شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به جان هر کی که دوست داری من دیدمش به همراه خانواده .میخوای از پدر و مادر و برادر و دایی و اونایی که تو باغ پیشمون بودن یه مصاحبه تصویری بگیرم و اپلود کنم تو سایت تا باورتون بشه.دروغم چیه مگه من مریضم/
یه علت ساده بگه که چرا واضح ندیدین.چون تو فضای شهر یا کوچه نور وجود داشته.اون جایی که ما بودیم تاریک بود و فقط کمی نور اتش که اونم رفتیم اون طرفتر و خیلی خوشگل اونطور که توصیفش کردم دیدیم.
نه مهدی جان ، این نوری که من دیدم خیلی نزدیک به زمین بود ، سرعت پخش و محو شدنش هم سریع بود ، جز پدیده فراجوی هر چیزی می تونست باشه

راستش من هم دیدم!!!!!!!!!
رفته بودم تخم مرغ بخرم برای شب

شبیه بوق بود یه جورایی
در ضمن به نظرم داخل جو بود کاملاً
دوستان شبیه عکسی که من گذاشتم نبود؟ من اینو با فتوشاپ کشیدم. اما اگر عکس می گرفتم هم تقریبا همین بود. کاملا واضح و آشکار مشخص بود.
اگر این همه آدم دیدند ، حتما بعضی ها با گوشیشون عکس یا فیلم گرفتند ....
پس باید منتظر ماند و دید .
چرا چیزی که من دیدم تقریباً شبیه همین عکسی بود که شما گذاشتید
منتها موقع رو به محو شدنش رو شاید من دیدم بیشتر شبیه بوق بود (بوق های دوچرخه ی قدیمی)
نمیشه داخل جو باشه
چون از شرق ایران تا غرب ایران دیدن.....
اصلا امکان نداره در آسمان مثلا تهران انفجار رخ بده بعد در تبریز هم ببینن. در مشهد هم ببنن
نهایت برای یک انفجار بزرگ اتمی شما بگیر 100 کیلومتر شعاع دید
این دامنه وسیع نشون میده که انفجار فرا جوی بوده مخصوصا اینکه هیچکس هم صدایی نشنیده و اون حجم عظیم دود وقتی قراره پراکنده بشه، بی صدا که نمیشه

این عکسو یکی گرفته:
دقیقا همون چیزیه که ما دیدیم.
اون بوقی که علی110 میگه بدنه نوشابه بود که با نور تو اسمون تشکیل شد.