آقا سید اگه شما فیلم هایی رو که مهدی2012 گذاشته رو دانلود میکردین دیگه این حرف رو نمیزدین
چون اینی که من دیدم هیچ (اصلا)به هیچ وجه من الوجوه شباهتی با پپسی یا در نوشابه نداشت
من خودم دیشب نزدیک ساعت 3:30 بامداد بود که صدای عجیبی شنیدم
اول فکر کردم ماشینی چیزی از در خونمون رد شد ولی بعد یادم اومد که جلوی خونه دستاندازی بود که ماشین نمیتونه با این سرعت ازش رد بشه ( وگرنه داغون میشد).
قضیه خیلی خیلی عجیب بود:
دیشب نیم ساعت مونده بود به اذان گفتم کمی قرآن و زیارت جامعه بخونم ( به حساب تعریف از خود نذارید اون شب بود فقد

)
اولای زیارت جامعه بودم که از پشتم صداهای عجیبی میومد .
مثل اینکه کسی آروم رو مشمبا راه بره .
مو به تنم سیخ شده بود !
بیخیالی طی کردم و گذاشتم رو حساب اوهام
اما همینکه خاستم زیارتم رو ادامه بدم بازم همون سروصدا از کنارام اومد (چپ و راست و پشتم)
خیلی ترسیده بودم چند بار که خواستم زیارتم رو ادامه بدم همون صدا میومد و وقتی اونور اینور و نگاه میکردم صداها قطع میشد...
تا اینکه شروع به خوندن دوباره کردم و ایندفعه یه صدایی شبیه (شبیه ) پارس سگ از پشت دیوار بالکنمون اومد ( نزدیک بودن صدا رو کاملا فهمیدم)
همون لحظه زیارتم رو دوباره شروع کردم که یه چیزی مثل انگشت پهلوم رو فشار داد که یهو مثل جن زده ها دو سه متری پریدم هوا . . . (اون انگشت رو کاملا حس کردم و میدونم توهم نبوده)
که دیگه از شدت ترس یه آیه الکرسی خوندم ولی اون احساس که به نظرم حس ششم بود میگفت هنوز نرفتن
شنیده بودم که قرآن اگه تو خونه ای باز باشه شیاطین از اون خونه دور میشن
قرآن رو باز کردم و متوسل شدم به قرآن و ائمه و امام زمان
بعد خیالم راحت شد
دیگه از اون سروصداها خبری نشد تا اینکه بعد از خوندن سه صفحه یه صدای بوق مانندی رو از بیرون شنیدم و متأسفانه نرفتم ببینم که چیه ولی مطمئن بودم که چیز عجیبی مثل بقیه ی چیز هاست
من با این که ندیدمش ولی این اتفاقاتی که برای من افتاد مثل قدرت گرفتن اجنه به نظرم اومد که تو این دنیا بتونن تصرف کنن ( تلاش های صهیونیسم برای قدرت دادن به اجنه است)
شاید همون دروازه ای که یکی از دوستامون گفت !!
اینجا حرفهای دور از اندیشه ای زده میشه که من واقعا تعجب میکنم که چرا بچه ها میخوان این پدیده رو یه چیز عادی نشون بدن ؟!!!
اگه از این اتفاقات میترسید به ائمه ی معصوم متوسل بشید
و دیگه اینکه سعی کنید به هبچ وجه گناه نکنید ، گناه باعث میشه که اجنه و شیاطین روی ما تأثیر بیشتری بتونن بذارن و ما رو راحت تر کنترل کنن ( مثل من )