تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
مگه شما نمیگید اینطور که من میگم نیست؟
خوب دلایلتون رو بیارین
سلام
مهدی آقا راست می گن ، من هم در ابتدای امر وقتی نوشته بودید انعکاس نور خورشید ، برام مشکوک اومد که مگر این موشک چقدر ارتفاع داشته که نور خورشید بهش برسه.
ساعت 10 شب حدودا 1.5 ساعت از غروب گذشته بوده ، پس این موشک می بایست در تاریکی باشه ، مگر این که ارتفاع قابل توجهی نسبت به قطر زمین گرفته باشه.
میشه انقد بجث که تو بیا ثابت کن من بیا ثابت کن نکنید؟؟؟ خوب اونی که میگه موشک بوده به نتیجه رسیده 100 آفرین پس چرا دیگه بحث رو ادامه میده حتما باید حرف خودش ثابت بشه؟؟؟ باشه ثابت بشه ما که نگفتیم 100 در100 دروغه فقط صبر کنید همه احتمالات بررسی بشه
فقط فضا متشنج میشه و آدم فکر میکنه همه دارن دعوا میگیرن وقتی متنهای آخر رو میخونم عصبانی میشم

خواهش میکنم یکم رعایت اعصاب مردم رو بکنید

آیا احتمال داره مسئله امنیتی باشه؟؟؟ و میشه یجور بررسی کنید که نزدیک ترین فاصله رو به تهران داشته باشه؟؟ مثلا موشک یا چیزی که قرار بوده باشه تو تهران بیاد و ایران زده باشه ؟؟
HeartHeartHeart
دوستان دقت کردید که ارتفاع این شی چه قدر زیاد بوده ؟؟؟ به نظرم یه موشک هر چه قدر هم بزرگ باشه تو این ارتفاع بالا با چشم غیر مسلح اصلا دیده نمیشه ...
در ضمن این چیزی که شما میبینید که موشک های بالستیک روسیه اند ، اینا روی زمین اینقدر بزرگ اند ... وقتی پرتاب میشند ، تو زمان های مشخصی از پرتاب قطعاتی ازش جدا میشه و کچیک تر میشه .

به نظرم اصلا فرضیه موشک نمیتونه صحیح باشه
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان .

به نظر من به هیچ وجه به خبرگذاریها چه داخلی و چه خارجی توی این زمان کم نمیشه اطمینان کرد .
اگر مشترکا به نتیجه واحدی رسیدن میشه تایید کرد ( اون هم از روی اجبار )
در غیر این صورت هر خبر گذاری میاد و این پدیده رو به نفع خودش مصادره میکنه .

طبیعتا اگر خبر معتبری ( نه اینکه رزمایش بوده خوبم تموم شده نگران نباشید !!) از منابع داخلی درج نشد باید شک کرد !
این طبیعیه که این اتفاق توی آسمون آمریکا و اروپا نیفته چون خاور میانه تماما مورد هدف واقع شده و میشه گفت دست بشر در این پدیده دخالت داشته .

به هر حال بهترین گزینه میتونه صبر باشه .
با سلام
مسئله ابتدا بايد فيزيكي بحث بشه
من با اين حرف جناب [b]MAHDI2021[/i] مخالفم چون كه افراد رو به سه دسته تقسيم كردند. اين تقسيم بندي شما بيشتر به احتمالات حل مسئله مربوطه!
اما اين كه چرا ابتدا افراد به سراغ موشك مي روند. چون از خود نور قابل مشاهده ساطع كرده پس سريعا فيزيك پاسخ گوي مسئله بايد باشه راستش من خودم خيلي دوست دارم سريعا مسئله ماورايي بشه اما ماشا الله افراد ضد ماورا سريعا به پوشش دهي مسئله پرداخته و ان را به سخره مي گيرند.

چند چيز در حل مساله بايد در نظر گرفته بشه:

1. زاويه ديد در تمامي نقاط (ثابت يا متغير)
  2. فاصله زماني جسم رويت شده با غروب آفتاب
  3. ناحيه پوشش توسط اين پديده
با احتساب ابن پارامترها و ايجاد مدل مناسبي از زمين مي توان مخروط ديدي توليد كرد كه محوطه تقريبا دقيق توليد اين پديده بدست خواهد آمد.
(بعلت مشغله اي كه دارم زمان محاسبه اين مكان را فعلا ندارم براي خود من هم جالب بود بدانم در چه طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع، اين پديده رخ داده است)
اگر دوستان وقت انجام اين محاسبه را دارند خوب است انجام دهند شايد حداقل موقعيت صحيح رخ دادن پديده آشكار شود
با تشكر
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به مشاهده شی نورانی در فضای كشور اظهار داشت این پدیده تنها در فضای ایران مشاهده نشده و طبیعتا ابعاد آن در حال بررسی است.

سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی صبح روز یكشنبه پیش از آغاز جشنواره توسعه صنایع دفاعی با رویكرد زیست محیطی در گفت وگو با ایرنا افزود : در خصوص شی نورانی به اندازه كافی اظهار نظرها صورت گرفته و ابعاد آن هنوز قابل بررسی است .

وی خاطرنشان كرد : فضای كشور ما به اندازه كافی امن است و این اتفاق نافی این نیست كه بگوییم كشور به لحاظ پدافندی كمبود داشته باشد .

وحیدی اضافه كرد : پدیده شی نورانی در بسیاری از كشورهای منطقه خاورمیانه مشاهده شده است و ما به دنبال بررسی بیشتر ابعاد این پدیده هستیم .

برخی رسانه ها به نقل از سازمان پدافند غیرعامل اعلام كرده بودند كه شی نورانی به دنبال برگزاری رزمایش سایبری در كشور صورت گرفته اما یك منبع آگاه گفت كه سازمان پدافند غیر عامل برگزاری چنین رزمایشی را رد كرده است .

منبع
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۳)ELENOR نوشته است: [ -> ]وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به مشاهده شی نورانی در فضای كشور اظهار داشت این پدیده تنها در فضای ایران مشاهده نشده و طبیعتا ابعاد آن در حال بررسی است.

سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی صبح روز یكشنبه پیش از آغاز جشنواره توسعه صنایع دفاعی با رویكرد زیست محیطی در گفت وگو با ایرنا افزود : در خصوص شی نورانی به اندازه كافی اظهار نظرها صورت گرفته و ابعاد آن هنوز قابل بررسی است .

وی خاطرنشان كرد : فضای كشور ما به اندازه كافی امن است و این اتفاق نافی این نیست كه بگوییم كشور به لحاظ پدافندی كمبود داشته باشد .

وحیدی اضافه كرد : پدیده شی نورانی در بسیاری از كشورهای منطقه خاورمیانه مشاهده شده است و ما به دنبال بررسی بیشتر ابعاد این پدیده هستیم .

برخی رسانه ها به نقل از سازمان پدافند غیرعامل اعلام كرده بودند كه شی نورانی به دنبال برگزاری رزمایش سایبری در كشور صورت گرفته اما یك منبع آگاه گفت كه سازمان پدافند غیر عامل برگزاری چنین رزمایشی را رد كرده است .

منبع

باید خدا رو شکر کرد حداقل مقامات ارشد موضوع رو جدی میگیرن و مثل اخبار ظهر نمیان بگن همین یه موشکی بود و رد شد و صلوات Smile

به هر حال اگر هم موشک بوده، به نظر میاد با اهداف خاصی این نمایش چند هزار کیلومتر مربعی رو ایجاد کرده و باید به صورت جدی بررسی بشه
سلام به همکی من فیلم کامل این پدیده رو دیدم ولی vpnنداشتم دانلودش کنم
به نظر شما با این تجهیزات بسیار پیشرفته و قدرتمند کشور های جهان که اشیایی تا میلیاردها سال نوری دور تر از ما را رصد میکنن احتمالش هست که کسی از علت این مساله اگاه نباشه؟!
همین امریکایی که حتی برای شهاب سنگ ها هم به فکر بوده وسیستم های دفاعی برای اون ساخته ممکنه که از این پدیده بی اطلاع باشه؟
چرا بعد از گذشت چند روز هیچ کس دلیل فانع کننده و درستی نمیاره؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع