(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]فرم بدن کاملا مشخصه ، لطفا بی جهت دفاع نکنید
همین براق بودن لباس خودش کمک می کنه به این موضوع
عکس از پشت گرفته شده اما مشخصه نمای روبرو چطوری خواهد بود.
حجاب یا هست یا نیست ، اگر همه مصادیقش رعایت بشه ، شرعیه ، و الا غیر شریعه
میشه نماز خوند بعد حمد نخوند گفت با یک حمد که نمیشه نماز باطله.
شما اول ثابت کن این حجاب مثل نماز با یه حمد میمونه!
حکم شرعی حجاب : پوشش کامل بدن به جز گردی صورت،دست و پا تا مچ.
و همچنین آشکار نبودن برجستگی ها!

(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]شما اول ثابت کن این حجاب مثل نماز با یه حمد میمونه!
حکم شرعی حجاب : پوشش کامل بدن به جز گردی صورت،دست و پا تا مچ.
و همچنین آشکار نبودن برجستگی ها!

سلام
ببینید حجاب یک سری شرایط صحت داره ، مثل نماز صورت و دست ها از مچ به پایین حق بیرون بودن دارند ، به شرط این که :
- آرایش نداشته باشند
- مطمئن نباشید کسی به این وجه و کفین نگاه بد می کنه
اما خود پوشش :
- رنگ ها باید تحریک کننده و جالب توجه نباشه (چه برای زن چه برای مرد)
- نباید حجم اندام دیده بشه ، که در این تصویر با این که تصویر از پشت بوده ، باز هم دیده می شه.
- فرم لباس هم نباید تحریک کننده یا جالب توجه باشه (مثل نوع چکمه که در همین تالار به تفسیل در موردش بحث شده (FMB))
خوب حالا این شرایط رو با شرایط تکمیلی که داشته باشه ،حجاب میشه حداقل حجاب اسلامی ، که فراتر از این هم می تونه باشه.
غیر این شرایط اگر باشه ، حجاب میشه غیر اسلامی که اون هم می تونه شدید تر باشه.
مشکل توی برداشت مختلف شما نسبت به منه...
شما میگی رنگش جلب توجه میکنه،در حالی که توی دهات ما (!) رنگ قهوه ای،همچین رنگی محسوب نمیشه.
شما میگی برجستگی ها مشخصه،در حالی که کت بلند،مثل یک دامن برجستگی های جلو و عقب رو میپوشونه... .
خلاصه من قانع نشدم!
کدوم دستور شرعی اینجا نقض شده؟؟
در ضمن،این پوتین هر معنی داشته باشه،بحث پوششه،که نباید تحریک کننده باشه. که نیست.
بچه ها ارسالاتونو جدا کنم؟
من چه ناظر دموکراتی هستم

(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]مشکل توی برداشت مختلف شما نسبت به منه...
شما میگی رنگش جلب توجه میکنه،در حالی که توی دهات ما (!) رنگ قهوه ای،همچین رنگی محسوب نمیشه.
شما میگی برجستگی ها مشخصه،در حالی که کت بلند،مثل یک دامن برجستگی های جلو و عقب رو میپوشونه... .
خلاصه من قانع نشدم!
کدوم دستور شرعی اینجا نقض شده؟؟
در ضمن،این پوتین هر معنی داشته باشه،بحث پوششه،که نباید تحریک کننده باشه. که نیست.
این مانتو رنگش قهوه ای ساده نیست ، رنگش پوست ماری هست ، که نه تنها ساده و آویز نیست ، بلکه باید بدونید که رنگ پوست مار رنگ مخصوص ملکه های بوده و برای جلب توجه مورد استفاده قرار می گیره، همین طور براقه که براق بودنش باعث نمایش برجستگی ها میشه ، فرم بدن مشخصه ، در صورتی که زیر خمر شما فقط سر رو راحت می تونید تشخیص بدید ، اما این جا کاملا فرم بدن و... مشخصه.
گفتم حجاب شرعی یعنی یک پوشش که از روی سر می اوفته و روی شونه ها رو تا زیر کمر یا تا پاها می پوشونه ، که اگر نپوشوند ، یک پوشش دیگه اضافه می شه که از روی کمر تا پاها رو می پوشونه.
متاسفانه این نوع پوشش اون قدر رایج شده که بهش به عنوان حجاب نگاه می شه ، در صورتی که این نوع پوشش حتی کوچک ترین شاخصه های حجاب اسلامی رو هم نداره.
شما برید بحث خمر و جلباب رو پیگیری کنید ، به حرف من می رسید
این نوع کفش هم علاوه بر ایجاد صدای حرکت که خودش احادیث زیادی رو داره که تقبیحش کردند ، باعث نمود بیشتر بعضی چیز ها میشه ، برید به مبحث مربوطه ، دوست خوبمون کامل توضیج دادند که هدف از این چکمه ها چی هست.
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]این مانتو رنگش قهوه ای ساده نیست ، رنگش پوست ماری هست ، که نه تنها ساده و آویز نیست ، بلکه باید بدونید که رنگ پوست مار رنگ مخصوص ملکه های بوده و برای جلب توجه مورد استفاده قرار می گیره، همین طور براقه که براق بودنش باعث نمایش برجستگی ها میشه ، فرم بدن مشخصه ، در صورتی که زیر خمر شما فقط سر رو راحت می تونید تشخیص بدید ، اما این جا کاملا فرم بدن و... مشخصه.
گفتم حجاب شرعی یعنی یک پوشش که از روی سر می اوفته و روی شونه ها رو تا زیر کمر یا تا پاها می پوشونه ، که اگر نپوشوند ، یک پوشش دیگه اضافه می شه که از روی کمر تا پاها رو می پوشونه.
متاسفانه این نوع پوشش اون قدر رایج شده که بهش به عنوان حجاب نگاه می شه ، در صورتی که این نوع پوشش حتی کوچک ترین شاخصه های حجاب اسلامی رو هم نداره.
شما برید بحث خمر و جلباب رو پیگیری کنید ، به حرف من می رسید
این نوع کفش هم علاوه بر ایجاد صدای حرکت که خودش احادیث زیادی رو داره که تقبیحش کردند ، باعث نمود بیشتر بعضی چیز ها میشه ، برید به مبحث مربوطه ، دوست خوبمون کامل توضیج دادند که هدف از این چکمه ها چی هست.
خب جلباب،یک نوع پوششه،چادر هم یک نوع پوششه،این هم یک نوع پوششه!
نقاط قوت و ضعفی هم داره،اما اونطور هم نیست که بگید :
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]این نوع پوشش حتی کوچک ترین شاخصه های حجاب اسلامی رو هم نداره.
این پوشش،موی سر رو میپوشونه یا نه؟
این یه شاخص!
آیا این نوع پوشش باعث پوشونده شدن بدن (جدا از فرم و حالت بدن،خود بدن مانند دست یا پا) میشه؟
این هم دو تا!
جلباب،مشخصا نسبت به این پوشش کاملتره،اما این پوشش هم معنی «در گربه بازه»

رو نمیده... .
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۱)یاســین نوشته است: [ -> ]بچه ها ارسالاتونو جدا کنم؟
من چه ناظر دموکراتی هستم
نه!

ما کلا از دوموکراسی سوء استفاده میکنیم!

خوب دید از پشت سر هست، مسئله مو مطرح نیست (باید دید روبرو هم باشه تا بتونید در مورد مو نظر بدید)
بعد هم بحث من سر مانتو هست ، نه روسری
جلباب و خمر یک چیز من در آوردی نیست ، بلکه نمونه پوشش هست ، باید یا جلباب استفاده بشه یا مشابهش.
شما ظاهرا منظور از حجم بدن رو متوجه نمیشید ، به راحتی از طریف نمای ظاهری این پوشش می شه فهمید این فرد یک زن هست (چون فرم بدن رو نمی پوشونه)
حجاب واقعی حجابی هست که وقتی پوشیده میشه ، حتی اگر زیرش مرد هم باشه (بدون احتساب مو و صورت) ، نشه تشخیص دادش از زن.
چطور بنی صدر با پوشش اسلامی از کشور فرار کرد!حالا اگر تونستی بنی صدر رو از طریق این پوشش بفرستش بیرون ایران.
ببینید نباید ظرافت های ظاهری زن معلوم باشه ، جلباب و خمر و ... هم یک چیز حداکثری نیست ، یک چیز حداقلی است.
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب دید از پشت سر هست، مسئله مو مطرح نیست (باید دید روبرو هم باشه تا بتونید در مورد مو نظر بدید)
خب پس وقتی دید کافی ندارید،چطور نظر میدید که کلا این هیچ شاخص اسلامی نداره؟!
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب دید از پشت سر هست، مسئله مو مطرح نیست (باید دید روبرو هم باشه تا بتونید در مورد مو نظر بدید)
بعد هم بحث من سر مانتو هست ، نه روسری
جلباب و خمر یک چیز من در آوردی نیست ، بلکه نمونه پوشش هست ، باید یا جلباب استفاده بشه یا مشابهش.
پس این همه پوشش های سنتی که زنان «مسلمان» از گذشته توی مناطق مختلف می پوشیدند،و اتفاقا با جلباب هم تفاوت زیادی داشت چی؟!

نظرتون چیه از دم تکفیرشون کنیم؟
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]حجاب واقعی حجابی هست که وقتی پوشیده میشه ، حتی اگر زیرش مرد هم باشه (بدون احتساب مو و صورت) ، نشه تشخیص دادش از زن.
بعله...این هم تعریف جدیدی از حجاب

آخه این چطور تعریف کردنیه؟!

طبق تعریف شما این الان حجاب محسوب نمیشه!
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]چطور بنی صدر با پوشش اسلامی از کشور فرار کرد!حالا اگر تونستی بنی صدر رو از طریق این پوشش بفرستش بیرون ایران.
ببینید نباید ظرافت های ظاهری زن معلوم باشه ، جلباب و خمر و ... هم یک چیز حداکثری نیست ، یک چیز حداقلی است.
شما بنی صدر رو بیار،من با همین لباس از مرز ردّش میکنم.

(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]طبق تعریف شما این الان حجاب محسوب نمیشه!
![[تصویر: karkan.ir_0622.jpg]](http://karkan.ir/wp-content/uploads/2010/06/karkan.ir_0622.jpg)
سلام
تعریف من نه، تعریف مراجع
نه این حجاب محصوب نمیشه ، مشکل داره.
برای رسیدن به نتیجه ، برید و کتاب "احکام روابط زن و مرد" رو بخونید ، فتوای مراجع رو در مورد کوچک ترین زمینه هم داره ، اگر لینکش رو پیدا کردم براتون میفرستم.
البته این حجاب چند برابر اون عکس شما به حجاب اصلی نزدیک تره ، چونمشکل اصلیش بیشتر رنگ هست و یک سری نقاط ضعف کوچک
در ضمن ف دقت داشته باشید که رنگ هم بسته به محیط داره ، در محیط شمال این رنگ شاید رنگ عادی محسوب بشه و لباس شهرت نباشه ، کمی ریزه کاری داره ، اما این حجاب در محیط تهران و مشهد و ... 100% مشکل دار هست.
![[تصویر: ahkameravabetmardvaazan.jpg]](http://www.mihandownload.com/mypic/Predator/ahkameravabetmardvaazan.jpg)
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
تعریف من نه، تعریف مراجع
نه این حجاب محصوب نمیشه ، مشکل داره.
برای رسیدن به نتیجه ، برید و کتاب "احکام روابط زن و مرد" رو بخونید ، فتوای مراجع رو در مورد کوچک ترین زمینه هم داره ، اگر لینکش رو پیدا کردم براتون میفرستم.
البته این حجاب چند برابر اون عکس شما به حجاب اصلی نزدیک تره ، چونمشکل اصلیش بیشتر رنگ هست و یک سری نقاط ضعف کوچک
در ضمن ف دقت داشته باشید که رنگ هم بسته به محیط داره ، در محیط شمال این رنگ شاید رنگ عادی محسوب بشه و لباس شهرت نباشه ، کمی ریزه کاری داره ، اما این حجاب در محیط تهران و مشهد و ... 100% مشکل دار هست.
![[تصویر: ahkameravabetmardvaazan.jpg]](http://www.mihandownload.com/mypic/Predator/ahkameravabetmardvaazan.jpg)
یعنی چون این لباس توی شمال عادیه مشکل نداره؟
ولی توی تهران مشکل داره؟!

خب برادر من این لباس هم که داریم در موردش بحث میکنیم (عکس اولی) هم الان توی تهران عادیه و لباس شهرت نیست!پس لابد مشکلی نداره
در ضمن بر اساس این تعریف از حجاب،اکثر پوشش های محلی ایرانی حجاب محسوب نمیشن... .
الان شما این رو بگو که بالاخره اجداد ما حجاب داشتن یا بی حجاب بودن؟!