تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
در مورد دوستانی که ایراد گرفته اند که چرا قضیه را به ظهور و احادیث مربوطه ربط داده اید ، حکایتی به یادم آمد :

گویند روزی شخصی به نزد مولانا آمد و گفت شمس را در فلان جا دیدم . مولانا بلافاصله عبایش را به عنوان هدیه به راوی بخشید . بعد از رفتن آن شخص اطرافیان به جناب مولوی گفتند : آن شخص دروغ می گفت ! . مولوی هم گفت : می دانم دروغ میگفت ، من عبا را برای دروغش به او بخشیدم ، اگر به حقیقت بود جانم را بخشیده بودم ....

حالا حکایت ماست ....

یا ابا صالح .....ادرکنا
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱:۵۲)aeroshariati نوشته است: [ -> ]یعنی چی؟
متاسفانه من ندیدم اما از دوستانی که دیدند سوالی داشتم و اون اینکه پدیده مذکور تغییر نور هم داده مثلا رنگش بین سفیدی و ابی و زردی متغیر بوده و یا ثبات رنگ داشته.؟ حجم پدیده کاهنده بوده یا افزاینده؟ جهت حرکت خاصی داشته مثلا در افق بوده و به سمت بالا حرکت کرده؟ محو شدن اون در انتها دفعتا انجام شده و یا زمان بر بوده ؟ با تشکر

من هم مثل شما ندیدم
2 فیلم آماتور ولی قابل تحمل از این رخداد (روی هم 5 مگابایت)
http://files.bidari-andishe.ir/UFO.NLO.flv
http://files.bidari-andishe.ir/WEIRD.FLY...HE.SKY.flv

فعلا تا چند ساعت لینکهای مستقیم رو میزارم باشه ولی بعدا حذف میشه
[تصویر: %3Ca%20href=][IMG]http://dc621.4shared.com/img/f-V4D6tr/6.815819998626793E-4/aaaaa.jpg">[/img].

عکس اپلود کردم ولی چرا نشون نمیده ؟
لینک دومی خراب است دوست عزیز
ماشالله ماشالله اشمب همه بیدارناا
دوستان ارم پپسی بود که تو اسمون پخش شد.
بزارین مفصل براتون تعریف کنم دیروز عصر همراه با خانواده تو باغ خانوادگی مون که یه کلبه داریم پشت بومش نشسته بودیم و هوا تاریک بود و داشتیم چایی میخوردیم.تو آسمون یه نور سفید رنگی رو دیدم، مامانم گفت اون هواپیما هست ،بابام گفت نه هواپیما چشمک میزنه و اون ماهواره هست خلاصه من و داداشم اون نور رو تعقیب کردیم تا اینکه مسافتی رو رفت و پشت کوها دیگه محو شد.امروز هم که تو همون باغ بودیم و دور اتیش جمع شده بودیم همون نوری رو که دیشب دیده بودیم از همون جا پشت کوهها بلند شد و به حالت موج گونه و دایره ای شروع به چرخیدن کرد سپس اولش شکل سر نوشابه رو مثل نور تو هوا پرتاب کرد .سر نوشابه رفته رفته به دایره بزرگتر تبدیل شد و محو شد سپس قسمت پشت سر نوشابه و بدنه اون تشکیل شد که ارم پپسی هم در وسطش بود.

شاید با جزئیات نتونستم توصیفش کنم.

نکته بسیار حائز اهمیت اینه که چطور چیزی شبیه بشقاب پرنده وارد اسمون ایران میشه و پشت کوهها مستقر شده و امروز اون ارم رو پخش میکنه ولی هیچ مسولی متوجه ورود این چیز عجیب نمیشه؟
چطور مسولان امنیتی امنیت کشور رو تضمین می کنند،من تا حالا که به این قدرت نمایی های امریکا ایمان نداشتم،به نفوذ و تکنولوژی اون ایمان اوردم.باور کنین اگه امریکا سربازاش رو هم تو ایران پیاده میکرد باز هم هیچ کس چیزی نمی تونست بفهمه؟

عجب تکنولوژی پیشرفته ای بود؟ فکر نکنم پدیده ای به این زیبایی دیگه تکرار بشه!!!!!!!!!!!!!!!

مسولان نظام که دم از موشک و ماهواره میزنن پس چطور ورود این پدیده رو نفهمیدن که طبق دیده ها و مشاهدت خود من اون نور سفید رنگ که دیروز وارد اسمان شد و امروز اون ارم رو پخش کرد میتونن کلی تجهیزات نظامیشون و سربازاشون رو تو خاک ایران پیاده کنن و هیچ کس نفهمه.یکم به هوش باشین.
از شهر مرند-آذربایجان شرقی

نه موشکی در کار بود و نه علائمی از علائم اخر الزمان و جای هیچ حدیثی نیست من دارم میگم با تمام وضوح دیدم که تبلیغات پپسی بود اونوقت شما اونو به دست و این جور چیزا تشبیه می کنین.

یادتون میاد بچه که بودیم توی بازی های sony پلی استیشن یه بازی پپسی من بود. دقیقا اون ارمی که اول بازی لود میشد و میچرخید اتفاق افتاد.کاملا معلوم بود که تبلیغات پپسی بود.حتی سر بطری نوشابه طوری بود که من حس می کردم الان نوشابه هم بیرون بریزه.یه طوری هنگ کردم و از شدت تعجب فقط جیغ کشیدم از نوع بلندش.
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲:۳۴)seyed نوشته است: [ -> ]کاملا معلوم بود که تبلیغات پپسی بود.حتی سر بطری نوشابه طوری بود که من حس می کردم الان نوشابه هم بیرون بریزه.یه طوری هنگ کردم و از شدت تعجب فقط جیغ کشیدم از نوع بلندش.
تصاویر و فیلم های گرفته شده از این پدیده با حرف شما مغایر است دوست عزیز !
[تصویر: IMAGE634747090908302496.jpg]

مشاهده پدیده‎ای نورانی و عجیب در آسمان کشور / عکس[تصویر: hot.png] [تصویر: 1.png]
نجوم -
حوالی ساعت 22:18 شامگاه امشب (پنجشنبه 18 خرداد 1391)، گزارش‌های متعددی از شهرهای کشور مبنی بر مشاهده پدیده نورانی عجیبی در آسمان منتشر شد. ماهیت این پدیده هنوز مشخص نشده است.

گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که در آسمان تبریز، همدان، شیراز، کرج، تهران، کرمانشاه، شاهرود و مشهد، پدیده عجیبی دیده شده که ماهیت آن هنوز مشخص نیست.
به گفته برخی شاهدان عینی، نور سفیدی ناگهان منفجر شد و ابری در اطراف آن شکل گرفت که به سرعت گسترش پیدا کرد و نیمی از آسمان را گرفت.
تصویر زیر را علیرضا منشتی از کرمانشاه گرفته است.
[تصویر: IMAGE634747089935328787.jpg]
تصویر زیر نیز در آسمان تهران ثبت شده است.
[تصویر: IMAGE634747099587845740.jpg]
تصویر زیر نیز در آسمان تبریز ثبت شده است.
[تصویر: IMAGE634747089920508761.jpg]

هرچند ازماهیت این پدیده هنوز چیزی مشخص نیست، اما مشاهده این پدیده از تمام ایران بدان معنی است که این پدیده در ارتفاعی بسیار زیاد از سطح زمین اتفاق افتاده و انرژی عظیمی نیز در آن آزاد شده است. پدیده مشابهی در خرداد 1386 در آسمان کشور دیده شد که دلیل آن، خالی شدن سوخت مرحله‌ای از یکی از موشک‌های ایالات متحده اعلام شد. تصویر این پدیده را در زیر مشاهده می‌کنید.
[تصویر: 0000101-1.jpg]
پدیده مشابهی نیز در آذر 1388 در آسمان نروژ مشاهده شد که در آن، موشک از مسیر خارج شده روسی مارپیچی نورانی در آسمان ایجاد کرد و از تمام نروژ مشاهده شد.
[تصویر: 09-12-10-2136465.jpg]
اطلاعات تکمیلی را در خبرآنلاین دنبال کنید.
به روز شده در23:45
: تصویر زیر از مریم فخیمی در تبریز، لحظات آغازین ورود این پدیده نورانی در آسمان را نشان می‌دهد.
[تصویر: IMAGE634747097214613572.jpg]

[/B]
نقل قول:تصاویر و فیلم های گرفته شده از این پدیده با حرف شما مغایر است دوست عزیز !

من حاضرم قسم بخورم
(۱۹/خرداد/۹۱ ۰:۴۹)مجید121 نوشته است: [ -> ]اگر فراجوی بوده پس باید رصدخانه ها و مراکز نجوم ، تصاویر و اطلاعات کاملی ارائه کنند . مثل دانشگاه تهران و ....

بر اساس تصاویر و گزارشاتى كه شده هرچيزى كه بوده بايستى در سومين لايه جو زمين يعنى مزوسفر رخ داده باشه كه در ارتفاع 40 الى 90 كيلومترى زمين قرار داره به همين دليل صداى انفجارى شنيده نشده و گسترش حلقه سفيد ابر مانند مربوط ميشه به كريستالهاى يخى بخار آب موجود در اين لايه البته كاملا مطمئن نيستم
تصاویری که گرفته شده تک بعدی هستن. من که با چشم دیدم مطمئنم چون چشم سه بعدی میبینه.این پدیده فقط با چشم به طور واضح دیده شد تو فیلم و تصاویر چیزی معلوم نیست همون طور که خود ما هم عکس و فیلم گرفتیم.

بازم تاکید میکنم شکل شیشه نوشابه تو اسمون تشکیل شد.چه انفجاری چه کشکی......اول درب یا همون سرش تشکیل شد سپس بدنه بطری مثل اینکه اول در نوشابه رو باز میکنی بعد بدنه اش تشکیل شد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع