علم تفسیر.آیا علامه طباطبائی یکی از بزرگان رجال بودند؟بررسی احادیث نیاز به علم رجال داره.اگر شما هم کسی رو می شناسید برید و در مورد این دو دسته حدیث متضاد و متناقض بررسی کنید و نتیجه اش رو همین جا اعلام.

نقل قول:به هر حال بنده آنچه بلد بودم گفتم. شما در مورد نفس انسان و معرفت نفس کمی تحقیق کنین چون جاهایی در مورد خلقت پیامبر و حضور ما در عالم ذر دچار اشتباه شدین و متصور شدین پیامبر با تن و جسم پیش از حضرت آدم بودن یا ما در عالم تجرد ذر، حضور فیزیکی داشتیم و اینها برداشتهای اشتباهی هست که مسیر فکری شما رو منحرف میکنه.

نه! من اصلا فکر نکردم پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله دارای جسم بودند ، بلکه چیزی که می دونم این هست که ایشان از ابتدای خلقت موجود بودند و حتی جبرئیل هم به واسطه ایشون خلق شده ، و اول ما خلق الله بودند به همراه امیرالمومنین علیه السلام.بعد روحی ایشان خیلی قبل تر از آدم علی نبینا و آله و علیه السلام ساخته شده بوده.
در ضمن ، من معتقد به تکامل نیستم ، بلکه معتقد هستم برای رد این نظریه باید تمام احتمالات مربوط به اون بررسی بشه تا زمانی که ما بتونیم به صورت کامل ردش کنیم.اگر نتونستیم ، باید به صورت مقطعی و تغییر یافته به عنوان فرضیه (گفتم فرضیه و نه یک مسئله علمی) قبولش داشته باشیم.برای این امر هم ما نیاز داریم به یک نفر مثل من که در مقابل یک نفر مثل شما ساز مخالفت بزنه (در حوزه ها هم بعضی ها نقش اهل تسنن رو بازی می کنند تا در زمینه مباحثه و اثبات رشد داشته باشند).
فلذا به نظر من خوب هست که به ادامه بحث بپردازیم ، وگرنه اگر من در حال حاضر بپذریم که این نظریه رد هست و بحث کامل نشه در مقابل موافقان این نظریه نخواهیم توانست قدرت داشته باشیم.
اما یک سوال.اول این که آیا اگر ثابت بشه ما از نسل میمون هستیم ، حداقل در بعد فیزیکی ، به ما خللی وارد میشه؟و آیا احسن الخالقین بودن خداوند متعال ، به خاطر بعد فیزیکی بشر بوده؟ما داریم در روایات که بشر (در توحید مفضل اگر اشتباه نکنم) یکی از ضعیف ترین مخلوقات در فیزیکی بدنی هست و برتری بشر در قدرت عقل و تفکر هست.پس چرا خیلی از منبری های ما وقتی می شنوند ما از نسل میمون بودیم سریع سر تمسخر رو باز می کنند و می گند "داروین خودش از نسل میمون بوده فکر می کنه ما هم هستیم"؟
دوستان داروین و دارو دستش ماسون بودن چرا متوجه نمی شین
به سایت harun yahya سر بزنین
کتاب نیرنگ تکامل رو بخونین به هر که می شناسین معرفی کنین تو اون کتاب همه ی این نیرنگ ها رو معرفی می کنه همین فسیل های ساختگی بله ساختگی و هزاران دلیل دیگه باز هم می گم به سایت هارون یحیی سر بزنید انصافا تکامل گرا ها رو مچاله کرده
در ضمن اگه کسی خواست یه وبلاگ در مورد نیرنگ تکامل بسازه من هستمBig GrinSmileBlush
(۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۳)کیسان نوشته است: [ -> ]دوستان داروین و دارو دستش ماسون بودن چرا متوجه نمی شین
کتاب نیرنگ تکامل رو بخونین به هر که می شناسین معرفی کنین تو اون کتاب همه ی این نیرنگ ها رو معرفی می کنه همین فسیل های ساختگی بله ساختگی و هزاران دلیل دیگه باز هم می گم به سایت هارون یحیی سر بزنید انصافا تکامل گرا ها رو مچاله کرده
در ضمن اگه کسی خواست یه وبلاگ در مورد نیرنگ تکامل بسازه من هستمBig GrinSmileBlush
سلام
ماسون یا غیر ماسون ما باید تحلیل علمی روی قضیه داشته باشیم.تا بتونیم دست پر مقابله کنیم.وگرنه اگر با دست خالی جلو بریم آسیب می بینیم.به همین جهت هم باید حریفی تمرینی داشته باشیم تا ببینیم چند مرده حلاجیم.
راستی شما سندی دارید در مورد ماسون بودن داروین؟می تونید توی یک مبحث جداگانه در موردش بنویسید و اثبات کنید؟
(۵/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۷)یوسف خان نوشته است: [ -> ]
(۵/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۱)انصاف نوشته است: [ -> ]لطیفه سال بود ؟! خوب معلوم است که استادهایی که با گزینش های سفت و سخت اسلامی و از بین خودی ها

انتخاب شده باشند ، حرب اللهی متعصب باشد و تکامل را قبول نداشته باشد ! تمام اساتید و کارمندان و حتی

آبدارچی ها در سیستم اسلامی ایران ، از صد فی*ل*تر شریعت گذشته اند !

در ضمن بر فرض هم تکامل را قبول داشته باشد ، نمی آید که علنا به تو بگوید چون می داند که گفتن چنین چیزی

درحکومت اسلامی ایران تبعات سنگینی دارد که ساده ترینشان بدون شغل شدن است !

بسم الله الرحمن الرحیم
خدا شفات بده!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کدوم فی*ل*تر عمو !
میخای استاد بهتون معرفی کنم که میاد عملا اسلام رو زیر سوال میبره ؟
داروین که سهله
یا همین دوستمون که این تایپیک رو ایجاد کردن استادشون
دوستان به سایت هارون یحیی سر زدین !!!!
کتاب نیرنگ تکامل رو خوندین !!!!!!
تو سایت هارون یحیی حتما کتب انگلیسی رو بخونین متنش خیلی ساده است و سنگین نیست 237 جلد کناب هست Big Grin
اگه خوب بگردین متوجه حرف های من می شینBlushBlushBlush که قضیه از کجا اب می خوره!
در قصص القرآن آقای اشتهاردی آمده وقتی آدم و حوا در زمین قرار گرفتند خداوند اراده کرد نسل آنها را پدید آورد و...

پس از مدتی حضرت حوا باردار شد و در اولین شکم از او دو فرزند دو قلو یکی دختر و دیگری پسر به دنیا آمد نام پسر را قابیل و نام دختر را اقلیما گذاشتند ..و بار دیگر دوقلویی دیگر نام پسر هابیل و نام دختر لیوذا...

خداوند به آدم(علیه السلام) وحی کرد که قابیل با لیوذا هم قلوی هابیل ازدواج کند و هابیل هم با اقلیما هم قلوی قابیل ازدواج نماید ....

این هم نظری است هر چند که در تفسیر نور الثقلین رد شده.ولی قدر مسلم پذیرش این نکته است که خداوندتوانای مطلق است بنا براین قادر بوده هر تعداد زن و مرد را دفعتا بیافریند و نیازی به انسان های نسل قبل و فرشته نبوده .هر چند که رد هم نمی توان کرد.

البته این مباحث بسیارپیچیده و کلامی است و به اهل فن نیاز دارد ولی در کتب موجود به اندازه درک ما مطلب موجود است و جناب بیداری اندیشه هم اطلاعات خوبی دارند.
من سوالاتي دارم که خيلي ذهنمو مشغول کرده اميدوارم يکي از دوستان بتونه جواب قانع کننده اي به من بده...اگر ما نظريه تکامل رو کلا رد کنيم و بخوايم بر طبق داستانهاي مذهبي تاريخچه پيدايش انسان و حيوانات رو پيگيري کنيم و انقدر جلو بريم که برسيم به زمان حضرت نوح و اون قضيه توفان و نجات حيوانات به صورت جفت که اين اتفاق در ارارات امروزي در ارمنستان به وقوع پيوسته ..خوب طبق نقشه هاي جغرافيايي و تاريخچه زمين شناسي و حرکت قاره ها در طي قرنها..در اون زماني که اين حادثه اتفاق افتاده اروپا با امريکاي شمالي به هم متصل بودن ولي قاره استراليا در اون زمان مثل الان کاملا جدا بوده و اصلا اتصالي با ساير قاره ها نداشته..و مسلما در اون زمان امکانات سفر دريايي و کشتيهاي غول پيکر هم نبوده...خوب پس حيواني مثل کانگورو چه طور سر از قاره استراليا دراورده و جالبه که در هيچ کجاي ديگه دنيا هم اين حيوان بومي نيست و زندگي نميکنه يا مثلا حيواني مثل کوالا... ايا براي اين تعداد کثير گونه هاي حيوانات امروزي جاي کافي در کشتي دست ساز حضرت نوح بوده؟؟ ايا حضرت نوح حشرات رو هم در اين کشتي جاي داده بوده با توجه به گونه هاي بيشمار حشرات امروزي !!!سوال بعدي مشابه سوال اوله..خوب اگر نسل انسان از ادم و حوا به وجود امده که ادم و حوا هم در اسياي امروزي خلق شده باشن ..خوب نسلهاي بعدي انها با امکانات اون زمان چه طور به مناطق دور دست و خشکيهاي غير متصل راه پيدا کردن؟ چه طور از اقيانوسهاي عظيم رد شدن؟؟!!!
من یه سوال از شما میپرسم ، یه مقدار روش فکر کنید ...

از آدم و حوا چندتا پسر و دختر به وجود اومده که با هم خواهر و برادر هستن، ازدواج با محارم هم از خط قرمزهایی هست که از روز ازل بوده و مسلما این خواهر برادرها با هم رابطه ی جنسی نداشتن که بخوان نسل آدم از اونا باشه ... پس به نظر شما نسل آدم چطور به وجود اومده ؟؟؟!!

خیلی واضحه که گروهی دیگر از انسانها بودن که نسل آدم رو تشکیل بدن .

من حدیثی از امام علی ع شنیدم که در جواب اینکه چند تا انسان قبل از حضرت آدم بوده و امام علی میگه: ادم آدم آدم آدم آدم و... تا نفسش تمام میشه ...
شما هرگز نمیتونید رد کنید که قبل از آدم کسی نبوده ...

ما همیشه انسان اولیه رو موجودی بسیار ساده و بدون قدرت کلام میدونیم، ولی حضرت آدم با خدا صحبت کرده ( با استناد به قرآن) ، پس این 2 مجزا از هم هستن ...

قبل از حضرت آدم گروهی انسان، انسان اولیه بودن و حضرت آدم اولین نمونه از مدل انسانی بود که شبیه به انسان امروزیه ...

(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
چون این نظریات خیلی مطرح هستند،منبع نیاوردم، این هم متن و منبع :

پرسش:فرزندان آدم (علیه السلام) چگونه و با چه کسانی ازدواج نموده اند؟پایگاه حوزه5891-1، 5891-1پاسخ:
در ایـن باره در میان دانشمندان اسلامی دو نظر وجود دارد و هر کدام برای خود دلایلی از قرآن و روایات ذکر کرده اند.نظریه اول:در آن زمان هنوز قانون تحریم ازدواج خـواهر و برادر از طرف خداوند قرار داده نشده بود و چون راهی برای بقای نسل بشر غیر از این راه نبود، از این جهت ازدواج آنان با یکدیگر صورت گرفته است؛ ناگفته پیداست که دستگاه قانون گذاری از آن خداست.«إِنِ الْحُکْمُ إِلاّ لِلّهِ»«حکم تنها از آن خداست» [1]چه اشکال دارد که به طور مـوقـت بـرای گـروهـی از راه ضرورت این گونه ازدواج در آن زمان بلا مانع و مباح باشد و برای دیـگـران عـموما تحریم ابدی شود؟طرفداران این نظریه از ظواهر قرآن با این آیه برای خود دلیل مـی آورنـد«وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً کَثیرًا وَ نِساءً»«و از آن دو، مردان و زنان فراوانی (در روی زمین) منتشر ساخت»[2].ظاهر این آیه می گوید که نسل بشر فقط به وسیله این دو تن به وجود آمده است و اگرغیر از این دو در بقای نسل او دخالت داشتند باید بفرماید"و بث منهما و من غیرهما" یعنی به وسیله این دو و غیر آناننظریه دوم:چون ازدواج با محارم یک عـمـل قـبـیح و زشت است، لذا ازدواج فرزندان آدم(علیه السلام) با یکدیگر ممکن نبوده و فرزندان آدم(علیه السلام) با دخترانی از نژاد و نسل دیگر که در روی زمین بودند ازدواج کـردنـد، بـعـدا کـه فرزندان آنها با هم پسر عمو شدند زناشویی در میان خود آنان صورت پـذیـرفت و این نظر را نیز بعضی از روایات تایید می کند، زیرا نسل آدم نخستین انسان روی زمین نبوده، بلکه پیش ازاو نیزانسان هایی در زمین زندگی می کرده اند.حـاصل این که: ممکن است گفته شود که پسران آدم با بقایای انسان های پیشین که قبل از خلقت آدم و حوا در روی زمین زندگی می کردند ، ازدواج کرده اند و از گفتگوی خدا با فرشتگان درباره آفرینش آدم در روی زمین استفاده می شود که قبل از آدم و حوا انسان هایی در روی زمین زندگی می کردند و این حقیقت از روایات نیز استفاده می شود.منبع :http://www.hawzah.net/FA/questionview.ht...onID=11063

یک نمونه از احادیث در رد ازدواج خواهر و برادر:
از امام صادق ع نقل کنند که فرمود : معاذ الله ان یکون ذلک علی ما قالوا من امر الاخوة والاخوات "
[/font][font=Tahoma]
یعنی ؛ نفی میکند ؛ امر ازدواج خواهر وبرادر را ، ودر ادامه گوید ؛ اگر جایز بود , پیغمبر ما زینب دخترش را برای قاسم برادرش عقد می کرد . ( تفسیر صافی 1/416)
این جا هم به تفصیل بحث شده:

2. آنها (فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ ) با نسل های باقیمانده از نسل های پیشین ازدواج كردند. چرا كه آدم ـ علیه السلام ـ نخستین انسانی نبود كه بر این پهنا گام نهاده، بلكه پیش از او انسانهایی در روی زمین زندگی می كرده اند و منقرض شده اند چیزی كه هست بقایایی از آنها در روی زمین وجود داشت كه به تكثیر نسل كمك می كرد.در كتاب«توحید» صدوق از امام صادق ـ علیه السلام ـ روایتی آورده شده كه در ضمن آن به راوی فرموده: «شاید شما گمان كنید كه خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشر دیگری نیافریده، نه چنین نیست بلكه هزار هزار آدم آفریده كه شما از نسل آخرین آدم از آدم ها هستید».و از امام باقر ـ علیه السلام ـ و امام سجاد ـ علیه السلام ـ نیز حدیثی به این معنا نقل شده است.

آیا چیزی در مورد نظریه ی هوشمند شنیده اید ؟!!!!
طبق این نظریه که بعضی از دانشمندان غربی به آن رسیده اند
چرخه ی تکامل از تک سلولی ها تا حیوانات پیشرفته امکان ندارد مگر این که طی جهش های هدفمند رخ داده باشد
یعنی یک نیروی هوشمند و توانایی طی این چرخه جانوران را به تکامل رسانده
با شانس و اقبال امکان ندارد جهش هایی به این مناسبی در گونه ها پدید آید

بعضی ها می گویند جانوران اصلا از نوعی به نوع دیگر تبدیل نشده اند و جهش های خفیفی در بین گونه ها اتفاق افتاده
مثلا رنگ گربه ها شکل سگ ها
جهش خفیف !!!!

دوستان یه نکته ای رو رد باب جهش بگم.
جهش وقتی صورت میگیره که در بدن تحت شرایطی Copy کردن ژن ها با اختلالی مواجه بشه ... اگه به پدیده ی منگلیسم توجه کنید میبینید که کروموزوم 23 ، یه X رو کم داره که این باعث جهش میشه . 1 مورد دیگه هم که به بحثمون مرتبط هست جهش بر اثر عوامل خارجی هستش، به نحوی که عوامل بیماری در بدن باعث سرطان میشن، یعنی سلول های بدن برای مقابله و تطابق خودشون با شرایط جدید دست به تغییرات میزنن که منجر به سرطان که جهش در سلول هست میشه .
جهش وجود داره و باعث تنوع و سازگاری موجود با شرایط و محیط میشه .

من در خود ما انسان ها هم جهش و تکامل رو میبینم ...
انسان تا قبل از کشف آتش معده ای قوی داشته که بیشتر انرژی بدن در معده و دستگاه گوارش صرف میشده .
مثل انسان امروزی که بیشتر اکسیژن به مغز میرسه و مغز بسیار فعاله ، قبلا از این خبرا نبود ...
با کشف آتش انسان کار دستگاه گوارشش رو راحت میکنه . شما نمیتونی مواد مورد نیاز بدنت رو از گوشت بگیری مگر اینکه گوشت رو بپزی ، این یه امر بدیهی هست .
پس با کمتر شدن کار سیستم گونرش فرصت رشد به بقیه ی قسمتها از جمله مغز هم داده شده ، ژن هایی فعال شدن که قبلا غیر فعال بودن و ژن هایی که فعال بودن ( مثل ژن های تولید کننده ی آنزیهای گوارشی) غیر فعال شدن و اینطوری انسان با جهش و تکامل خودش و زندگیه خودش رو بهبود بخشید .
هدفم از این حرف این بود که بگم جهش و تکامل وجود داشته، ولی اینکه ابتدای موجودات کجا بوده یه مقدار بحث طولانی هست که سر فرصت بهش میپردازم .

(۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۳)کیسان نوشته است: [ -> ]دوستان داروین و دارو دستش ماسون بودن چرا متوجه نمی شین

نمی دونم شما که ین همه از داروین بد میگید و میکوبیدش تا حال یه سر به کتابای زیست شناسی دبیرستان زدید ؟!!!!!!!!!!!!

تمام نظریات داروین در سیستم جمهوری اسلامی پذیرفته هستن و سالهاست که دارن به دانش آموزا تدریس میشن ... فقط قسمت تکامل انسان از میمون رو چون با دین نمیخونه درس نمیدن و اسمی هم ازش نیست ...

در عجبم شما که این همه سفت و سخت پای قضیه هستید بیشتر در این امر تخصص دارید یا کسایی که از 1000تا فی*ل*تر شغلی، تخصصی و دینی گذشتن و این مباحث رو در کتابای دبیرستانی آوردن ...

واسه ی منی که دروس پایه ی این نظریه رو خوندم و چندتا بحث تخصصی دیدم و خوندم یه سری از حرفهای مطرح شده شبیه به جوک میمونه ...
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۳۶)zarati313 نوشته است: [ -> ]همانطور که می دانید یکی از دلایل مخالفان دارونیسم حلقه مفقوده است.
میان حیواناتی که فسیل‌ها گواه بر وجود آنها هستند، و حیوانات همنوعشان در عصر ما،
هیچ فسیلِ میانی وجود ندارد، گویی حیوانات اولیه ناگهان به‌صورت حیوانات امروزی تحول و تکامل یافته‌اند.
داروین نیز خود متوجه این نقصان در فرضیه خود بود،
اما بر این باور بود که یک روز فسیل‌های میانی یافت خواهند شد.

و بالاخره پس از 150 سال و جستجوهای بسیار یک نمونه از این حلقه مفقوده و فسیل میانی کشف شد.

سال 2009 فسیل ۴۷ میلیون ساله موجودی شبیه به میمون پوزه دار ماداگاسکار که به طرز خارق العاده ای سالم باقی مانده است در آمریکا رونمایی شد.این فسیل به قدری سالم مانده که می توان رد به جا مانده از پوستش بر سنگ را دید و حتی آثار آخرین غذایی که خورده پیداست.

رسانه ها با حجم بسیار بسیار وسیعی به پوشش این خبر پرداختند و در این میان تیتر اکثر رسانه های داخلی ما
چنین بود:
حلقه مفقوده نظریه تکامل داروین کشف شد فسیل 47 میلیون ساله از یک پستاندار نخستین

اهمیت این موضوع چنان زیاد بود که آنروز حتی گوگل لوگوی خود را به این مناسبت تغییر داد :

[تصویر: missinglink.gif]

و عبارت ! Missing Link found را در صدر اخبار علمی قرار داد .

گروهی از دانشمندان برای دو سال به طور محرمانه در حال انجام تحقیقات و بررسی هایی بودند که نتیجه آن در آن روز دنیا را شگفت زده کرد. مدت زمان زیادی است که محققان و دانشمندان به دنبال یافتن این موجود در جستجو بوده اند و آن را در چرخه تکامل، حلقه مفقوده بین انسان و میمون می دانسته اند و حتی به افتخار چارلز داروین آن را Darwinius masillae نامیده بودند.

این موجود ظاهری مانند لمور دارد، اما انگشتان آن بسیار شبیه انگشتان انسان هستند و در عوض ناخن هایی مانند پنجه جانوران دارد و نام آن را آیدا نهادند. دانشمندان این فسیل (آیدا) را جام مقدس تکامل انسانی نامیده اند. آنها می گویند پاهای عقبی این جانور گربه-جثه شاهدی برای تایید تغییرات تکاملی نخستین یان است که به آنها اجازه داده بر روی دو پا بایستند و این کشف سرانجام می تواند تئوری تکامل داروین را ثابت نماید.

تصویر آیدا:

[تصویر: darwinsiusx-wide-community.jpg]

اما این پایان ماجرا نبود و در سال 2010 مجله معتبر علمی newscientist اعلام کرد که:

نتیجه تحقیقات: فسیل آیدا جد انسان نیست
Confirmed: Fossil Ida is not a human ancestor

اعتقاد بر این بود که این فسیل حلقه گمشده نظریه تکامل داروین است و در واقع جد انسان محسوب می شود. به همین دلیل نام کامل آن را داروینیوس گذاشتند. شگفتی ایجاد شده بر سر این فسیل به حدی بود که روزنامه گاردین آن را به لیست عجایب دنیا اضافه کرد و آن را ‏ هشتمین مورد نام گذاری کرد. ‏ ‏

About a year ago we were stunned in the New Scientist offices to learn of a beautiful, 47-million-year-old primate fossil which was being hyped as the ancestor to all humans. Nicknamed "Ida", The Guardian newspaper hailed it as "the eighth wonder of the world".

طی این مدت بعد از کشف فسیل دو تیم مستقل علمی روی آن کار کرده و سرانجام نتایج تحقیقات که در مجله Human Evolution منتشر شده نشان می دهد که این فسیل به احتمال بسیار قوی جد انسان نیست. آقای کریس کرک انسان شناس دانشگاه تگزاس می گوید که بررسی ها نشان می دهد که این فسیل متعلق به پریمات هایی از نوع wet nose است که شامل انسان ها نمی شود و در واقع به دسته لمورها تعلق دارد. در حالی که قبلا ادعا شده بود این فسیل از دسته dry nose است که احتمالا جد انسان را تشکیل می دهند. ‏

تمام این ماجراها سبب شده که انتقادهای مختلفی نسبت به جار و جنجال های رسانه ای بر سر کشف این فسیل به وجود بیاید. چرا که برخی محققان اعتقاد دارند که نباید قبل از بررسی های لازم علمی، در مورد این کشف اینقدر بزرگنمایی می شد. ‏

اما جالب تر اینجاست که خبر عدم تائید آیدا هیچگاه به مانند خبر کشف آن رسانه ای نشد!!!

و در ذهن میلیون ها انسان ثبت شد که نظریه داروین درست است!!

مطلبی مفصل و دلایل نقد قاطعانه دانشمندان در مورد داروینیسم را در
اینجا بخوانید.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid110850
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع