۲۰/خرداد/۹۱, ۰:۰۰
۲۰/خرداد/۹۱, ۹:۵۲
اقا این بالستیک که میگید اینه: اگه چیزی با این عظمت دچار مشکل بشه که کسی که اونو پرتاب کرده میفهمه . ولی الان هیچکسی چیزی نگفته. حالا جدا هم چیز خاصی نبوده ، نهایتا ادم فضاییا حمله کردن
![[تصویر: 06809479523933573424.jpg]](http://up.owmania.net/images/06809479523933573424.jpg)

47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است
![[تصویر: 06809479523933573424.jpg]](http://up.owmania.net/images/06809479523933573424.jpg)
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۰:۵۶
(۲۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]هنوز فناوریشون قدیمیه که آجر میفرستن هوا47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است

(اشاره به گوشی های سنگین و گنده
)آخرین فناوری ما از دهان پرندگان شلیک میشه
موشکی با طول 19 متر و قطر 1.5 متر و وزن 26 تنموشک سجیل
![[تصویر: 95796_639.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/6/30/95796_639.jpg)
ضمنا به این بردهایی که میگن زیاد توجه نکنید.... بیشتر از 2 هزار کیلومتر بگیم، اروپا از ترس زهره ترک میشه.برای همین میگیم بعد از 10 سال هنوز موشکامون روی برد 2 هزارکیلومتر گیر کردن

۲۰/خرداد/۹۱, ۱۲:۲۵
بنده تا حالا کلا با نظرات
[i]Mahdy2021[/b]
موافقم.
در هر صورت امیدوارم این از نشانه های نزدیک بودن ظهور باشه.
در ضمن کسی صدایی از این پدیده نشنیده؟
[i]Mahdy2021[/b]
موافقم.
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۲:۴۰
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]بنده تا حالا کلا با نظرات
[i]Mahdy2021[/b]
موافقم.
شما لطف دارید
ولی من نگفتم این نشانه ظهور بوده
برای پر بار شدن موضوع چند تا حدیث گذاشتیم که دیدید برخی زیاد خوششون نیومد
نشانه های ظهور در انقلابهای منطقه هویداست و توسط بزرگان اخیرا زیاد نزدیک بودن ظهور بشارت داده شده
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۲:۴۴
اگر این رویداد مربوط به موشک بالستیک روسیه باشد چطور ممکن است ناظرهایی در فواصل صدها کیلومتر اختلاف با هم ( از اسرائیل تا ایران ) همه به یک شکل این پدیده را دیده باشند منظور من این است که یک رویداد واحد از دید ناظرهای مختلف باید با تغییرات زاویه و اندازه همراه باشد این در حالی است که فیلم ها و تصاویر این را نشان نمی دهد؟
نکته دیگر در مورد اختلاف زمان دیده شدن این رویداد از اسرائیل تا ایران می باشد که باید در مورد آن تحقیق شود!
.
نکته دیگر در مورد اختلاف زمان دیده شدن این رویداد از اسرائیل تا ایران می باشد که باید در مورد آن تحقیق شود!
.
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۳:۴۸
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۴)آقا رضا نوشته است: [ -> ]اگر این رویداد مربوط به موشک بالستیک روسیه باشد چطور ممکن است ناظرهایی در فواصل صدها کیلومتر اختلاف با هم ( از اسرائیل تا ایران ) همه به یک شکل این پدیده را دیده باشند منظور من این است که یک رویداد واحد از دید ناظرهای مختلف باید با تغییرات زاویه و اندازه همراه باشد این در حالی است که فیلم ها و تصاویر این را نشان نمی دهد؟ببین من اسرائیل رو نمیدونم اما اکثر فیلما با چیزی که تو تهران دیدم فرق داشت مثلا تو بعضی شهر ها خیلی دور بود اما اکثر کسایی که تو تهران دیدن میگن فاصله 200..300 متریشون بوده
.
منم از تهران دیدم و انقد برام نزدیک بود که اصلا به فکر پدیده آسمونی و این چیزا نیوفتادم بیشتر فکر ترقه و چراغ قوه و این حرفا بودم
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۳:۵۸
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۰)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ](۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]بنده تا حالا کلا با نظرات
[i]Mahdy2021[/b]
موافقم.
شما لطف دارید
ولی من نگفتم این نشانه ظهور بوده![]()
برای پر بار شدن موضوع چند تا حدیث گذاشتیم که دیدید برخی زیاد خوششون نیومد
نشانه های ظهور در انقلابهای منطقه هویداست و توسط بزرگان اخیرا زیاد نزدیک بودن ظهور بشارت داده شده
بله متوجه هستم
من ارزوی قلبی خودم رو بیان کردم.
سقوط شی نورانی در بهبهان !
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۶:۵۵
دوستان دیگه خیلی به علائم ظهور گیر ندین،زمان حضرت موسی و عیسی میگفتن تو اخر الزمان یه پیامبری میاد که اخرین پیامبر خداست،از اون موقع تا حالا اخرالزمانه
۲۰/خرداد/۹۱, ۱۷:۲۱