تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
تردید تازه در مورد شیء نورانی/ شبکه تلویزیونی روسی: معلوم نیست موشک بالستیک باشد

روس ها دروغ گفته اند !!!!!!!!!!!!DodgyHuh

انتشار خبر و ویدئو در مورد شی نورانی در شبکه های اجتماعی و بدنبال آن در سایتها و خبرگزاری های رسمی، اذهان مردم را سخت به خود مشغول کرده است.

این موضوع باعث شد تا تازه ترین اخبار در این مورد پیگیری شود. به گزارش شبکه تلویزیونی روسی "راشاتودی" محافل علمی هنوز از واژه Unindentified flying object یا شی ناشناخته در آسمان یاد می کنند و روس ها هم نگفته اند موشک شلیک شده همان شی نورانی دیده شده توسط مردم در ایران و لبنان و فلسطین اشغالی و ترکیه و ... است.

برای خواندن و دیدن فیلم بحث برانگیزی که روسها آنرا از روی اینترنت محو کردند[/b] کلیک کنید

[تصویر: unidentified-flying-object.jpg]

منبع: خبرانلاین
به نام خدا
نمیدونم شایعه است یا واقعیت ولی :

آخرین خبر اینکه آزمایش سپر موشکی آمریکا بوده است که در اسراییل نصب شده است و مسئولیت کنترل آن با آمریکا است ! یعنی از سمت افغانستان موشکی را پرتاب کرده اند تا تا وضعیت سپر موشکی را تست کنند.
البته در کنار این نقل قول یک شاهد عینی:

اين شي شب جمعه در شهران نيز مشاهده شد و به قدري نزديك به زمين بود كه انگاري چتر باز از بالاي كوههاي شهران داره با يه پرژكتور مياد پايين(خيلي نزديكتر از فيلم هايي كه تو اينترنت ديدم). تا اينجاش شكي نموند برام كه چتر بازه تا وقتي كه منبع نور مثل كهكشان راه شيري شد و با سرعت شروع به چرخش و جمع شدن كرد تا ناپديد شد. به هيچ عنوان شبيه هيچ كدام از تكنولوژي هاي بشر(چه نظامي چه جاسوسي) نبود.
ارتفاع اين پديده در هر نقطه متفاوت بوده است. يعني يا چند نمونه از اين پديده در نقاط مختلف ديده شده يا همان يك نمونه در زمان هاي مختلف(در حد چند ثانيه يا چند دقيقه) در نقاط مختلف مشاهده شده است.يعني از نقطه اي به نقطه ديگر تغيير مكان و ارتفاع داده است.
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۹)MohammadFC نوشته است: [ -> ]
تردید تازه در مورد شیء نورانی/ شبکه تلویزیونی روسی: معلوم نیست موشک بالستیک باشد

روس ها دروغ گفته اند !!!!!!!!!!!!DodgyHuh

انتشار خبر و ویدئو در مورد شی نورانی در شبکه های اجتماعی و بدنبال آن در سایتها و خبرگزاری های رسمی، اذهان مردم را سخت به خود مشغول کرده است.

این موضوع باعث شد تا تازه ترین اخبار در این مورد پیگیری شود. به گزارش شبکه تلویزیونی روسی "راشاتودی" محافل علمی هنوز از واژه Unindentified flying object یا شی ناشناخته در آسمان یاد می کنند و روس ها هم نگفته اند موشک شلیک شده همان شی نورانی دیده شده توسط مردم در ایران و لبنان و فلسطین اشغالی و ترکیه و ... است.

برای خواندن و دیدن فیلم بحث برانگیزی که روسها آنرا از روی اینترنت محو کردند[/b] کلیک کنید

[تصویر: unidentified-flying-object.jpg]

منبع: خبرانلاین

نقل قول:در همین سایت راشا تودی نیز علامت سوال همچنان وجود دارد و خود روسها نیز ضمنی قبول دارند که نمی دانند که این شی چه بوده است،(هیچ ارتباط مستقیمی بین شی با پرتاب موشک را نگفته اند) آنوقت برخی پافشاری غیر علمی دارند که همچنان موشک بوده است!

خوب باید به افراد عادی حق داد...... خیلی ها دوست ندارن زیاد موضوع پیچیده بشه Smile

خبر فوق بسیار خبر مهمی بود و حتما علاقه مندان سر فرصت بشینن بخونن و فیلم رو تماشا کنن چون خیلی مهمه

البته فقط بر ابهامات افزود

نقل قول:
روس ها دروغ گفته اند !!!!!!!!!!!!

روسها کی و کجا گفتند اون شی نورانی متعلق به ما بوده؟
خبری که ترجمه کردم خوندید؟
چرا نور و شی مشاهده شده موشک بالستیک روسی نبوده است؟
وکیل مدافع روسیه Smile
با سلام

احتمال قويترHuh

با توجه به شكلي كه در چند پست قبل آوردم كه در آن نحوه چرخش و برخورد شي مذكور با شي ثانوي نشان داده شد. و اين خبر كه آمريكا موضوع سپر موشكي خود را با ارسال يك موشك از افغانستان تست كرده شايد بدنبال اين امر بوده كه آزمايشاتي بروي موشكهاي ارسالي از طول و عرضهاي جغرافيايي داخل خاك ايران به سمت اسراييل انجام دهد.Sad

البته سايت مصاف نيز به همين امر اشاره داشته استSmile
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۵)aeroshariati نوشته است: [ -> ]با سلام

احتمال قويترHuh

با توجه به شكلي كه در چند پست قبل آوردم كه در آن نحوه چرخش و برخورد شي مذكور با شي ثانوي نشان داده شد. و اين خبر كه آمريكا موضوع سپر موشكي خود را با ارسال يك موشك از افغانستان تست كرده شايد بدنبال اين امر بوده كه آزمايشاتي بروي موشكهاي ارسالي از طول و عرضهاي جغرافيايي داخل خاك ايران به سمت اسراييل انجام دهد.Sad

البته سايت مصاف نيز به همين امر اشاره داشته استSmile

این حرف خیلی غیر منطقی به نظر میاد....ببینید آمریکا برای ازمایش سیستم های ضد موشکی خودش نیازی ندارد این مسیر عجیب و غریب را انتخاب کند..... اگر مسیر موشکی فوق را که چند پست قبل توسط اقا مهدی مشخص شد را مبنای حرفمان قرار دهیم , پس قطعا روسها از شلیک این موشک احتمالی مطلع بودند(حالا چه موشک متعلق به آمریکا بوده باشد یا خود روسها) ولی برای من بسیار سخت به نظر می آید که باور کنم روسها اجازه استفاده از آسمان این کشور برای یک آزمایش آن هم به آمریکا داده باشند....پس قطعا شلیک این موشک توسط آمریکا با توافق طرفین انجام شده است در غیر این صورت روسها به گمان انجام حمله اتمی توسط امریکا میتوانستند اقدام متقابل انجام دهند....جواب معمای ما هر چه باشد کلیدش در دست واحد های راداری جنوب کشور روسیه میباشند.....به دلیل این که موشک های بالستیک قبل از ورود به جو قابل رهگیری میباشند.....و اگر در مرحله قبل از ورود به جو از آسمان روسیه رد شده باشند قطعا رهگیری شده اند....البته من بد ترین حالت را فرض کردم اگر تمام سیستم های پیش اخطار ماهواره ای و واحد های برون مرزی راداری قادر به تشخیص چیزی نشده باشند.....>نتیجه> روسها در چند روز اخیر در حال انجام بازی ترولینگ با افکار عمومی میباشند....
البته بنده چیزی از موشک های بالستیک نمی دونم اما تا به حال نشنیدم انفجار یک موشک به شکل بوق دوچرخه باشه !! و بعدش هم شکل فرفره!!!
(۲۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۵)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]آمریکا برای ازمایش سیستم های ضد موشکی خودش نیازی ندارد این مسیر عجیب و غریب را انتخاب کند.....
چرا که نه؟ همیشه بهترین تست و مطمئن ترین تست، ازمایش در محل می باشد.
(۲۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۵)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]اگر مسیر موشکی فوق را که چند پست قبل توسط اقا مهدی مشخص شد را مبنای حرفمان قرار دهیم , پس قطعا روسها از شلیک این موشک احتمالی مطلع بودند(حالا چه موشک متعلق به آمریکا بوده باشد یا خود روسها) ولی برای من بسیار سخت به نظر می آید که باور کنم روسها اجازه استفاده از آسمان این کشور برای یک آزمایش آن هم به آمریکا داده باشند....
ازمایش یا بعبارتی محل لانچ در افغانستان بوده نه در خاک روسیه (احتمالا)
(۲۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۵)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]البته بنده چیزی از موشک های بالستیک نمی دونم اما تا به حال نشنیدم انفجار یک موشک به شکل بوق دوچرخه باشه !! و بعدش هم شکل فرفره!!!
نه دوست عزیز این جرکت چرخشی به احتمال قوی ناشی از برخورد دوجسم هستش و شکل باصطلاح بوقی ناشی از انتشار گازها و یا مایعات سوختی در فضای اطراف (با فشار زیاد) که منتج به سوختن ان شدندمی باشد
باعرض سلام
من بعداز این اتفاق به یکی از سخنرانی های استاد رائفی پور رفتم بودم وایشونم این مسئله رو به روشنی توضیح داد وگفت دلیل این انفجار یک ازمایش موشکی روسیه بوده که روسیه خودش اعتراف کرده.

(۲۳/خرداد/۹۱ ۰:۳۶)seyed313 نوشته است: [ -> ]باعرض سلام
من بعداز این اتفاق به یکی از سخنرانی های استاد رائفی پور رفتم بودم وایشونم این مسئله رو به روشنی توضیح داد وگفت دلیل این انفجار یک ازمایش موشکی روسیه بوده که روسیه خودش اعتراف کرده.

کجا اعتراف کرده ؟ !!
سلام
بالاخره قطعی شد کاره روسیه است یا نه؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع