تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
هر کدوم از بچه ها با توجه به تجربه خودشون تو زندگی در این مورد قضاوت کردند. واقعیت هم اینه که خیلی از این حرفا درسته. مشکل از انسان هاست و هم چنین قانون غیر صددرصدی و دارای اشکال محتمل،خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره. خانم Hadith هم با توجه به برخورد پدر و برادرش این صحبت ها رو میکنه و از وضعیتش راضیه یا کمتر شاکیه. همه نظر ها رو نخوندم اما فکر میکنم هر کس با توجه به تجربش این مورد رو میبینه. اما باید قبول کنیم که همه چیز تجربه نیست. واقعیت هایی وجود داره که ما درک نکردیم و ندیدیم. بعضی جاها به زن ظلم میشه و بعضی جاها به مرد. البته زن به خاطر روحیه لطیفش آسیب پذیرتره. قبول دارم در گذشته (و گاها حال) عده ای از مردها به زن ها ظلم میکنن اما این دلیل نمیشه هر قانونی رو زیر سوال ببریم. قانون درسته (البته نه صددرصد چون نوشته انسان جایز الخطاست) و بیشتر عیب از مجریان قانونه که من و شما هستیم. اگه انسان منطقی و اهل مسالمت باشیم همه چیز حله، البته در برخورد با آدم منطقی و اهل مسالمت.
(۳۰/دی/۹۱ ۲۳:۱۶)omidman نوشته است: [ -> ]خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره.

آقای محترم
اولا: شما از کجا به وضعیت خانوادگی بنده و تجربیات من پی بردید؟ از کجا فهمیدید بنده برادر دارم و دل پرخونی دارم؟
خوب است بنده هم بگویم شما با دیدن زنهای اطرافتان و اعمال آنها دلتان خون شده و مایلید زنها محدود باشند تا منحرف نشوند؟

[b]پس احترام خودتان را نگه دارید.

اگر یکبار دیگر چنین اهانتهایی از شما ببینم برخورد بسیار شدیدی با شما خواهم کرد.
سلام من مسلمونم.
من زیاد وقت ندارم تا همه ی نظرات را بخونم .
ما معتقدیم دین ما از طرف خدا اومده یعنی حتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامانمان (علیه السلام) درون آن دست نبردند و فقط مُبلغ بودند.
من نمی خوام حدیث قبول کنید می خوام اعتقادمو بگم.

داخل پرانتز از خودمه جزو حدیث نیست.
امیرالمومنین علی (علیه السلام) :

دو نوع علم در دنیا وجود دارد : اول علم ، علم دنیایی (تمام علمها جزو این دسته اند ) که انسان حق تصرف و اظهار نظر در آن را دارد. دوم علم ، علم دین که هیچ کس حق تصرف و اظهار نظر در آن را ندارد.( حتی خضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان(علیه السلام) ).
پس لطفا نظر به عنوان فتوا نگین (منظورم فتوای دین )...حتی آخوندها...
خداوند متعال برای هر حرام و حلالی دلیلی قرار داده است .انسان با پیشرفت در علم به بعضی از این دلایل میرسد که خود باعث نزدیکی بخدا می شود (شناخت خدا) . تازه اکه واقعا دوستش داشته باشی هر چی بگه بی دلیل قبول می کنی.
... حق با شخصیت ها شناخته نمی شود حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی ...
ما هنوز دنبال دین خودمون نمیریم بعد می خوام اسلامو ترویج بدیم.دین اجبار نداره و کل قوانین ایران که بر اساس اسلام نیست نظر انسان هم توش دخیله.

اگه دنبال جوابی شاید بشه بهت جواب داد (بعنی اگه قانع شدی قبول کنی) ولی من مطمئنم قبول نمی کنی پس دنبال چیزی که نمی شه نگرد اگر با قوانین مملکت مشکل داری که پس مشکلت با این مملکت داراست ولی اگه با قوانین اسلام واقعی نه چیزی که تو می بینی (اسلام حقیقی) مشکل داری پس از کسی نخواه جواب بده چون بره هر چیزی یه جواب داری برای توجیه خودت.

توی اسلام اختیار زن دست مرده ولی نه اینکه از زن بی گاری بکشه ، زن اگه بخواد می تونه دست به ساه و سفید نزنه. من قبول دارم ما ایرانی ها (نه مسلمونها ) مرد سالاری داریم ! یعنی زنه خودمونو می پوشونیم بعد وقتی می ریم تو خیابون چشم چرونی میکنیم. این نامردیه.

من خودم پسرم. توی زندگیم تاحالا دوست دختر نداشتم و نخواهم داشت چون خدا رو قبول دارم ولی این به این معنی نیست که من دچار احساسات جنسی نمی شم (بسیجی هم نیستم از بعضیاشونم حالم به هم میخوره ) وقتی میرم دانشگاه ، این همه حوری (ببخشیدا) ولی خوب باعث تحریک جنس مخالف هم میشید.

اگه سوال درباره ی دینم داری بپرس من جوابشو از احادیث میگم نه از روی گفته ی آخوندا و ... .

اگه سرتونو درد آوردم ببخشید.
به نام خدا

نقل قول:خانم ایرانی که (البته بد رقم تند میره به قول بچه ها در حد لالیگا!) با توجه به برخورد پدر و برادرش این حرفا رو میزنه و دل پر خونی داره.

نقل قول:اگر یکبار دیگر چنین اهانتهایی از شما ببینم برخورد بسیار شدیدی با شما خواهم کرد.

در تبادل نظرات و ارسال هاتون حدود احترام به همدیگر رو در نظر داشته باشید.

تحت هیچ شرایطی اجازه توهین و تمسخر به یکدیگر رو نداریم.

اگر حرفی و یا نظری بود ارسال کنید و اجازه دهید مبحث مسیر درست خود را طی کند.

موفق باشید و خدایی

نقل قول:اگه سوال درباره ی دینم داری بپرس من جوابشو از احادیث میگم نه از روی گفته ی آخوندا و ... .

میشه بفرمایید این آخوند ها به قول شما ،حرفاشون و مصادیقشون رو در مورد دین از کجا میارن و بیان می کنند؟!
(۳۰/دی/۹۱ ۲۳:۱۶)omidman نوشته است: [ -> ]هر کس با توجه به تجربش این مورد رو میبینه. اما باید قبول کنیم که همه چیز تجربه نیست. واقعیت هایی وجود داره که ما درک نکردیم و ندیدیم.
از آنحا که تجربه خودش واقعیته، در اصل منظور شما اینه که اینکه یک نفر چطور نگاهش کنه مهمه.

البته هرکسی هم باشه، هرچقدر هم نظراتش اشتباه باشه، باز نباید گفت با دیدن فلان رفتار از اطرافیانش بوده.
نقل قول:میشه بفرمایید این آخوند ها به قول شما ،حرفاشون و مصادیقشون رو در مورد دین از کجا میارن و بیان می کنند؟!
اول سلام می کنن بچه مسلمون بعدشم من این متنو یه بار نوشتم تقریبا همچین چیزی بود بعد صفحه رفرش شد مجبور شدم دوباره بنویسم منم کفرم در اومد یه کم تند نوشتم ببخشید ولی در کل دوست ندارم فلسفه وارد دین بشه.(منظورم بحث کردن در مورد دین نیستا) چون معتقدم دینم کامله و نیاز به کمک های دیگران نداره. مثلا شطرنجو توی اسلام حرام کردن بعد بعضی از آخوندها می فرمایند به دلیل اقتضای زمانی و فلانو فلان الان حلاله!!!!!!!
برای همین هم اون حدیثو گفتم حرام خدا تا ابد حرام و حلال خدا تا ابد حلال است.
سلام
به نظر من مشکل اصلی نبودن مبانی مشترک هست.یا بهتره بگیم عدم قبول مبانی مشترک.
طرفین لطفا قبل از هر چیزی مشخص کنند که آیا :
- به دین اسلام و تشیع معتقد هستند؟
- آیا به مرجعیت تقلید معتقد هستند؟
- آیا با فتاوای مراجع در این ضمینه آشنایی دارند؟
اگر دوستان در موردی غیر از مورد سوم مشکلی دارند ، بهتر هست مبحثی بزنند و بعد وارد این بحث بشند ، و الا اگر مرجعیت تقلید رو قبول دارند ، فتاوی هم مشخص واضح هستند ، جای بحثی هم باقی نمی مونه.بحث بر سر مسائل فقهی که هیچ کدوم از ما درش تبحر نداریم هم کار باطل و تقریبا حرامی هست.اگر کسی علاقه داره به بحث فقهی ، لطفا به اهل فن مراجعه کنه.
نقل قول: توی اسلام اختیار زن دست مرده ولی نه اینکه از زن بی گاری بکشه ، زن اگه بخواد می تونه دست به ساه و سفید نزنه. من قبول دارم ما ایرانی ها (نه مسلمونها ) مرد سالاری داریم ! یعنی زنه خودمونو می پوشونیم بعد وقتی می ریم تو خیابون چشم چرونی میکنیم. این نامردیه.

من قبول دارم ما ایرانی ها (نه مسلمونها ) مرد سالاری داریم

اتفاقا" ایرانی ها خیلی هم متعادل برخورد میکردن همیشه ، مرد سالاری مال ِ اعراب و اسلام هستش . خیلی هم واضح هست این حرفم و دلایلی که واسش وجود داره .

نقل قول:دو نوع علم در دنیا وجود دارد : اول علم ، علم دنیایی (تمام علمها جزو این دسته اند ) که انسان حق تصرف و اظهار نظر در آن را دارد. دوم علم ، علم دین که هیچ کس حق تصرف و اظهار نظر در آن را ندارد.( حتی خضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان(علیه السلام) ).
پس لطفا نظر به عنوان فتوا نگین (منظورم فتوای دین )...حتی آخوندها...
خداوند متعال برای هر حرام و حلالی دلیلی قرار داده است .انسان با پیشرفت در علم به بعضی از این دلایل میرسد که خود باعث نزدیکی بخدا می شود (شناخت خدا) . تازه اکه واقعا دوستش داشته باشی هر چی بگه بی دلیل قبول می کنی.
... حق با شخصیت ها شناخته نمی شود حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی ...

ولی من طور ِ دیگه به قضیه نگاه میکنم ... البته هنوز زود هست واسه ی ابراز نظر کردن ِمن ، ولی به زودی خواهم گفت نظرات ِ قطعیم رو ...

نقل قول:- به دین اسلام و تشیع معتقد هستند؟
- آیا به مرجعیت تقلید معتقد هستند؟
- آیا با فتاوای مراجع در این ضمینه آشنایی دارند؟

من از خودم که تا حالا حرف نمیزدم ! از این 3 مورد داشتم میگفتم و این ها رو میسنجیدم ... فقط من سرم رو پایین نمیگیرم و هرچی که گفته شد رو قبول کنم ! شک میکنم و سوال میکنم و فکر کنم جواب گرفتن هم حق ِ من هست .
(۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]من از خودم که تا حالا حرف نمیزدم ! از این 3 مورد داشتم میگفتم و این ها رو میسنجیدم ... فقط من سرم رو پایین نمیگیرم و هرچی که گفته شد رو قبول کنم ! شک میکنم و سوال میکنم و فکر کنم جواب گرفتن هم حق ِ من هست .
سلام
اگر به این سه مورد پایبند هستید ، و مجتهد نیستید ، ناچارا باید تقلید کنید ، چرا؟چون تخصصنقد و تحلیل رو ندارید.اتفاقا برای کسانی مثل من که قدرت اجتهاد ندارند ، بهتر هست که سرشون رو پایین بگیرند و تبعیت کنند.ما همه جا در زندگی به صورت چشم و گوش بسته تبعیت می کنیم از یک متخصص ، چرا به حوزه ی دین که می رسیم نباید این گونه باشیم؟وقتی که من هیچ چیز از اجتهاد سرم نمیشه ، چرا بیام و احکام پیچیده فقهی رو بررسی کنم؟
سلام ابتدا مشخص کنید در اسلام یا ایران؟ در ایران رو من کاری ندارم اما در اسلام چیزی به نام تبعیض جنسیتی وجود نداره چرا که جسم مهم نیست، در تفاوتها روح مطرح است که در قالب مردانه روحیات مردانه در قالب زنانه روحیات زنانه و هر دو منجر به کمال می شود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع