(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۳)mary نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که رنگ مشکی باعث افسردگی میشه ، نه دیده نشدن چهره ها ....
من به چادر ایرانی و غیر ایرانی کاری ندارم ... اما چادر سر کردن برا ما خانوما واقعا سخته ، و این سختیو نمیتونین تا وقتی چادر سرتون نباشه درک کنین ...
نه شما دقت کنید .
الان جنسهای خیلی خوبی از چادر موجود هست که دیگه وزن چادرهای قدیمی رو نداره و تقریبا به اندازه وزن یک روسری هست .
اگه بخواهید مارکش رو هم می تونم خصوصی بهتون بگم . استفاده ازش خیلییی راحت تره .
قیمتش هم چندان فرقی با چادرهای قدیمی نداره .
دیگه ما که چادری هستیم می دونیم سخته یا راحته . دیگه زیادم وحشتناک نیست

رنگ مشکی هم کی گفته باعث افسردگی میشه ؟!
پس الان توی شهرهایی که محجب زیاد دارند باید مردم افسرده باشن

که طبیعتا اینجوری نیست .
ما که چادری می بینیم کلی شعفمون میگیره .

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دیگه ما که چادری هستیم می دونیم سخته یا راحته . دیگه زیادم وحشتناک نیست 
فاطمه خانوم ،
باید بگم حرف شما کاملا متین اما خب شما تصور کن که تا دانشگاهتون یک ساعت و نیم راهه رفته ، یک ساعت و نیم راه برگشت ، توی این راه هم باید تاکسی سوار شی و هم اتوبوس ... دستت یه کیف لپ تاپ باشه و یه کوله پر از کتاب هم پشتت ...
حواست باشه چادرت به جایی گیر نکنه
پله هارو بالا و پایین می کنی ، چادرت خاکی نشه
چادرت لای در مترو گیر نکنه تا آقایون نفرمایند : بازم این خانوما با این چادراشون ... .
تازه این گرمیه هوارو هم باید تحمل کرد .
حق بدید ، سختهههههههههههههههه .
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱:۲۴)mary نوشته است: [ -> ]فاطمه خانوم ،
باید بگم حرف شما کاملا متین اما خب شما تصور کن که تا دانشگاهتون یک ساعت و نیم راهه رفته ، یک ساعت و نیم راه برگشت ، توی این راه هم باید تاکسی سوار شی و هم اتوبوس ... دستت یه کیف لپ تاپ باشه و یه کوله پر از کتاب هم پشتت ...
حواست باشه چادرت به جایی گیر نکنه
پله هارو بالا و پایین می کنی ، چادرت خاکی نشه
چادرت لای در مترو گیر نکنه تا آقایون نفرمایند : بازم این خانوما با این چادراشون ... .
تازه این گرمیه هوارو هم باید تحمل کرد .
حق بدید ، سختهههههههههههههههه .

اگر قصد نکنی وقتی من رو دیدید اول یک فصل کتک بزنید ، بعد توضیح بدید ، باید عرض کنم همه کتاب و کیف لپتاپ رو حمل می کنی ، یک چادر اضافست ؟!!

اگه دخالت نباشه یک سرچی داشته باشید توی نت شاید پی دی اف کتابهاتون رو بتونید پیدا کنید بریزید توی همون لپ تاپ که زحمت حمل کتاب ها از دوشتون برداشته بشه .
بازم شرمنده
باید عرض کنم همینجوری که نمی فرمایند بفرمایید بروید بهشت ... باید یک کاری کرده باشیم خوب ! نه ؟!!
بسم الله الرحمن الرحیم
به قول یه بنده خدایی که یادم نیس میگفت تو مهمونیا مثلا مشکی خیلی باکلاسه
همه میگن از مد نمیفته و خیلی ها مشکی میپوشن
حالا که به چادر میرسه افسردگی میاره
منم چادری ام،واقعا سخته ،نه گرماش،جمع و جور کردنش تو اتوبوس و مترو و جاهای شلوغ
اما به قول فاطمه خانم ادم بالاخره باید یکار انجام بده دیگه
هر وقت براتون سخت شد یاد مسلمونای صدر اسلام بیفتید که شکنجه شون میکردن
یاد مجاهدین و مهاجرین راه خدا بیفتید که این همه سختی کشیدن و اینقدر زیاد که قابل وصف نیست
انقلابیون خودمون که زیر دست ساواک شهید شدن
به اینا که فکر کنیم،چادر اسونه اشه
اما بنده به شخصه اعتقاد دارم باید دو جور حجاب در جامعه تعریف شه
یکی همین چادر و دیگری یه مانتوی گشاد با حجاب کامل مثل بعضی کشورهای مسلمون
من یه دوستی داشتم مانتویی بود،اینقدر حجابش کامل بود که ادم میدید کیف میکرد،چون خوش طراحی لباس خونده بود واسه خودش چیزای خوب با حجاب کامل میدوخت.
بالاخره همه که نمیتونن چادر بپوشن حالا به هر دلیلی
حالا بماند که الان وضع حجاب فاجعه شده،نمیدونم سمت ما اینجوریه یا همه جا اینطوریه
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ربطی به جامعه ندارد
طبیعت انسان اینطور است
[b]زن مظهر جمال الله است و بقیش هم همه میدونند
بله . حرف شما رو کاملا قبول دارم ، اما هنوز هم می گم که فاتحه ی جامعه ای رو که بادیدن چهره خانوما شاد میشه ، باید خوند .خواهش می کنم ، منظور منو برداشت کنید ، نه اون چیزی که توی ذهنتون می گذره .من جو سازی نکردم ، فکر کنم جوی رو که به اشتباه برداشت کردید ، دارید جو سازیش می کنید ...ما اینجا همه با هم دوستیم ، غیر از اینه ؟؟؟؟

نقل قول:[='عبدالرحمن' pid='208655' dateline='1375572004']رنگ مشکی یکی از بهترین رنگ ها برای پوشش بیرون خانم هاست(پوشش بیرونی در بیرون از خانه---نظر شخصی بود)
بله . نظر منم همینه.

[/quote]
[align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]این رو خانم های چادری بهتر میتونن جواب بدن ولی هزینه ای که میشه در مقابل اون چیزی که بدست میاد غیر قابل مقایست
من خودمم چادریم . [align=START]
[/align][align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]صحبت هاتون بیشتر جوسازیه
[align=START]
[/align]
[align=START]
قصد همچین کاری رو نداشتم و ندارم.[/align]اگه به اشتباه همچین چیزی رو انتقال دادم ، از همه ی دوستان معذرت می خوام.در غیر اینصورت .... ....هوالحق
[align=START]
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align]
میدونید معنی جملتون چیه؟
==================
بله ...
دوست من ، لطفا روی لغاتی که استفاده کردم تامل بیشتری کنید ،
لغت "متناسب" خودش محدود کننده است .اون چیزی که الان توی ذهن شماست ، راحت هست اما مناسب نیست !!!!

(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد این فکر کنید که در دمای 10- درجه!!! که مغز استخوان افراد یخ میزنه بعضیا پا بی جوراب بیرون میان و دمای هوای توی پوششون تاثیری نداره ( انگار ضد یخ تو بدنشونه)
[align=START]
[/align]گناه اونا گردن خودشون ، من فقط می تونم با نگاهم بهشون بفهمونم که کارشون اشتباهه.اما من نتونستم بفهمم الان چه ربطی به گرمی چادر داشت؟؟؟

(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
بنظر بنده اینا بیشتر بهانست
براتون بهانه نیاوردمفقط تجربه ی 12 سال چادر سر کردنم رو براتون بازگو کردم .همین...[align=START] (۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ][/align][b]اگر بخوایم منصفانه نگاه کنیم چادر برای یک زن بهترین پوششه فارغ از دین و مذهبش
[/b]
بله .همینطوره مسلماً .بخاطر همینه از چادر استفاده می کنم.
دوستان ،
عاجزانه خواهش می کنم با دیدگاه دعوا جلو نریم و همدیگه رو متهم نکنیم .
سعی کنیم درست ترین رو برداشت کنیم ، نه اونیکه دلمون می خواد ...
(۱۳/مرداد/۹۲ ۳:۰۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
اگر قصد نکنی وقتی من رو دیدید اول یک فصل کتک بزنید ، بعد توضیح بدید ، باید عرض کنم همه کتاب و کیف لپتاپ رو حمل می کنی ، یک چادر اضافست ؟!!
اگه دخالت نباشه یک سرچی داشته باشید توی نت شاید پی دی اف کتابهاتون رو بتونید پیدا کنید بریزید توی همون لپ تاپ که زحمت حمل کتاب ها از دوشتون برداشته بشه .
بازم شرمنده 
باید عرض کنم همینجوری که نمی فرمایند بفرمایید بروید بهشت ... باید یک کاری کرده باشیم خوب ! نه ؟!!
فاطمه خانوم ، شما عزیز دل مایی گلم،
چادر اضافه نیست ، خیلی هم لازمه تو این جامعه ی ... .
من اینو در جواب وحشتناک نبودن چادر نوشتم .
چادر وحشتناک نیست ، اما سخته .
من الان خودم ، چادر دانشجویی سرم می کنم و با این مشکلات مواجه هستم و دارم دنبال یه مدل خوب می گردم که سختیش کمتر باشه ...
عزیزم شما دوست خوب من هستید ، امیدوارم شمام از حرفام بد برداشت نکرده باشید ،
ناگفته نماند که احساس بدی بهم دست داد وقتی نوشته م اینطوری پاسخ دادید !!! توقع نداشتم عکس العملا اینقدر تند باشه...

بسم الله
3و4و5 عالیند
بهترین نوع پوشش همین سه مورده ...
عالیییییییییییییی...