(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]سلام
ببینید یک سری از اعمالی که از طرف دین توصیه شدند بطور وابسته و بدون در نظر گرفتن رفتارهای دیگمون هرچه دقیقتر ، کامل تر انجام داده بشه بهتره! مثل صدق گفتار، خوش خلقی، کسب حلال و ... .
اما یک سری چیز ها هستند که به عنوان پرچم دینداری شناخته می شن، مثل حجاب مثل محاسن گذاشتن، مثل نماز مستحبی خوندن و حج رفتن و ... . اینها باید طوری انجام بشه که با رفتار های دیگمون در تعادل باشه.
اگر کسی در اخلاقش، در گفتارش، در کسب رزقش در حد اعلاء نیست نباید تو اعمال و رفتار هایی که پرچم دینداری محسوب می شن بیش از حدی که خدا واجبش کرده پیش بره.
بعضی از افراد رو می بینیم در حجاب(زن) یا شکل ظاهری در حد پیامبر و اولیا خدا هستند اما در خلقیات صفر..
اینها دین رو خراب می کنن.
بنابراین جواب نظر سنجی بالا یک گزینه خاص نیست. جوابش بستگی به خود شخص داره تا تعادل بین رفتار و ظاهرش از بین نره! (باز هم می گم به شرطی که حداقلها رو رعایت کنه)
حج نره
نماز جماعت جمعه نره
در مراسم مذهبی شرکت نکنه
و.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی نمره ی قبولی نداشتن ت درس ادبیات باید تمام درس ها ر مردد کرد یا با نمره ی کم قبول شد عایا ؟
از طرفی درسته تاثیراتش همونی هس که گفتید اما این بعد میگه کسی که نماز جماعت بره بین مردم باشه کمی اخلاقش خوب میشه یعنی تاثیر اعمال رو هم
به عبارت دیگه نا خود آگاه بی حجاب بی حیا میشه
با حجاب با حیا
صبور منطقی میشه
اینم هس نه ؟
سلام!
(۲۶/فروردین/۹۳ ۰:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]حرف شما درسته
اما یه بعدی از قضیه رو شما در نظر نگرفتید اون اینکه بر فرض کسی اخلاق زیاد خوبی نداشته باشه با استدلال شما این فرد باید :
حجابش رو کم رنگ تر کنه
حج نره
نماز جماعت جمعه نره
در مراسم مذهبی شرکت نکنه
و.....
درسته اما منظور من این بود: کارهای مستحبی که پرچم دین محسوب می شوند.
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]اما یک سری چیز ها هستند که به عنوان پرچم دینداری شناخته می شن، مثل حجاب مثل محاسن گذاشتن، مثل نماز مستحبی خوندن و حج رفتن و ... . اینها باید طوری انجام بشه که با رفتار های دیگمون در تعادل باشه.
موضوع تعادل هست! تعادل که از بین بره ممکنه فردی که پرچم دار دین هست کار رو خراب کنه و از نظر دیگران افراطی دیده می شه!
(۲۶/فروردین/۹۳ ۰:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]یعنی نمره ی قبولی نداشتن ت درس ادبیات باید تمام درس ها ر مردد کرد یا با نمره ی کم قبول شد عایا ؟
درس ادبیات مستقل از دروس دیگست:
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ببینید یک سری از اعمالی که از طرف دین توصیه شدند بطور وابسته و بدون در نظر گرفتن رفتارهای دیگمون هرچه دقیقتر ، کامل تر انجام داده بشه بهتره! مثل صدق گفتار، خوش خلقی، کسب حلال و ... .
(۲۶/فروردین/۹۳ ۰:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]از طرفی درسته تاثیراتش همونی هس که گفتید اما این بعد میگه کسی که نماز جماعت بره بین مردم باشه کمی اخلاقش خوب میشه یعنی تاثیر اعمال رو هم
نماز جماعت خیلی پرچم دین محسوب نمی شه! مگر در مواردی خاص!
در ثانی
اگر عکسش اتفاق افتاد چی؟ یعنی با اخلاق بدش اون چیزی رو که مدعی اون هست رو خراب کرد چه؟
(۲۶/فروردین/۹۳ ۰:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]به عبارت دیگه نا خود آگاه بی حجاب بی حیا میشه
با حجاب با حیا
صبور منطقی میشه
اینم هس نه ؟
لزوما نه! البته کسی که خودش به حجاب رسیده باشه چرا! اما من گفتم:
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ](باز هم می گم به شرطی که حداقلها رو رعایت کنه)
نه اینکه چون مثلا بقیه رفتارهاش درست نیست، بیاد مطابق با مورد 9 و 10 حجاب داشته باشه!
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]به نظر من ما قالب مشخص نداریم
هرکس با سلیقه ی خودش لباس بپوشه اما موارد بالا رو رعایت کنه قابل قبوله
اینکه بگیم حتما این لباس باشه درست نیست
درست میفرمایید.
بنده هم نگفتم حتماً فلان لباس باشه، بلکه از جهاتی استدلال کردم که بعضی جنبهها از بعضی انواع پوشش، فلسفهای غیر از فلسفهی حجاب دارند. عرضم فقط این بود که: از اونجا که منظور از حجاب رخ نکردن زیباییهای ذاتی و یا زیورها در پیش چشمان نامحرمان هست، تلاش برای هر چه زیباتر شدن همراه با حجاب چه معنایی میده؟
علت این حرفهام هم این هست که واقعاً آدم فکر میکنه چرا باید یه دختر که به ححاب تقید داره و نمیخواد روسریاش رو عقب بزنه، به این فکر بیفته که از ترفند هدبند برای هماهنگی روسری با فرم صورتش استفاده کنه؟ همون چهره که یک نفر اول صبح آب به صورتش میزنه به اندازهی کافی در پیش چشمان پاکی که احتمالاً قرار باشه خاطرخواه ایشون بشن کفایت میکنه!
این قضایا به ما نشون میده انگار بعضی انواع از حجابدوستان نمیدونن که حجاب هم برای خودش زیبایی داره و کسانی که حجاب رو دوست دارن(چه مرد چه زن) حجاب در نظرشون زیبا هست و شخص محجبه از وقار و متانتی برخورداره که بسیار با ارزشش میکنه. ما به دنبال راهی هستیم تا بهشون بگیم نه تنها مرتکب گناه نمیشن و از شرفشون کم نمیکنن، بلکه حتی در نمود ظاهری هم عقب نیستند - گرچه افرادی که میپسندن با کسانی که خود ِ رنگ و خطوط رو میپسندن متفاوتند.
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]خداییش بگید چادر چیه یه تیکه پارچه است که نیم دایره بریدنش
خانومه میخاد از پله بره بالا چادرش کشیده میشه ت اتوبوس گیر میکنه بارون میاد تا کمر تو گل میره بچه داشته باشه که وا ویلاست یه دست به بچه یه دست به چادر من خیلی ها رو میشناسم توی دورانی که بچه بغل داشتن از چادر استفاده نمی کردن می گفتن بدتر کشیده می شه روسریمونم با خودش میبره عقب
؟؟؟؟؟
بهتر نیست یه چیز دیگه ای بیاد این وسط !!!!
البته چادر ها ملی ( اون درست حسابیاش ) خیلی فکر خوبی بود
درست میفرمایید.
البته همواره منظور ما هم از چادر حجاب کاملی هست که در شرایط عادی باهاش به دست میاد، نه اینکه بحث چادرهای معمولی باشه و بگیم در تمام شرایط میتونن به همون صورت حجاب رو حفظ کنن.
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 44715154830408257235.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-04/44715154830408257235.jpg)
الان این عکس بالا چه مشکلی داره ؟
در مورد تصاویر قبلی هم ما در مورد جنبههایی از اونها نظرهایی دادیم، و در مورد این هم نمیتونیم بگیم خوبه یا بده، بلکه فقط میتونیم در مورد یک جنبهی مشخصش نظر بدیم.
رنگ روسری از این جنبه که پررنگ و جلوهکننده نیست خوب مینماید.
لباس هم اونطور که معلومه طوری هست که حدود بدن رو نمینمایاند و از این جنبه خوب هست.
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۹)soheyl68 نوشته است: [ -> ]
از سوژه تصویر استقبال میکنم
اما به نظرتون پوشش این خانم مشکلی داره؟
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]از سوژه تصویر استقبال میکنم
Tishtar جان.
حتما باید سوژه مورد دار بزنن توی طرح تا گیرایی داشته باشه؟؟؟؟
در ضمن فکر میکنم بیشتر منظور طراح اون حرکت بوده نه پوشش
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۶)sarallah نوشته است: [ -> ]Tishtar جان.
حتما باید سوژه مورد دار بزنن توی طرح تا گیرایی داشته باشه؟؟؟؟
در ضمن فکر میکنم بیشتر منظور طراح اون حرکت بوده نه پوشش
خب اصلا لازم نیست وقتی نمیشه اصل پوشش بد رو نشون داد،یک پوشش دیگه ای رو نشون بدیم.
میشد کلا شطرنجیش کرد... .
انصافا شما خانوم باشی،بعد پوششت هم این شکلی باشه بهت بر نمیخوره؟!

در گربه بازه

(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]از سوژه تصویر استقبال میکنم
په نه په مشکلی نداشته
اصل خمر بودن رو نداره ، اندام دیده میشه
رنگ ها رنگ های جالب توجه هست،بازتاب داره
چکمه ها ظاهرا از نوع FMB هستند که در همین تالار معرفی شد هدفشون.
واقعا این حجاب رو شما می پسندید؟
ما که بچه سال بودیم مانتوهای پوشیده الآن رو مردم نمی تونستند به عنوان حجاب قبول کنند ، چقدر زمونه فرق کرده.
حجاب فقط پوشیدگی نیست ، پوشانندگی هم هست ، زن باید نوعی پوشش داشته باشه که برجستگی های بدنش که به دلایل خاصی توسط خداوند ایجاد شدند پوشیده بشه و فقط برای اون دلایل مورد استفاده قرار بگیره.این مدل پوشش اصلا صحیح نیست.
این مورد حتی در خود قرآن اومده و اصطلاح "خمر" اومده ، که یعنی پارچه ای که روی خمیر نان کشیده میشه (به نقل از سید جعفر طباطبائی در مشهد)
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]په نه په مشکلی نداشته
اصل خمر بودن رو نداره ، اندام دیده میشه
رنگ ها رنگ های جالب توجه هست،بازتاب داره
چکمه ها ظاهرا از نوع FMB هستند که در همین تالار معرفی شد هدفشون.
واقعا این حجاب رو شما می پسندید؟
ما که بچه سال بودیم مانتوهای پوشیده الآن رو مردم نمی تونستند به عنوان حجاب قبول کنند ، چقدر زمونه فرق کرده.
حجاب فقط پوشیدگی نیست ، پوشانندگی هم هست ، زن باید نوعی پوشش داشته باشه که برجستگی های بدنش که به دلایل خاصی توسط خداوند ایجاد شدند پوشیده بشه و فقط برای اون دلایل مورد استفاده قرار بگیره.این مدل پوشش اصلا صحیح نیست.
این مورد حتی در خود قرآن اومده و اصطلاح "خمر" اومده ، که یعنی پارچه ای که روی خمیر نان کشیده میشه (به نقل از سید جعفر طباطبائی در مشهد)
برجستگی های بدن نباید مشخص باشه
شما از کجا برجستگی های این بنده خدا رو دیدی؟؟

گردی صورت،دست و پا تا مچ،پوشیدگی برجستگی ها...
اگرچه حجاب کامل نباشه،باز هم نمیشه بهش توهین کرد و انگ غیرشرعی بودن زد.
فرم بدن کاملا مشخصه ، لطفا بی جهت دفاع نکنید
همین براق بودن لباس خودش کمک می کنه به این موضوع
عکس از پشت گرفته شده اما مشخصه نمای روبرو چطوری خواهد بود.
حجاب یا هست یا نیست ، اگر همه مصادیقش رعایت بشه ، شرعیه ، و الا غیر شریعه
میشه نماز خوند بعد حمد نخوند گفت با یک حمد که نمیشه نماز باطله.