- بگو دوچرخه.
- دوچرخه
- سبیل بابات میچرخه
*
- بگو شامپو
- شامپو
- برو بچه گامبو
*
- بگو چاقو
- چاقو
- برو بچه دماغو
*
اینها لحظاتی ناب از بازی های دوران کودکی همه بود در مدرسه...
یادش بخیر از طرف مهد کودکمون بردنمون فیلم عملیات کرکوک ..... هرچی رو که میترکوندن ما خوشحال میشدیم حالا نمیدوستیم کدوم طرف عراقیه کدوم ایرانی ؛ هر آهنگی هم که توش میذاشت ما دست میزدیم خیلی کیف داد
دبستان هم بردنمون فیلم کلید ازدواج ، فقط یادمه عطاران از یه چیزی فرار میکرد ولی یادم نمیاد چی بود
دبیرستان که بودیم بردنمون کلاه قرمزی و سروناز :| شانس آوردیم دانشگاه تصمیمی برای سینما بردن ما نداشت و الا .....
جووني كجايي كه يادت بخير!
چه بازي اي بود خدايي!!!!!!!
اگه ميتوني بگو قارچ تو كدومشونه؟؟؟؟؟؟؟
[/b]
![[تصویر: supermarioworld.png]](http://bazitalk.ir/wp-content/uploads/2013/09/supermarioworld.png)
بالاخره یکی کوچک تر از من اینجا ثبت نام کرد
saghi JOON
البته با معرفی خودم عضو شد همکلاسی هستیم
(۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۱)110 نوشته است: [ -> ]من نمی دونم این دهه هفتادیها چقدر دلشون می خواد خودشون رو بچسبونن به ما دهه شصتی ها!!! والا .. ..... اینا چشم باز کردن پلی استیشن اومده بود! می گید نه براتون اثبات کنم!!!!
کی؟ما؟ما که اصلا همچین حسی نداریم.خواب دیدی خیر باشه
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۲)ali0077 نوشته است: [ -> ]با همه ی اینها ، یه سوال خیلی بزرگ ذهنم رو واقعا مشغول کرده ؛ اونم اینه که با اینکه دهه 40 و 50 جزء زمانهایی بود که هم کاباره وجود داشت و همه مشروب خانه ها باز بودن و وضع حجاب آزادتر از امروز بود ، چرا پدران ما مثل ماها نشدن ؟ چرا اونا از لحاظ اعتقادی ـ ولوو دانش کمتر نسبت به دین ـ قوی تر از ماها ـ با دانش بیشتر و کامل تر نسبت به دین ـ هستن ؟ همونطوری که گفتم زمینه برای پدران ما بیشتر بوده و این در حالیه که اونا نسبت به ما معتقدتر هستن . این در حالیه که امروز نه وضع حجاب مثل اون موقع آزاده و نه کاباره ای وجود داره و نه مشروب فروشی !!! دوستان عزیزی که جواب این سوال رو میدونن ، وارد بحث بشن و جواب این حقیر و شاید خیلی های شبیه به بنده رو تشریح کنن .
در پایان این رو هم بگم که بودن حتی دهه 40 و 50 هایی که بدتر از ماها بودن !!!
منتظر نظرات دوستانم هستم . . .
در پناه الله
لطفا پاسخ این سوال رو بدین
برا منم یه سوال بی جوابه
ذات انسان این طوریه.اگه زور باشه بالا سرش میخواد مخالفت کنه
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱:۱۵)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]جووني كجايي كه يادت بخير!
چه بازي اي بود خدايي!!!!!!!
اگه ميتوني بگو قارچ تو كدومشونه؟؟؟؟؟؟؟
[/b]
![[تصویر: supermarioworld.png]](http://bazitalk.ir/wp-content/uploads/2013/09/supermarioworld.png)
وسطی از پایین !!!
حتی اگر قارچ که بیرون اومد علامت سوال بعدی رو لحظه رسیدن قارچ بزنی مسیرش عکس میشه

انقدر اینجوری سوتی دادم و کوچیک موندم !!!