تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۳)mary نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که رنگ مشکی باعث افسردگی میشه ، نه دیده نشدن چهره ها ....Smile

من به چادر ایرانی و غیر ایرانی کاری ندارم ... اما چادر سر کردن برا ما خانوما واقعا سخته ، و این سختیو نمیتونین تا وقتی چادر سرتون نباشه درک کنین ...
نه شما دقت کنید .
الان جنسهای خیلی خوبی از چادر موجود هست که دیگه وزن چادرهای قدیمی رو نداره و تقریبا به اندازه وزن یک روسری هست .
اگه بخواهید مارکش رو هم می تونم خصوصی بهتون بگم . استفاده ازش خیلییی راحت تره .
قیمتش هم چندان فرقی با چادرهای قدیمی نداره .
دیگه ما که چادری هستیم می دونیم سخته یا راحته . دیگه زیادم وحشتناک نیست Smile
رنگ مشکی هم کی گفته باعث افسردگی میشه ؟!
پس الان توی شهرهایی که محجب زیاد دارند باید مردم افسرده باشن Smileکه طبیعتا اینجوری نیست .
ما که چادری می بینیم کلی شعفمون میگیره .Heart
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دیگه ما که چادری هستیم می دونیم سخته یا راحته . دیگه زیادم وحشتناک نیست Smile

فاطمه خانوم ،
باید بگم حرف شما کاملا متین اما خب شما تصور کن که تا دانشگاهتون یک ساعت و نیم راهه رفته ، یک ساعت و نیم راه برگشت ، توی این راه هم باید تاکسی سوار شی و هم اتوبوس ... دستت یه کیف لپ تاپ باشه و یه کوله پر از کتاب هم پشتت ...
حواست باشه چادرت به جایی گیر نکنه
پله هارو بالا و پایین می کنی ، چادرت خاکی نشه
چادرت لای در مترو گیر نکنه تا آقایون نفرمایند : بازم این خانوما با این چادراشون ... .

تازه این گرمیه هوارو هم باید تحمل کرد .
حق بدید ، سختهههههههههههههههه .
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱:۲۴)mary نوشته است: [ -> ]

شما تصور کن که تا دانشگاهتون یک ساعت و نیم راهه رفته ، یک ساعت و نیم راه برگشت ، توی این راه هم باید تاکسی سوار شی و هم اتوبوس ... دستت یه کیف لپ تاپ باشه و یه کوله پر از کتاب هم پشتت ...
چادرت لای در مترو گیر نکنه تا آقایون نفرمایند : بازم این خانوما با این چادراشون ... .

به نام خدا

سلام[تصویر: rose.png]

منم زمانی که دانشگاه میرفتم هم پیاده روی طولانی داشتم و هم گرمای هوا شدید بود(یه جورائی شهرمون جهنم بود از لحاظ شدت گرما!!!)
بقیه مشکلات هم بود ولی احساس امنیت و آرامشی که با سرکردن چادر بهم دست میداد رو نتونستم و نمیتونم با هیچی عوض کنم...
سختیش هم نوش جونمون...[تصویر: happy.png]

دیگه از آتیش جهنم که داغ تر و سوزنده تر نیست...
آتیش جهنم به کنار...
رضایت پروردگار
[تصویر: heart.png] مهمترین و ارزشمندترین دلیل برای داشتن حجاب کامل هست...

برای رضای خدا سختی هاش رو تحمل کنیم...
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱:۲۴)mary نوشته است: [ -> ]فاطمه خانوم ،
باید بگم حرف شما کاملا متین اما خب شما تصور کن که تا دانشگاهتون یک ساعت و نیم راهه رفته ، یک ساعت و نیم راه برگشت ، توی این راه هم باید تاکسی سوار شی و هم اتوبوس ... دستت یه کیف لپ تاپ باشه و یه کوله پر از کتاب هم پشتت ...

Heart اگر قصد نکنی وقتی من رو دیدید اول یک فصل کتک بزنید ، بعد توضیح بدید ، باید عرض کنم همه کتاب و کیف لپتاپ رو حمل می کنی ، یک چادر اضافست ؟!!Silent
اگه دخالت نباشه یک سرچی داشته باشید توی نت شاید پی دی اف کتابهاتون رو بتونید پیدا کنید بریزید توی همون لپ تاپ که زحمت حمل کتاب ها از دوشتون برداشته بشه .
بازم شرمنده Mat

باید عرض کنم همینجوری که نمی فرمایند بفرمایید بروید بهشت ... باید یک کاری کرده باشیم خوب ! نه ؟!!
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۳)mary نوشته است: [ -> ]برادر من ،
جامعه ای که با دیدن صورت خانم ها شادی توش رواج پیدا کنه ، باید فاتحه شو خوند ....Angry
منظورم اینه که رنگ مشکی باعث افسردگی میشه ، نه دیده نشدن چهره ها ....Smile

من به چادر ایرانی و غیر ایرانی کاری ندارم ... اما چادر سر کردن برا ما خانوما واقعا سخته ، و این سختیو نمیتونین تا وقتی چادر سرتون نباشه درک کنین ...
من تقریبا همه مدل چادر رو سرم کردم ...
هم قشنگی و آراستگیشو باید در نظر بگیرم و هم راحتیشو ... سخت ترین چادر،چادر ساده است (که واقعا سخت سخت سخته)دلیل نداره اینقدر روی ایرانی و غیر ایرانی بودن چادر بحث کنید ، آدم باید هرچی رو که توش راحت تره و مناسبتره انتخاب کنه ...BlushSmileCool

موفق باشید و حق گرا .

بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: hijab_4600.png]

لطفا جوسازی نکنید

سالهای سال است که زنان ایرانی از چادر استفاده میکنند

نقل قول:جامعه ای که با دیدن صورت خانم ها شادی توش رواج پیدا کنه ، باید فاتحه شو خوند ....Angry

ربطی به جامعه ندارد

طبیعت انسان اینطور است

زن مظهر جمال الله است و بقیش هم همه میدونند

نقل قول:منظورم اینه که رنگ مشکی باعث افسردگی میشه ، نه دیده نشدن چهره ها ....Smile

رنگ مشکی یکی از بهترین رنگ ها برای پوشش بیرون خانم هاست(پوشش بیرونی در بیرون از خانه---نظر شخصی بود)

بله باعث افسردگی میشه ولی باعث افسردگی افراد هیز میشود نه خانم های چادریCool

طرف که دائم چادر خودشو نمیبینه!!!

طرف مقابل میبینه چادرشو

رنگ مشکی باعث میشود در ناخودآگاه نامحرم ها یک احساس زده شدن نسبت به آن شخص به وجود بیاید

این همه سال رنگ چادر مشکی بود حالا بعد از فلان صحبت ها مخصوصا در فلان مجله و غیره شد افسرده کن!!؟

نقل قول:من به چادر ایرانی و غیر ایرانی کاری ندارم ... اما چادر سر کردن برا ما خانوما واقعا سخته ، و این سختیو نمیتونین تا وقتی چادر سرتون نباشه درک کنین ...

این رو خانم های چادری بهتر میتونن جواب بدن ولی هزینه ای که میشه در مقابل اون چیزی که بدست میاد غیر قابل مقایست

صحبت هاتون بیشتر جوسازیه

کافیه خانم های غیر چادری چادر رو برای یک مدت یک هفته ای امتحان کنند تا ببینند فرق چادر و غیر چادر در چیست(نقل قول از چادری ها)

نقل قول: آدم باید هرچی رو که توش راحت تره و مناسبتره انتخاب کنه ...

میدونید معنی جملتون چیه؟

==================

یک جای دیگه یکی از کاربرا در مورد گرم بودن چادر گفته بود

[تصویر: 125.gif]

در مورد این فکر کنید که در دمای 10- درجه!!! که مغز استخوان افراد یخ میزنه بعضیا پا بی جوراب بیرون میان و دمای هوای توی پوششون تاثیری نداره ( انگار ضد یخ تو بدنشونه)

[تصویر: 125.gif]

بنظر بنده اینا بیشتر بهانست

اگر بخوایم منصفانه نگاه کنیم چادر برای یک زن بهترین پوششه فارغ از دین و مذهبش

--------------------

و در آخر

صبر کنید که وعده خدا حق است
بسم الله الرحمن الرحیم
به قول یه بنده خدایی که یادم نیس میگفت تو مهمونیا مثلا مشکی خیلی باکلاسه
همه میگن از مد نمیفته و خیلی ها مشکی میپوشن
حالا که به چادر میرسه افسردگی میاره
منم چادری ام،واقعا سخته ،نه گرماش،جمع و جور کردنش تو اتوبوس و مترو و جاهای شلوغ
اما به قول فاطمه خانم ادم بالاخره باید یکار انجام بده دیگه
هر وقت براتون سخت شد یاد مسلمونای صدر اسلام بیفتید که شکنجه شون میکردن
یاد مجاهدین و مهاجرین راه خدا بیفتید که این همه سختی کشیدن و اینقدر زیاد که قابل وصف نیست
انقلابیون خودمون که زیر دست ساواک شهید شدن
به اینا که فکر کنیم،چادر اسونه اشه
اما بنده به شخصه اعتقاد دارم باید دو جور حجاب در جامعه تعریف شه
یکی همین چادر و دیگری یه مانتوی گشاد با حجاب کامل مثل بعضی کشورهای مسلمون
من یه دوستی داشتم مانتویی بود،اینقدر حجابش کامل بود که ادم میدید کیف میکرد،چون خوش طراحی لباس خونده بود واسه خودش چیزای خوب با حجاب کامل میدوخت.
بالاخره همه که نمیتونن چادر بپوشن حالا به هر دلیلی
حالا بماند که الان وضع حجاب فاجعه شده،نمیدونم سمت ما اینجوریه یا همه جا اینطوریه
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ربطی به جامعه ندارد
طبیعت انسان اینطور است
[b]زن مظهر جمال الله است و بقیش هم همه میدونند

بله . حرف شما رو کاملا قبول دارم ، اما هنوز هم می گم که فاتحه ی جامعه ای رو که بادیدن چهره خانوما شاد میشه ، باید خوند .خواهش می کنم ، منظور منو برداشت کنید ، نه اون چیزی که توی ذهنتون می گذره .من جو سازی نکردم ، فکر کنم جوی رو که به اشتباه برداشت کردید ، دارید جو سازیش می کنید ...ما اینجا همه با هم دوستیم ، غیر از اینه ؟؟؟؟Smile
نقل قول:[='عبدالرحمن' pid='208655' dateline='1375572004']رنگ مشکی یکی از بهترین رنگ ها برای پوشش بیرون خانم هاست(پوشش بیرونی در بیرون از خانه---نظر شخصی بود)
بله . نظر منم همینه.
Blush
[/quote]

[align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]این رو خانم های چادری بهتر میتونن جواب بدن ولی هزینه ای که میشه در مقابل اون چیزی که بدست میاد غیر قابل مقایست

من خودمم چادریم . [align=START]
[/align][align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]صحبت هاتون بیشتر جوسازیه
[align=START]
[/align]
[align=START]
قصد همچین کاری رو نداشتم و ندارم.[/align]اگه به اشتباه همچین چیزی رو انتقال دادم ، از همه ی دوستان معذرت می خوام.در غیر اینصورت .... ....هوالحق
[align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]
میدونید معنی جملتون چیه؟

==================
بله ...
دوست من ، لطفا روی لغاتی که استفاده کردم تامل بیشتری کنید ،
لغت "متناسب" خودش محدود کننده است .اون چیزی که الان توی ذهن شماست ، راحت هست اما مناسب نیست !!!!Wink
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد این فکر کنید که در دمای 10- درجه!!! که مغز استخوان افراد یخ میزنه بعضیا پا بی جوراب بیرون میان و دمای هوای توی پوششون تاثیری نداره ( انگار ضد یخ تو بدنشونه)
[align=START]
[/align]گناه اونا گردن خودشون ، من فقط می تونم با نگاهم بهشون بفهمونم که کارشون اشتباهه.اما من نتونستم بفهمم الان چه ربطی به گرمی چادر داشت؟؟؟HuhSmile

(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
بنظر بنده اینا بیشتر بهانست

براتون بهانه نیاوردمفقط تجربه ی 12 سال چادر سر کردنم رو براتون بازگو کردم .همین...[align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align][b]اگر بخوایم منصفانه نگاه کنیم چادر برای یک زن بهترین پوششه فارغ از دین و مذهبش

[/b]
بله .همینطوره مسلماً .بخاطر همینه از چادر استفاده می کنم.
دوستان ،
عاجزانه خواهش می کنم با دیدگاه دعوا جلو نریم و همدیگه رو متهم نکنیم .
سعی کنیم درست ترین رو برداشت کنیم ، نه اونیکه دلمون می خواد ...

(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۰۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]Heart اگر قصد نکنی وقتی من رو دیدید اول یک فصل کتک بزنید ، بعد توضیح بدید ، باید عرض کنم همه کتاب و کیف لپتاپ رو حمل می کنی ، یک چادر اضافست ؟!!Silent
اگه دخالت نباشه یک سرچی داشته باشید توی نت شاید پی دی اف کتابهاتون رو بتونید پیدا کنید بریزید توی همون لپ تاپ که زحمت حمل کتاب ها از دوشتون برداشته بشه .
بازم شرمنده Mat

باید عرض کنم همینجوری که نمی فرمایند بفرمایید بروید بهشت ... باید یک کاری کرده باشیم خوب ! نه ؟!!

فاطمه خانوم ، شما عزیز دل مایی گلم،Heart

چادر اضافه نیست ، خیلی هم لازمه تو این جامعه ی ... .
من اینو در جواب وحشتناک نبودن چادر نوشتم .
چادر وحشتناک نیست ، اما سخته .
من الان خودم ، چادر دانشجویی سرم می کنم و با این مشکلات مواجه هستم و دارم دنبال یه مدل خوب می گردم که سختیش کمتر باشه ...

عزیزم شما دوست خوب من هستید ، امیدوارم شمام از حرفام بد برداشت نکرده باشید ،
ناگفته نماند که احساس بدی بهم دست داد وقتی نوشته م اینطوری پاسخ دادید !!! توقع نداشتم عکس العملا اینقدر تند باشه...Sad
بهتره تاپیک خیلی منحرف نشه!

بحث درباره چادر و مزایای اون نیست, اگه میشه لطفا فقط به سوال پاسخ بدید!Rose

اجازه بدید این مباحث به تاپیک های خودشون منتقل بشن!

با تشکر
بسم الله
3و4و5 عالیند
بهترین نوع پوشش همین سه مورده ...
عالیییییییییییییی...
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۱)MYNK نوشته است: [ -> ]بهتره تاپیک خیلی منحرف نشه!

بحث درباره چادر و مزایای اون نیست, اگه میشه لطفا فقط به سوال پاسخ بدید!Rose

اجازه بدید این مباحث به تاپیک های خودشون منتقل بشن!

با تشکر

آبجی من اگر می خواستین آمار بگیرینٰ نظر سنجی بهتر نبود؟HuhBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع