چرا به این بحث ها دامن می زنید حالا یه سری مزخرفات تو کتاب های درسی ما چاپ می شه که بشه
چرا کسی حرف از کتاب نیرنگ تکامل نمی زنه چرا به سایت harun yahya سر نمی زنید تا بفهمید این چرندیات تکامل (نیرنگ تکامل) از کجا اب می خوره

(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۳)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ] پردازش اطلاعات در مغز توسط قشر مخ ( همون سطح چین خرده روی مغز ) انجام میشه . هر چه مغز چین خوردگی های بیشتری داشته باشه ( سطح قشر مخ بیشتر باشه ) و همچنین اندازه مغز نسبت به بدن بیشتر باشد قدرت تفکر جاندار بالاتره .
چین خردگی قشر مخ و همچنین اندازه مغز متناسب با بدن جاندار ، از ماهی ها به سمت پستانداران همینطور بیشتر میشه .
تا جایی که نهنگ ها به عنوان پستانداران چین خردگی های زیادی دارند و همین باعث شده تا با بتوانند با صدا با هم ارتباط برقرار کنند . یعنی میتونند صدا رو پردازش کنند . پردازش صدا به این شکل پیشرفته فقط در نهنگ و برخی نخستی ها ( میمون ها ) صورت میگیره .
یعنی میزان قدرت تفکر در جانداران هم در طول تکامل افزایش یافته تا به انسان رسیده که از همه بیشتره .
دلیل قدرت تفکر بالای آدمی چین خردگی های بسیار زیاد قشر مخ و همچنین اندازه بزرگ نیمکره های مخ نسبت به کل بدن است . نه چیز دیگه ...
سلام
ممنون از پاسخ های خوب و مفیدتون.
البته دقت داشته باشید که قدرت تعقل انسان از روح انسان سرچشمه می گیره ، نه از مغز انسان ، و مغز به واقع تنها کارهای ابتدایی رو مدیریت می کنه.در مقابل روح انسان قدرت بسیار بالا و تقریبا نامحدودی رو داره (در حوزه مخلوقات) ، و بعضی از بشر همانند حضرت ختمی مرتبت ، پیامبر مکرم اسلام صلی الله علیه و آله تا جایی پیش می رند که فقط ازشون کار خدایی بر نمیاد و می شند واسطه اول فیض الهی.پس بشر کنونی یک تحول اساسی دیگر هم داشته ، غیر از تحول جسمی ، و اون دریافت روحی پرقدرت بوده ، که مجرد هست و مادی نیست.
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۱)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]جناب دل خسته ...
وَ إِذْ قالَ رَبُّكَ لِلْمَلائِكَةِ إِنّي خالِقٌ بَشَرًا مِنْ صَلْصالٍ مِنْ حَمَإٍ مَسْنُونٍ فَإِذا سَوَّيْتُهُ وَ نَفَخْتُ فيهِ مِنْ رُوحي فَقَعُوا لَهُ ساجِدينَ
بله ماهیت دو بعدی انسان رو میفرمایید شما ... درست است ، اما راستش دقیقا متوجه نشدم ، برای چی میگید قدرت تفکر انسان به روحش مربوط است ؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟؟؟

سلام
بنده خیلی دلایل متیقن و مستند ندارم در این باره ، اما چند مورد از تفکراتم رو ذکر می کنم.
اول این که می دونید انسان قوه ای داره به نام خیال ، که به گفته علما بالاتر از جسم و مادیت هست ، لذت خیال هم بسیار بیشتر از لذت جسمی هست و این رو حتما تا به حال حس کردید ، اما آیا میمون یا حیوانات هم خیال دارند؟ خیال می تونه چیز هایی فراتر از مسائل عادی رو متصور بشه ، و حتی داریم دانشمندانی که در خیال به اکتشافاتی رسیدند (مثل خالق بنزن) ، ما با قوه خیال خودمون می تونیم آینده رو متصور بشیم و اختراعاتی انجام بدیم ، در حالی که موجودات دیگه چنین قدرتی رو ندارند.
البته از خیال بالاتر هم هست ، خود روح دارای لذت هایی فراتر و فراتر از خیال هست ، و می بینیم عرفا با رسیدن با این لذات لذات دنیوی رو دیگه لذت نمی دونند ، خیلی از دانشمندان بزرگ هم از قدرت های ماوراء طبیعی استفاده می کردند و به نتایج خارق العاده علمی می رسیدند که در زمان خودشون بی نظیر بوده (مثلا ابن سینا برای حل مشکل علمی نماز می خونده و نماز باعث تقویت روح و قوه تفکرش می شده).
در ضمن یک چیزی،قبول دارید که قوه تفکر بشر حدی نداره ؟قبول دارید چیزی که در ابتدایی پدرتون در میومد بفهمید در راهنمایی براتون فهمش از آب خوردن هم ساده تر میشه؟ قبول دارید چیزی که انسان 1000 سال پیش خیلی براش ثقیل بود ، الآن یک بچه 3-4 ساله راحت درک می کنه؟من فکر می کنم فکر بشر نامحدوده و محدود نخواهد شد (الا درحوزه خدایی) و هر چقدر بیشتر پیش بره قوی تر می شه و تفکر براش ساده تر.فکر انسان با قدرت گرفتن روحش قوی تر می شه و هر چه اون روح بزرگ تر باشه ، تفکر هم قوی تر خواهد بود.مثلما تفکر من و شما یک میلیونیم تفکر رسول الله صلی الله علیه و آله نمیشه و نخواهد شد.
من فکر می کنم مغز طبعی بشر فقط جوابگوی نیازهای روزمره اونه ، مثل سایر حیوانات ، مابقی به وسیله روح تامین میشه.
چرا بابت مبحثی که در قرآن هم اسناد آن هست بحث میشه ؟
آیا نه اینست که "انسان"
از خاک آفریده شده؟
کجا نام برده شده که ما میمون را به انسان تبدل کردیم؟
چرا بحث رو کش میدید؟
ضمنا لطف فرموده و مبحث
فرضیه تکامل " منطقه ممنوعه"
رو هم بخونید!
تا به ریشه این تفکر پی ببرید.
(۲۰/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۱)AMINI نوشته است: [ -> ]چرا بابت مبحثی که در قرآن هم اسناد آن هست بحث میشه ؟
آیا نه اینست که "انسان"
از خاک آفریده شده؟
کجا نام برده شده که ما میمون را به انسان تبدل کردیم؟
چرا بحث رو کش میدید؟
ضمنا لطف فرموده و مبحث
فرضیه تکامل " منطقه ممنوعه"
رو هم بخونید!
تا به ریشه این تفکر پی ببرید.
سلام
این قول خلقت انسان از خاک رو اکثرا تعبیر می کنند به ماهیت وجودی انسان که از خاک هست و شما اگر دقت کنید مواد موجود در بدن انسان مشابه مواد موجود در خاک هستند.
شاید بشه گفت میمون هم از خاک آفریده شده،در کل نمیشه به این راحتی که شما می گید فقط به ظاهر آیات و روایات بسنده کرد.
در ضمن بنده فکر می کنم اگر به جای لینک دادن در بحث شرکت کنید نتیجه بهتری حاصل شه.
سلام علیکم
لطفا فرضیه تکامل هم بخونید
ان شاالله که مفید واقع شود
یا علی
(۲۲/خرداد/۹۱ ۹:۴۶)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
ولی طبق نظر خیلی از دانشمندان تمام جانداران دارای نیای مشترکی هستند که در آب اقیانوسها بوجود آمده البته اینها همش فرضیه است.
سلام
به دو نکته توجه نمایید.
اول این که همان موجودات دریایی هم از مواد معدنی موجود در آب و خاک تشکیل شده اند.
دوم این که رفته رفته طبق نظریه تکامل این موجودات تکامل یافته اند ، پس مواد تشکیل دهنده بدن آنها نیز باید دارای تکامل شده باشند.