تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۶)Reza71 نوشته است: [ -> ]منبع من برای این موارد فقط قران نیست.
قران که همه چیزو در خودش توضیح نداده.
من نمیتونم دنبال همه چیز در قران باشم. اگه بخوام اینطوری عمل میکنم کارم یه چیزی مثل عمر میشه که کتاب میدید میگفت بسوزونید که قران همه چیزو گفته.
اگه همه چیز در قران بود هم پیامبر به فراگرفتن دانش از هرکسی (حتی از کافر) توصیه نمیکرد و میگفت قران براتون کافیه

فرضیه ای که تکامل پیش پا میذاره قابل قبول تر از اینه که بگیم یهویی به وجود اومدن.
بحث همینه که ادم و حوا اولین نوع از هوموساپینس ها (ماها) هستن که از موجودات قبلشون تکامل پیدا کردن. (شبیه ماها)

منبع مسلمانان یا قرآن است یا عترت

از عترت بیاورید
یک سوال از دوستان دارم:

دو ماشین رو در نظر بگیرید:

1- ماشینی کاملا اتوماتیک که با استفاده از فناوری سنسور های چشمی بطور خودکار رانندگی می کنه، با استفاده از GPS مسیر رو پیدا می کنه ، با توجه به دمای ماشین سیستم خنک کننده رو فعال می کنه،و. و . و ..... و خلاصه تماما خودکار بوده و نیاز به کاری از سوی سرنشین ها نیست!

2- ماشین دوم ماشینی هست که نیاز داره سازنده اون در کنار راننده بشینه و هر موردی و مشکلی پیش اومد شخصا برطرف کنه...

سازنده کدوم خودرو قابل تحسین و ستایش هست؟

(۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۶)Reza71 نوشته است: [ -> ]منبع من برای این موارد فقط قران نیست.
قران که همه چیزو در خودش توضیح نداده.
من نمیتونم دنبال همه چیز در قران باشم. اگه بخوام اینطوری عمل میکنم کارم یه چیزی مثل عمر میشه که کتاب میدید میگفت بسوزونید که قران همه چیزو گفته.
اگه همه چیز در قران بود هم پیامبر به فراگرفتن دانش از هرکسی (حتی از کافر) توصیه نمیکرد و میگفت قران براتون کافیه

فرضیه ای که تکامل پیش پا میذاره قابل قبول تر از اینه که بگیم یهویی به وجود اومدن.
بحث همینه که ادم و حوا اولین نوع از هوموساپینس ها (ماها) هستن که از موجودات قبلشون تکامل پیدا کردن. (شبیه ماها)
شدیدا موافقم Smile
بسم الله

نکته اول : مهم ترین نکته در نظریه تکامل جهش ژنتیکی است , یعنی موجودات برای بقای خود در محیط جدید تکامل می یافتند , به فرض صحت تکامل پس چرا تا به امروز هیچ گونه ای از موجودات روی زمین جهش ژنتیکی نداشته است ؟ و تنها نتیجه ای که انتظار موجودات را در شرایط جدید میکشیده انقراض بوده است ؟

نکته دوم : اگر انسان از نسل میمون است و طبق بحث جهش ژنتیکی داروین میمون ها تبدیل به انسان شده اند , پس چرا ما باز روی زمین شاهد نسل میمونها هستیم ؟ مگر نه اینکه میمون ها جهش کرده و تبدیل به انسان شده اند پس چرا باز موجودی به نام میمون روی زمین وجود دارد ؟ و اینکه چرا این میمون ها دیگر هیچ گاه جهش نکرده اند ؟

نکته سوم : اتاقی خالی را با یک سری وسایل شخصی در نظر بگیرید , در اتاق را قفل کرده و پس از چند سال به ان سری بزنید مشاهده میکنید که اتاق به سمت بی نظمی میل کرده است و اگر یک موجود هوشمند به ان نظم ندهد امکان ندارد که نظم در اتاق حکم فرما باشد , اگر اتاق و وسایل درونش را نمونه ای کوچکی از جهان در نظر بگیریم متوجه خواهیم شد که به وجود امدن خود به خودی دنیا امری محال و باطل می نماید .

نکته ی چهارم : روی کاغذی سفید انسانی را نقاشی کنید و دلیل بیاورید که این انسان روی کاغذ خود به خود و بدون هیچ خالقی تصویر شده است , مسلما نمیتوانید این مسئله را انکار کنید که انسان روی کاغذ به خودیه خود افریده شده است , پس چگونه است که انسانی هوشمند و جاندار با این همه عظمت و شگفتی در وجودش سرخود به وجود امده باشد و خالقی هوشمند او را نیافریده باشد ؟

نکته پنجم : در مورد اینکه پدر اقای داروین از نژاد انسان بوده و یا میمون بنده اطلاعی ندارم ولی حتما ایشان پس از تحقیقات بسیار زیاد به این راز نهفته پی برده و متوجه شده که پدر و یا مادر ایشان از نسل نوعی میمون بوده است که حقیر به رسم ادب به زندگی شخصی ایشان دخالتی نمیکنم .
(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بسم الله

نکته اول : مهم ترین نکته در نظریه تکامل جهش ژنتیکی است , یعنی موجودات برای بقای خود در محیط جدید تکامل می یافتند , به فرض صحت تکامل پس چرا تا به امروز هیچ گونه ای از موجودات روی زمین جهش ژنتیکی نداشته است ؟ و تنها نتیجه ای که انتظار موجودات را در شرایط جدید میکشیده انقراض بوده است ؟
جهش ژنتیکی محصول هزار ها سال تغییر در طبیعت بوده و چیزی نیست که براحتی بشر بتونه نظاره گر اون باشه
(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نکته دوم : اگر انسان از نسل میمون است و طبق بحث جهش ژنتیکی داروین میمون ها تبدیل به انسان شده اند , پس چرا ما باز روی زمین شاهد نسل میمونها هستیم ؟ مگر نه اینکه میمون ها جهش کرده و تبدیل به انسان شده اند پس چرا باز موجودی به نام میمون روی زمین وجود دارد ؟ و اینکه چرا این میمون ها دیگر هیچ گاه جهش نکرده اند ؟
این ایراد وارد نیست! این مساله در نظریه داروین موضوعی کاملا حل شده است! شما دانشمندا رو یک مشت کودن پنداشتید که تا بحال به چنین چیزی فکر نکردند!!
(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نکته سوم : اتاقی خالی را با یک سری وسایل شخصی در نظر بگیرید , در اتاق را قفل کرده و پس از چند سال به ان سری بزنید مشاهده میکنید که اتاق به سمت بی نظمی میل کرده است و اگر یک موجود هوشمند به ان نظم ندهد امکان ندارد که نظم در اتاق حکم فرما باشد , اگر اتاق و وسایل درونش را نمونه ای کوچکی از جهان در نظر بگیریم متوجه خواهیم شد که به وجود امدن خود به خودی دنیا امری محال و باطل می نماید .
درسته موافقم!! ولی این مساله چه ربطی به نظریه داروین دارد؟
یک زمانی عقل بشر به درک نظم کائنات و گردش زمین نمی رسید و فکر می کردند نظر گالیله نفی قدرت خدا هست و در برابر گالیله موضع گیری کردند و اون رو کافر دونستند حالا هم بعضی اوقات ما قدرت درک واقعیت نظم طبیعت رو نداریم و در مقابلش موضع می گیریم. اما در آینده این مساله جا میافته و هیچ مغایرتی هم با قدرت خدا نداره، بلکه مثل نظریه گالیله ، باعث نمود پیدا کردن قدرت لایتنهایی خدا خواهد شد!
باز هم برای درک بهتر مطلب سوالم رو دوباره می پرسم
نقل قول:
دو ماشین رو در نظر بگیرید:

1- ماشینی کاملا اتوماتیک که با استفاده از فناوری سنسور های چشمی بطور خودکار رانندگی می کنه، با استفاده از GPS مسیر رو پیدا می کنه ، با توجه به دمای ماشین سیستم خنک کننده رو فعال می کنه،و. و . و ..... و خلاصه تماما خودکار بوده و نیاز به کاری از سوی سرنشین ها نیست!

2- ماشین دوم ماشینی هست که نیاز داره سازنده اون در کنار راننده بشینه و هر موردی و مشکلی پیش اومد شخصا برطرف کنه...

سازنده کدوم خودرو قابل تحسین و ستایش هست؟

(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نکته ی چهارم : روی کاغذی سفید انسانی را نقاشی کنید و دلیل بیاورید که این انسان روی کاغذ خود به خود و بدون هیچ خالقی تصویر شده است , مسلما نمیتوانید این مسئله را انکار کنید که انسان روی کاغذ به خودیه خود افریده شده است , پس چگونه است که انسانی هوشمند و جاندار با این همه عظمت و شگفتی در وجودش سرخود به وجود امده باشد و خالقی هوشمند او را نیافریده باشد ؟
نظریه داروین این نبود که خالقی وجود نداره ! اما این مساله که انسان از موجودات ساده تر و اونها هم از موجودات ساده تر از خود بوجود اومده هیچ تناقضی با وجود خالق نداره! اصلا از نظر من قدرت خدا بیشتر جلوه می کنه! (باز هم ارجاع می دم به اون دوتا سوالم)
(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نکته پنجم : در مورد اینکه پدر اقای داروین از نژاد انسان بوده و یا میمون بنده اطلاعی ندارم ولی حتما ایشان پس از تحقیقات بسیار زیاد به این راز نهفته پی برده و متوجه شده که پدر و یا مادر ایشان از نسل نوعی میمون بوده است که حقیر به رسم ادب به زندگی شخصی ایشان دخالتی نمیکنم .
خخخخخخخخخخخ ! عالی بود ! شما هم پس کلیپ شهید باقری رو تماشا کردید!!Big Grin
(۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نکته اول : مهم ترین نکته در نظریه تکامل جهش ژنتیکی است , یعنی موجودات برای بقای خود در محیط جدید تکامل می یافتند , به فرض صحت تکامل پس چرا تا به امروز هیچ گونه ای از موجودات روی زمین جهش ژنتیکی نداشته است ؟ و تنها نتیجه ای که انتظار موجودات را در شرایط جدید میکشیده انقراض بوده است ؟

نکته دوم : اگر انسان از نسل میمون است و طبق بحث جهش ژنتیکی داروین میمون ها تبدیل به انسان شده اند , پس چرا ما باز روی زمین شاهد نسل میمونها هستیم ؟ مگر نه اینکه میمون ها جهش کرده و تبدیل به انسان شده اند پس چرا باز موجودی به نام میمون روی زمین وجود دارد ؟ و اینکه چرا این میمون ها دیگر هیچ گاه جهش نکرده اند ؟

نکته سوم : اتاقی خالی را با یک سری وسایل شخصی در نظر بگیرید , در اتاق را قفل کرده و پس از چند سال به ان سری بزنید مشاهده میکنید که اتاق به سمت بی نظمی میل کرده است و اگر یک موجود هوشمند به ان نظم ندهد امکان ندارد که نظم در اتاق حکم فرما باشد , اگر اتاق و وسایل درونش را نمونه ای کوچکی از جهان در نظر بگیریم متوجه خواهیم شد که به وجود امدن خود به خودی دنیا امری محال و باطل می نماید .

نکته ی چهارم : روی کاغذی سفید انسانی را نقاشی کنید و دلیل بیاورید که این انسان روی کاغذ خود به خود و بدون هیچ خالقی تصویر شده است , مسلما نمیتوانید این مسئله را انکار کنید که انسان روی کاغذ به خودیه خود افریده شده است , پس چگونه است که انسانی هوشمند و جاندار با این همه عظمت و شگفتی در وجودش سرخود به وجود امده باشد و خالقی هوشمند او را نیافریده باشد ؟

نکته پنجم : در مورد اینکه پدر اقای داروین از نژاد انسان بوده و یا میمون بنده اطلاعی ندارم ولی حتما ایشان پس از تحقیقات بسیار زیاد به این راز نهفته پی برده و متوجه شده که پدر و یا مادر ایشان از نسل نوعی میمون بوده است که حقیر به رسم ادب به زندگی شخصی ایشان دخالتی نمیکنم .
خیلی ممنون آقا reza2035 عزیز سوالای ما را هم پرسیدی که !!
اون دوتیی را که بولد کردم سوال های همیشگی من بوده اند اگر دوستان جواب دهند ممنون می شوم.
باسلام
دوستان من اطلاعات کمی دارم اما نظر خودم رو میدم راجع به فرضیه تکامل.
دوستان هرکدوم به نحوی در بخشی از پاسخشون دچار انحراف شدن.
یکی اینکه داروین منکر آفریننده نبود بلکه میگفت جانداران به ترتیب از یک موجود ساده دریایی بلکه پست تر از اون از چیزی که در ابتدا جاندار هم نبود بوجود آمدند. کم کم جهش های ژنتیکی باعث تغییر در نسل های بعد و بعدی شد تا اینکه به میمون رسیدو طبق فرضیه داروین این جهش ها کم کم منجر به پیدایش انسان شد.
نکته بعد اینکه قرار نیست با جهش های ژنتیکی نسل قبل از بین بره .بر اساس علم ژنتیک جهش های ایجاد شده طی سالیان دراز پایدار میشن و قرار نیست اگر در ژن های یک عده از موجودات جهش ایجاد شد ، در همه انواع اون موجودات جهش رخ بده.بلکه ممکنه تعدادی جهش داشته و تغییر کردند اما تعدادی دیگه بدون تغییر موندن و موجودات شبیه خودشونو ایجاد کردن.
در ضمن جایی خوندم که : شاید بتونیم فرضیه داروین رو در کنار نظریه اسلام در مورد آفرینش انسان بپذیریم و اون هم به این صورته که انسان هایی که طبق نظر داروین از نسل میمون ها بوجود اومدن قرن ها قبل از آدم و حوا بودن و بعد از اونها خداوند حضرت آدم رو آفرید و به زمین فرستاد و بقیه داستان ها.
بر این اساس اون بشری که از میمون ها بوجود اومدن فاقد هر گونه شعوری بودن و در حد همون میمون ها فهم داشتن.اما انسانی که ما معتقدیم از نسل آدم و حوا بوجود اومدن از ابتدا درک و شعور داشتن و میتونستن خیر و شر رو تشخیص بدن.
(متاسفانه هرچی به ذهنم فشار آوردم منبعش یادم نیومد Confused )
اینا چیزایی بود که تا حالا فهمیدم امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم.
Smile
نقل قول: جهش ژنتیکی محصول هزار ها سال تغییر در طبیعت بوده و چیزی نیست که براحتی بشر بتونه نظاره گر اون باشه

بلاخره باید یک موجودی این وسط تبدیل بشه دیگه ! نمیشه که همه چیز قبلا اتفاق افتاده باشه به ما که میرسه تموم بشه Smile ... بلاخره این یک نظریه ثابتیه , چرا میمون ها الان منقرض میشن ولی آدم نمیشن ؟ و در مورد موجودات دیگه هم همین مسئله صدق میکنه

نقل قول: این ایراد وارد نیست! این مساله در نظریه داروین موضوعی کاملا حل شده است! شما دانشمندا رو یک مشت کودن پنداشتید که تا بحال به چنین چیزی فکر نکردند!!

خب برادر من توضیح بده برای من حل بشهSmile

نقل قول:درسته موافقم!! ولی این مساله چه ربطی به نظریه داروین دارد؟
یک زمانی عقل بشر به درک نظم کائنات و گردش زمین نمی رسید و فکر می کردند نظر گالیله نفی قدرت خدا هست و در برابر گالیله موضع گیری کردند و اون رو کافر دونستند حالا هم بعضی اوقات ما قدرت درک واقعیت نظم طبیعت رو نداریم و در مقابلش موضع می گیریم. اما در آینده این مساله جا میافته و هیچ مغایرتی هم با قدرت خدا نداره، بلکه مثل نظریه گالیله ، باعث نمود پیدا کردن قدرت لایتنهایی خدا خواهد شد!
باز هم برای درک بهتر مطلب سوالم رو دوباره می پرسم

هر ماشینی نیاز به خالق داره ...چه پیشرفته و چه ساده ... باروخ اسپینوزا در فلسفه اش میگه که طبیعته دو نوعه :

1.طبیعت قانون گذار
2.طبیعت قانون پذیر

طبیعت قانون گذار که جوهر این جهان است همان خداست(البته نگاه ایشون ناقص هست ) شما میخواین اسپینوزا رو هم رد کنید؟ طبیعت قانون گذار رو رد کنید .

نقل قول: نظریه داروین این نبود که خالقی وجود نداره ! اما این مساله که انسان از موجودات ساده تر و اونها هم از موجودات ساده تر از خود بوجود اومده هیچ تناقضی با وجود خالق نداره! اصلا از نظر من قدرت خدا بیشتر جلوه می کنه! (باز هم ارجاع می دم به اون دوتا سوالم)

اتفاقا دقیقا همینه که خالقی وجود نداره ... شما نگاهی به مستند اخراج شدگان بندازید, تمامی مشکل داروینی ها و مذهبی ها سر همین خلقته .

نقل قول: خخخخخخخخخخخ ! عالی بود ! شما هم پس کلیپ شهید باقری رو تماشا کردید!![تصویر: biggrin.png]

قسمت نشده صحبت های شهید باقری رو گوش بدم ولی گفتم شاید بنده خدا والدینش مشکل داشتند Big Grin

نقل قول:خیلی ممنون آقا reza2035 عزیز سوالای ما را هم پرسیدی که !!
اون دوتیی را که بولد کردم سوال های همیشگی من بوده اند اگر دوستان جواب دهند ممنون می شوم.

اقا شرمنده من تاپیک رو پیگیری نکردم همین جوری یه چیزی نوشتم Smile
نقل قول:
شما یک آیه از قرآن برای من بگید که در اون گفته شده باشه

آدم و حوا از تکامل تشکیل شدن

یا از تکامل نسل های قبلی بشر که بر روی زمین بودن تشکیل شدن
مگه قرآن همه چی رو گفته؟
پس تحقیقات باید فقط از رو قرآن باشه دیگه، مگه نه؟
نقل قول:
منبع مسلمانان یا قرآن است یا عترت

از عترت بیاورید
پس همه ی تحقیقات علمی باید از عترت یا قرآن باشه. مثلا آیا جایی در مورد چگونگی پیوند کوالانسی گفته شده؟ چون گفته نشده پس پیوند کوالانسی بین اتم ها وجود نداره دیگه...
نقل قول:
منم نگفتم موجود دیگه یا بهتره بگم بشر دیگه ای روی زمین وجود نداشته

ارسال قبلی من رو دوباره مطالعه کنید

گفتم با اینکه میگید انسان تکامل یافته مخالفم

با اینکه میفرمایید انسان از تکامل موجودات قبلی روی زمین به وجود اومده مخالفم

پس نگیم انسان های قبلی بگیم بشرهای قبلی
انسان از تکامل به وجود اومده. اگه این طور نیست پس از کجا اومده؟ آیا خداوند به طور ناگهانی آدم و حوا رو به وجود آورده؟ نمی شه که... فرض کنید یهو یه انسان به وجود بیاد، بدون هیچ پیش ضمینه ای. حتی اگه درست یادم باشه خدا تو قرآن گفته آدم از نطفه به وجود اومده. درسته؟ (دین و زندگی سوم دبیرستان)
نقل قول:
من الان دارم سر بحث تکامل و خاصه بحث انسان با شما صحبت میکنم

نه کرات دیگر و غیره

چون اون دیگه میشه جزء قضیه بینگ بنگ و غیره که الان اصلا موضوع بحث ما نیست

در تاپیک جداگانه ان شاءالله
نظریه تکامل یکی از نظریه های چگونگی پیدایش جهان است و یه جورایی ادامه ی بیگ بنگ و نظریه های دیگه هست.
نقل قول:لعنت بر این اسرائیلی ها!!!!
منظورم اسرائیل نبود. متاسفانه تو دین خودمون تحریف بسیار زیاد شده.
(۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اتفاقا دقیقا همینه که خالقی وجود نداره ... شما نگاهی به مستند اخراج شدگان بندازید, تمامی مشکل داروینی ها و مذهبی ها سر همین خلقته .
مشکل از داروین نیست! یک سری افراد سوء استفاده کردند این نظریه رو در کنار نظریه Big Bang گذاشتند برای انکار خدا!

در ضمن نظریه تکامل یک سری تفاوت ها با نظریه ی داروین داره! این دو ، یک نظریه نیستند!
(۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]قسمت نشده صحبت های شهید باقری رو گوش بدم ولی گفتم شاید بنده خدا والدینش مشکل داشتند Big Grin
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid213968
ببینش حتما!!Smile
نقل قول:
مشکل از داروین نیست! یک سری افراد سوء استفاده کردند این نظریه رو در کنار نظریه Big Bang گذاشتند برای انکار خدا!

در ضمن نظریه تکامل یک سری تفاوت ها با نظریه ی داروین داره! این دو ، یک نظریه نیستند!
نظریه بیگ بنگ هم مشکلی با وجود خدا نداره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع