تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
نقل قول:از کی تا بحال شریعتی روشنفکر شده که ما خبر نداریم؟!!!!
شریعتی خودش هم نمیدانسته چه فکری دارد که بخواهد آن فکر روشن باشد یا تاریک!!!!
ایشان فقط یک نویسنده و یک ادیب بوده لاغیر!!
اگر ایشان روشنفکر است بنده از روشنفکری استعفا می دهم !!!!

استعفایتان را میپذیرم. حالا دیگه حوصله اثبات روشنفکری شریعتی رو برای شما ندارم. ولی استعفاتون رو قبول میکنم.
نقل قول:
کجای دنیا روشنفکری پیدا می شود که نوشته هایش هیچ راهی به دموکراسی، حقوق زنان و .... نداشته باشد؟!!!!!!

معلوم میشه سر سوزنی از دکتر شریعتی شناخت ندارید.

نقل قول: محض اطلاعتون یکی از خواستگاران من بعد از پاسخ منفی من،‌ تبلیغات بسیار منفی درباره من و در بین بستگان و آشنایان انجام داد.همه به ایشان که یک مهندس کامپیوتر و مدیرعامل یک شرکت بود خندیدند. طوری که خانواده ما هیچ عکس العملی به چرندیات ایشان نشان نداد.[تصویر: biggrin.png] جالبه ایشان سابقا به شوهر خواهرم گفته بودند اگر من راضی شوم حاضرند میلیاردی مهریه من کنند. پس همه می دانستند که چرندیات ایشان از کجا نشات می گیرد.
حالا باید عکستون را بذارید ببینم چه شکلی هستید!! (زیر حرفتون زدید! نزدید ها!!!)

البته گذشته از خط آخرم که شوخی بود من منکر آسیبهایی که درباره قضاوت جامعه نسبت به زنان است نیستم.
تعجب می کنم این را نوشتید. چون من در کامنت قبلی در این باره نوشته بودم:
قصد این فرد کاملا مشخص بوده. حالا اگه یه فردی بیاد کار های دیگه ای انجام بده وقتی حتی ندونید اون کیه چی؟
طبیعتا خودتون هم به خودتون شک میکنین.Big Grin
نقل قول: چون ظاهرا منظورم را متوجه نشدید اضافه کنم:
اینکه میگویید با حرف درآوردن پشت سر یک زن آبروی ایشان رفته ناشی از تبعیض جنسیتی علیه زن است. و گرنه چرا اگر حرفی پشت سر یک آقا زده شود آبروی ایشان نمی رود؟
چرا کوچکترین عملی از طرف یک زن باید باعث شود برچسبهای مختلفی به او زده شود؟
چقدر در جامعه شنیده اید که میگویند خوب اون پسره اشکال نداره!!
چرا اشکال نداره؟ کار بد برای پسر و مرد هم بد است. چطوری است برای یکی بی آبرویی است برای یکی بی اشکال؟

این مسئله زن و مرد نداره. تهمت گناه کبیره هست چون وقتی به کسی تهمت بزنین باید هزار جور دردسر و سختی رو تحمل کنید تا یه تهمت خیلی کذایی رو از دامنتون پاک کنین.
من نمیددونم شما چرا همه چیز رو به دو قسمت زنانه و مردانه تقسیم میکنین. تهمت تهمته. زن و مرد نداره.
سلام
باهاااااا!
بازم بحث های الکی ، باز هم بحث های چپکی ، توی اون تاپیک جوابتون رو دادم ، یکیتون نخوندین جوابم رو بدین،بابا جان ، چه کار دارید دین چی می گه ، مراجع تقلید چی می گن؟فقط ببینید صلاحیتش رو دارند یا نه؟خوب من و شما چی می فهمیم از دین که توش نظر می دیم؟
خداییش یک بار شده؟ نه خداییش یک بار شده که برید مبحث بزنید ، "چرا پزشکان حق دارند پای یک مریض قانقاریایی را قطع کنند"؟"چرا باید برای عمل قلب یک مریض قسمتی از بدن او شکافته شود" ، اگر این چیز های به نظر شما بی عدالتیه ، پس پاره کردن شکم یک مریض چه حکمی داره؟
یا برید با قدرت تمام فقه و اصول و رجال و ... یاد بگیرید ، بعد هر چی دلتون خواست نظر بدید ، یا بدون علم حرف نزنید.
نقل قول:
- نظر آلفرد هیچکاک:
«هیچکاک» فیلمساز مشهوری است. وی می‌گوید: «من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پرهیجان باشد. بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود، مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. باید زنان پیوسته برهمین شیوه رفتار کنند. یعنی کمتر ماهیت خود را معرض نمایش قرار دهند نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف آنها بیشتر به خود زحمت بدهد. زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و روی بندی که به کار می‌بردند خود به خود جذاب می‌نمودند و همین مساله، جاذبة نیرومندی بدانها می‌داد. اما بتدریج باتلاشی که زنان این کشورها برای برابری با زنان غربی از خود نشان می‌دهند؛ حجاب و پوششی که دیروز بر زن شرقی کشیده شده بود، از میان می‌رود و همراه آن از جاذبة جنسی او هم کاسته می‌شود».

یعنی زنان ِ شرقی بیشتر به فکر هوسرانی ِ مردانشون بودن تا فکر ِ مفید بودن برای خودشون و جامعشون ! یعنی یه زن به جای ِ اینکه به فکر ِ خودش و زندگیش باشه ، باید طوری رفتار کنه که ذهن مرد رو درگیر کنه ، تا مرد در مورد ِ ون زن خیال پردازی کنه ... یعنی زن و مرد به جای ِ کار و تلاش و کوشش باید به فکر ِ فانتزی های جنسی باشن ... ممنونم واقعا ...

نقل قول:
2- خانم گاندی می‌گوید:
«ای زنان! اگر آرایش کردن شما تنها به منظور جلب شهوت مرد است، از این کار خودداری کنید و زیربار چنین خفت و خواری نروید.»
[/font]
یه نتیجه گیری هم میشه کرد به این مضمون :

ای زنان! اگرحفظ پوشش شما صرفا" برای شما تنها به منظور جلب شهوت مرد و تحریک ِ فانتزی های جنسی است، از این کار خودداری کنید و زیربار چنین خفت و خواری نروید

از دوستان خواهش دارم انقدر سطحی با این قضایا برخورد نکنن . من بحثم حجاب و اینها نیست ، ولی مطرح شد و جوابی داده شد .

نقل قول:
- توصیه چارلی چاپلین به دخترش:
وی که یکی از بازیگران مشهور جهان است درنامه‌ای به دخترش می‌نویسد:
«برهنگی بیماری عصر ماست و من پیرم. شاید حرفهای خنده‌آور می‌زنم، اما به گمان من تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست داری»

محض اطلاع ِ همه ی دوستان میگم که این نامه رو خوندن ، این نامه رو یه فرد ِ ایرانی نوشته در یه روزنامه و اشتباها" به اسم چارلی چاپلین زده شده . اگه کسی در حرف ِ بنده شک داره مدارک و مستندات رو ارایه میکنم .

نقل قول:نقل قول:
2- خانم گاندی می‌گوید:
«ای زنان! اگر آرایش کردن شما تنها به منظور جلب شهوت مرد است، از این کار خودداری کنید و زیربار چنین خفت و خواری نروید.»

این جمله از مهاتما گاندی است نه از ایندیرا گاندی. ادامه آن این است:‌ "من اگر زن بودم علیه این حرف مرد که زن آفریده شد تا وسیله لذت او باشد شدیدا عصیان می کردم"

(۱۸/دی/۹۱ ۱۶:۳۵)black نوشته است: [ -> ]خیلی ها رو میشناسم که از سر لجبازی یا حتی رو کم کنی عکس بنده خدا رو برمیدارن و یه پروفایل فاحشه هم بهش میچسبونن. حالا شما نمیدونم از کجا چشم بصیرت داری که بدونی طرف واقعا اینکاره هست یا نه.
فردا اون شخص چطور میتونه بخاطر یک تهمت سرش رو بلند کنه بین دوستانش؟
فکر کنم الان ما در برهنگی فرهنگی هستیم تا با فرهنگ بودن.

اگه کسی دنبال ِ حقیقت ِ ماجرا باشه میتونه بفهمه ، علم غیب هم نمیخواد !
واسه ی خودم یه بار شد ، یه درخواست ِ دوستی واسم اومد از یه کسی ، بعد دیدم فاحشست ! دیدم ID رو تازه ساخته ، ولی اسم و فامیل و چندتا عکس گذاشته . شک کردم و اسمش رو Search کردم ، دیدم از یه بنده خدایی دزدیدن ... همون عکس رو هم اگه کسی بخواد میتونه کاری کنه که کسی نتونه روش کلیک کنه و کپی کنه ...
شما اگه دنبال ِ راهش باشی راه هست ، ولی اگه دنبالی سفسطه و گیر دادن هستی که دیگه کاری با هم نداریم !!

(۱۸/دی/۹۱ ۱۷:۳۳)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

پست اول این تاپیک هیچ واقعیتی رو ثابت نمیکنه.جز حرفهای به اصلاح "خاله زنکی".

پای دردودل هر جمعی که بشینی یک مشت ازاین اباطیل ارائه میشه.

و

یا

و

اینهادردودل های شخصی است وپاسخ ثابتی هم نداره.والبته هیچ ربطی هم به تبعیض جنسیتی نداره.

راسش ما یه مثلی داریم که میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها .....
اگه اینها حرفهای باطل و خاله زنکی هست چرا این همه در جامعه هست ؟ چرا این همه گیریبان گیر شده ؟
من با لحن ِ عمومی و محاوره گفتم به 2 دلیل : اول اینکه نویسنده هستم ( تازه کار ) و سبک ِ نوشتنم بیشتر این مدل هست و با این روش بلدم مخاطب رو درگیر کنم ، پس استفاده کردم . دوم اینکه مخاطب خیلی راحتتره اینطوری و ساده تر میتونه درک کنه و جواب بده . شما اگه فکر میکنی حرفهای خاله زنکی میزنم ، باید یه تجدید ِ نظری بکنی .

راستش دیگه سنی ازم گذشته (!!) و وقت ِ جواب دادن به این جور چیزا رو ندارم ، خواهشا" دوستان رعایت کنن .

نقل قول:رسالت این تالار هم بعید میدونم جواب دادن به مشکلات عرفی، روانی مردم باشه
اینجا بیداری اندیشست ، نه بیداری ِ اسلامی ! هر نقطه ی تاریکی میتونه اینجا برای روشن شدن مطرح بشه ...

نقل قول:نقل قول:هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده
نوشته های بالا قانون کشور ایران است. البته اگر شما قانون کشور را اباطیل و حرفهای خاله زنکی می دانید که بسیار از شما متشکرم!

ممنون از دوستون که منظور ِ من رو متوجه شدن .
واقعا" کار سختی نبود که برم شماره قانون و این چیزها رو پیدا کنم و قرار بدم ، ولی این مدل ارتباط گرفتن راحتتر هست .
نقل قول:همون عکس رو هم اگه کسی بخواد میتونه کاری کنه که کسی نتونه روش کلیک کنه و کپی کنه

دقیقا. می توان برنامه نویسی سایت را به نحوی نوشت که عکس پروفایل قابل ذخیره کردن نباشد و اگر کسی بخواهد از روی مونیتور از آن عکس بگیرد به شکل شطرنجی در دوربین نشان داده شود.
به نظرم این موضوع پر هست از ادعاهای اثبات نشده.
اول شما باید اینها رو اثبات کنین، نه اینکه ما هزارتا دلیل بیاریم که نادرستیشون رو اثبات کنیم.

به نظر میاد بجای اینکه دنبال گشتن توی شبکه‌های اجتماعی باشین، که مشکل اصلیشون این هست که فعالیت در اونها کلاً به مغز مربوط نمیشه، باید از دانش زبان خارجیتون بهره ببرید و چون حرفهای ما رو قبول ندارید، تشریف ببرید مقاله‌های خارجی بخونین، تا با جامعه‌شناسی آشنا بشین، و نسبت به جامعه‌ی دارای مذهب جبهه نگیرین.

اینجا بهشت نیست، گلستان هم نیست، ولی اگر از ماهیت این دنیای شلوغ با خبر بودین قدرش رو میدونستید.

جناب black اون ایراد رو به عکس پروفایل گرفتن، ولی مسلماً ایراد اصلیش این نیست.
ایرادش این هست که خاصیت عکس متفاوت هست. هر جنبه از عکس، اگر در حاشیه قرار نگیره و کمرنگ نشه، مورد تأکید قرار میگیره. یعنی اگر قیافه، خودش یه جوری هست، جنبه‌ای از آن در عکس کمرنگ میشه، و اگر نشه مورد تأکید قرار میگیره. همینطوری هست که میگیم خوب افتادیم، یا بد افتادیم.

و فکر میکنم کسی که به رخ نمایی نکردن و جلوه نمایی نکردن در برابر نامحرم اعتقاد داشته باشه، نخواهد خواست در نظر آنها خوب بیفتد.

اگر از خطر خوب افتادن یا بدافتادن بگذریم، تازه می‌بینیم که عکس چیزی رو نشون نمیده. ما این جسم نیستیم، ما کسی هستیم که این تو هست. ما با خوندن نوشته‌های افراد، داریم به اونها نگاه میکنیم.

بعد هم، در مورد اینکه گفته شده نمیشه از روی عکس پروفایل کپی کرد:

با PrintScreen هم میشه از روی هر چیزی که مانیتور نمایش میده عکس گرفت. تنها چیزهایی که توش نمیفته نشانگر موس و پنجره‌های Overlay هست که برنامه‌های MediaPlayer از اونها استفاده میکنن(چون در اصل هیچ تصویری درونشون نیست و اونها فقط اجازه میدن پنجره‌ای که تصویر درونش Render شده از میانشون رؤیت بشه). با دوربین که میشه از همه چیز عکس گرفت.

شما اگر راست میگین یه نمونه کوچک از عکسی که درون یک صفحه وب باشه و نشه با PrintScreen از اون عکس گرفت فراهم کنین.
ما که بیش از 24 ساعته منتظریم توی اون تاپیک ببینیم بالاخره خانم ایرانی که گفت اگر آیه قرآن و حدیث برایم بیاورید حتما قبول میکنم سر حرفش هست یا نه...

(۲۰/دی/۹۱ ۲۳:۱۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]ما که بیش از 24 ساعته منتظریم توی اون تاپیک ببینیم بالاخره خانم ایرانی که گفت اگر آیه قرآن و حدیث برایم بیاورید حتما قبول میکنم سر حرفش هست یا نه...
تاپیک صیغه که بسته شده .....
شما چطور هنوز منتظرید؟ متوجه نمیشوم... ممکن است توضیح بدهید؟
از آن گذشته:
بنده کی و کجا گفتم از احادیث دلیل بیاورید؟ من گفتم با توجه به جعلیات فراوان احادیث و روایات مورد تردید من است و فقط از قرآن آنهم بدون تفسیر دلیل بیاورید.

[/b]
خوب است که من به طور مشخص نوشتم : از منابع دینی دلیل برای اثبات نیاورید!!!!

من نمی دانم هدف شما از این همه حاشیه رفتن چیست؟
من قبلا گفتم خدا و پیامبر و قرآن را بنچ مارک مشترک می گذارم بعد شما نوشتی من گفته ام فقط خدا را قبول دارم.

آقای محترم اگر نمیتوانید بحث کنید این قدر سخنان مرا تحریف نکنید.

اگر می توانید بر اساس قرآن صیغه را اثبات کنید اگر نه که بحثی نداریم.

نقل قول:اگر می توانید بر اساس قرآن صیغه را اثبات کنید اگر نه که بحثی نداریم.

این حرف در تاریخ اسلام اولین بار که زده شد ریشه اسلام رو زد. همون کسی که گفت حسبنا کتاب الله.... و اسلام رو دو شقه کرد.

به بهانه اینکه روایات بسیاری!!!!! جعل شدن نمیشه این بخش مهم رو کنار گذاشت. حدیث ثقلین که معرف حضور همگان هست. کتاب الله و عترتی اهل بیتی. این دو از هم جدا نمی شوند.
پس در اثبات هر چیزی به هر دوی اینها کنار هم نیاز است وگرنه استناد تنها به کتاب خدا می شود تکرار تاریخ و انحرافات بزرگ و سر در آوردن از .....
بسم الله الرحمن الرحیم

خانم ایرانی

(۲۱/دی/۹۱ ۶:۵۹)ایرانی نوشته است: [ -> ]بنده کی و کجا گفتم از احادیث دلیل بیاورید؟ من گفتم با توجه به جعلیات فراوان احادیث و روایات مورد تردید من است و فقط از قرآن آنهم بدون تفسیر دلیل بیاورید.

خوب است که من به طور مشخص نوشتم : از منابع دینی دلیل برای اثبات نیاورید!!!!

تاحالا جمله « حسبنا كتاب الله!! » رو شنیده اید؟
این هم موضوعی است که ساعتها انتظارحضور شمارامیطلبد:

اثبات وچود ازدواج موقت در اسلام

نقل قول:بنده نمیتوانم حرفهایم را ثابت کنم یا شما که هنوز نمی دانید در قرآن درباره دیه زن حکمی نیامده و میگویید حرف زدن درباره دیه خلاف حکم خداست؟

کسی چنین حرفی نزده،مشکل اینجاست که شماهم نمیدانید بسیاری ازاحکام ازهمین تفاسیر استخراج شده است .
والبته باعلم فقه وتفسیری که ازامام صادق علیه السلام بدست آمده :

امام صادق(علیه السلام) با توجه به موقعیت و اوضاع سیاسی جامعه فرصتی به دست آوردند تا احادیث و معارف اسلام را در زمینه های تفسیر قرآن، فقه و احکام و عقاید توسط شاگردان خود در سینه تاریخ ثبت و برای همیشه اسلام را بیمه نمایند. آن حضرت، نهضت علمی و انقلاب فرهنگی امام باقر(علیه السلام) را توسعه دادند.

-----
باتوجه به اطلاعات ,علم ومطالعات بسیار شما حیف است که وقتتان رابیهوده صرف لغویات وجنجال سرپوچ میکنید.
درضمن باتوجه به اینکه جنابتان یکی یکی تمام تیم مدیریتی رابرکنار نموده اید لطفا کابینه مورد نظرتان راهم معرفی کنید:

(۲۱/دی/۹۱ ۶:۵۹)ایرانی نوشته است: [ -> ]شما شایستگی معاونت ندارید
من از جناب بیداری اندیشه می خواهم شما را عزل کنند

و

(۲۱/دی/۹۱ ۶:۵۹)ایرانی نوشته است: [ -> ]شما شایستگی نظارت ندارید
من از جناب بیداری می خواهم که پستهای ما را برگردانند.

نقل قول: درضمن باتوجه به اینکه جنابتان یکی یکی تمام تیم مدیریتی رابرکنار نموده اید لطفا کابینه مورد نظرتان راهم معرفی کنید:

خیلی بانمک بود!!!!
پس طبع طنز هم دارید؟
خوب شد.
یادم باشد بعدا کمی سربسر تیم مدیریتی بگذارم و با آنان شوخی کنم.
Big GrinWink

البته به جز رئیس یعنی آقای بیداری اندیشه که شوخی کردن با ایشان جرم جنایی محسوب می شود و مرتکب به محرومیت از یک ساعت تا ابد محکوم می گردد.Sad
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع