تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
بسم الله الرحمن الرحیم

پست اول این تاپیک هیچ واقعیتی رو ثابت نمیکنه.جز حرفهای به اصلاح "خاله زنکی".

پای دردودل هر جمعی که بشینی یک مشت ازاین اباطیل ارائه میشه.

نقل قول:شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه ....

و

نقل قول:به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ...

یا

نقل قول:میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد !

و

نقل قول:تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ...

اینهادردودل های شخصی است وپاسخ ثابتی هم نداره.والبته هیچ ربطی هم به تبعیض جنسیتی نداره.
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من هم بحث روی این مسائل دیگه نخ نما شده
تمام موضوعات از چند حالت خارج نیست:
1-یا به شرع مربوطه
2-یا به عرف
3-حرف های شعاری که یک در میلیون هم رخ نمیده
4-سوء استفاده یک سری ادم ابله
5-خلاء قانونی
که در تمام موارد جز شماره یک اساسا به خدا و اسلام ارتباطی نداره، موضوعات تعدد زوجین،حق طلاق،دیه،ارث،صیغه همگی در این تالار بحث شده اگه کسی موضوع جدیدی داره ذکر کنه
رسالت این تالار هم بعید میدونم جواب دادن به مشکلات عرفی، روانی مردم باشه
این طوری بخوایم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم
یکی باید مدیریت بحث رو بر عهده بگیره
یه انتقاد هم به دوستان دارم
اولا لطفا بهم احترام بذارید وقتی میگی هر کی غیر من حرف بزنه شستشوی مغزیش دادن، دیگه کسی حوصله بحث کردن با شما رو نمیکنه و عصبانیتتون رو هم کنترل کنید، حالا حق یه عده ضایع شده چه زن و چه مرد، حالا میگید بچه های این تالار چیکار کنند؟؟؟لطفا منطقی باشید
و یه عده از دوستان یه مسائلی رو مطرح میکنن که دو تا پست قبلی یکی جواب داده، بهتر نیست پست ها رو با دقت بخونیم بعد فکر کنیم بعد جواب بدیم
در پناه حق
(۱۸/دی/۹۱ ۱۷:۱۸)خیبر110 نوشته است: [ -> ]همه ی حرف های شما شعار هستش و در واقعیت عملی نیست
وقتی که به خواهر شما تهمت زدند میفمی چی میگم
حتی در بهترین و با فرهنگ ترین فامیل هم که باشید نمیتوانید از شک و سوء ظن دیگران و ایجاد یک محیط ناامن روانی برای خواهرتان جلوگیری کنید نمونه اش مثال جناب black

مگه شما در معرض این اتهام قرار گرفته ای!! که شما میفهمی و من نمیفهمم؟؟

حالا بگو ببینم چه کسی شعاری حرف میزند؟؟! ... جالبه!! من یا شما ؟؟

متوجه منظور تان نشدم؟Huh؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نقل قول:
حتی در بهترین و با فرهنگ ترین فامیل هم که باشید نمیتوانید از شک و سوء ظن دیگران و ایجاد یک محیط ناامن روانی برای خواهرتان جلوگیری کنید نمونه اش مثال جناب black

این هم جواب تفکر امثال شما
[تصویر: mardom.jpg]
نقل قول: پست اول این تاپیک هیچ واقعیتی رو ثابت نمیکنه.جز حرفهای به اصلاح "خاله زنکی".

پای دردودل هر جمعی که بشینی یک مشت ازاین اباطیل ارائه میشه.

جناب راستین:
پست اول جناب بلو تمامی درست است.

نقل قول:هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده

نوشته های بالا قانون کشور ایران است. البته اگر شما قانون کشور را اباطیل و حرفهای خاله زنکی می دانید که بسیار از شما متشکرم!

نقل قول: اینهادردودل های شخصی است وپاسخ ثابتی هم نداره.والبته هیچ ربطی هم به تبعیض جنسیتی نداره.

درباره مردان این حرف شما درسته. در خصوص مردان هیچ تبعیض جنسیتی که قانونی باشد وجود نداره و نوشته های بلوی عزیز فقط درد دل است.

نقل قول: یکی از دوستان تعریف میکردن که یکی از آشنا ها در یه محلی کار میکرده ولی یکی حالا سر یه کینه یک پروفایل از او میسازه با عکس ایشون.ایشون رو فاحشه اعلام میکنه و آدرس محل کارش رو هم مینویسه که فلان جا من رو ببینید.
طرف آبروش که رفت هیچ ، از کارش هم اخراج شد. حالا این نمونه ها زیاده .

ننوشتید آن آشنا زن بوده یا مرد (دوباره مانند بحث صیغه نیایید بنویسید من جنسیت ننوشتم منظورم شاید مرد بوده)
بهرحال کسی مرد را فاحشه اعلام نمی کند. پس منظورتان زن بوده. اگر قرار باشد با هر تهمتی که ثابت نشود کسی را از کار اخراج کرد که حماقت روسای آن شرکت یا اداره را می رساند! بر اساس کدام مدرک اینان مطمئن شدند که ایشان فاحشه است؟ الان همه به نت دسترسی دارند. خیلی راحت می توانند هزاران دروغ و شایعه درباره همه پخش کنند! کسی که بخواهد به تمامی نوشته های نت اعتماد کند باید خودش را به دیوانه خانه معرفی کند.Big Grin

درباره ساخت پروفایل: اتفاقا در سایتی بودم که کسی نمی توانست با من مناظره کند Cool رفتند پروفایلهایی با عکس و مشخصات من ساختند و با تقلید از نگارش من شروع به نوشتن مزخرفات کردند!!!!!!! (از آن موقع به بعد نگارش و بیانم را تقریبا عادی و مشابه بقیه مردم! می نویسم!!!Big Grin)
البته تعداد کاربران آن سایت بسیار بالا بود. با وجود این اکثرا فهمیدند آن فرد من نیستم و پروفایلهایش با گزارشات اعضای سایت حذف شد!!!!!!!!!!
(البته عکس گذاشتن همه اش بد نیست. کلی خواستگار پیدا کردم!!!! البته پیشنهاد دوستی هم زیاد بود!Angry)

نقل قول:طرف آبروش که رفت هیچ

نقل قول: وقتی که به خواهر شما تهمت زدند میفمی چی میگم

دقیقا دو نقل قول بالا تبعیض جنسی علیه زن را اثبات می کند. چرا؟
چون در جامعه ایران یک زن باید مانند فرشته ها باشد. اگر کوچکترین اشتباهی مرتکب شود راه برگشت ندارد و از سوی خانواده و جامعه طرد می شود. وقتی خدا میگوید اگر هزاران بار توبه کنید و بشکنید باز امیدوار باشید چرا در جامعه من زن با یک اشتباه آینده و زندگی اش نابود می شود؟

همین نشانگر بی عدالتی درباره قضاوتهای نابجا درباره زن است! همین است که زنان می ترسند عکسشان را بگذارند که کسی سوءاستفاده نکند. چون اگر سوءاستفاده بشود به دلیل فرهنگ پایین جامعه، به دلیل تبعیض علیه زنان دیگر راه برگشتی نیست! پس مشکل از عکس گذاشتن نیست. مشکل از حقارت فکری کوته فکران است که تصور می کنند اگر دختر اشتباهی مرتکب شد دیگر باید بمیرد!

مشکل این است که اگر گفته شد دختری فلان جا خندید و فلان کار را کرد دیگر زندگی آن دختر به اتمام رسیده چون دیگر نه کسی با او ازدواج می کند و نه آبرویش بر می گردد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه فرق چرا؟ پسران به زندان هم می روند و هزاران کار خلاف می کنند اما بعد ؟؟؟

روایت است اگر کسی را دیدی که گناه کرده فردا به او به چشم گناهکار نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشد!

اما در جامعه ما زن حق اشتباه کردن ندارد! اگر اشتباه کرد یعنی باید خودش را زنده بگور کند.
چون از سوی تمامی جامعه طرد می شود. (این یعنی تبعیض جنیستی)
اما یک پسر معتاد؛ دزد، خلافکار و ..... اگر به راه راست برگردد تشویق هم می شود و نمونه بارز اراده محسوب می گردد!!!!!!
(۱۹/دی/۹۱ ۱:۴۰)Amirsaeed نوشته است: [ -> ]مگه شما در معرض این اتهام قرار گرفته ای!! که شما میفهمی و من نمیفهمم؟؟

حالا بگو ببینم چه کسی شعاری حرف میزند؟؟! ... جالبه!! من یا شما ؟؟

متوجه منظور تان نشدم؟Huh؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

این هم جواب تفکر امثال شما
[تصویر: mardom.jpg]

بله بارها شبیه به این اتفاق ها برای اطرافیانم افتاده یا از تجربه های مردم استفاده کردم که برای مثال گفتم از داستان جناب black استفاده کنید

آدم عاقل هیچ وقت کاری رو نمیکنه که باعث مشکلات برای خودش بشه و منافعش در خطر باشه (منتها بعضی مواقع منافع اخروی ادم در خطر هستش و نباید اون رو به منافع مادی ترجیح داد)

شما انگار توی دنیای دیگه ای زندگی میکنی اگر خیلی دوستان و محیط بافرهنگی داری عکس خواهرتون رو بین مردم پخش کنید عواقبش رو هم ببینید .

اون عکس بالا هم گذاشتید دلیل نمیشود یک دختر ریسک بکند و عکس خودش رو برای پروفایلش انتخاب بکنه و بعد درس عبرتی بشه مثل هزاران درس عبرت دیگه که توی دادگاه دنبال آبروی رفتشون میگردن یا تا اخر عمر بار روانی یک سوء استفاده در اثر سهل انگاری خودشون رو به دوش میکشن

شما حاضری در خونه ات رو همیشه باز بزاری و بعد توقع سوء استفاده ی یک درصد از جامعه که دزد هستند رو نداشته باشی؟؟؟

(۱۹/دی/۹۱ ۵:۳۰)ایرانی نوشته است: [ -> ]دقیقا دو نقل قول بالا تبعیض جنسی علیه زن را اثبات می کند. چرا؟
چون در جامعه ایران یک زن باید مانند فرشته ها باشد. اگر کوچکترین اشتباهی مرتکب شود راه برگشت ندارد و از سوی خانواده و جامعه طرد می شود. وقتی خدا میگوید اگر هزاران بار توبه کنید و بشکنید باز امیدوار باشید چرا در جامعه من زن با یک اشتباه آینده و زندگی اش نابود می شود؟

همین نشانگر بی عدالتی درباره قضاوتهای نابجا درباره زن است! همین است که زنان می ترسند عکسشان را بگذارند که کسی سوءاستفاده نکند. چون اگر سوءاستفاده بشود به دلیل فرهنگ پایین جامعه، به دلیل تبعیض علیه زنان دیگر راه برگشتی نیست! پس مشکل از عکس گذاشتن نیست. مشکل از حقارت فکری کوته فکران است که تصور می کنند اگر دختر اشتباهی مرتکب شد دیگر باید بمیرد!

مشکل این است که اگر گفته شد دختری فلان جا خندید و فلان کار را کرد دیگر زندگی آن دختر به اتمام رسیده چون دیگر نه کسی با او ازدواج می کند و نه آبرویش بر می گردد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه فرق چرا؟ پسران به زندان هم می روند و هزاران کار خلاف می کنند اما بعد ؟؟؟

روایت است اگر کسی را دیدی که گناه کرده فردا به او به چشم گناهکار نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشد!

اما در جامعه ما زن حق اشتباه کردن ندارد! اگر اشتباه کرد یعنی باید خودش را زنده بگور کند.
چون از سوی تمامی جامعه طرد می شود. (این یعنی تبعیض جنیستی)
اما یک پسر معتاد؛ دزد، خلافکار و ..... اگر به راه راست برگردد تشویق هم می شود و نمونه بارز اراده محسوب می گردد!!!!!!

جالب هست از یک نقل قول نامربوط از من به نتیجه ابتذال و تبعیض جنسی در جامعه ما رسیدید در حالی که کاملا بحث نقل قول من هم چیز دیگری هست

به نظر من شما در افسانه سرایی به جای بحث کردن مهارت بیشتری دارید

جناب خانم ایرانی یک بار دیگه هم گفتم قرار نیست شما در خونه ات رو باز نگه داری و انتظار سوء استفاده ی یک درصد از مردم(دزد ها) رو نداشته باشی

(ایندفعه با فونت درشت نوشتم شاید دست از افسانه سرایی برای این جامعه برداشتید)
نقل قول: به نظر من شما در افسانه سرایی به جای بحث کردن مهارت بیشتری دارید

جناب خیبر 110

به نظر من شما در اهانت کردن به جای پاسخ دادن به نظرات دیگران مهارت بیشتری دارید.

نقل قول: (ایندفعه با فونت درشت نوشتم شاید دست از افسانه سرایی برای این جامعه برداشتید)

این دفعه با فونت کوچک نوشتم شاید دست از اهانت بجای پاسخگویی برداشتید!!!!!!
تمامی نوشته های شما ضد و نقیض است و پاسخ دارد.
مثلا :
نقل قول:آدم عاقل هیچ وقت کاری رو نمیکنه که باعث مشکلات برای خودش بشه و منافعش در خطر باشه

هر وقت درست صحبت کردید پاسختان را می دهم.

از بیداری اندیشه عزیز هم تشکر می کنم که اهانت ناظران به کاربران را نگه داشته و پاسخهای کاربران را حذف می کنند.Wink
(۱۹/دی/۹۱ ۷:۴۸)ایرانی نوشته است: [ -> ]تمامی نوشته های شما ضد و نقیض است و پاسخ دارد.
مثلا :

مثلا :HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

افسانه سرایی توهین نیست اتفاقا کسی که استعداد افسانه گویی دارد میتواند از ان استفاده ی مفید کند ولی فعلا این مزیت شما نسبت به بحث منطقی کردن در این تاپیک است

شما یک بار در یک تاپیک یک متن ادبی فمنیستی بدون منطق و دلیل علمی میاورید .
یک بار دیگر از روی یک نقل قول بی مربوط از من به نتیجه ی ابتذال یک جامعه میرسیدHuhDodgy Angry
یک بار درد دل های شخصی میکنیدDodgyHuhHuhHuhHuh
و.....

جناب ایرانی اینجا جای بحث های ادبی یا نقل قول های قشنگ یا قصه های بی پایه و اساس نیست
اینجا بیداری اندیشه است و ما بحث منطقی و با دلیل محکم انجام میدهیم

نتیجه بحث های بدون منطق و احساسی دعواهای بیهوده و بدون سرانجام است بنده اصلا به دنبال این بحث ها نیستم و هر وقت دیدم بدون احساسات و به جای افسانه سرایی بحث منطقی کردید با شما بحث رو ادامه میدهم

شما به جای کلی گویی و افسانه سراییهاتون درباره ی این ملت و مردم چه مدرک و دلیلی دارید؟؟؟
دلیل های شما سوء استفاده های یک بخش اقلیت مریض از جامعه است؟؟؟
شما وقتی باید از امنیت این جامعه دلخور شوی که مجال سوء استفاده به این اقلیت مریض رو نداده باشی
حالا دوباره بیاید و به جای بحث منطقی افسانه بگویید من وقت این بحث ها رو ندارم

(۱۹/دی/۹۱ ۷:۴۸)ایرانی نوشته است: [ -> ]از بیداری اندیشه عزیز هم تشکر می کنم که اهانت ناظران به کاربران را نگه داشته و پاسخهای کاربران را حذف می کنند.Wink

فقط کلی گویی!!!!!!!!!!!!!!!

به جای دروغ بستن به مدیران و ناظران نمونه بیاورید تا بررسی شود.
نقل قول: اینجا بیداری اندیشه است و ما بحث منطقی و با دلیل محکم انجام میدهیم

فعلا که این تالار محل مرتجعان و مردان و زنانی شده که به روشنفکران حسادت و اهانت می کنند و به جز گفتن اینکه من مسلمانم من خوبم تو بدی تو کافری بحث و استدلال بلد نیستند.
درست صحبت کن یا از من نقل نزن
(۱۹/دی/۹۱ ۸:۲۵)ایرانی نوشته است: [ -> ]فعلا که این تالار محل مرتجعان و مردان و زنانی شده که به روشنفکران حسادت و اهانت می کنند و به جز گفتن اینکه من مسلمانم من خوبم تو بدی تو کافری بحث و استدلال بلد نیستند.
درست صحبت کن یا از من نقل نزن

گفتم که نتیجه بحث های احساسی توهین است
جالب است میگویید ما توهین میکنیم در حالی که شما بارها به ناظران و کاربران تالار توهین کرده اید و تهمت زده اید ولی وقتی از شما میخواهند به جای کلی گویی مصداق بیاورید ساکت میشوید
شما از کجا پی بردید این تالار محل مرتجعان هستش ؟؟؟Huh
شما از کجا پی بردید کسی به شما حسادت میکند؟؟؟Big Grin
کی به شما گفت من خوب هستم و شما کافر هستی؟؟؟Dodgy
اصلا کی گفته شما روشن فکر هستید و در بحث کردن تبحر دارید؟؟؟Big Grin

وقتی من گفتم افسانه سرا هستید برای همین ها بود وگرنه شما خودتان کاملا دنبال توهین ، بحث های بی منطق و تهمت های بی اساس هستید .

تا وقتی هم مباحثه را یاد نگرفتید و دست از مغالطه برنداشتید بنده با شما حرفی ندارم
نقل قول:فعلا که این تالار محل مرتجعان و مردان و زنانی شده که به روشنفکران حسادت و اهانت می کنند و به جز گفتن اینکه من مسلمانم من خوبم تو بدی تو کافری بحث و استدلال بلد نیستند.

ااگر شما روشن فکر باشی پس الان بیچاره شریعتی داره سرش رو میکوبه به سنگ قبرش.Dodgy

یک توضیح درباره داستانی که اوردم میدم:
کسانی که مدعی هستند که رییس فلان محل کار عقلش کم بوده و فلان.
همچین کاری رو با شما انجام بدند و اگر شما بدون هیچ ضرر روحی و اقتصادی به زندگی خودتون ادامه بدید و هیچ آسیبی نبینید من عکس خودم رو میزارم تو همه آی دی هایی که تا حالا ساختمWink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع