تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
دوستان نظرتون در مورد حجاب شماره یک چیه؟Smile
میدونین که اگه رضاشاه این مدل حجاب رو برنمیداشت الان اکثریت زنا این ریختی بودنWink
حالا اگه مردم مقاومت نمیکردن هم یه مدل دیگه ای میشد که تو این تصاویر نیستConfused
(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۳)medad.sefid نوشته است: [ -> ]آبجی من اگر می خواستین آمار بگیرینٰ نظر سنجی بهتر نبود؟HuhBlush

بله, حق با شماست!

نظر سنجی هم اضافه شده, لطفا مشارکت کنید تا نتیجه گیری کنیم!
ممنون بابت نظرسنجی،ولی ای کاش اینطوری تنظیم نمیکردین!
مثلا میزاشتین 1 تا 3 یه گزینه،3 تا 5 یه گزینه،5 تا 8،یه گزینه،8 تا 10 هم یه گزینه

الان من نظرم سه تا هشته،کدوم رو بزنم؟Smile
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۶)mary نوشته است: [ -> ]فاطمه خانوم ، شما عزیز دل مایی گلم،Heart

چادر اضافه نیست ، خیلی هم لازمه تو این جامعه ی ... .
من اینو در جواب وحشتناک نبودن چادر نوشتم .
چادر وحشتناک نیست ، اما سخته .
من الان خودم ، چادر دانشجویی سرم می کنم و با این مشکلات مواجه هستم و دارم دنبال یه مدل خوب می گردم که سختیش کمتر باشه ...

عزیزم شما دوست خوب من هستید ، امیدوارم شمام از حرفام بد برداشت نکرده باشید ،
ناگفته نماند که احساس بدی بهم دست داد وقتی نوشته م اینطوری پاسخ دادید !!! توقع نداشتم عکس العملا اینقدر تند باشه...Sad
واقعا؟! احساس بدی به شما دست داد ؟! از حرفهای من ؟! عکس العمل تند ؟!!
به قول دوستان محیط مجازی مستعد سوء تفاهم هاست .
من مقصودم دادن راهکار بود تا کمکتون کنم چادر براتون سخت نباشه .

.
.
.
پ.ن
فرض کنید یکی از مخاطبایی که داره این موضوع رو می خونه ، مردد باشه که چادری بشه یا نشه .
وقتی من که چادری هستم همش تاکید کنم که سختههههههههه ، خوب دارم انگیزه طرف رو از بین می برم .
خوب نسیت بخواهید بگیرید مقداری سخت هست ولی اگر من بیام و بدترین شرایط رو توضیح بدم خوب طرف زده خواهد شد .
حالا شما آفتاب رو گفتید !
من خودم یک بار بر اثر ناشی بودن در هوای بارونی کیف دستی داشتم با چتر ! می خواستم سوار اتوبوس بشم ، وقت سوار شدن اتوبوس سریع حرکت کرد و محکم خوردم به میله اتوبوس!
خوب پیش می یاد .من هم قبول دارم که این مسائل پیش اومده از ترکیب ِ تا متجانس ِ استفاده شده توسط من بود و نه از چادر.
بعدش دیگه کیف دوشی استفاده کردم و چتری که راحت تر باز و بسته بشه .
من همیشه سعی می کنم کلی حرف بزنم و منظورم به کسی نباشه . اگر ناراحت شدید همینجا توی جمع ازتون عذر می خوام .Rose
یادم نره بهشت رو به بها می دهند و نه به بهانه
و
در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد ...
نقل قول: فاطمه خانوم ، شما عزیز دل مایی گلم،

چادر اضافه نیست ، خیلی هم لازمه تو این جامعه ی ... .
من اینو در جواب وحشتناک نبودن چادر نوشتم .
چادر وحشتناک نیست ، اما سخته .
من الان خودم ، چادر دانشجویی سرم می کنم و با این مشکلات مواجه هستم و دارم دنبال یه مدل خوب می گردم که سختیش کمتر باشه ...

سلام
اینجا یک سری از انواع مدل های چادر رو معرفی کرده
http://chadoor1392.blogfa.com/
بستگی داره
بستگی به نیاز
به کاربرد
به محیط

در کل
نه افراط اول نه تفریط آخر
اولی + دهمی تقسیم بر 2= تقریبا با رند کردن جهشی می شود 7
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]واقعا؟! احساس بدی به شما دست داد ؟! از حرفهای من ؟! عکس العمل تند ؟!!
به قول دوستان محیط مجازی مستعد سوء تفاهم هاست .
من مقصودم دادن راهکار بود تا کمکتون کنم چادر براتون سخت نباشه .

.
.
.
پ.ن
فرض کنید یکی از مخاطبایی که داره این موضوع رو می خونه ، مردد باشه که چادری بشه یا نشه .
وقتی من که چادری هستم همش تاکید کنم که سختههههههههه ، خوب دارم انگیزه طرف رو از بین می برم .
خوب نسیت بخواهید بگیرید مقداری سخت هست ولی اگر من بیام و بدترین شرایط رو توضیح بدم خوب طرف زده خواهد شد .
حالا شما آفتاب رو گفتید !
من خودم یک بار بر اثر ناشی بودن در هوای بارونی کیف دستی داشتم با چتر ! می خواستم سوار اتوبوس بشم ، وقت سوار شدن اتوبوس سریع حرکت کرد و محکم خوردم به میله اتوبوس!
خوب پیش می یاد .من هم قبول دارم که این مسائل پیش اومده از ترکیب ِ تا متجانس ِ استفاده شده توسط من بود و نه از چادر.
بعدش دیگه کیف دوشی استفاده کردم و چتری که راحت تر باز و بسته بشه .
من همیشه سعی می کنم کلی حرف بزنم و منظورم به کسی نباشه . اگر ناراحت شدید همینجا توی جمع ازتون عذر می خوام .Rose
یادم نره بهشت رو به بها می دهند و نه به بهانه
و
در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد ...

سلام دوست عزیز .
موقع انتخاب بین چادر و غیر چادر ، باید واقع بین بود ... هم محاسن رو در تظر گرفت و هم معایب(البته معایب که نه ، مشکلاتی که به مروز باهاش مواجه می شن.)
کسی که می خواد چادر رو انتخاب کنه باید همه چیزشو در نظر بگیره بعد انتخاب کنه ....
وقتی کسی دیدگاه کاملا مثبت نسبت به چیزی داره ، با اولین مشکل ازش زده میشه ؛ اما اگه با چشم باز انتخاب کنه مشکلاتش رو هم در نظر میگیره گلم ....

همینجا به همه ی خانومای عزیزی که چادری نیستن و از نگاه های دیگران واقعا لذت نمی برن (یا اینکه میگن بیخیال نگاه ها) و برای چادری شدن مردد هستن ، میگم :
بیخیال حرف و حدیثای دوست و آشنا و فامیلا ، یکبار چادر سرتون کنید ، تفاوت را احساس کنید .
خیلی مانتو هایی که این تجربه رو داشتن ، تصمیمشون رو قطعی کردن ...
احترام برای شخصیت رو به احترام برای جسمشون ترجیح دادن...Angel

یاحق.Smile
من حجابم مثل شماره 5. ولی شماره 6 از 5 بهتره به نظرم.چون شماره 5 جز چادری هاست ولی توش کلی جلب توجه داره. شماره 3 هم خوبه. 4 خوشگل نیست. وگرنه حجابش مثل شماره 3 خوبه.

روسری شماره 6 جلب توجه میکنه. انگشتر و دستبندش خیلی قشنگهBig Grin یه آرایشی هم دارهSmileکه خوب...

بعضیا از چادر واسه زیباتر شدن استفاده میکنن متاسفانه.

یه چیز دیگه که ما چادری ها باید حواسمون باشه اینه که شاید نوع پوشش ما باعث جلب توجه پسرهای آنطوری نمیشه ،اما چون بعضی از آقایون از حجاب خوششون میاد باید سعی کنیم چادرمون هم جلب توجه نکنه.ویا گاهی آرایشی که کم رنگه اما خوب...
با سلام. حقیقتش من با هیچکدام موافق نیستم. متأسفانه چادر اصیل وسنتی ما در این تصاویر دیده نمیشود.
به نام خدا
سلام علیکم

به نظر من،البته من کسی نیستم، 3 و 6 از همه بهترن.

در شماره ی 3 خانم چادریه.

با این چادر تمام مانتو شو پوشونده.
اما در 4 و 5 خانم روسریش دیده میشه!!!

مانتوش هم دیده میشه!!!

خوب اگه میخوای مانتو و روسریت دیده بشن چادر نپوش دیگه.

اشکالی هم نداره.

مثل شماره ی 6

مانتوش تنگ نیست.

پوشش هم کامله.

چادر رو هم به سخره نگرفته.

شماره ی 7 مانتوش تنگه.

مانتوی تنگ خوب نیست.

فی امان الله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع