تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
به قول بهروز خالی بند ، « می بینم که . . . » دیکه کسی نیست که درباره ی این موضوع حرف بزنه . به قول یکی از دوستان که این موضوع به زودی فراموش میشه و دیگه کسی پیگیرش نمی شه و البته همین هم شد !!!
الله اعلم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۶/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۳)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
به قول بهروز خالی بند ، « می بینم که . . . » دیکه کسی نیست که درباره ی این موضوع حرف بزنه . به قول یکی از دوستان که این موضوع به زودی فراموش میشه و دیگه کسی پیگیرش نمی شه و البته همین هم شد !!!
الله اعلم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

با سلام آره جداً چرا؟البته من به عنوان آخرین احتمال گفتم که تست یا مانور سپر موشکی آمریکا بوده برای مقابله با موشکهای بالستیک ایران. اما دوستان مخالف بودند و دیگه بحث نکردند چرا؟
چون به نتیجه نرسیدیم داداش من

اگه حد اقل به نتیجه نزدیک میشدیم بچه ها بیشتر پیش رو میگرفتن
بهتره شما هم زیاد خودتو درگیر این ماجرا نکنی

انشاءالله که یکی از نشانه های ظهور باشهAngel
نقل قول:امام صادق علیه السلام: "پیش از سالي كه صيحه آسماني شنيده
مي*شود، در ماه رجب نشانه*اي ديده خواهد شد. سؤال شد آن نشانه چيست؟
فرمود: سيمايي در قرص ماه ديده مي شود و كف دست روشني در فضا ظاهر مي
شود." كتاب الغيبه، نعماني، ص134 و ...

یه خورده وقت پیش اگه یه سرچ بکنید پپسی آرم خودش را روی ماه برای چند دقیقه انداخته ...

توی ویدیو های آپارات هم سرچ بکنید هم شی آسمانی کلیپاش هست هم عکس لوگوی پپسی روی ماه ...
سلام
میخواهم چند چیز را کنار هم بگزارم . . .
1 - الان درون ماه رجب هستیم و شی نورانی دیده شده در این ماه بود شایعه عکس پپسی در ماه در این ماه بود
2 - ماه رمضان دو سه ماه دیگس
3 - ماه سپتامبر 2012 که به ادعا برخی آخر دنیاس دو سه ماه دیگس
دوستان عزیز به نظر شما ماجرای شی نوارنی دیده شده اخیر و ماجرای شایعه افتادن عکس پپسی اسرائیل بروی کره ماه اونم درست در همین ماه رجب، میتونه ربطی به این سخن پیامبر خدا ، که در كلام ، امام صادق (علیه السلام) فرموده داشته باشه : ((سالی كه صیحه ی اسمانی شنیده می شود ، قبل از ان در ماه رجب نشانه ای دیده خواهد شد . سوال شد ان نشانه ها چیست ؟ فرمود : سیمایی در قرص ماه دیده می شود و كف دست روشنی در فضا ظاهر می شود )).
در روايت بلند بالايي که ابن عقده از امام باقر عليه السّلام نقل مي کند:
نداي آسماني جز در ماه رمضان نخواهد بود که ماه رمضان ماه خدا است و آن بانگ جبرئيل است که به سوي حق فرا مي خواند... نداي آسماني در ماه رمضان، در شب جمعه، شب بيست و سوم رمضان است. هرگز در مورد آن دچار شکّ و ترديد نشويد و گوش فرا دهيد، و اطاعت کنيد. و در پايان روز صداي ابليس لعين بلند مي شود که مي گويد: فلاني مظلوم کشته شد. اين بانگ نا بهنگام گروهي را به شک مي اندازد و گروه کثيري با شکّ و ترديد وارد آتش مي شوند. نشانه بانگ جبرئيل اين است که به نام قائم عج و نام پدرش ندا مي کند. دختران پرده نشين نيز با شنيدن آن خوشحال مي شوند و پدران و برادرانشان را تشويق مي کنند که خروج کنند."(کتاب الغيبه: نعماني، ص253* کتاب الغيبه: شيخ طوسي، ص274* بحار الانوار: علامه مجلسي، ج52: ص230و 234و 290و 348و 354* منتخب الاثر: صافي، ص434و 448و 449.)

اگه این موضوعات رو رو کنار هم بگذاریم به نظر شما به چه نتیجه هایی میتوان رسید ؟
لطفا نظرات خود را در این باره بدهید
سلام
فکر می کنم بشه نتیجه گرفت که باید امیدوار باشیم ، اما نه بیش از حد.
بچه ها نظر من که اوایل گفتم این بود که پدیده ی آسمونی هستش مثل شهاب سنگ و اینا.الانم بازم همون نظر رو دارم. دوستانی که میگن جزعلایم ظهوره انشالله که درست میگن ولی فکرشو بکنین اگه یکی 23 رمضان منتظر صیهه آسمانی باشه بعدش هیچی نشه چه حالی میشه؟
ضمنا اصلا شبیه دست نبودا!
اگه میگفتین چون جبرئیل ندا خواهد داد و اینم شکل شیپوره حالا یه چیزیBig Grin.(این بخشش شوخی بود)
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲)دونده آزاد نوشته است: [ -> ]سلام
بالاخره قطعی شد کاره روسیه است یا نه؟!

دوستان دوستان خواهشا بحث رو به جنجال نکشید !! Blush
خواهشا یه ذره به این اتفاق به شکل علم و واقعی نگاه کنید !! Blush
مثل قضیه شکل پپسی در روی ماه نشه که واقعا جای تاسف داشت برای ملت ایران .... Blush

خوب نمی دونم کسی قبلا به این موضوع اشاره کرده بود یا نه اما خوب جا داره بر اساس این پرسش دوستمون توضیحاتی کوتاه بدم !!

10 دقیقه بعد از مشاهدی این شی نورانی بر فضای کشورهای خاورمیانه کشور روسیه اعلام کرده که مشک جدیدی رو از شمال دریای کاسپین شلیک کرده بودند و احتمالا یکی از موتور های آن در چند صد کیلومتری سطح زمین خراب شده و بخشی از سوختش در هوا منتشر شده و شرایط کم فشار مدار زمین باعث کسترش سریع سوخت شده و ابری رو تشکیل داده و با بازتاب نور خورشید یه هاله ی نورانی رو تشکیل داده !!

خواهشا از نوشتن نقل و قول هایی از مردم جدا خوداری کنید !! راستی این کار اصلا ربطی به ایالات متحده و اسرائیل نداره و خواهشا ون رو ربطی به قضیه حزب ا... و فلسطین ندید !! Sad

امیدورام که قضیه حل شده باشه !!
من این پدیده را به چشم ندیدم ولی از دوستانی که آنرا دیدند خواهش می کنم به این سوال من جواب بدهند

ابعاد پدیده دیده شده چند برابر قطر ماه بود؟ ( لطفا کسانی که خودشان این شی را دیده اند جواب بدهند)

اگر به این سوال درست جواب بدهید قضیه را می توان تا حدودی جواب قطعی داد

قطر ماه با چشم غیر مسلح نیم درجه دیده می شود اگر نسبت اندازه این پدیده با قطر ماه را بدست آوریم می توانیم با استفاده از ارتفاع این پدیده مساحت شیء نورانی را بدست آوریم؟

ارتفاع پدیده را نیز می توان از محدوده دیده شدن آن بدست آورد.
برای مثال اگر طول اون پدیده 10 برابر ماه باشه و فرض کنیم در ارتفاع 100 کیلومتری بوده باشد ( محدوده ارتفاع موشک بالستیک )
2*pi* r
pi*100*2*5/360 ( زاویه دید از زمین)
3.14*1000/360=8.7 کیلو متر
این مقدار فرضی بدست آمده برای شعله حاصل از احتراق یک موشک بالستیک خیلی خیلی زیاده!!!!!
یه چیزی در حد انفجار هسته ای بدست آمده!!!
سلام
ارتفاع ماه چقدر هست؟فکر می کنم یک کم معادلاتتون ناقص باشه.

از بعد از این قضیه توی مشهد از پروژکتورهای آسمانی استفاده می کنم ، پرسیدم کسی گفت به خاطر همین قضیه سپاه این کار رو انجام می ده که آسمان رو بررسی کنه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع