(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۵)mahpare نوشته است: [ -> ]به نظر حقیر همه اینا ینی اینکه میشه از برقع استفاده کرد.اما حتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم گاهی استفاده میکردن.
پس واجب نیست.چون محیط احرام هم یک محیط عمومیه دیگه.
انجام واجبات ، ترک محرمات.
افراط و تفریط همه چیز رو خراب میکنه.
اگر انسان لازم دید ، گاهی استفاده میکنه در غیر این صورت چون واجب نیست،جای بحثی نمیمونه. اینا دیگه سلیقه ایه و به محیط بستگی داره.
خودتون لب کلام رو در جمله آخر گفتید.
درضمن: این ها باهم منافاتی ندارن. حالا یک زمانی هم حضرت زهرا (سلام الله علیها) پوشیه میذاشتن، نمیشه گفت همیشه اینطور بودن.
اگر ضروری بود حضرت زهرا همیشه برقع میذاشتن.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
شما چطور اون جریان حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به احرام ربط دادید؟
1- گفتم اون روایت رو اینجا قرار بدید. چون: شنیدن کی بوَد مانند دیدن... (شاید چنین چیزی نبود. و شاید هم بود...)
2- همونطور که در احرام نباید پوشیه زد، اگه تن زن و مرد نامحرم هم تو احرام سهوا به هم بخوره، اشکالی نداره. آیا این دلیل بر جواز خوردن بدن زن و مرد نامحرم در غیر احرام هم میشه؟ پس این نشد دلیل. و ربطی به افراط و تفریط هم نداشت.
3- شما روایات احرام رو از بین اون 7 روایت جمع کردید و درشت کردید برای اینکه بگید نباید در احرام پوشیه زد. خب این ربطی به شرایط غیر از احرام نداره. حالا اینکه در احرام بدن زن و مرد نامحرم هم اشکالی نداره به هم بخوره، دلیل بر جوازش در غیر احرام هم میشه؟؟؟
4- چرا شما به روایات دیگه توجه نکردید؟
روایات 1 تا 5 :
1- در روایات هست که حضرت فاطمه سلام الله علیها گاهی که به خانه ی پدر بزرگوارش می رفت ؛ با اینکه خانه شان نزدیک بود برقع (روبنده) بر روی می زد.
فتجلبب بجلبابها و تبرقعت ببرقعها وأرادت النبی صلی الله علیه واله.
*** (در متن عربی روایت گاهی نیومده. و چون نویسنده در مقاله آورده، من هم کپی کردم. إن شاء الله متن اصلی و کامل این روایت رو تو نرم افزار سرچ میکنم و انجا قرار میدم.)
3- یا در روایت است که حضرت ام کلثوم در هنگام فوت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) روبند بر روی زده بود و خطاب به قبر حضرت رسول میگوید :
وخرجت ام کلثوم وعلیها برقعه وتجرّذیلها متجلله بوداع
بیرون آمد ام کلثوم از خانه در حالی که بر روی او روبنده ای بود و دامن پیراهن عربی را بر خاک کشید وخود را در ردای جللالت وعصمت در آورده بود . (تقریر سه امام معصوم بر این فعل بود)
4 - یا در روایت آمده وقتی که اسرای آل پیغمبر را در مجلس یزید پلید وارد کردند یزید دید دختری وارد شد در حالی که روی خود را به دست خود میپوشانید گفت این زن که روپوش ندارد کیست : گفتند : این سکینه دختر امام حسین(علیه السلام) است گفت: تو سکینه هستی ؟ اشک از چشم مبارکش جاری شد . یزید گفت: چرا گریه میکنی؟ حضرت سکینه فرمودند:
کیف لاتبکی من لیس لها خرقه تستر بها وجهها عن جلسائک
یعنی چطور گریه نکند کسی که جامه ای ندارد که چهره خود را از تو و اهل تو بپوشاند .
5 - کتب محمد بن حسن الصفّار الی أبی محمدالحسن بن علی (علیه السلام):
فی رجل أراد أن یشهد علیء إمراة لیس بها بمحرم هل یجوز له أن یشهد علیها من وراء الستر ویسمع کلامهاإذا شهد عدلان إنّها فلا نه بنت فلان التی تشهدک و هذا کلامها أولا تجوز الشهاده علیها حتی تبرز وتثبتها بعینها فوقع علیه السلام تتنقب و تظهر للشهود:
محمد بن صفار از امام در مورد مردی سوال می کند که این مرد ، می خواهد بر علیه زنی که نامحرم است ، شهادت دهد . آیا این مرد می تواند شهادت بدهد بر علیه آن زن ، از پشت پرده و کلام زن را از پشت پرده بشنود البته زمانی که دو شاهد عادل بگویند این زن فلانی دختر فلانی است که تو داری علیه آن شهادت میدهی و این هم کلام ان زن است یا اینکه جائز نیست ؟ و زن باید اشکار شود و خودش بعینه حرفش را بزند .در اینجا امام فرمود : آن زن ، نقاب بزند و نزد شهود ، ظاهر شود .
خب. اینها نشاندهنده تأکید بر زدن پوشیه در شرایط غیر احرام نیست؟؟؟
در ضمن:
شما گفتید:
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۵)mahpare نوشته است: [ -> ]
افراط و تفریط همه چیز رو خراب میکنه.
حالا این کلام حضرت آقا رو ببینید:
مقام معظم رهبری:
پوشیه زدن افراط در حجاب نیست، بلکه مصداق رعایت عفت بیش تر است.
(سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467)
فقط1تا5 و9و10 چرته بغیش عالی است البته هر کس نظر خودشوداره راستی نظرت عالی
pari74bala
بسم الله لرحمن الرحیم
سلام
یه سوالی برای من پیش اومد با خوندن مباحث
بزرگوارانی که گفتند با زدن پوشیه باعث جلب توجه میشه بخاطر همین نمی زنیم
در اروپا کسانیکه مسلمان میشن و در اونجا خانمها بی حجاب هستند خب اینها حجاب را رعایت میکنند
باعث جلب توجه نمیشن !تو اینهمه بی حجاب یکی با حجاب بیاد
پس نباید حجاب خود را رعایت نکنند ؟
یاعلی.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۰)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم
شما چطور اون جریان حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به احرام ربط دادید؟
1- گفتم اون روایت رو اینجا قرار بدید. چون: شنیدن کی بوَد مانند دیدن... (شاید چنین چیزی نبود. و شاید هم بود...)
2- همونطور که در احرام نباید پوشیه زد، اگه تن زن و مرد نامحرم هم تو احرام سهوا به هم بخوره، اشکالی نداره. آیا این دلیل بر جواز خوردن بدن زن و مرد نامحرم در غیر احرام هم میشه؟ پس این نشد دلیل. و ربطی به افراط و تفریط هم نداشت.
3- شما روایات احرام رو از بین اون 7 روایت جمع کردید و درشت کردید برای اینکه بگید نباید در احرام پوشیه زد. خب این ربطی به شرایط غیر از احرام نداره. حالا اینکه در احرام بدن زن و مرد نامحرم هم اشکالی نداره به هم بخوره، دلیل بر جوازش در غیر احرام هم میشه؟؟؟
4- چرا شما به روایات دیگه توجه نکردید؟
روایات 1 تا 5 :
1- در روایات هست که حضرت فاطمه سلام الله علیها گاهی که به خانه ی پدر بزرگوارش می رفت ؛ با اینکه خانه شان نزدیک بود برقع (روبنده) بر روی می زد.
فتجلبب بجلبابها و تبرقعت ببرقعها وأرادت النبی صلی الله علیه واله.
*** (در متن عربی روایت گاهی نیومده. و چون نویسنده در مقاله آورده، من هم کپی کردم. إن شاء الله متن اصلی و کامل این روایت رو تو نرم افزار سرچ میکنم و انجا قرار میدم.)
3- یا در روایت است که حضرت ام کلثوم در هنگام فوت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) روبند بر روی زده بود و خطاب به قبر حضرت رسول میگوید :
وخرجت ام کلثوم وعلیها برقعه وتجرّذیلها متجلله بوداع
بیرون آمد ام کلثوم از خانه در حالی که بر روی او روبنده ای بود و دامن پیراهن عربی را بر خاک کشید وخود را در ردای جللالت وعصمت در آورده بود . (تقریر سه امام معصوم بر این فعل بود)
4 - یا در روایت آمده وقتی که اسرای آل پیغمبر را در مجلس یزید پلید وارد کردند یزید دید دختری وارد شد در حالی که روی خود را به دست خود میپوشانید گفت این زن که روپوش ندارد کیست : گفتند : این سکینه دختر امام حسین(علیه السلام) است گفت: تو سکینه هستی ؟ اشک از چشم مبارکش جاری شد . یزید گفت: چرا گریه میکنی؟ حضرت سکینه فرمودند:
کیف لاتبکی من لیس لها خرقه تستر بها وجهها عن جلسائک
یعنی چطور گریه نکند کسی که جامه ای ندارد که چهره خود را از تو و اهل تو بپوشاند .
5 - کتب محمد بن حسن الصفّار الی أبی محمدالحسن بن علی (علیه السلام):
فی رجل أراد أن یشهد علیء إمراة لیس بها بمحرم هل یجوز له أن یشهد علیها من وراء الستر ویسمع کلامهاإذا شهد عدلان إنّها فلا نه بنت فلان التی تشهدک و هذا کلامها أولا تجوز الشهاده علیها حتی تبرز وتثبتها بعینها فوقع علیه السلام تتنقب و تظهر للشهود:
محمد بن صفار از امام در مورد مردی سوال می کند که این مرد ، می خواهد بر علیه زنی که نامحرم است ، شهادت دهد . آیا این مرد می تواند شهادت بدهد بر علیه آن زن ، از پشت پرده و کلام زن را از پشت پرده بشنود البته زمانی که دو شاهد عادل بگویند این زن فلانی دختر فلانی است که تو داری علیه آن شهادت میدهی و این هم کلام ان زن است یا اینکه جائز نیست ؟ و زن باید اشکار شود و خودش بعینه حرفش را بزند .در اینجا امام فرمود : آن زن ، نقاب بزند و نزد شهود ، ظاهر شود .
خب. اینها نشاندهنده تأکید بر زدن پوشیه در شرایط غیر احرام نیست؟؟؟
در ضمن:
شما گفتید:
حالا این کلام حضرت آقا رو ببینید:
مقام معظم رهبری:
پوشیه زدن افراط در حجاب نیست، بلکه مصداق رعایت عفت بیش تر است.
(سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467)
ببینید در اینکه پوشیه مصداق رعایت عفت بیشتر است هیچ شکی نیست.
بحث من اینه . ظرف بعضی آدمها کوچیکه. وقتی خود خدا به کمتر از پوشیه رضایت داره(چادر)و (نزدیک کردن جلبابها) دیگه ما چرا کاسه داغتر از آش میشیم. یکی حس میکنه با پوشیه راحته خوب استفاده کنه. اما تجویز اکید نکنه.
با توجه به شرایط میشه استفاده کرد ویا نکرد.
حتی یکی ممکنه با توجه به شرایط از خونه بیرون نیاد.
تو حدیث اول که های لایت کردم در ارسال قبلی نوشته گاهی حضرت زهرا(سلام الله علیها) استفاده میکردند.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲)مهدی 313 نوشته است: [ -> ]بسم الله لرحمن الرحیم
سلام
یه سوالی برای من پیش اومد با خوندن مباحث
بزرگوارانی که گفتند با زدن پوشیه باعث جلب توجه میشه بخاطر همین نمی زنیم
در اروپا کسانیکه مسلمان میشن و در اونجا خانمها بی حجاب هستند خب اینها حجاب را رعایت میکنند
باعث جلب توجه نمیشن !تو اینهمه بی حجاب یکی با حجاب بیاد
پس نباید حجاب خود را رعایت نکنند ؟
یاعلی.
چرا مقایسه نادرست میکنید آخه. بیحجابی رو با پوشیه نزدن مقایسه میکنید.
حجاب داشتن رو با پوشیه زدن مقایسه میکنید. پوشیه فقط عفت بیشتره.
مقایسه تون اشتباه ،جناب.
اشکالی وارد می کنند. خیلی رُک بگم:
« کسی که پوشیه میزنه، مرد های طرف مقابلش رو بیشتر تحریک میکنه. و مردها فکر میکنن که این زن چه زیباست که پوشیه زده. و بعد زهنشون منحرف میشه که در زیر این پوشیه چه صورتی میتونه باشه...»
پاسخ: این مشکل ناشی میشه از چشم چرانی و فساد این آقایون. اینقدر زن با زیبایی های ظاهری دیدن که ذهنشون بسرعت منحرف میشه.
تازه اگه هم بخواد تصویری برای این خانم پوشیه زده در ذهنش تصوّر کنه، باز هم تصاویری تو ذهنش میاد که از زنهای بی حجاب دیده. پس باز هم مشکل، بی حجاب ها شدند. نه این خانمی که حجاب برتر اسلامی رو رعایت کرده.
اگه بزرگواری نقدی داره، میتونه بنویسه...
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۸)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]اشکالی وارد می کنند. خیلی رُک بگم:
« کسی که پوشیه میزنه، مرد های طرف مقابلش رو بیشتر تحریک میکنه. و مردها فکر میکنن که این زن چه زیباست که پوشیه زده. و بعد زهنشون منحرف میشه که در زیر این پوشیه چه صورتی میتونه باشه...»
پاسخ: این مشکل ناشی میشه از چشم چرانی و فساد این آقایون. اینقدر زن با زیبایی های ظاهری دیدن که ذهنشون بسرعت منحرف میشه.
تازه اگه هم بخواد تصویری برای این خانم پوشیه زده در ذهنش تصوّر کنه، باز هم تصاویری تو ذهنش میاد که از زنهای بی حجاب دیده. پس باز هم مشکل، بی حجاب ها شدند. نه این خانمی که حجاب برتر اسلامی رو رعایت کرده.
اگه بزرگواری نقدی داره، میتونه بنویسه...
ببخشید من هم رک میگم. بحث تحریک شدن یا نشدن نیست کسی که حجابشو رعایت میکنه مسول تفکرات و تصورات اینو اون نیست.بحث اینه که انسان یه موجود اجتماعی نه منزوی وگوشه گیر. خدا تو احرام میگه همه عین هم باشید ساده. اونجوری که من میخوام.
پوشیه یه جوی ایجاد میکنه که محجبه ها هم با فرد پوشیه زن نمیتونن نزدیک شن.
ماها از غیر محجبه ها فاصله میگیریم. کاری به عقایدشون نداریم. ولی دوستامون از محجبه ها هستن.
داریم تو این جامعه زندگی میکنیم. نیاز داریم شناخته به شیم به عفت نه چیز دیگه. دوست داریم یه زن نمونه محجبه مسلمان شیعه باشیم که تو همه چیز تاپه. از لحاظ علم و اخلاق و سلامت.
نمیشه یه زن رو در این حدی که شما انتظار دارید محدود کرد.
ما نیاز داریم دیده بشیم. اونجوری که خدا میپسنده نه کمتر نه بیشتر.
الان یه زنی میره تو المپیک مدال میاره.چقدر غرور آفرینه وقتی باحجاب میره روی سکو. خوب اگه بده بگین بده.تبلیغ حجابه. آقا هم بدشون نیومده وگرنه میگفتن.
پس...
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۷)مرتاح نوشته است: [ -> ]جناب
أین المنتظر
همه این حرفا درست...ولی در جامعه ی کنونی پوشیه.روبند یا موارد مشابه خ ثقیله...من حرف اقا رو کاملا قبول دارم ولی الان شما ب من بگید کسی ک بین کلی دوست و اشناش فقط اون چادریه.یا در شهری ک اغلب در خیابونها افراد مانتویی و یا ان چنانی دیده میشه دلیلی نداره ک من پوشیه بزارم!دلیلی نداره ک انقد خاص وارد شم! خ غیر معموله....
من میگم ک هرجایی حجاب خودش رو داره(باز الان چند نفر نیان نگن ک پس ی عروسی رفتیم فلان جور . مام بشیم فلان جور...)
**درست اینه ک بخط قرمزها نباید هیچ وقت حتی نزدیک شد...**
جلو هر نامحرمی باید حجاب کامل داشت(پوشوندن بدن بجز صورت و کفین) حالا ی جاهایی نیاز میشه ک بیشتر این کارو انجام داد!!( یعنی بیشتر رو گرفت یا سر رو پایین انداخت...البته بنا ب ضرورت...)
اگه بخواید میتونم حتی مثال بزنم!
اگه ممکنه مثال بزنید. ممنون.خوبه آقایون در جریان باشن.
مفسده رو از کجا تشخیص بدیم؟؟؟
خوب من میگم مثلا من تو دانشگاه اصلا احتمال مفسده نمیدم. چون اونقدر در مورد دخترهای دیگه احتمال مفسده هست که کسی تو روی من چادری هم (خوشبختانه) نگاه نمیکنه. پس من پوشیه نمیزنم.
حالا نظرتون چیه؟