کسی چیز خاصی نگفته
تأییدی هم در مورد مسئله ی خاصی نکرده
ذکر یک حدیث است که در مورد واقعه ای در ماه رجب نزدیک ظهور است که شبهاتهایی با این واقعه داره
در بین همه ی احتمالات یکی هم این بیان شده
اتفاق خاصی هم نیافتاده!
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۳۶)مجید121 نوشته است: [ -> ]این هم به نقل از یک سایت خبری به عنوان دلیل این پدیده :
رزمایش سراسری پدافند غیرعامل به منظور ارزیابی واحدهای پدافندی کشور شب گذشته با موفقیت کامل به اجرا درآمد.[B] به گزارش روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور ، شب گذشته با هدف ارزیابی آمادگی واحدهای پدافندی کشور رزمایشی سراسری با عنوان طلوع فجر برگزار و با موفقیت کامل انجام شد.
بنا بر این گزارش، رزمایش مذکور که بدون اطلاع قبلی واحدهای پدافندی انجام شد ، با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید.
چرا من باید اینو همه جا توضیح بدم؟

پدافند غیر عامل بر عکس پدافند عامل ربطی به سلاح و توپ و موشک نداره
http://fa.wikipedia.org/wiki/پدافن...رعامل
آماده سازی در برابر حوادث و سوانح احتمالی میشه خلاصش
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۳۹)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]چرا من باید اینو همه جا توضیح بدم؟ 
پدافند غیر عامل بر عکس پدافند عامل ربطی به سلاح و توپ و موشک نداره
http://fa.wikipedia.org/wiki/پدافن...رعامل
آماده سازی در برابر حوادث و سوانح احتمالی میشه خلاصش
سلام
خوب مدیر جان! این هم تست آمادگی در مقابل حوادث ناشناخته بوده.
البته باید در نظر گرفت که مهدی نمیاد ما باید بریم پس خیلی مونده که بریم و به خود برسیم
سلام دوستان منم دیدم خواهشن اگه کسی دیده و عکسی داره با اسم شهرش بگه من از قم عکسشم اپلود میکنم ببینید
با توجه به تعریف پدافند غیر عامل این جمله خبرگزاری کاملا بی معناست :
.... با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید.
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۴۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
7 میهمان ، ، 135 ، aeroshariati ، Havbb 110 ، MohammadFC ، mohsen... ، sam101 ، دل خسته ، عباس محمدی ، علوم استراتژیک ، مجید121 ، نگار
یعنی چی؟
متاسفانه من ندیدم اما از دوستانی که دیدند سوالی داشتم و اون اینکه پدیده مذکور تغییر نور هم داده مثلا رنگش بین سفیدی و ابی و زردی متغیر بوده و یا ثبات رنگ داشته.؟ حجم پدیده کاهنده بوده یا افزاینده؟ جهت حرکت خاصی داشته مثلا در افق بوده و به سمت بالا حرکت کرده؟ محو شدن اون در انتها دفعتا انجام شده و یا زمان بر بوده ؟ با تشکر
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۴۷)مجید121 نوشته است: [ -> ]با توجه به تعریف پدافند غیر عامل این جمله خبرگزاری کاملا بی معناست :
.... با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید.
خوب واقعا نمیشه گفت داشتن چیکار میکردن
مثلا پدافند غیر عامل می تونه برای زلزله اجرا بشه........ یهو ساعت x بیسیم میزنن که فلان جا زلزله اومده تمام نیروهای برای امداد آماده باش
اگر خیلی جدی بگیرن حتی ممکنه عملیات انتقال زمینی یا هوایی به محل فرضی زلزله هم انجام بدن
یا برای آتش سوزی در یک نیروگاه
یا برای خیلی مسائل دیگه
در کل تمرین آمادگی برای هر خطر منطقه ای و ملی رو میشه اسمش رو گذاشت
رزمایش پدافند غیر عامل
خوشم میاد همه مون تو کف ظهوریم تا یه اتفاقی میافته سریع ذهنمون میره به اون سمت. انشال... زیاد منتظر نمونین ولی اگه اتفاقی نیفته بدجوری ناامید میشیما!!!
پس زیاده روی نکنین.آماده ظهور باشین ولی زندگیه عادیتونو بکنین.
فعلا