تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
من با چند تا موافقم.
3 و 5 و 6 و 7 و حتی 8 Big Grin
یکی هست با حجابه ولی خودشم دقیق نمیدونه چرا محجبه است و اما یکی خیلی با حجاب نیست اما اطلاعات و حیاش خیلی بالاست Wink بنابراین خیلی نمیشه از روی ظاهر آدم ها قضاوت کرد
(۲۲/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۳)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]یکی هست با حجابه ولی خودشم دقیق نمیدونه چرا محجبه است و اما یکی خیلی با حجاب نیست اما اطلاعات و حیاش خیلی بالاست Wink بنابراین خیلی نمیشه از روی ظاهر آدم ها قضاوت کرد
حیا فقط در رفتار نیست و یک جلوه‌اش در حجاب هست.بنابراین کسی که خیلی با حجاب نیست، حیاش هم خیلی بالا نیست.
از روی ظاهر خوب نمیشه گفت درون چه خبره، اما درون خوب مسلماً باید به ظاهر خوب منتهی بشه.
(۲۲/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۳)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]من با چند تا موافقم.
3 و 5 و 6 و 7 و حتی 8 Big Grin
یکی هست با حجابه ولی خودشم دقیق نمیدونه چرا محجبه است و اما یکی خیلی با حجاب نیست اما اطلاعات و حیاش خیلی بالاست Wink بنابراین خیلی نمیشه از روی ظاهر آدم ها قضاوت کرد

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid245884

Big Grin
(۲۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]حیا فقط در رفتار نیست و یک جلوه‌اش در حجاب هست.بنابراین کسی که خیلی با حجاب نیست، حیاش هم خیلی بالا نیست.
از روی ظاهر خوب نمیشه گفت درون چه خبره، اما درون خوب مسلماً باید به ظاهر خوب منتهی بشه.
از لحاظ تئوری حرفت درسته ولی در واقعیت خیلی پیچیده تر از این حرفاست Big Grin

(۲۳/فروردین/۹۳ ۲:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid245884

Big Grin

عکس حرف شما هم صادقه
از کجا معلوم اون آدم بی حجاب آدم پاکی نیست؟ Big Grin
یا اینکه از کجا معلوم اون آدم به ظاهر مذهبی آدم پاکیه؟ Big Grin

کد قالب بندی شده:
....

نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال
لیک تو باری به نقد ساخته‌ ی کار باش
....
همیشه وقتی از حجاب حرف میشد،دوستام میگفتن:
اره خود ما دختر چادری دیدیم که ارایش داشت و فلان و ...
یا از کجا معلوم که درونش فلان باشه و از بی حجاب بدتر نباشه

..
.
همه اینا سفسطه است،حالا چرا؟
اول یه چیز بگم تا یادم نرفته،این حرف اقای درست پسند خیلی جالب بود،تا حالا بهش دقت نکرده بودم
مهم نیست اون مرد از نظر فیزیولوژیک مشکل دار میشه یا نه،اصلا به اون مرد خیلی ربط نداره،به من و خدا ربط داره که من بندگی کردم یا نه،در خانه اگه کس است یک حرف بس است.

حالا اون چیزی که میخواستم بگم:
همه ادما هم زیبایی درون دارن و هم بیرون(روحی(حتی اخلاقی) و جسم)
چون زن جلوه جمال الهیه لذا زن واقعا زیباست(اصلا اثبات هم نمیخواد همه میدونن)
حالا همین زن باید هم حجاب درون داشته باشه هم بیرون
اون چادری که چادر داره ولی حیای درونی نداره،خوب حجابش نصفه است
اون دختر خانمی که حجاب بیرونی نداره اما درونی داره،اونم جچابش نصفه است

تو قران هم داریم:جلباب مثلا:حجاب بیرون
با لحن فلان حرف نزن و خرامان خرامان راه نرو و ..حجاب درون(خودمونی ترش میشه ناز و غمزه)

حالا چرا میگم سفسطه است:
معلم میگه دانش اموزی خوب است که ریاضی و ادبیاتش عالی باشه
حالا یه عده جفتش عالی ان که خوبن(اصولا هیچکسم با اینا کار نداره)
یه عده ادبیات عالی دارن ریاضی بد
حالا اینجا یه عده به اون ادبیات عالی خرده میگرن که چون ریاضیه بده
میبینید هیچ ربطی نداره

اونجا هم همینه
دختر چادری که در اخلاق حیا نداره،کمیتش میلنگه
دختر بد حجابی که حیای درونی داره بازم مورد داره

حالا بحث سر اینکه چرا تمرکز روی حجاب کامل هست
یه خانمی که از جایی رد میشه،هزار نفر میبیننش(حجاب بیرونی)
اما نهایت با پنج نفر معاشرت کنه(حجاب درونی)

پس کشته های حجاب بیرونی بیشتر از درونیه
اما عمق فاجعه در درونی بیشتر از بیرونیهBig Grin
گرفتید چی میگم؟
نقل قول:عکس حرف شما هم صادقه
از کجا معلوم اون آدم بی حجاب آدم پاکی نیست؟ Big Grin
یا اینکه از کجا معلوم اون آدم به ظاهر مذهبی آدم پاکیه؟ Big Grin

خیر

کسی که با نوع پوشش خود باعث آلوده کردن چشمان افراد بشه و زندگی افراد رو بهم بزنه ادعای شما رو نقض میکنه
من هيچ يك ازين ده مورد و نمي پسندم ولب خب يكي شونو به بقيه ترجيح دادم و در اينجا يه سوال برام پيش اومد:
بعضي ها الان در مورد حجابشون نظر دادند دقيقا يا در مورد تيپ و قيافه شون؟؟؟!!!
با توجه به اينكه عكس 3 بيشترين راي رو اورده به نظر من اين عكس حجاب لازم نداره اگرچه در جامعه ي امروزي اين حجاب بيشتر مورد پسند افراد مذهبي واقع ميشه ولي فكر مي كنم حجاب صرف پوشش ظاهري نيست ...
بلكه پوشاندن زيورها هم جزء ججاب محسوب ميشه و از جمله زيورها و چيزهايي كه جلب توجه ميكنه مثل روسري هاي رنگي !!!
اون سه تای آخر پوشش ویژه ی منزل هستن دیگه ؟Big Grin
سه و پنچ خیلی خوبه اون ۶ و ۷ هم برای محیط های کمی خصوصی تر مناسبه از نظر من .
در کل هم افراط بده همه تفریط
از نظر من حجاب یعنی رعایت حدود ( یعنی مثلا موها پوشیده باشه) + جلب توجه نبودن ( یعنی چراغ نزنی یا لباس پوشیدنت ) + حیا
اولی + دومی = حجاب بیرونی
سومی = حجاب درونی

من به عنوان یه دختره جامعه برداشتم از دینم این بوده
تا الان هم هیچ نظر دیگه ای رو در هیچ جا ارجح به این ندونستم
حجابم هم هیچ کدوم از موارد توی عکس نیست
اما نظر افراد مختلف رو که می پرسم میگن حجابم نرمال و جلب توجه نمیشه
به نظر من ما قالب مشخص نداریم
هرکس با سلیقه ی خودش لباس بپوشه اما موارد بالا رو رعایت کنه قابل قبوله
اینکه بگیم حتما این لباس باشه درست نیست
حتی میشه نوع لباس هامن ر عوض کرد من خودم به شخصه با مانتو مخالفم با چادر هم همین طور میشه لباس ر طوری طراحی کرد که هم سختی چادر نباشه هم پوشیده باشه هم دلپسند برای خانم ها نه جلب توجه برای مرد ها
یکبار تلیزین داشت حجاب زنان مسلمان روسیه رو نشون میداد واقعا خب بود
خداییش بگید چادر چیه یه تیکه پارچه است که نیم دایره بریدنش
خانومه میخاد از پله بره بالا چادرش کشیده میشه ت اتوبوس گیر میکنه بارون میاد تا کمر تو گل میره بچه داشته باشه که وا ویلاست یه دست به بچه یه دست به چادر من خیلی ها رو میشناسم توی دورانی که بچه بغل داشتن از چادر استفاده نمی کردن می گفتن بدتر کشیده می شه روسریمونم با خودش میبره عقب
؟؟؟؟؟
بهتر نیست یه چیز دیگه ای بیاد این وسط !!!!
البته چادر ها ملی ( اون درست حسابیاش ) خیلی فکر خوبی بود

[تصویر: 44715154830408257235.jpg]

الان این عکس بالا چه مشکلی داره ؟

سلام
ببینید یک سری از اعمالی که از طرف دین توصیه شدند بطور وابسته و بدون در نظر گرفتن رفتارهای دیگمون هرچه دقیقتر ، کامل تر انجام داده بشه بهتره! مثل صدق گفتار، خوش خلقی، کسب حلال و ... .
اما یک سری چیز ها هستند که به عنوان پرچم دینداری شناخته می شن، مثل حجاب مثل محاسن گذاشتن، مثل نماز مستحبی خوندن و حج رفتن و ... . اینها باید طوری انجام بشه که با رفتار های دیگمون در تعادل باشه.
اگر کسی در اخلاقش، در گفتارش، در کسب رزقش در حد اعلاء نیست نباید تو اعمال و رفتار هایی که پرچم دینداری محسوب می شن بیش از حدی که خدا واجبش کرده پیش بره.
بعضی از افراد رو می بینیم در حجاب(زن) یا شکل ظاهری در حد پیامبر و اولیا خدا هستند اما در خلقیات صفر..
اینها دین رو خراب می کنن.
بنابراین جواب نظر سنجی بالا یک گزینه خاص نیست. جوابش بستگی به خود شخص داره تا تعادل بین رفتار و ظاهرش از بین نره! (باز هم می گم به شرطی که حداقلها رو رعایت کنه)