تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۳۰)bagheri4 نوشته است: [ -> ]ازدواج خواهر وبرادر تقریبا معتبر ترین گزینه است اما استاد معارفی میگفت امکان داره
فرزندان آدم با اجنه ویا با فرشتگان ازدواج وادامه نسل داده باشند که فکر میکنم این حرف
اعتبار زیادی ندارد .

سلام
بنده در بحثی تفسیری شنیدم که در حدیث یا احادیثی این قضیه رد شده.ان شاء الله احادیث رو کامل قرار می دم.همچنین خاطرم هست که ظاهرا دین تمام پیامبران اسلام بوده ، و مسلمان بودند ، شیث نبی علی نبینا و آله و علیه السلام که ظاهرا پدر تمام ما هست هم پیامبر بوده ، پس دین اسلام داشته (حتی اگر مردم آن زمان دین دیگری داشتند).ازدواج با محارم به ظاهر بعید به نظر می رسه.این که دوستان می فرمایند تشریع قراردادی هست ، تا جایی درسته ، اما مطمئن باشیم که خداوند متعال از روی حکمت تشریع می کنه و بی دلیل این نوع ازدواج ها حرام نشده ، اون هم فرض کنید اگر قرار باشه نسل تمام مردم دنیا از ازدواج فامیلی باشه.من به شخصه نظریه ازدواج با نسل دیگری از انسان ها رو می پسندم.بالاخره اگر خداوند متعال آدم علی نبینا و آله و علیه السلام رو خلق کرده ، می تونسته متناسب با آفریده های انسانی قبل از آدم خلقش کرده باشه.
البته بحث من بیشتر سر جمع این دو نظریه بود ، که می بینید به نظر خیلی از اسلام شناسان ممکنه.ما نباید به راحتی هر نظریه علمی رو مخالف اسلام بدونیم ، چون خیلی جاها میتونیم جمع داشته باشیم.اگر ما بی دلیل یک نظریه علمی رو رد کنیم ، اما در آینده این نظریه محکم تر بشه ، میتونه باعث ضربه زدن به اسلام بشه.

1. ازدواج و تناسل فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ به این نحو بوده است كه خداوند برای هر یك از پسران و دختران، زوجی از فرشتگان و جنیان آفرید و اولاد آنها با یكدیگر به صورت پسر عمو و دختر عمو در آمدند و تكثیر نسل صورت گرفت. «زراره» به نقل از امام صادق ـ علیه السلام ـ در رد نظر اهل سنت پیرامون ازدواج برادران و خواهران با یكدیگر می گوید: وای بر این گروه كه نظرات آنها نه موافق نظرات فقهای حجاز است و نه مطابق آراء فقیهان عراق. خداوند دو هزار سال قبل از خلقت آدم امر فرمود تا بر لوح محفوظ نقش بندند كه ازدواج برادر و خواهر با یكدیگر از محرمات است پس چگونه است اینگونه نظرات در حالیكه ما هیچ اثری از حلیت این موضوع در كتب آسمانی مثل تورات و زبور و فرقان(قرآن) نمی یابیم براستی كه اینگونه برداشتها چیزی نیست مگر تقویت نظریة مجوسیان.» آنگاه حضرت پیرامون پیدایش نسل آدم و ذریه او اینگونه فرمودند: «آدم ـ علیه السلام ـ در هفتاد بار زایمان حوا ـ علیه السلام ـ صاحب یكصد و چهل دختر و پسر شد(حضرت حوا در هر حمل صاحب دو قلو، یكی پسر و دیگری دختر، می شدند) تا اینكه هابیل به دست برادرش كشته شد. در مرگ او آدم آنقدر بی تابی كرد كه تصمیم گرفت پنجاه سال از نزدیكی با حوا دوری گزیند، بعد از این مدت طولانی خداوند بر آنها عطیه ای بهشتی مرحمت فرمود، عصر روز پنج شنبه حوریه ای سیه چشم بنام« نزلة» از بهشت فرود آمد و به امر خداوند با «شیث» ازدواج نمود و فردای آن روز به هنگام عصر دیگر كنیزكی بهشتی بنام «منزلة» به امر خداوند از بهشت پایین آمده و به ازدواج فرزند دیگر آدم یعنی«یافث» در آمد. از همسر شیث پسری به دنیا آمد و نیز از همسر یافث دختری، و آن هنگام كه آند و به حد بلوغ رسیدند با یكدیگر ازدواج نمودند سلف صالح و برگزیدگان از پیامبران یكی پس از دیگری پا به عرصة وجود نهادند».در حدیث دیگری علامه مجلسی به سند معتبر نقل می كند كه امام باقر ـ علیه السلام ـ فرمودند: «از برای آدم چهار پسر متولد شد، پس خدا به ایشان چهار نفر از حور العین فرستاد، پس هر یك از ایشان را به یكی از پسرهای خود داد، و چون فرزندان از ایشان به دنیا آمد خدا آن حوریان را به آسمان برد، و به این چهار نفر، چهار نفر از جن تزویج كرد و نسل از ایشان به هم رسید، پس هر حملی كه در مردم هست از آدم هست، و هر حسن و جمالی كه هست از حور العین است، و هر بدصورتی و بدخلقی كه هست از جن است. در روایتی دیگر از امام صادق ـ علیه السلام ـ نقل شده است كه: «... هنگامیكه قابیل به سن بلوغ رسید با دختركی از جنس جنیان به نام«جهانه» ازدواج نمود، بعد از آن خداوند هابیل را به آدم بخشید و او با حوریه ای بهشتی به نام«نزله» وصلت نمود».

2. آنها (فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ ) با نسل های باقیمانده از نسل های پیشین ازدواج كردند. چرا كه آدم ـ علیه السلام ـ نخستین انسانی نبود كه بر این پهنا گام نهاده، بلكه پیش از او انسانهایی در روی زمین زندگی می كرده اند و منقرض شده اند چیزی كه هست بقایایی از آنها در روی زمین وجود داشت كه به تكثیر نسل كمك می كرد.در كتاب«توحید» صدوق از امام صادق ـ علیه السلام ـ روایتی آورده شده كه در ضمن آن به راوی فرموده: «شاید شما گمان كنید كه خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشر دیگری نیافریده، نه چنین نیست بلكه هزار هزار آدم آفریده كه شما از نسل آخرین آدم از آدم ها هستید».و از امام باقر ـ علیه السلام ـ و امام سجاد ـ علیه السلام ـ نیز حدیثی به این معنا نقل شده است.

3. نظریه سوم ناظر به اینست كه: ازدواج آنها با خودشان انجام گرفته و مجوز آن، ضرورت آغاز آفرینش و نبودن همسری دیگر بوده است. از امام سجاد ـ علیه السلام ـ (در گفتگویی كه با مردی قرشی داشته) نقل شده است كه«... هابیل با«لودا» خواهر هم قولوی قابیل ازدواج كرد و«قابیل» با«اقلیما»، همزاد و هم قولوی هابیل.» مرد قرشی گفت اینكه عمل مجوسیان امروز است، حضرت فرمود: «مجوسیان اگر این كار را می كنند و ما آن را باطل می دانیم برای این است كه بعد از تحریم خدا آن را انجام می دهند». و به سند صحیح از امام رضا ـ علیه السلام ـ در جواب اینكه: «نسل آدم چگونه به هم رسید؟ نقل شده كه فرمود: «حوا حامله شد به هابیل و خواهر او در یك شكم، و در شكم دوم به قابیل و خواهر او، پس هابیل را به خواهر قابیل و قابیل را به خواهر هابیل تزویج نمود، و بعد از آن نكاح خواهران حرام شد».

در جمع بندی اقوال باید بگوییم كه علامه مجلسی طرفدار قول اول است و در رابطه با احادیثی كه راجع به قول سوم نقل شده گفته است: «چون این احادیث موافق اهل سنت است، بر تقیه حمل كرده اند». علامه طباطبائی در«المیزان» در تفسیر آیة شریفة«و بث منهما رجالا كثیرا و نساء» (نساء/1) به شدت طرفدار قول سوم است .و می نویسد: «از ظاهر اطلاق آیه شریفه بر می آید كه در انتشار نسل بشر غیر از آدم و همسرش هیچ كس دیگری دخالت نداشته، نه هیچ زنی از غیر بشر دخالت داشته، و نه هیچ مردی، چون قرآن كریم در انتشار این نسل تنها آدم و حوا را مبدأ دانسته و اگر غیر آدم و حوا مردی یا زنی از غیر بشر دخالت می داشت، می فرمود: « و بث منهما و من غیرهما» و یا عبارتی دیگر نظیر این را می آورد تا بفهماند كه غیر از آدم و حوا موجودی دیگر نیز دخالت داشته است.

منبع:
http://www.tahoordanesh.com/page.php?pid=12772

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
واقعا از اینکه بدین شکل و به صورت جدی پیگیر ماجرا هستید ، از شما کمال تشکر رو دارم .
دوست عزیز :
منابعی که شما معرفی میکنین خوب هست ؛ اما این منابع بیشتر تحلیل کرده اند و آنجا هم منبعی وجود نداره . سایت حوزه بعضی اوقات خودش باعث بوجود آمدن شبهه هستش . انصافا خودتون قضاوت کنین تحلیل سایت حوزه بهتر بود یا سایت دومی که معرفی کردید . . .
از تلاش بی پایان شما بی نهایت سپاسگزارم .
انشاءالله در تمامی مراحل زندگی موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام
خوب چند تا منبع دیگه رو هم ذکر می کنم :
. از ظاهر بعضی از آیات قرآن مانند آیه یك سوره نساء: «... وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً كثیراً و نِساءً» استفاده می‌شود كه در ازدواج فرزندان آدم، شخص ثالثی در كار نبوده است و ضرورت اجتماعی چنین اقتضا داشت، ولی روایات و گفتار مفسران در این باره گوناگون است، و در بعضی از روایات، ازدواج خواهر و برادر فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ تكذیب شده است ( چنان كه در تفسیر نور الثقلین، ج 1، ص 610؛ و بحار، ج 11، ص 226، ذكر شده) به نظر می‌رسد بهترین قول این است كه: قابیل و هابیل با دو دختر كه از بازماندگان نسل‌های در حال انقراض قبل بودند، ازدواج نموده‎اند، زیرا طبق بعضی از روایات، آدم ـ علیه السلام ـ ـ اولین انسان روی زمین نیست.
http://www.andisheqom.com/Files/quranqes...subid=2760
_________________________________________________________________________________
در متون قبلی که ذکر شد هم اگر بگردید منابعی هست ، به تفاسیر ، به کتب حدیث و .....
فکر می کنم اگر خودتون بر اساس این منابع به تفسیر مراجعه کنید ، بهتر بتونید استناد پیدا کنید.
سلام
اول از همه تشكر ميكنم و خوسحالم به سه دليل
1-بحث را گرم نگه داشته ايد
2-روي موضوع خوبي بحث ميكنيد
3- و خوشهالم چون با همه ي دوستايي كه بحث ميكنم صميمي هستم مخصوصا" دل خسته و جو كاملا" صميميه

در مورد نظريه ي تكامل بايد بگم كه موضوع سگ و زرافه برايم خيلي روشن شد و حالي شدم چي به چيه و فكر كردم كه به چگونگيه تكامل ميمون!و به اين نتايج رسيدم كمي خنده داره ولي به گوش كردنش مي ارزه

ميموني از جنگل به سمت ساحل ميرود چون موز تمام ميشود،او در كنار ساحل ميگو پيدا ميكند و ميخورد و فرزندان ميمون نيز به همين شكل و پس از گذشت ميليونها سال اين حيوان به دليل مصرف فسفر به سوي انسان شدن پيش ميرود و نتيجتا" ما به وجود مياييم.

البته نبريد اين نظريه رو به خارجي ها بديد ها چون بعدش ميبينيد نظر ما شده قويترين نظريه ي تكامل(شوخي بود)Big Grin

راستي هركسي يه نظريه بده حال كنيم(خوب نظره ديگه)

اما ما كه اخرش(به واقعيت)يعني افرينش انسان به عنوان اشرف مخلوقات (نه بعنوان يك ميمون)و موجودي كه خداوند در افرينش ان به خود افتخار كرده ايمان خواهيم اورد.
همان خداوندي كه صاحب روز قيامت بوده و همچنين بسيار بخشنده و مهربان است.

مگه نه

(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
خوب چند تا منبع دیگه رو هم ذکر می کنم :
. از ظاهر بعضی از آیات قرآن مانند آیه یك سوره نساء: «... وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً كثیراً و نِساءً» استفاده می‌شود كه در ازدواج فرزندان آدم، شخص ثالثی در كار نبوده است و ضرورت اجتماعی چنین اقتضا داشت، ولی روایات و گفتار مفسران در این باره گوناگون است، و در بعضی از روایات، ازدواج خواهر و برادر فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ تكذیب شده است ( چنان كه در تفسیر نور الثقلین، ج 1، ص 610؛ و بحار، ج 11، ص 226، ذكر شده) به نظر می‌رسد بهترین قول این است كه: قابیل و هابیل با دو دختر كه از بازماندگان نسل‌های در حال انقراض قبل بودند، ازدواج نموده‎اند، زیرا طبق بعضی از روایات، آدم ـ علیه السلام ـ ـ اولین انسان روی زمین نیست.
http://www.andisheqom.com/Files/quranqes...subid=2760
_________________________________________________________________________________
در متون قبلی که ذکر شد هم اگر بگردید منابعی هست ، به تفاسیر ، به کتب حدیث و .....
فکر می کنم اگر خودتون بر اساس این منابع به تفسیر مراجعه کنید ، بهتر بتونید استناد پیدا کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی دوباره :
حقیر تفسیر و بررسی های علامه طباطبائی رو در خیلی از موارد قبول دارم . چون به نظرم کاملا منطقی و عقلی مطالب و آیات قرآن رو تحلیل و تفسیر میکنن . اما مابقی مفسران به نوعی در تلاشند که حرف خودشون رو به کرسی بنشونن .
موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مددش
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۳۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ميموني از جنگل به سمت ساحل ميرود چون موز تمام ميشود،او در كنار ساحل ميگو پيدا ميكند و ميخورد و فرزندان ميمون نيز به همين شكل و پس از گذشت ميليونها سال اين حيوان به دليل مصرف فسفر به سوي انسان شدن پيش ميرود و نتيجتا" ما به وجود مياييم.
سلام
ممنون از این محیط دوستانه
خوب این جا یک اشکالی مطرح هست ، این که فرزندان میمون به دلیل خوردن میگو باهوش نمی شند ، چون خوردن میگو ژن رو تغییر نمی ده (البته با شرایطی ممکنه تغییر بده) ، منظور بنده این هست که مثلا این میمون دارای 10 فرزند می شه ، فرزندی که دارای ژن هوش بیشتری هست ، بهتر می تونه خودش رو با شرایط وفق بده ، و رفته رفته این هوش در نسل های بعد بیشتر می شه.
البته در نظر داشته باشید که هوش با عقل متفاوته ، و من فکر می کنم اگر هم انسان هایی برای ازدواج با فرزندان آدم بودند ، مطمئنا عقل به اونها از سمت خداوند متعال عطا شده ، چون فکر نمی کنم عقل هم نسل به نسل ایجاد بشه! بعد هم اگر قرار بود عقل نسل به نسل منتقل بشه ، چرا فقط یک موجود عاقل ، اون هم با این تفاوت عقلی با دیگر حیوانات به وجود آمده؟پس احتمالی که ممکنه مطرح باشه این هست که انسان های اولیه که ممکنه از نسل میمون ایجاد شده باشند ، دارای عقل شدند ، اون هم به وسیله خداوند متعال.پس باید نظریه تکامل رو کمی تصحیح کرد تا با نظریات دین بخونه ، اما تا اینجا اگر تکامل حیوانات غیر از انسان رو مطالعه کنیم ، مطمئن می شیم که این احتمال وجود داشته باشه که رفته رفته متکامل شده باشند.
اما یک نکته ای که به ذهنم رسید ، این که چرا خداوند متعال انسان رو از نسل حیوانات ایجاد کرد؟یعنی انسان رو پستاندار قرار داد و تا این حد مشابه میمون؟این نمی تونه دلیل بر این باشه که خداوند متعال بر اساس حکمتش انسان رو به صورت تکاملی یا غیر تکاملی مشابه حیوانات قرار داد ؟ در صورتی که می تونست انسان رو به صورت متفاوتی ایجاد کنه (مثل تفاوت بین میمون و یک وزغ!) ، با قلب متفاوت ، شیوه تناسل متفاوت ، با شیوه حرکت متفاوت (منظور استفاده از دو دست و پا).این هم به نظر من باید در تحلیل ها لحاظ بشه.
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۳۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ميموني از جنگل به سمت ساحل ميرود چون موز تمام ميشود،او در كنار ساحل ميگو پيدا ميكند و ميخورد و فرزندان ميمون نيز به همين شكل و پس از گذشت ميليونها سال اين حيوان به دليل مصرف فسفر به سوي انسان شدن پيش ميرود و نتيجتا" ما به وجود مياييم.

سلام
ممنون از این محیط دوستانه
خوب این جا یک اشکالی مطرح هست ، این که فرزندان میمون به دلیل خوردن میگو باهوش نمی شند ، چون خوردن میگو ژن رو تغییر نمی ده (البته با شرایطی ممکنه تغییر بده) ، منظور بنده این هست که مثلا این میمون دارای 10 فرزند می شه ، فرزندی که دارای ژن هوش بیشتری هست ، بهتر می تونه خودش رو با شرایط وفق بده ، و رفته رفته این هوش در نسل های بعد بیشتر می شه.
البته در نظر داشته باشید که هوش با عقل متفاوته ، و من فکر می کنم اگر هم انسان هایی برای ازدواج با فرزندان آدم بودند ، مطمئنا عقل به اونها از سمت خداوند متعال عطا شده ، چون فکر نمی کنم عقل هم نسل به نسل ایجاد بشه! بعد هم اگر قرار بود عقل نسل به نسل منتقل بشه ، چرا فقط یک موجود عاقل ، اون هم با این تفاوت عقلی با دیگر حیوانات به وجود آمده؟پس احتمالی که ممکنه مطرح باشه این هست که انسان های اولیه که ممکنه از نسل میمون ایجاد شده باشند ، دارای عقل شدند ، اون هم به وسیله خداوند متعال.پس باید نظریه تکامل رو کمی تصحیح کرد تا با نظریات دین بخونه ، اما تا اینجا اگر تکامل حیوانات غیر از انسان رو مطالعه کنیم ، مطمئن می شیم که این احتمال وجود داشته باشه که رفته رفته متکامل شده باشند.
اما یک نکته ای که به ذهنم رسید ، این که چرا خداوند متعال انسان رو از نسل حیوانات ایجاد کرد؟یعنی انسان رو پستاندار قرار داد و تا این حد مشابه میمون؟این نمی تونه دلیل بر این باشه که خداوند متعال بر اساس حکمتش انسان رو به صورت تکاملی یا غیر تکاملی مشابه حیوانات قرار داد ؟ در صورتی که می تونست انسان رو به صورت متفاوتی ایجاد کنه (مثل تفاوت بین میمون و یک وزغ!) ، با قلب متفاوت ، شیوه تناسل متفاوت ، با شیوه حرکت متفاوت (منظور استفاده از دو دست و پا).این هم به نظر من باید در تحلیل ها لحاظ بشه.

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی n باره !!!
دوست عزیز :
تفکرات و عقاید حقیر و البته عقل ناقص بنده ، کلامی که حضرت حق در کتابش مطرح کرده رو بیشتر قبول میکنه ، تا اینکه حدس و گمان بر عقلم غلبه کنه . اتفاقا توی همین بحث بود که حتی به پدرم هم گفتم که هیچی از قرآن نمیدونیم . . .
ما ها فقط قرآن رو برای تموم کردن 30 جزء اش ، اونم توی ماه رمضان ـ به خاطر ثوابش ـ میخونیم . صدای قرآن رو فقط برای تسلای روح فوت شده هامون پخش میکنیم . اما همین قرآن رو هیچ وقت برای زندگی مون استفاده نکردیم . هیچ وقت طریقت زندگانی رو ازش یاد نگرفتیم . مثل اینکه یادمون رفته که یه همچین کتابی ـ اون هم توی اون دوره ی زمانی ـ مورچه نر رو از ماده جدا کرده . . . دانشمندان چند سال پیش به این موضوع پی بردن ؟ در صورتی که توی قرآن 1400 سال پیش ذکر شده بود . قضیه زیتون و انجیر رو هم که یادتون هست ؟ همون موضوعی که باعث شد 4 پژوهشگر ژاپنی مسلمون بشن . . .
تطبیق و تحلیل شبهات از طریق قرآن ، میتونه بهترین جواب رو بما ارائه بده . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۲)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی n باره !!!
دوست عزیز :
تفکرات و عقاید حقیر و البته عقل ناقص بنده ، کلامی که حضرت حق در کتابش مطرح کرده رو بیشتر قبول میکنه ، تا اینکه حدس و گمان بر عقلم غلبه کنه . اتفاقا توی همین بحث بود که حتی به پدرم هم گفتم که هیچی از قرآن نمیدونیم . . .
ما ها فقط قرآن رو برای تموم کردن 30 جزء اش ، اونم توی ماه رمضان ـ به خاطر ثوابش ـ میخونیم . صدای قرآن رو فقط برای تسلای روح فوت شده هامون پخش میکنیم . اما همین قرآن رو هیچ وقت برای زندگی مون استفاده نکردیم . هیچ وقت طریقت زندگانی رو ازش یاد نگرفتیم . مثل اینکه یادمون رفته که یه همچین کتابی ـ اون هم توی اون دوره ی زمانی ـ مورچه نر رو از ماده جدا کرده . . . دانشمندان چند سال پیش به این موضوع پی بردن ؟ در صورتی که توی قرآن 1400 سال پیش ذکر شده بود . قضیه زیتون و انجیر رو هم که یادتون هست ؟ همون موضوعی که باعث شد 4 پژوهشگر ژاپنی مسلمون بشن . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام
خوب می شه لطف کنید و این مغایرت رو بیان کنید؟تنها مغایرتی که ممکن هست وجود داشته باشه این هست که در قرآن کریم ذکر شده ما از نسل آدم و حوا هستیم.
«وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً کَثیرًا وَ نِساءً»
«و از آن دو، مردان و زنان فراوانی (در روی زمین) منتشر ساخت»
اما در این آیه ذکر نشده که فقطو فقط از آن دو.یعنی این که اگر فرزندان این دو هم با کسی دیگر ازدواج کنند ، حاصل باز هم فرزند این دو است به تعبیری.
دوست من ، بنده هم پذیرنده قرآن هستم ، اما خوب قرآن هم در خیلی جاها دست ما را باز گذاشته،وگرنه می توانست به سادگی داستان ازدواج فرزندان آدم را مطرح کند ، و ما به این همه شبهه نیفتیم.
همانطور که گفتم ، این سه نظریه هر کدام قابل بحث هستند و محتمل ، حال آنکه اگر شما یا هر کسی یکی از آن سه را می پسندید ، بحث دیگری است ، اما این باعث از بین رفتن اعتبار نظریات دیگر نمی شود.
در ضمن حتی اگر این ازدواج هم صورت نگرفته باشد ، باز هم در غیر از نسل کنونی احتمال تکامل در نسل انسان های پیشین وجود دارد ، همانطور که در نسل حیوانات ، و ما نباید بدون داشتن یک دلیل محکم نظریات علمی را رد کنیم ، چرا که همین رد نظریات علمی و تقویت آن ها در آینده می تواند باعث ضربه زدن به اسلام شود، و غیر مسلمین را به اسلام بدبین کند.پس اگر قصد رد نظریه ای مثل تکامل را داریم ، باید با استدلال باشد.

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۷:۳۰)erfan90 نوشته است: [ -> ]pas mitavan goft gorouhi az meymounha za nasle basharand
سلام دوست عزیز ، ان شاء الله که فارسی تایپ کنید.
نه خیر این نظریه 100 درصد رد هست ، چرا که تمام انسان های مسخ شده سریعا می میردند و به تولید مثل نمی رسند!این رو حجة الاسلام و المسلمین محمدی در رادیو معاف بیان کردند و فرمودند ما جایی ندایم که این حیوانات مسخ شده باقی مونده باشند و ازدواج کرده باشند.
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۴۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۲)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی n باره !!!دوست عزیز :
در پناه الله
یا مهدی مدد

سلام
خوب می شه لطف کنید و این مغایرت رو بیان کنید؟تنها مغایرتی که ممکن هست وجود داشته باشه این هست که در قرآن کریم ذکر شده ما از نسل آدم و حوا هستیم.
اما در این آیه ذکر نشده که فقطو فقط از آن دو.یعنی این که اگر فرزندان این دو هم با کسی دیگر ازدواج کنند ، حاصل باز هم فرزند این دو است به تعبیری.
دوست من ، بنده هم پذیرنده قرآن هستم ، اما خوب قرآن هم در خیلی جاها دست ما را باز گذاشته،وگرنه می توانست به سادگی داستان ازدواج فرزندان آدم را مطرح کند ، و ما به این همه شبهه نیفتیم.
همانطور که گفتم ، این سه نظریه هر کدام قابل بحث هستند و محتمل ، حال آنکه اگر شما یا هر کسی یکی از آن سه را می پسندید ، بحث دیگری است ، اما این باعث از بین رفتن اعتبار نظریات دیگر نمی شود.
در ضمن حتی اگر این ازدواج هم صورت نگرفته باشد ، باز هم در غیر از نسل کنونی احتمال تکامل در نسل انسان های پیشین وجود دارد ، همانطور که در نسل حیوانات ، و ما نباید بدون داشتن یک دلیل محکم نظریات علمی را رد کنیم ، چرا که همین رد نظریات علمی و تقویت آن ها در آینده می تواند باعث ضربه زدن به اسلام شود، و غیر مسلمین را به اسلام بدبین کند.پس اگر قصد رد نظریه ای مثل تکامل را داریم ، باید با استدلال باشد.

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۷:۳۰)erfan90 نوشته است: [ -> ]pas mitavan goft gorouhi az meymounha za nasle basharand

سلام دوست عزیز ، ان شاء الله که فارسی تایپ کنید.
نه خیر این نظریه 100 درصد رد هست ، چرا که تمام انسان های مسخ شده سریعا می میردند و به تولید مثل نمی رسند!این رو حجة الاسلام و المسلمین محمدی در رادیو معاف بیان کردند و فرمودند ما جایی ندایم که این حیوانات مسخ شده باقی مونده باشند و ازدواج کرده باشند.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
به نکته ظریفی اشاره کردید . . .
نقل قول:
مشکل شما همینجاست که میفرمائید احتمال تکامل در نسلهای پیشین وجود داره . حقیر هم نگفتم که احتمال تکامل وجود نداره ... بنده هم گفتم که وجود داره ، اما اون نسل تمام شده و نسل کنونی انسانها ، از نسل آدم ابوالبشر هستش . در ضمن ما که نمی تونیم آیات قرآن رو نقدش کنیم . خود همین آیه کافیه که انسان امروزی از چه نسلیه . . .
در ثانی ، چرا بیخودی این موضوع رو بزرگش میکنین ؟ مگه فقط اسلام گفته که نظریه داروین کاملا رده ؟ مسیحیت و یهود ( یهود واقعی ـ نه صهیون ) هم به این موضوع اعتقاد دارن و این رو هم در نظر داشته باشین که اسلام هیچوقت با این چیزا ضربه نمیخوره ؛ چون داره مستدل صحبت میکنه . اینکه شما هم دارین پافشاری میکنین که نظریه سوم رو مهم تر جلوه بدین ، عقیده ی شماست و البته عقیده و نظر شما هم برای حقیر محترمه . اما با توجه منابع و البته عقلی که خداوند منان به ما داده ، به نظرم نظریه اول خیلی به واقعیت نزدیکه . مابقی با خودتون . . .
بزرگترین ضعفی که این تاپیک داره اینه که فقط بنده و شما داریم بحث میکنیم و متاسفانه نمیدونم چرا مابقی دوستان توی این بحث شرکت نمی کنن . واقعا از بقیه کاربران دلخور شدم . بخاطر این که 378 نفر بازدید داشته و فقط 28 پاسخ وجود داره که البته بیشترین فردی که وارد بحث شده و به جد پیگیر ماجراست ، آقای دل خسته هستش که کمال تشکر رو از ایشون دارم .
البته آقای شهرام هم در بحث شرکت کردن ؛ اما بقیه دوستان . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
ممنون از لطف شما ، من ان شاء الله اگر بشه از یک یا چند عالم سوال می کنم در مورد این که آیا فرزندان آدم با خواهران و برادرانشون ازدواج کردند یا نه؟چون ظاهرا تنها اختلاف عقیده بین من و شما در همین جا است.اول یک سوال دارم ، شما می تونید اثبات کنید که منظور آیه مذکور انحصار به آدم و حوا و لاغیر رو می رسونه؟
یعنی این آیه نفی می کنه این که فرزندان آدم و حوا با غیر از خود ازدواج کرده باشند (چه از انسان و چه از جن و چه از فرشتگان).چون بنده هر چه قدر که فکر می کنم انحصاری در این آیه نمی بینم.ببینید ، الآن ما به فرزندان پیامبر و بنی هاشم می گیم نسل پیامبر و سید ، اما خوب در این سادات چند درصدشون از ابتدا تا الآن فقط فرزند هاشم و فرزندان هاشم بودند؟اما ما باز هم به اونها می گیم فرزند پیامبر،چون در طول تاریخ حداقل یک زنجیره ای داشتند به هاشم یا رسول الله صلی الله علیه و آله.
در ثانی ما روایت هم در رد ازدواج فرزندان آدم با خواهر و برادرهاشون داریم،بعضی ها هم به صراحت تبری جستند از این تفکر و حرمت ازدواج رو مربوط به قبل از آفرینش انسان دونستند.این که علامه طباطبایی چنین نظری داشتند درست ، اما مخالف نظر ایشون هم وجود داره و ممکنه نظر اون ها صحیح تر باشه.
در ضمن به چند تا چیز توجه کنید :
اول آیه شریفه [align=-WEBKIT-AUTO]«
[i][align=-WEBKIT-AUTO]ابی الله ان یجری الامور الا باسبابها
[/b][align=-WEBKIT-AUTO]»[/align] که بیان می کنه خداوند متعال دوست نداره امور رو بدون اسباب انجام بده ، پس چه مانعی داره اگر می یکی از اسباب آفرینش انسان (غیر از آدم علی نبینا و آله و علیه السلام) رو تکامل همراه با قدرت خداوندی بدونیم ، و اگر این چنین باشه ، آیا مثلا از نسل میمون بودن برای ما کسر شأن هست؟در صورتی که می دونیم ما از نظر خلفت مادی از میمون هم پست تریم و به واقع به تعبیری ضعیف ترین مخلوقات خدا بر زمین هستیم.البته برداشت اشتباه نکنید ، منظور بنده هم این نست که ما میمون هستیم ، بلکه می گم ممکنه خداوند متعال نسلی از انسان های قبل رو به شیوه ای دارای عقل کرده باشه و شایسته ازدواج با آدم.البته من هم این نظر رو صحیح نمی دونم ، اما نظری هست که می تونه صحیح باشه ، مگر این که بشه صد در صد ردش کرد.[/align][/align]
سلام به همه ی دوستان
بحث جالبی مطرح شده

یک پیشنهاد دارم
این لینک را ببینید
در موردخلقت انسان از علق خون بسته می باشد

http://www.andisheqom.com/Files/shobhein...ubid=30448

یک سوالی بار ها برای من پیش آمده
و آن این که
خون بسته یکی از پارامتر هایی هست که در قرآن اشاره شده با آن انسان آفریده شده
این خون بسته
یا سلول هایی که شبیه سلول های نطفه ی انسان هستند
از کجا آمده که خداوند با آن انسان را آفریده
آیا متعلق به حیوانی بوده که خداوند از آن برای خلق انسان استفاده کرده

و اما در مورد نظریه ی تکامل یا بهتر بگم انتخاب طبیعی تناقضات و نقاط ابهام زیادی وجود دارد
پیشنهاد می کنم
این مستند را حتما ببینید

[تصویر: 7430_640.jpg]

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1563.html

آیا چیزی در مورد نظریه ی هوشمند شنیده اید ؟!!!!
طبق این نظریه که بعضی از دانشمندان غربی به آن رسیده اند
چرخه ی تکامل از تک سلولی ها تا حیوانات پیشرفته امکان ندارد مگر این که طی جهش های هدفمند رخ داده باشد
یعنی یک نیروی هوشمند و توانایی طی این چرخه جانوران را به تکامل رسانده
با شانس و اقبال امکان ندارد جهش هایی به این مناسبی در گونه ها پدید آید

بعضی ها می گویند جانوران اصلا از نوعی به نوع دیگر تبدیل نشده اند و جهش های خفیفی در بین گونه ها اتفاق افتاده
مثلا رنگ گربه ها شکل سگ ها
جهش خفیف !!!!

به نظر من اگر سیر تکامل مانند آنچه که دانشمندان غربی می گویند باشد
خلقت انسان جدا و متفاوت از دیگران بوده

در جایی از قرآن که دقیقا خاطرم نیست تولد حضرت مسیح (علیه السلام) به خلقت حضرت آدم (علیه السلام) تشبیه شده
چه شباهتی می تواند باشد ؟
حضرت مسیح (علیه السلام) پدر نداشتند با وجود این از یک والد بدنیا آمدند
و حضرت آدم هیچ والدی نداشتند !!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع