۲۱/دی/۹۱, ۱۱:۳۶
۲۱/دی/۹۱, ۱۶:۰۲
(۲۱/دی/۹۱ ۷:۰۵)ایرانی نوشته است: [ -> ]بنده کی و کجا گفتم از احادیث دلیل بیاورید؟
اینجا:
(۱۹/دی/۹۱ ۱۷:۰۲)ایرانی نوشته است: [ -> ]بله حرف معصومان را قبول دارم. به شرطی که بتوان اثبات کرد آن سخنان بدون شک به معصومان تعلق دارد. با توجه به احادیث و روایات فراوان جعلی متاسفانه این مسئله به شدت مورد تردید است.
البته اگه همین الان نروید و پست خودتون رو ویرایش کنید....
۲۱/دی/۹۱, ۱۷:۲۵
نقل قول: البته اگه همین الان نروید و پست خودتون رو ویرایش کنید....
اختیار دارید دوست گرامی!
شما خیلی به بنده لطف دارید. بنده حرفم را عوض کنم؟ خیر آن جناب شریعتی بوده که به بعضی گفته: هرجای نوشته من که مشکلی دارد حذف کنید!
من عرض می کنم نوشته من اصلا مشکلی ندارد و هیچ کس حتی خودم حق ندارد به آن دست بزند!
البته مجبورم توضیح واضحات بدهم: من گفتم اگر بتوان ثابت کرد و بعد ادامه دادم به شدت مورد تردید من است. یعنی جمله دوم ناسخ جمله اول من است!!!
البته بنده اصلا قصد ادامه دادن بحث صیغه را نداشتم. اما چون شما اصرار دارید میگویم:
1. اولا صیغه را قبول ندارم چون آیه ای که در قرآن آمده کاملا غیرمستقیم است.
پس شما باید بتوانید آن را با قرآن اثبات کنید.
2. فرض می کنم این آیه درست است اما این آیه طبق آیات 5 تا 7 سوره مومنون نسخ شده است:
وَالَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ إِلَّا عَلَى أَزْوَاجِهِمْ أوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ فَإِنَّهُمْ غَيْرُ مَلُومِينَ
و کسانی که پاکدامنند مگر در مورد همسرانشان يا كنيزانى كه به دست آورده اند كه در اين صورت بر آنان نكوهشى نيست پس هر كه فراتر از اين جويد آنان از حد درگذرندگانند.
[b]شما نمیتوانید بگویید صیغه در ردیف زوجه قرار میگیرد: چون احکامی که برای زوجه آمده به تمامی برای صیغه صدق نمیکند.
هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید ناسخ باید قبل از منسوخ باشد یا برعکس.
[/b]
[/b]
بفرمایید بنده طبق قرآن برای رد صیغه دلیل آوردم. چطور شما نمی توانید طبق قرآن برای اثباتش دلیل بیاورید؟
۲۱/دی/۹۱, ۲۲:۲۰
سلام به همگی
اسم تاپیک تبعیض جنسیتی ، بر ضد زن یا مرد؟ ولی وقتی بحث ها رو دنبال میکنم میبینم هر کی هر چی میخواد در هر موردی میگه
ابتدا باید بگم که هر انسانی یه اعتقاد هایی داره
جالبه من به دوستانی که با عصبانیت یه چیزی میگن توصیه میکنم
فقط یک بار درباره ی زن تو اسلام تحقیق کنند بعد بیان گلایه کنن
بله من قبول دارم بعضی از آقایان اسلام رو رعایت نمیکنند و خانواده یا همسرشان را آزار میدهند
باید عادلانه قضاوت کنیم کار های اشتباه ما ربطی به اسلام ندارد ولی من تعدادی پیام دیدم که اشتباه اطرافیانشان را به پای اسلام نوشتند
حالا خوبه تو این فروم بیشتر کسانی که عضو هستند ادعای این رو دارن که اسلام رو قبول دارند
دوره زمونه ی عجیب و غریبیه نه.................
اسم تاپیک تبعیض جنسیتی ، بر ضد زن یا مرد؟ ولی وقتی بحث ها رو دنبال میکنم میبینم هر کی هر چی میخواد در هر موردی میگه
ابتدا باید بگم که هر انسانی یه اعتقاد هایی داره
جالبه من به دوستانی که با عصبانیت یه چیزی میگن توصیه میکنم
فقط یک بار درباره ی زن تو اسلام تحقیق کنند بعد بیان گلایه کنن
بله من قبول دارم بعضی از آقایان اسلام رو رعایت نمیکنند و خانواده یا همسرشان را آزار میدهند
باید عادلانه قضاوت کنیم کار های اشتباه ما ربطی به اسلام ندارد ولی من تعدادی پیام دیدم که اشتباه اطرافیانشان را به پای اسلام نوشتند
حالا خوبه تو این فروم بیشتر کسانی که عضو هستند ادعای این رو دارن که اسلام رو قبول دارند
دوره زمونه ی عجیب و غریبیه نه.................
۲۱/دی/۹۱, ۲۲:۳۷
دوستان عزیز توجه بفرمایید این تاپیک محل بحث در مورد صیغه نیست.
لطفا تاپیک رو منحرف نفرمایید.
لطفا تاپیک رو منحرف نفرمایید.
۲۱/دی/۹۱, ۲۲:۳۸
من یک سوال اساسی بپرسم !
دیه زن ، نصف دیه مرد است .
خدای ناکرده ، وقتی زن کشته شود . دیه نیمه به دست شوهرش می رسد .
خدای ناکرده ، وقتی مرد کشته شود ، دیه کامل به دست زنــــش می رسد .
به نظر شما ، اینجا زن از "حق دیه " بیشتر نفع مالی برده یا مرد!؟!!
سی ثانیه فکر کنید جواب بدهید !
۲۱/دی/۹۱, ۲۳:۴۱
(۲۱/دی/۹۱ ۲۲:۳۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]من یک سوال اساسی بپرسم !زن

درست جوابم دیگه ؟!!!!___________________________________________________
اما دوست عزیز خانوم ایرانی
نمیدونم چقدر با دکتر شریعتی آشنایی و چند نا از کتاباشون رو خووندی؟!!! ولی من خودم شخصا توی تمام بحث هایی ک اینجا شده,یک چیز مهم یاد گرفتم که تا اطلاعات و شناخت دقیق نسبت به موضوعی یا کس خاصی ندارم در موردش قضاوت یا ترجیحا نظر اشتباه ندم! و اینجا شما کاملا در مورد استاد غلط نظر دادی.
کاری ندارم بحث چیه ها چون کلا اساسا باهاش مخالفم ولی شما حرف از روشنفکری زدی؟حمل بر جسارت نباشه میشه تعریفتو از روشنفکر بدونم؟!و اصن به کی این نسبت رو میدن؟
۲۲/دی/۹۱, ۷:۵۴
(۲۱/دی/۹۱ ۲۲:۳۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]من یک سوال اساسی بپرسم !
فاطمه خانم
اگر آن مردی که کشته شده همسر نداشت و مجرد بود چطور؟
اگر یک پسربچه بود چطور؟
اینجا که دیه اش فقط به یک زن که مادر یا خواهر باشد نمی رسد که بگوییم به نفع زن است.
از طرف دیگر این ظلم نیست که کسی مثلا دختر مرا بکشد بعد من علاوه بر اینکه دخترم را از دست داده ام مبلغ هنگفتی هم به خاطر خون آقای قاتل بپردازم و متحمل ضرر مادی هم بشوم تا قاتل دخترم به مجازات برسد؟ به نظر شما این عدالت است؟
حالا شاید برخی توجیه گران بگویند آن آقا شاید خانواده داشته و برای کمک مادی به خانواده اش است!! واقعا دست قانونگذاران درد نکند!! اولا به خانواده مقتول چه ربطی دارد که شرایط قاتل چه بوده؟ ثانیا شاید زنی که کشته شده سرپرست خانوار بوده باشد. ثالثا شاید مردی که قاتل باشد اصلا همسر و فرزندی نداشته باشد!
البته من چند روز پیش در روزنامه ها دیدم که قرار است دیه زن و مرد مساوی شود. یعنی نیم دیگر دیه زن از طریقی (غیر از خانواده زن) پرداخت شود. که گرچه خبر بدی نیست ولی من آن خبر را نتوانستم کامل بخوانم ولی فکر می کنم بهتر بود دیه کاملا مساوی میشد و پرداخت نیم دیه مرد برداشته می شد و احتیاجی به پرداخت آن نبود. حالا چه از سوی خانواده زن چه از سوی سایرین.
نقل قول:اینجا شما کاملا در مورد استاد غلط نظر دادی.
ببخشید یعنی شریعتی نگفته : هرجای کتابهای من که غلط بود خط بزنید؟
من این جمله را از خودم درآورده و به شریعتی نسبت داده ام؟!!!!!
کم لطفی می فرمایید!

۲۲/دی/۹۱, ۱۱:۰۳
نقل قول:ببخشید یعنی شریعتی نگفته : هرجای کتابهای من که غلط بود خط بزنید؟
من این جمله را از خودم درآورده و به شریعتی نسبت داده ام؟!!!!!
کم لطفی می فرمایید!
بنده که تا کنون نه خودم چنین حرفی از شریعتی خوانده ام نه از کسی شنیده ام چنین حرفی زده باشند.
شما هم اگر نتوانید مدرکی برای این حرف بیاورید باید جسارتاً عرض کنم برداشت دیگران این است که از خودتان درآورده اید!!!
شما هم اگر نتوانید مدرکی برای این حرف بیاورید باید جسارتاً عرض کنم برداشت دیگران این است که از خودتان درآورده اید!!!
۲۲/دی/۹۱, ۱۱:۴۳
نقل قول:بنده که تا کنون نه خودم چنین حرفی از شریعتی خوانده ام نه از کسی شنیده ام چنین حرفی زده باشند.
پس کمی تحقیق کنید بعد به شریعتی شناسانی مثل من ایراد بگیرید.
بنده کامنت قبل را به شوخی نوشتم.
شریعتی دقیقا چنین جمله ای را بیان کرده است و اگر شما نمیدانید از کمی مطالعه شما ناشی می شود نه از اشتباه من و دلیلی ندارد که من وقت بگذارم و این مسئله را به شما ثابت کنم. لطفا خودتان بروید و تحقیق کنید.