تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
جناب مرتاح،

به شما هم توصیه میکنم فتاوای فقها رو تو این ارسال مطالعه کنید.

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۷)مرتاح نوشته است: [ -> ]جناب
أین المنتظر
همه این حرفا درست...ولی در جامعه ی کنونی پوشیه.روبند یا موارد مشابه خ ثقیله...من حرف اقا رو کاملا قبول دارم ولی الان شما ب من بگید کسی ک بین کلی دوست و اشناش فقط اون چادریه.یا در شهری ک اغلب در خیابونها افراد مانتویی و یا ان چنانی دیده میشه دلیلی نداره ک من پوشیه بزارم!دلیلی نداره ک انقد خاص وارد شم! خ غیر معموله....

من میگم ک هرجایی حجاب خودش رو داره(باز الان چند نفر نیان نگن ک پس ی عروسی رفتیم فلان جور . مام بشیم فلان جور...)
**درست اینه ک بخط قرمزها نباید هیچ وقت حتی نزدیک شد...**
جلو هر نامحرمی باید حجاب کامل داشت(پوشوندن بدن بجز صورت و کفین) حالا ی جاهایی نیاز میشه ک بیشتر این کارو انجام داد!!( یعنی بیشتر رو گرفت یا سر رو پایین انداخت...البته بنا ب ضرورت...)
اگه بخواید میتونم حتی مثال بزنم!

رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):

افضل الاعمال احمزها

برترین اعمال (نیک)، سخت ترین آنهاست.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۰)mahpare نوشته است: [ -> ]اگه ممکنه مثال بزنید. ممنون.خوبه آقایون در جریان باشن.

مفسده رو از کجا تشخیص بدیم؟؟؟

خوب من میگم مثلا من تو دانشگاه اصلا احتمال مفسده نمیدم. چون اونقدر در مورد دخترهای دیگه احتمال مفسده هست که کسی تو روی من چادری هم (خوشبختانه) نگاه نمیکنه. پس من پوشیه نمیزنم.

حالا نظرتون چیه؟

اگه ممکنه جواب سوال من رو بدید.جناب این المنتظر.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۲)mahpare نوشته است: [ -> ]ببخشید من هم رک میگم. بحث تحریک شدن یا نشدن نیست کسی که حجابشو رعایت میکنه مسول تفکرات و تصورات اینو اون نیست.بحث اینه که انسان یه موجود اجتماعی نه منزوی وگوشه گیر. خدا تو احرام میگه همه عین هم باشید ساده. اونجوری که من میخوام.

پوشیه یه جوی ایجاد میکنه که محجبه ها هم با فرد پوشیه زن نمیتونن نزدیک شن.

برادر یا خواهم؛

شما هم این فتاوای فقها رو مطالعه کنید. وقتی بحث از مفسده و عدم مفسده میشه، می دونید یعنی چی؟

در چه صورت مفسده به بار میاد؟

فکر کنید...

توضیح:

در احکام اومده، اگه عدم پوشوندن صورت مفسده ای نداشته باشه، اشکالی نداره که نپوشونیمش. ولی امروزه می بینیم که بعضی از زن های با حجاب و چادری ما هم با آرایش و زیبایی زنانه، ازخونه خارج میشن.
خود من وقتی چشمم به بعضی از اینها میخوره، اذیت میشم. با اینکه حجابشون کامله. من بین بعضی از اینها و زنهای بد حجاب، فرقی نمیبینم.
زن ها این رو درک نمیکنن. دوست دارن هم حجاب اسلامی رو حفظ کنن. و هم از اون طرف روسری های شکیل و جذّاب به سر کنن. امّا همین باعث زیبایی چهره اونها میشه.
خب. این مفسده نیست؟
البته بعضی از خانم ها اینطور هستند. نه همه.

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۱)mahpare نوشته است: [ -> ]اگه ممکنه جواب سوال من رو بدید.جناب این المنتظر.

جواب شما در همین ارساله.

اگه نقدی بود، در خدمتم.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۳)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]برادر یا خواهم؛

شما هم این فتاوای فقها رو مطالعه کنید. وقتی بحث از مفسده و عدم مفسده میشه، می دونید یعنی چی؟

در چه صورت مفسده به بار میاد؟

فکر کنید...

توضیح:

در احکام اومده، اگه عدم پوشوندن صورت مفسده ای نداشته باشه، اشکالی نداره که نپوشونیمش. ولی امروزه می بینیم که بعضی از زن های با حجاب و چادری ما هم با آرایش و زیبایی زنانه، ازخونه خارج میشن.
خود من وقتی چشمم به بعضی از اینها میخوره، اذیت میشم. با اینکه حجابشون کامله. من بین بعضی از اینها و زنهای بد حجاب، فرقی نمیبینم.
زن ها این رو درک نمیکنن. دوست دارن هم حجاب اسلامی رو حفظ کنن. و هم از اون طرف روسری های شکیل و جذّاب به سر کنن. امّا همین باعث زیبایی چهره اونها میشه.
خب. این مفسده نیست؟
البته بعضی از خانم ها اینطور هستند. نه همه.

قبول دارم . مطمئنا یه خانوم بد حجاب اصلا مورد توجه آقایون معتقد قرار نمیگیره. بنابر این چادری هایی که آرایش دارن از نظر من هم فرقی با بد حجاب ها ندارند.گاهی البته. چون هردو باعث گناه میشن. اما دیگه پوشیه راه حل نیست.

تو این دوره زمونه .اگه شما هم بخواید برید خواستگاری قبلش دوست ندارید روی دختره رو ببینید؟؟؟

پوشیه خوبه اما بدون اون هم میشه پوشش اسلامی داشت و بی جاذبه بود

یه چیزی هم دیروز شنیدم. میگن یکی رفته پیش امام خمینی گفته آقا فلان فیلم خوب نیست پخش بشه منه پیره مرد اذیت میشم چه برسه به جوونا.امام بعد از بررسی فیلم میگن برید به اون آقا بگید تهذیب نفس کنه.
از تلوزیون شنیدم.

واقعا کسی که حجابش مشکل نداشته باشه دیگه تقصیر مرداست که بد نگاه نکنن.

تو این سایت که یه سایت مذهبیه نظرسنجی روببینید.

شماره 1 و2 مقبولیت نداره.

ببینید تو جامعه چه خبره.همینکه میان میگن جلب توجه میکنه. به نظرم یه معنیش اینه.که کقبولیت وپذیرش نداره تو جامعه.

خدا که نمیخواد ما زجر بکشیم که.
1- مباحث رو با هم خلط نکنید.

بحث خواستگاری فرق میکنه.

در اونجا اومده که میشه زن رو دید.

ولی بحث اجتماع فرق داره با بحث خواستگاری و یک عمر زندگی.

تو بحث خواستگاری، دیگه مفسده ای وجود نداره.

2- من در حرف شما نیمچه تناقضی می بینم:

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۷)mahpare نوشته است: [ -> ]اما دیگه پوشیه راه حل نیست.

...
...

پوشیه بد نیست اما بدون اون هم میشه پوشش اسلامی داشت و بی جاذبه بود.

بالأخره پوشیه خوبه یا نه؟؟؟

من نظر مراجع رو آوردم که بعضی ها در صورت مفسده و بعضی ها هم بنابر احتیاط واجب امر بر پوشیه زدن کردند. و شما میگید که پوشیه راه حل نیست. پس بفرمایید با علما مشورت کنید که دیگه با چه ابزاری میشه صورت پوشوند که مفسده نداشته باشه؟؟؟

از اونطرف تأکید و تشویق مقام معظم رهبری رو هم مبنی بر زدن پوشیه دیدید...

این هم تناقضه:

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۷)mahpare نوشته است: [ -> ]پوشیه خوبه اما بدون اون هم میشه پوشش اسلامی داشت و بی جاذبه بود

...
...

خدا که نمیخواد ما زجر بکشیم که.

ببینید:

خود شما گفتید:

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۷)mahpare نوشته است: [ -> ]قبول دارم . مطمئنا یه خانوم بد حجاب اصلا مورد توجه آقایون معتقد قرار نمیگیره. بنابر این چادری هایی که آرایش دارن از نظر من هم فرقی با بد حجاب ها ندارند.گاهی البته. چون هردو باعث گناه میشن.

نظر مراجع هم اینه که اگه چنین حالتی پیش بیاد، پوشیه زدن، واجبه.

خب حالا نظر شما درمورد پوشیه چیه؟؟؟
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]1- مباحث رو با هم خلط نکنید.

بحث خواستگاری فرق میکنه.

در اونجا اومده که میشه زن رو دید.

ولی بحث اجتماع فرق داره با بحث خواستگاری و یک عمر زندگی.

تو بحث خواستگاری، دیگه مفسده ای وجود نداره.

2- من در حرف شما نیمچه تناقضی می بینم:

بالأخره پوشیه خوبه یا نه؟؟؟

من نظر مراجع رو آوردم که بعضی ها در صورت مفسده و بعضی ها هم بنابر احتیاط واجب امر بر پوشیه زدن کردند. و شما میگید که پوشیه راه حل نیست. پس بفرمایید با علما مشورت کنید که دیگه با چه ابزاری میشه صورت پوشوند که مفسده نداشته باشه؟؟؟

از اونطرف تأکید و تشویق مقام معظم رهبری رو هم مبنی بر زدن پوشیه دیدید...

نه خوب نه بد. نسبی و با توجه به شرایط.

لزومی نداره مشورت کنم. حکمی رو که علما صادر کردم من باید عمل کنم.

اما اونا گفتن وقتی احتمال مفسده میره.این احتمال رو کی باید بده. علما که نیستن پیش من. من باید تشخیص بدم دیگه.

هرجا خوب دیدم استفاده میکنم. ندیدم نمیکنم.

در مورد خواستگاری هم . الان ازدواج سنتی کم شده.یعنی اول پسرها میبینن ظاهره دختر رو بعد اقدام میکنن. حتی مذهبی ها. (نه همه)
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۳)أین المنتظر نوشته است: [ -> ] بعضی از زن های با حجاب و چادری ما هم با آرایش و زیبایی زنانه، ازخونه خارج میشن.
من این حرف شما رو کاملا قبول دارم.بله کار واقعا اشتباهیه ک با حجاب کامل از لحاظ پوشش. ارایش داشته باشه فرد...

و اما حدیث زیبایی ک نوشتید
"برترین اعمال (نیک)، سخت ترین آنهاست."
من نمیخوام الان حدیثی بیارم ک این رو نقض کنم ولی این رو هم از امیرالمومنین هممون یاد گرفتیم ک فرزند زمان خود باشیم...

"خ بی انصافیه ک خانم های این دوره زمونه واسه نذاشتن پوشیه اینقد زیر سوال برن"

ی خورده واقع بین باشیم!!

منی ک الان دارم این حرف رو میزنم با وجود سن کمم ولی حدودا 10 سال هست ک چادری هستم(حداقل دیگه از من این حرفارو قبول بفرمایید)

ادم ها باید بنا ب هر شرایطی حجابی برتر رو قبول کنن!!

اینو همتون از برید"خدا ب اندازه وسع هرفرد ازش انتظار داره"

من فک میکنم خدا ممکنه پیشش""حجاب متوسط یک دختر در یک خانواده با سطح اعتقادات پایین ارزش بیشتری داشته باشه تا یک دختری ک جد اندر جد در یک خانواده روحانی با سطح اعتقادات بسیار بالا پرورش یافته"" اگه قبول ندارید حرفم رو حتما بگید

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۲)mahpare نوشته است: [ -> ]نه خوب نه بد. نسبی و با توجه به شرایط.

لزومی نداره مشورت کنم. حکمی رو که علما صادر کردم من باید عمل کنم.

اما اونا گفتن وقتی احتمال مفسده میره.این احتمال رو کی باید بده. علما که نیستن پیش من. من باید تشخیص بدم دیگه.

هرجا خوب دیدم استفاده میکنم. ندیدم نمیکنم.

در مورد خواستگاری هم . الان ازدواج سنتی کم شده.یعنی اول پسرها میبینن ظاهره دختر رو بعد اقدام میکنن. حتی مذهبی ها. (نه همه)

اگه فکر میکنید مفسده نداره، خب نزنید.

بحث من روی افرادی هست که باحجابن ولی... ... ...

شما اگه ارسال اول من تو این تاپیک رو بخونید، متوجه میشید که بحث من از همون اوّل روی همین اشخاص بود.

بنابراین:

الحمدلله شما کلّیت پوشیه، و اینکه حتّی خانم های با حجاب در صورت مفسده باید پوشیه بزنن، رو پذیرفتید.

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۰)مرتاح نوشته است: [ -> ]من این حرف شما رو کاملا قبول دارم.بله کار واقعا اشتباهیه ک با حجاب کامل از لحاظ پوشش. ارایش داشته باشه فرد...

و اما حدیث زیبایی ک نوشتید
"برترین اعمال (نیک)، سخت ترین آنهاست."
من نمیخوام الان حدیثی بیارم ک این رو نقض کنم ولی این رو هم از امیرالمومنین هممون یاد گرفتیم ک فرزند زمان خود باشیم...

"خ بی انصافیه ک خانم های این دوره زمونه واسه نذاشتن پوشیه اینقد زیر سوال برن"

ی خورده واقع بین باشیم!!

منی ک الان دارم این حرف رو میزنم با وجود سن کمم ولی حدودا 10 سال هست ک چادری هستم(حداقل دیگه از من این حرفارو قبول بفرمایید)

ادم ها باید بنا ب هر شرایطی حجابی برتر رو قبول کنن!!

اینو همتون از برید"خدا ب اندازه وسع هرفرد ازش انتظار داره"

من فک میکنم خدا ممکنه پیشش""حجاب متوسط یک دختر در یک خانواده با سطح اعتقادات پایین ارزش بیشتری داشته باشه تا یک دختری ک جد اندر جد در یک خانواده روحانی با سطح اعتقادات بسیار بالا پرورش یافته"" اگه قبول ندارید حرفم رو حتما بگید

شما رو راهنمایی میکنم به مطالعه این صفحه وبلاگ

پوشیه حجاب مادرم فاطمه (سلام الله علیها)

این خانم هم باحجاب بود. ولی پوشیه نمیزد. امّا بهد از تحقیقاتی به این نتیجه رسید که...
ولی من خودم اگه روزی متوجه بشم ک دارم باعث جلب توجه میشم هیچ وقت پوشیه نمیزنم بلکه سعی میکنم خودم رو بیشتر جمع و جور کنم...
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۷)مرتاح نوشته است: [ -> ]ولی من خودم اگه روزی متوجه بشم ک دارم باعث جلب توجه میشم هیچ وقت پوشیه نمیزنم بلکه سعی میکنم خودم رو بیشتر جمع و جور کنم...

به چه دلیل؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع