تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۲۲/بهمن/۹۲ ۰:۲۴)help me نوشته است: [ -> ]منم فرق 3و5 رو نمیفهمم بنظرم نظرسنجی نرمال نیستCool
البته فکر کنم فرقش اینه که 5 یکم چادرش رو باز کرده .......
ولی با 3 یا 5 موافقم چادر+ محجبه+شیک +ساده........
تفاوتش اینه ک توی 3 جلوی چادر کاملا بسته ست ولی توی 5 اینطور نیست ...
و این دوتا حجابشون متفاوت میشه
3 و 5 و 6 خدایی عادی هستن
رنگ های نرمال و پوشش نرمال
جلب توجه ندارن
بنده اگر روزی بتونم واقعا آزادانه پوششم رو انتخاب کنم قطعا شماره 2 رو انتخاب خواهم کرد
.
.
حس زیبای این پوشش رو یکبار تو عمرم تجربه کردم و اون هم روزهایی بود که مهمان امام حسین علیه السلام بودم در بهشت کربلا...
( قبلش تجربه سفر به سوریه رو داشتم و با اینکه حجابم کامل بود از نگاه مردهای اونجا در عذاب بودم )در شهر مقدس نجف ، روز آخر یک پوشیه خریدم و تصمیم گرفتم تو کربلا با این پوشش به حرم مشرف بشم
خیلی حس شیرینی بود وقتی مسافت هتل تا حرم رو طی میکردم و همسفرهام از کنارم رد میشدند و منو نمیشناختند

از این جهت شیرین بود که جای هیچ جلب توجه و شناختی برای محرم و نامحرم نداشتم

قبل از هر تشرف به حرم سیدالشهدا (علیه السلام )به حرم اقا ابالفضل (علیه السلام)میرفتم و سلامی و عرض ادبی،بعد حرم امام حسین (علیه السلام)
راه هتل تا حرم رو میرفتم و کسی منو نمیشناخت ولی نمیدونم چه سری بود که وقتی وارد صحن آقا قمر بنی هاشم میشدم بغضم می ترکید...یادش بخیر....چه لذتی داشت اون روزها!!!!!!!!!!!!

از زیر پوشیه میگفتم : اقاکسی تا اینجا نفهمید کی هستم ...ولی شما که میشناسید منو!!!
حس میکردم اقا از این پوششم خیلی راضی هستند...انقدر که حس سبکی و ارامش عجیبی بهم دست میداد
.
.
این خاطرات رو عرض کردم که دوستان این نوع پوشش مقدس رو افراطی و متحجر و تکفیری و طالبان و.... خطاب نکنند!!!!
(در نگاه اجمالی که به پستهای قبل داشتم)

روزهای کربلا به راحتی از این پوشش استفاده کردم و بهترین روزهای عمرم رو در اون بهشت گذروندم
بله....به راحتی
چون پوشش اکثر خانمهای اونجا هم همین بود
ای کاش میشد توی شهر خودم هم به راحتی و آزادانه پوشش مورد علاقه ام رو انتخاب می کردم...

پ.ن:

(اگر همسرم موافق بود کاری به مردم شهر نداشتم)
بانام ویادخداHeart[/siz
من نیزبادوست گلم مجنون الحسین گرامی کاملا موافقمHeartHeart

بنده نیز درمکه مکرمه البته به خاطرگرمای شدیدآفتاب ودچارمشکلاتی که میشدم این پوشش (شماره2)راانتخاب کردم
واقعاخیلی حس خوب ودل نشینی است حتی هم کاروانی هایمان نیز درحین طواف
شایددرکنارم بودندولی هیچ کس بنده رانمی شناخت.

ان شاء الله بتوانیم بارعایت حجاب اسلامی پاسخ گوی شهدایمان که جان خودرابرای ناموس ومملکتشان دادند باشیم ودل امام زمانمان راشادکنیم........صلوات
منم دقیقا شماره 3 هستم...
اصولا چادر عربی میزارم که جلوش زیپ داره.مغنعه ام هم نه روشنه و تو چشمه نه تیره...
سابقه چادری بودنم هم اگه بگم به قدمت سنمه بیراه نگفتم...
مثل عکس اواتورمBlush الهی قربونش بشمSmile

حجاب به سادگی و بی رنگ بودنشه که قشنگه
هر چه قدر فکر میکنم استدلال خانم هایی که چادر دارن و از طرفی ارایش صورت دارن یا از رنگهایی زننده ای برا روسریشون استفاده میکنن رو متوجه نمیشم

جای چادر ساده ایرانی بدون اینکه روسری مشخص باشه بین عکس ها خالیه...(میتونه یه حجاب ایده ال برا خانم های ایرانی باشه)
از تاپیک «آقایان پاسخ دهید خانمها بپرسید» :
(۲۱/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]خب شما ندیدی

یه تایپیک هس که عکس از میزان حجاب گذاشته با نظر سنجی برید شماره ی 6 ر ببیید بگید کجاش بده

[تصویر: 6.jpg]

برای پی بردن به پاسخ سؤالتون، بفرمایید فرق این پوشش با چادر و مقنعه چیه؟
دلیل ارجحیتش چی هست؟

مثلاً این مانتو و مانتوهایی از این دست، گرچه اصلاً چسبان نیستند، ولی با مانتوهای گشاد 20-30 سال پیش تفاوت دارند. دلیل اینکه اینها به اون مانتوهای گشاد ترجیح داده میشه چیه؟ با تأمل در این موضوع، جواب سؤال بدست میاد.

یا مثلاً دلیل این چیه که شال یا روسری عقب‌تر میره و پوشاندن موهای اون تکه به هدبند سپرده میشه؟
نویسنده‌ی این مطلب در بیان علت آموزشش، چیزی که منظور ماست رو بیان میکنه:
نقل قول:روسری‌ و شال‌ها تنها به عنوان وسیله‌ای برای پوشاندن سر شما نیست، بلكه می‌تواند به عنوان یك ابزار مد و ایجاد زیبایی و نقطه‌ای برجسته و قابل توجه برای شما باشد. برعکس این موضوع نیز صادق است، یعنی اینکه شال و روسری را اگر بد و نامتناسب با فرم صورت خود ببندید می‌تواند چهره شما را تحت‌الشعاع قرار دهد و زیبا و خوب به نظر نرسید.
یعنی در مورد حجابشون این دغدغه رو دارند که باهاش زیبا به نظر برسن یا نرسن!
غافل از اینکه اصلاً فلسفه‌ی حجاب اینه که وقتی در انظار نامحرمان ظاهر میشن، در کار زیبا کردن ظاهرشون نباشن.
همگی میدونیم که خداوند در آیه 31 سوره نور فرموده «زینتهایشان را آشکار نکنند، جز آنچه معلوم هست». آیا هر کاری که به هدف زیباتر نمودن باشه، مساوی با زینت دادن نیست؟
و آیا جواب سؤال متفاوت میشه اگر چیزی که باعث زیباتر نمودن میشه تنها و تنها یک هماهنگی ساده‌ی شال با فرم صورت باشه، یا این باشه که مانتو کمتر از مانتوهای پیشین گشاد باشه تا بهتر روی بدن بنشینه؟
توضیح 1: البته اینها نسبت به چیزی که الآن در جامعه وجود داره خیلی خفیف هست، ولی باز وظیفه‌ی خودمون می‌بینیم به خانمهایی که دنبال پرهیزکاری هستن توضیح بدیم.
توضیح 2: البته اینجا منظور این نیست که کارهایی که مثال زده میشه به واقع به زیباتر نمودن می‌انجامه. دلیلش اینه که تمام ظواهر در چشم انسان آراسته میشن، و در نتیجه‌ی اون، در نظر بعضی افراد جلوه‌گری‌های ناپسند زشت نیستن، و در نظر افرادی که زیبایی حجاب رو می‌فهمن زیبایی چهره‌ی محجبه‌ها مساوی با زیبایی زنانه‌ی اون نیست و بخاطر حجاب بسیار زیبا جلوه میکنه.

---------------

[تصویر: 3.jpg]

تفاوت مورد 3 با اونچه که خانم غریب در ارسال بالا توضیح فرمودند هم میتونه بیانگر درجه‌ای از همین مطلب باشه. در مورد استفاده از هدبند(اگر قصدش مثل مطلب آموزشی بالا باشه) یا روسری که به چشم نیاد، یا ساق‌بند مشکی.
میگن بعضی ها جلوتر از خط میرن
همین اتفاق داره میوفته ها
ببینید
در زمان امم علی هم عده ای ایشون رو قبول نداشتند
اسم این گروه خوارج بده
ببینید مومن باید آراسته باشه و زیبا
اما خودنمایی نکنه جلوه گر و عشوه گر نباشه
پوشش شماره ی 6 و 3 در جامعه ی امرز ما جلوه گر و عشه گر نیست
نسبت جامعه با میزان شرعی توام با هم حساب میشه
شرع میگه این حدود باشه حالا شکل لباس بسته به جامعه هست شاید یک زن مسلمان هندی در جامعه ی ما خیلی جلب تجه کنه ولی در جامعه ی خودش اصلا این طور نباشه
شما الان از دختر جامعه ی ما میخای دو طبقه بالاتر از حدود بره
کدوم پسر سالمی با شماره ی 3 تحریک میشه
اونایی که میشن به قل قران مریض هستند
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۴)pari74bala نوشته است: [ -> ]به نظر من شماره 7 چون هم پوشیده هم رنگای شاد داره و آدم دپرس نمیشه.
موافقم
اخیرا یه حجاب جدیدی هم اومده طرف چادر میکنه سرش بعدش موهارو میندازه بیرون

یعنی آدم واقعا هنگ میکنه
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۶)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]میگن بعضی ها جلوتر از خط میرن
همین اتفاق داره میوفته ها
ببینید
در زمان امم علی هم عده ای ایشون رو قبول نداشتند
اسم این گروه خوارج بده
ببینید مومن باید آراسته باشه و زیبا
اما خودنمایی نکنه جلوه گر و عشوه گر نباشه
پوشش شماره ی 6 و 3 در جامعه ی امرز ما جلوه گر و عشه گر نیست
نسبت جامعه با میزان شرعی توام با هم حساب میشه
شرع میگه این حدود باشه حالا شکل لباس بسته به جامعه هست شاید یک زن مسلمان هندی در جامعه ی ما خیلی جلب تجه کنه ولی در جامعه ی خودش اصلا این طور نباشه
شما الان از دختر جامعه ی ما میخای دو طبقه بالاتر از حدود بره
کدوم پسر سالمی با شماره ی 3 تحریک میشه
اونایی که میشن به قل قران مریض هستند
وای!Confused
باز هم بحث تحریک فیزیولوژیک!Confused
اصلاً کجای صحبت بنده گفته شد که اشکال اونها اینه؟Huh
اشکالش گناهه.
تازه گناه دو طرف هم از هم جداست! یعنی اصلاً گناه یه نفر ربطی به این نداره که طرف مقابل به گناه بیفته یا نه! اینکه یه نفر به گناه بیفته بسته به هر شخص متفاوته، ولی کار این شخص همون هست که انجام داده و در هر صورت، یا خوب هست یا بد.
تحریک به این معنی که «اون لحظه از نظر فیزیولوژیک اتفاقی بیفته» صحیح نیست.
هر گناهی تحریکی هست به سمت فساد.
مثلاً خیره شدن به چهره‌ی نامحرمی که در اون زیبایی می‌بینیم هم گناهه، چون لذتی که ازش برده میشه حرامه، هرچند کاملاً بعیده که یه نفر با دیدن یه چهره تحریک فیزیولوژیک بشه!Confused
یا مثلاً بیرون گذاشتن مو! کاملاً بعیده که یه نفر تحریک فیزیولوژیک بشه!Confused اما تحریکی هست به سمت گناه - هرچند نسبت به بدترین چیزها کوچک باشه - و حرامه، و اصلاً فرقی نداره و ربطی نداره که باعث تحریک فیزیولوژیک نیست! اگر تحریک فیزیولوژیک اهمیت داره، پس چرا بیرون گذاشتن مو حرام هست؟
هر گناهی، و هر نوع خارج شدن از حدود، حرکتی هست به سمت فساد. تعریف تحریک اینه.
تشخیص ِ فسادآمیز بودن یه امر باید توسط استدلال عقلی صورت بگیره.
لطفاً به دقیقِ استدلال من ایراد وارد کنید.

درسته که مؤمن باید تمیز و مرتب باشه. آراسته به این معنا اصلاً بد نیست، و اون زیبایی که از این آراستگی بیاد هم ابداً بد نیست. اما اون زیبایی که مربوط به زینت دادن میشه متفاوت هست، و خواستگاهش تمایل به جلوه کردن هست.
در مورد شماره‌ی 6 که عرض کردم، همگی میدونیم اینها نسبت به اونچه که در جامعه می‌بینیم بسیار بسیار خفیف هستن. اما بحث بنده روی «هدف از استفاده‌شون» بود تا بگم مساوی با زینت دادن هست، و بدون اشکال تلقی شدنشون غلط هست.

شاید فکر اولیه‌ی یک خانم از زینت دادن این باشه که بیرون از منزل در نظر دوستان خانمش یا شوهرش یا ... زیباتر جلوه کنه، اما مسلماً وقتی بیرون میره می‌فهمه که انظار بسیار ِ دیگری به غیر از محارمش اون بیرون هستن، که زیبا جلوه کردنش نزدشون پوچ هست. یعنی هیچ سرانجام حلالی نمیتونه داشته باشه. در بهترین حالت بی‌سرانجام هست و نامحرمان نگاهشون رو از تلذذ(گناه، نه تحریک فیزیولوژیک) فرومی‌گیرند. مسلماً این فرد در می‌یابه که در حقیقت داره خواه‌ناخواه برای اون نامحرمان هم جلوه‌گری میکنه. پس گناهی رو گردن خودش حس خواهد کرد، که ممکنه برای فائق اومدن بر عذاب وجدانش و فراموش کردن گناه خودش، گناه چشم‌های ناپاک رو عَلَم کنه.

اصلاً کسی با شماره‌ی 6 یا 3 به مشکلی برنمی‌خوره، بلکه حرف بنده اینه که فلسفه‌ی بعضی قسمتهای اونها زینت دادن هست، و نه فلسفه‌ی حجاب. حجاب یعنی زینت‌ها رو ننماییم، یعنی جلوی نامحرمان، در کار نمایاندن زینت نباشیم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع