تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۳)تلمیخا نوشته است: [ -> ]نماز واجب فردیست

حجاب واجب اجتماعیست

روش آمارگیریتون خیلی مبتدیانست

در ضمن یکسری از اون افراد که اینا رو میگن ....(مواظب باشید سوتی جلوشون ندید)

اگر به این باشه که باید هر سال رفراندوم برگذار بشه

الان من این سوال رو دارم

چند تا حکومت روش حکومت داری خودشو به رفراندوم گذاشته؟

کمونیزم؟
لیبرال دموکراسی؟
عرب های همسایه؟

همان یکبار رو واقعا انجام دادند؟
بسم هو
سلام
ببینید دوست عزیز
این که می خوای شما خودتو گول بزنی و فکر کنی به جای اقلیت در اکثریت قرار دارید کاملا قابل درکه
این خیلی راحت تره از اینکه بخوایم بپیذیریم که در اقلیتیم.
شما خودتم قلبا به این موضوع واقفی که در حال حاضر واقعا این جمله مسخره است که ما بگیم بیش از 98 درصد مردم پشتیبان نظام اند.
بله برگزار شد مگه خود شاه مخلوع رفراندوم برگزار نکرد؟
بعدشم شما یه برا پست من رو بخون ببین که من چی می گم!!!
من نم گم که چرا رفراندوم برگزار نمی کنید1!!
من می گم که بی خودی نیاید بگید بله همه ی ملت پشتیبان نظام اند1!!!؟!؟!؟؟!
موفق باشید
(۲۰/شهریور/۹۲ ۰:۲۵)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
سلام
ببینید دوست عزیز
این که می خوای شما خودتو گول بزنی و فکر کنی به جای اقلیت در اکثریت قرار دارید کاملا قابل درکه
این خیلی راحت تره از اینکه بخوایم بپیذیریم که در اقلیتیم.
شما خودتم قلبا به این موضوع واقفی که در حال حاضر واقعا این جمله مسخره است که ما بگیم بیش از 98 درصد مردم پشتیبان نظام اند.
بله برگزار شد مگه خود شاه مخلوع رفراندوم برگزار نکرد؟
بعدشم شما یه برا پست من رو بخون ببین که من چی می گم!!!
من نم گم که چرا رفراندوم برگزار نمی کنید1!!
من می گم که بی خودی نیاید بگید بله همه ی ملت پشتیبان نظام اند1!!!؟!؟!؟؟!
موفق باشید
هیچکس بدون داشتن آمار معتبر نمی تواند ادعا کند که کی اقلیت است و کی اکثریت.
حفظ نظام اسلامی با حداقل ممکن افراد واجب است.
حالا مگه کی گفته همه ملت پشتیبان نظام اند؟!
این مسلم است که همه ملت پشتیبان نظام نیستن. ولی اقلیت یا اکثریت بودنش را نه شما خبر داری و نه ما. ادعاهای ماهواره هم منبع معتبر آمار نیست. برای این ادعاها باید آمار کل ایران را داشت. شامل روستاها عشایر شهرهای کوچک و بزرگ. نه به صرف چند مورد یا فقط با وضعیت حجاب در مناطقی از تهران قضاوت کرد.
بالفرض که پشتیبان های نظام در اقلیت باشند (که یک ادعای ثابت نشده است که ماهواره ها القا می کنند) هر کدام از آنها که حاضرند به جبهه بروند و برای حفظ نظام کشته بشوند به هزارتای آنها که رفتن انگلیس و آمریکا عشق و حال می کنن و از پشت ماهواره شعار میدن که فردا ما تهران هستیم و قدرت را میگیریم بهتر است. یک تار موی اینها به هزارتای آنها می ارزد. اونها اگر عرضه داشتن فرار نمیکردن برن. حداکثر انقلابشان این بود که آمدن چهارتا اتوبوس و سطل آشغال و بانک آتش زدند. اینها اصلا قابل مقایسه با چندصدهزار شهید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیست.
به هر حال پشتیبان های نظام تا آخرین قطره خون نظام اسلامی را حفظ می کنند. تا بترکه چشم حسود.
البته ایراد و اشکال و فساد هم هست ولی دلیل نمیشود که به دلیل این اشکالات نظام را ساقط کنیم و مملکت بیفته دست آمریکا و یک دست نشانده ای بدتر از شاه بیاد روی کار.
بسم الله.
سلام علیکم
.
.
.
ببخشید من وارد بحثتون شدم. میدونم اطلاعاتم از خیلی از شماها کمتره، فقط با خوندن این تاپیک، گفتم، منم در بحث شرکت کنم تا از اطلاعات دوستان بهره بگیرم. فقط خواهشن مطالب را کامل بخونید.
.
اولین نکته ای که میخوام بگم، دوستان خواهشن برای هم احترام قائل باشیم. اگرکسی اطلاعات کافی نداشت وتو بحث شرکت کرد ( مثل من ) تو ذوقش نزنین و این قدر همه رو دشمن خودتون فرض نکنین ، منتظر نباشین اگه پستی مخالف نظر شما بود، سریعا به آن پاسخ دهید ، کمی فکر کنید شاید طرف مقابلتان راست میگوید. متاسفانه این موارد خیلی در پست ها دیده شد.
و باز هم این جمله کلیشه ای :اینقدر سعی نکنید هم دیگر را قانع کنین
.
.

.
.همه نقل قول ها را پشت هم مینویسم و بعد نظر خودمو میگم. دقت کنید ترتیب نقل ولا مهمه:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۸)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]
«لا اکراه فی‌الدین»
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۴)110 نوشته است: [ -> ]وقتی باید اجبار کنیم که اکثریت قاطع مردم بهش اعتقاد داشته باشند . اون وقت اقلیت باید به احترام اکثریت حجاب رو رعایت کنند. اما الان اکثریت کدوم وریه؟
با مصداق آوردن قضیه حل نمی شه!

اگه اقلیتند پس چه واهمه ای داریم. اگه اکثریتند پس حقشونه اینجوری بیان!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۴)110 نوشته است: [ -> ] جمهوری اسلامیه!
یعنی چی؟یعنی اینکه قوانین باید تا جایی که مردم می خوان اسلامی باشه! الان اکثریت با حجاب نیستند.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
دوستان من نمی فهمم؟ آیا همه در این کشور مسلمان اند؟ همه مومن هستند؟
شما دوستانی که می گویید الان هم همه آمده اند و به پشتبان نظام هستند. رفراندوم یک درصد بیشتر رای خواهد آورد؟!؟!!؟
در صورت رفراندوم من احتمال می دم که 50 درصد مردم نظام فعلی کشور رو قبول کنند.
ما که هر جا می ریم این جمله رو می شنویم: خیلی مملکت بدی شده!!!
موفق باشید
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۰)110 نوشته است: [ -> ] این چجور اقلیتند که تو هر خیابون دو تا ون پر آدم گذاشتند؟
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۹)110 نوشته است: [ -> ]تنها دلیلی که می تونید بیارید از اینکه شما زیادید همون 22 بهمنه! که تلوزیون هم زوم می کنه رو بدحجاباش که بگه از همه قشر هستند (البته اکثر تظاهرات کنندگان با حجابند) . واین استدلال مضحک ترین استدلالیه که می تونید بکنید! اکثریت به تعداد نیست به نسبت و درصده . اینو یک بچه ی پنجم ابتدایی هم می فهمه اما شما چطور نمی فهمید خدا عالمه!

خوب شما می گید خانم های بدحجاب کمند. پس اینهمه گشت ارشاد تو شهر چیکار می کنه؟

اقلیت 1 میلیون 2 میلیون 3 میلیون نه 60 میلیون ! من شما رو به مطالعه ی کتاب ریاضی پنجم ابتدایی دعوت می کنم!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۰۸)110 نوشته است: [ -> ]ولی تو ایران غیر مسلمونها و کسانی که به حجاب اعتقادی ندارند مجبور هستند که قوانین و رعایت کنند!
.
اول یه سوال : جناب 110 ، مورد خطابم شمایی:
شما که همه رو دعوت میکنی به خواندن کتاب ریاضی پنجم دبستان ، میشه بپرسم: شما با استدلال زیادی گشت ارشاد تو شهرتون فهمیدین اکثریت بی حجابن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پس منم باید بگم چون تو شهرمون (مشهد ) گشت ارشاد نیست ، پس بی حجاب ها در اقلیت اندBig Grin
جالب شد ، نه؟؟؟؟
به قول خودتان، با مصداق آوردن مشکل حل نمیشود

.
.
اما نظر خودمو اینجوری شروع میکنم: طبق نقل قول ها یه بحث کوتاهی راجع به ((لا اکراه فی الدین )) شد ، منم از همین جا شروع میکنم.
.
.
همانطور که دوستان توضیح دادن ، این عباریت یعنی هیچ اجباری در دین ( انتخاب دین) نیست.
ولی ما در دینمان ، واجبات و محرمات داریم، پس در اجرای احکام دینی اجبار است، یعنی اگر برای مثال دین اسلام را قبول کردیم ملزم به انجام قوانین آنیم.

.
.
خوب ، در نقل قول آخر از جناب 110 یک اشکالی موجود است ، کسانی که به حجاب اعتقاد ندارن یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیر مسلمون ها و اقلیت های مذهبی که حسابشان جداست، اما کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند تعریف نشده اند ( برای من )
من فکر می کنم منظور شما از اینها کسانی بوده که مسلمانند و این حکم دینی که حجاب واجب است را رعایت نمیکنند.
تا اینجا رو قبول دارید؟؟
خوب ، پس با این توضیحات حرف جناب 110 را کمی تغییر میدهم. البته با اجازه
چون ما جمهوری اسلامی داریم، پس هر گاه اقلیت های مذهبی از مسلمانان بیشتر شدند، چشم ، قانون حجاب آزاد میشود.
در واقع اون گروه سوم حرفای آقای 110 را حذف کردم ، همان گروه بی حجابان . چون آنان همان مسلمانانی هستند که خود قوانین اسلام را قبول نمیکنند.
پس باید جمعیت افراد مسلمان و غیر مسلمان در کشور بررسی شود ، نه با حجابان و بی حجابان.
.
.

.
در حال حاظر از افرادی که با نام مسلمان در کنکور ثبت نام میکنند ،تعداد نماینده های مسلمان و اقلیت های مذهبی در مجلس ، و آمارگیری ها نشان میدهد و... که کدام گروه بیشتر است.
اگر تعداد بی حجابان زیاد است ، دلیلی ندارد تا وقتی اکثریت مردم ما مسلمانند( حتی زبانی مسلمانند) این قانون اجباری بودن ، که قانون اسلام است و اسلام آن را برای مسلمین واجب کرده، لغو شود ( چون بسیاری از همین ها اسلام راقبول دارند پس باید تابع قوانینش باشند)، چون به قول خودتان جناب 110 ما جمهوری اسلامی داریم ( اکثریت مردم مهم اند ) . متوجه شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله که حرفم را فهمیده باشید
.
.

.

.
پس خواهشن سر این بحث کنین کدام یک از این دو گروه بیشتراند .
.
.

.
باز هم شرمنده که وسط بحثتون پریدم.
.
.
.
یا علی
(۲۰/شهریور/۹۲ ۹:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]هیچکس بدون داشتن آمار معتبر نمی تواند ادعا کند که کی اقلیت است و کی اکثریت.
حفظ نظام اسلامی با حداقل ممکن افراد واجب است.
حالا مگه کی گفته همه ملت پشتیبان نظام اند؟!
این مسلم است که همه ملت پشتیبان نظام نیستن. ولی اقلیت یا اکثریت بودنش را نه شما خبر داری و نه ما. ادعاهای ماهواره هم منبع معتبر آمار نیست. برای این ادعاها باید آمار کل ایران را داشت. شامل روستاها عشایر شهرهای کوچک و بزرگ. نه به صرف چند مورد یا فقط با وضعیت حجاب در مناطقی از تهران قضاوت کرد.
بالفرض که پشتیبان های نظام در اقلیت باشند (که یک ادعای ثابت نشده است که ماهواره ها القا می کنند) هر کدام از آنها که حاضرند به جبهه بروند و برای حفظ نظام کشته بشوند به هزارتای آنها که رفتن انگلیس و آمریکا عشق و حال می کنن و از پشت ماهواره شعار میدن که فردا ما تهران هستیم و قدرت را میگیریم بهتر است. یک تار موی اینها به هزارتای آنها می ارزد. اونها اگر عرضه داشتن فرار نمیکردن برن. حداکثر انقلابشان این بود که آمدن چهارتا اتوبوس و سطل آشغال و بانک آتش زدند. اینها اصلا قابل مقایسه با چندصدهزار شهید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیست.
به هر حال پشتیبان های نظام تا آخرین قطره خون نظام اسلامی را حفظ می کنند. تا بترکه چشم حسود.
البته ایراد و اشکال و فساد هم هست ولی دلیل نمیشود که به دلیل این اشکالات نظام را ساقط کنیم و مملکت بیفته دست آمریکا و یک دست نشانده ای بدتر از شاه بیاد روی کار.
بسم هو
سلام علیکم دوست عزیز
ببین برادر من به این راحتی شما نمی تونی یه چیزی رو وارونه جلوه بدی
ما کاری نداریم که یه تار موی اینها به صدتا اونها می ارزه یا فلان اند!؟!!؟؟!
ما تعداد رو کار داریم و در حال حاضر سطح معنویت به شدت در جامعه پایین اومده.
شما برو فیلم های زمان انقلاب رو ببین یه نفر از انقلابیون رو بدون چادر نمی بینی!!!
ولی حالا هم برو نگاه کن خیابون رو که نسبت خانم های چادری به غیر چادر ها 1 به 10 هست.
تازه ما داریم در مورد حجابش صحبت می کنیم
مطمنن خیلی افراد دیگه هستند که با جنبه های دیگه ی جمهوری اسلامی مشکل دارند که اونها هم باید به این جمیت اضافه بشند.
موفق باشید
پ.ن: ما هم نگفتیم نظام رو ساقط کنیم!!! گفتیم حقیقت رو بپذیرید بیخورد نگید مردم پشتیبان نظام اند.

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۲۱)hessam نوشته است: [ -> ]بسم الله.
سلام علیکم
.
.
.
ببخشید من وارد بحثتون شدم. میدونم اطلاعاتم از خیلی از شماها کمتره، فقط با خوندن این تاپیک، گفتم، منم در بحث شرکت کنم تا از اطلاعات دوستان بهره بگیرم. فقط خواهشن مطالب را کامل بخونید.
.
اولین نکته ای که میخوام بگم، دوستان خواهشن برای هم احترام قائل باشیم. اگرکسی اطلاعات کافی نداشت وتو بحث شرکت کرد ( مثل من ) تو ذوقش نزنین و این قدر همه رو دشمن خودتون فرض نکنین ، منتظر نباشین اگه پستی مخالف نظر شما بود، سریعا به آن پاسخ دهید ، کمی فکر کنید شاید طرف مقابلتان راست میگوید. متاسفانه این موارد خیلی در پست ها دیده شد.
و باز هم این جمله کلیشه ای :اینقدر سعی نکنید هم دیگر را قانع کنین
.
.

.
.همه نقل قول ها را پشت هم مینویسم و بعد نظر خودمو میگم. دقت کنید ترتیب نقل ولا مهمه:
.
اول یه سوال : جناب 110 ، مورد خطابم شمایی: ( البته با جناب ehsanagiyan هم هستم)
شما که همه رو دعوت میکنی به خواندن کتاب ریاضی پنجم دبستان ، میشه بپرسم: شما با استدلال زیادی گشت ارشاد تو شهرتون فهمیدین اکثریت بی حجابن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پس منم باید بگم چون تو شهرمون (مشهد ) گشت ارشاد نیست ، پس بی حجاب ها در اقلیت اندBig Grin
جالب شد ، نه؟؟؟؟
به قول خودتان، با مصداق آوردن مشکل حل نمیشود

.
.
اما نظر خودمو اینجوری شروع میکنم: طبق نقل قول ها یه بحث کوتاهی راجع به ((لا اکراه فی الدین )) شد ، منم از همین جا شروع میکنم.
.
.
همانطور که دوستان توضیح دادن ، این عباریت یعنی هیچ اجباری در دین ( انتخاب دین) نیست.
ولی ما در دینمان ، واجبات و محرمات داریم، پس در اجرای احکام دینی اجبار است، یعنی اگر برای مثال دین اسلام را قبول کردیم ملزم به انجام قوانین آنیم.

.
.
خوب ، در نقل قول آخر از جناب 110 یک اشکالی موجود است ، کسانی که به حجاب اعتقاد ندارن یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیر مسلمون ها و اقلیت های مذهبی که حسابشان جداست، اما کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند تعریف نشده اند ( برای من )
من فکر می کنم منظور شما از اینها کسانی بوده که مسلمانند و این حکم دینی که حجاب واجب است را رعایت نمیکنند.
تا اینجا رو قبول دارید؟؟
خوب ، پس با این توضیحات حرف جناب 110 را کمی تغییر میدهم. البته با اجازه
چون ما جمهوری اسلامی داریم، پس هر گاه اقلیت های مذهبی از مسلمانان بیشتر شدند، چشم ، قانون حجاب آزاد میشود.
در واقع اون گروه سوم حرفای آقای 110 را حذف کردم ، همان گروه بی حجابان . چون آنان همان مسلمانانی هستند که خود قوانین اسلام را قبول نمیکنند.
پس باید جمعیت افراد مسلمان و غیر مسلمان در کشور بررسی شود ، نه با حجابان و بی حجابان.
.
.

.
در حال حاظر از افرادی که با نام مسلمان در کنکور ثبت نام میکنند ،تعداد نماینده های مسلمان و اقلیت های مذهبی در مجلس ، و آمارگیری ها نشان میدهد و... که کدام گروه بیشتر است.
اگر تعداد بی حجابان زیاد است ، دلیلی ندارد تا وقتی اکثریت مردم ما مسلمانند( حتی زبانی مسلمانند) این قانون اجباری بودن ، که قانون اسلام است و اسلام آن را برای مسلمین واجب کرده، لغو شود ( چون بسیاری از همین ها اسلام راقبول دارند پس باید تابع قوانینش باشند)، چون به قول خودتان جناب 110 ما جمهوری اسلامی داریم ( اکثریت مردم مهم اند ) . متوجه شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله که حرفم را فهمیده باشید
.
.

.

.
پس خواهشن سر این بحث کنین کدام یک از این دو گروه بیشتراند .
.
.

.
باز هم شرمنده که وسط بحثتون پریدم.
.
.
.
یا علی
بسم هو
سلام علیکم
دوست عزیز شما متوجه هستید ما چی می گیم؟(یا حداقل من چی می گم؟)
من دارم دو تتا صحبت جدا رو مطرح می کنم:
1. حجاب اجباری نیست و نباید اجباری باشد. آقا شاید یکی باشه بگه من نمی خوام برم بهشت فضولیش به کی اومده؟
خب نمی خواد بره بابا ما که نباید با دژکوب بفرستیمش تو بهشت؟ هان؟
2. در حال حاضر اگه رفراندم برگزار بشه من احتمال می دم کع پنجاه درصد همچنان نظام رو قبول داشته باشند.
برادر من من داار م می گم که نظام نباید برای حجاب از حربه ی زور(پشت ارشاد/بسیج) استفاده کنه.
این باید فرهنگی تبلیغ بشه
به ما ربطی نداره که کی می خواد چیکار کنه.
موسی به دین خود عیسی به دین خود
شما دوست داری محجبه باشی (می دونم) خب حجابتو خفظ می کنی. یکی دوست نداره خ حجابش رو حفظ نمی کنه! به ما ریطی نداره!
شما علت صحبت جناب طالقانی رو که مفسر قرآن و روحانی بودن رو بفرمایید دیگه علت صحبت امام خمینی رو بفرمایید؟
بعدشم مشا ثبت نام کنکور رو داری ملاک اکثریت بودنتون قرار می دی؟؟؟
خیلی باحالی بابا!
الان مگه همه ی اونهایی که دینشون رو می زنن اسلام مومن اند؟ بلاخره باید واحددین و زندگی رو بگزرونن دیگه! این امار گیری تون خیلی جالب بود.
موفق باشید
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۷)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]دوست عزیز شما متوجه هستید ما چی می گیم؟(یا حداقل من چی می گم؟)
1. حجاب اجباری نیست و نباید اجباری باشد. آقا شاید یکی باشه بگه من نمی خوام برم بهشت فضولیش به کی اومده؟
سلام علیکم خدمت شما برادر گرامی
راستش من خطاب بیشتر حرفام جناب 110 بود ، ودر اصل پاسخ سوالات ایشون رو دادم ، البته اگه بشه اسمش رو پاسخ گذاشت.
.
.
خوب، مورد اول که نظر شخصیتونه ، و بایدی در کار نیست. ولی شما رو راهنمایی می کنم پاسخ اون دوستانی که گفتن حجاب مفسده اجتماعی داره رو کامل بخونی مثل خانوم تلمیخا ، که همین صفحه قبل پستشون بود.
.
.
اما در مورد این:
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۷)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]
. در حال حاضر اگه رفراندم برگزار بشه من احتمال می دم کع پنجاه درصد همچنان نظام رو قبول داشته باشند.

برادر من من داار م می گم که نظام نباید برای حجاب از حربه ی زور(پشت ارشاد/بسیج) استفاده کنه.

به ما ربطی نداره که کی می خواد چیکار کنه.

بعدشم مشا ثبت نام کنکور رو داری ملاک اکثریت بودنتون قرار می دی؟؟؟

خیلی باحالی بابا!

الان مگه همه ی اونهایی که دینشون رو می زنن اسلام مومن اند؟ بلاخره باید واحددین و زندگی رو بگزرونن دیگه! این امار گیری تون خیلی جالب بود.
فک نمیکنم صحبت تاپیک در مورد برگزاری رفراندوم بود ، این بحثو دوستان بین حرفاشون گفتن و من هم سعی کردم مرتبط با تاپیک صحبت کنم.
من ثبت نام کنکورو مثال زدم مثل همون مثال نماینده های مجلس. چون تعداد کثیری از جوونایه همین کشور شرکت میکنن. فقط مثال بود
من هم تو صحبتام گفتم اگه قرار به آمار گیری باشه ما کار نداریم چند نفر مومن اند ، یا چند نفر نماز شب میخونن، کار داریم به این که چند نفر مسلمان اند(عدد)و چند نفر غیر مسلمان .
آمار دقیق داری بگو
در پناه حق
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۷)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
سلام علیکم دوست عزیز
ببین برادر من به این راحتی شما نمی تونی یه چیزی رو وارونه جلوه بدی
و علیکم السلام و رحمة الله
ببخشید ما چی را وارونه جلوه دادیم؟ لطفا شفاف صحبت کنید.
شم ادعاهای ثابت نشده خودتان را درست فرض می کنید بعد نظر قابل خودتان را متهم می کنید با وارونه جلوه دادن؟ شما اول ادعای خودت را ثابت کن.
نقل قول:ما کاری نداریم که یه تار موی اینها به صدتا اونها می ارزه یا فلان اند!؟!!؟؟!
ما تعداد رو کار داریم و در حال حاضر سطح معنویت به شدت در جامعه پایین اومده.
شما برو فیلم های زمان انقلاب رو ببین یه نفر از انقلابیون رو بدون چادر نمی بینی!!!
ولی حالا هم برو نگاه کن خیابون رو که نسبت خانم های چادری به غیر چادر ها 1 به 10 هست.
تازه ما داریم در مورد حجابش صحبت می کنیم
مطمنن خیلی افراد دیگه هستند که با جنبه های دیگه ی جمهوری اسلامی مشکل دارند که اونها هم باید به این جمیت اضافه بشند.
موفق باشید
این واقعیت ها درست اس. خوب که چی؟ چه نتیجه ای می خواهید بگیرید؟ این ادعاهای شما نیاز به آمار معتبر دارد. شما از کجا می دانید سطح معنویت آمده پایین؟ مگر شما از فکر تمام آدمهای ایرانی خبر دارید؟ شاید خیلی ها اصلا کم بیان توی خیابان و شما آنها را نبینید و معنویتشان بالا بفته باشد. هر گونه آماری و اکثریت و اقلیت نیاز به آمار معتبر دارد.

نقل قول:پ.ن: ما هم نگفتیم نظام رو ساقط کنیم!!! گفتیم حقیقت رو بپذیرید بیخورد نگید مردم پشتیبان نظام اند.
شما اول ثابت کنید ادعاهای شما حقیقت است بعد چشم ما میپذیریم. بعدش هم بالفرض که درست باشد و سطح معنویت آمده باشد پایین و ما پذیرفتیم خوب بعد چی؟ آیا نتیجه می دهد که اجبار حجاب در جامعه باید برداشته شود؟ اگر منظورتان است است این اصلا درست نیست. حکومت اسلامی تا جایی که می تواند حتی با اقلیت باید از احکام اسلام دفاع کند.

1
نقل قول:. حجاب اجباری نیست و نباید اجباری باشد.
چرا؟ این ادعا بر خلاف اسلام و قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

نقل قول: آقا شاید یکی باشه بگه من نمی خوام برم بهشت فضولیش به کی اومده؟
خوب نخواد. ولی قوانین کشور را باید رعایت کند. قوانین را با بهشت و جهنم قاطی نکنید.

نقل قول:2. در حال حاضر اگه رفراندم برگزار بشه من احتمال می دم کع پنجاه درصد همچنان نظام رو قبول داشته باشند.
اولا که این نظر شخصی شماست و ارزش کارشناسی ندارد. ثانیا خوب که چی؟
نقل قول:برادر من من داار م می گم که نظام نباید برای حجاب از حربه ی زور(پشت ارشاد/بسیج) استفاده کنه.
چه اشکالی دارد که هر دو باشد؟

نقل قول:به ما ربطی نداره که کی می خواد چیکار کنه.
به شما شاید ولی به اسلام و حکومت اسلامی و قانون ایران ربط دارد.

نقل قول:موسی به دین خود عیسی به دین خود
دین شخصی یک بحث است قانون بحثی دیگر
نقل قول: موسی به دین خود عیسی به دین خود

یکی از مشکلات شما عدم شناخت صحیح از اسلام است.

یک دین بیشتر نداریم

اگر فکر میکنید می شود با بی حجابی مسلمان بود اشتباه کرده اید.

اکثریت جامعه هم مسلمانند و باید تابع قانون اسلام باشند حداقل در ملاء عام

یکی از مسلمات اسلام معراج پیامبر است.

در این سفر پیامبر یک سری حقایق آشکار شد و از آن جمله عذاب گناه کاران

یکی از آنها این بود

(از قول پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))زنی را دیدم : که به موهایش آویخته شده و مغز سرش میجوشید .

آن زنی که به مو آویخته شده بود موی خود را از مردان نامحرم نمی پوشانده است .

http://mahdimouood.blog.ir/post/%D8%AD%D...9%84%D9%87

عدم معاد باوری و دنیاپرستی که حاصل تربیت غلط در جامعه امروز است باعث سبک فرض شدن چنین احادیثی است.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۱)hessam نوشته است: [ -> ]سلام علیکم خدمت شما برادر گرامی
راستش من خطاب بیشتر حرفام جناب 110 بود ، ودر اصل پاسخ سوالات ایشون رو دادم ، البته اگه بشه اسمش رو پاسخ گذاشت.
.
.
خوب، مورد اول که نظر شخصیتونه ، و بایدی در کار نیست. ولی شما رو راهنمایی می کنم پاسخ اون دوستانی که گفتن حجاب مفسده اجتماعی داره رو کامل بخونی مثل خانوم تلمیخا ، که همین صفحه قبل پستشون بود.
.
.
اما در مورد این:
فک نمیکنم صحبت تاپیک در مورد برگزاری رفراندوم بود ، این بحثو دوستان بین حرفاشون گفتن و من هم سعی کردم مرتبط با تاپیک صحبت کنم.
من ثبت نام کنکورو مثال زدم مثل همون مثال نماینده های مجلس. چون تعداد کثیری از جوونایه همین کشور شرکت میکنن. فقط مثال بود
من هم تو صحبتام گفتم اگه قرار به آمار گیری باشه ما کار نداریم چند نفر مومن اند ، یا چند نفر نماز شب میخونن، کار داریم به این که چند نفر مسلمان اند(عدد)و چند نفر غیر مسلمان .
آمار دقیق داری بگو
در پناه حق
بسم هو
سلام علیکم
برادر من باید در کار هست. دین اجبباری نیست و نباید در مورد ان این موضوع رعایت شود. خطاب به شما و دوستانی که می گویند حجاب مفسده ی اجتماعی دارد. می گم چطوره ما یه چند نفر سرباز جلو در مساجد بذاریم ساعتی که اذان گفتن هر کسی از جلو در مسجد رد شد بندازنش تو مسجد بگن نماز بخون هان؟ اینطوری بقیه هم به نماز خوندن تشویق می شن. چون بهتره نماز رو به جماعت خوند.!!!!
دوست عزیز اینی که شما می گی یه چیز کاملا بی پایه است در مورد امار گیری
مگر هر کسی کتاب دین و زندگی رو می خونه باید مومن باشه. بله اگه منظور شما مسلمون شناسنامه ای هست حرف شما درسته. ما کسی رو می گیم که ایمان داره و حتی اگه قانون نباشه حجابش رو رعایت کنه. نه کسی که به خاطر اینکه مجبوره نمره ی درس دینی رو پاس کنه یا اینکه قانون بهش گیر نده بیاد و دین و زندگی یا معارف بخونه یا اینکه حجابش رو رعایت کنه.
مثال: موضوع تاپیک نمی خوام منحرف بشه اما سر قضیه ی ماهواره ما دیدیم قانون چطوری احرا می شه!!!
برادر من اگگه شما منتظر هستی که من یه رفراندوم برگزار کنم نخیر دوست عزیز اشتباه می کنی. اگه منتظر نتایج رسمی هستی من نمی تونم بگم چشم و گوش من داره دروغ می گه
شما خ.ودتم قلبا به این واقف هستی که دیگه فضای ایران فضای اون سی سال پیش نیست. توده ی جوان جامعه خاضر به پذیرش سخن حق نیست.
من آمارم رو می دونی از کجا میارم؟ از اینکه سال به سال جمعیتی که برای 22 بهمن و فلسطین می ان کم و کمتر می شه( این 22 بهمن واقعا یه گندکاری استراتژیک در ایران بود.منظورم اینه کسی که این روز رو گذاشت و گفت تظاهرات کنید این روز اصلا استراتزیک فکر نکرده بود)
آمارم رو از اونجا می آرم که با گرم شدن هوا شاید یک سوم مردم روزه گرفته اند.
آمارم رو از اونحا می آرم که در برابر هر یه نفر که می ره مسجد ده نفر به فیس بوک می رن
آمارم رو از اونجا میارم که تو کل تهران شاید هزار تا خونه باشه که ماهواره رو پشت بومش نباشه(اینم خیلی زیاد گفتم.)
....
موفق باشید
ماست سیاه
شبِ روز
آتش سرد
مردم سالاری دینی
جمهوری اسلامی

گزاره ی اول تو تمام این مثال ها گزاره ی دوم رو نقض میکنه.
شما میگید اسلام خودش زوری نیست ولی احکامش زوریه ،پس یعنی یکی که اینجا بدنیا اومده (دست خودش که نبوده) مجبوره اینها رو قبول داشته باشه حق اعتراض هم نداره حتی اگه جزء اکثریت باشه. از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی کشور که بگید ما حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradox

این قانون اساسی ما یه کپی اسلامی از قانون اساسی فرانسه هست پس بیس سکولار داره قانون اساسی ولی ما اومدیم اسلامیش کردیم. اسم حکومت رو هم از نظام اسلامی گزاشتیم جمهوری اسلامی. این یجوری ابداع من در آوردی از مفهوم جمهوریه برای حکومت.

دوستان انتخابات رو مثال زدن جالبه. ما دیکتاتوری نداریم یعنی حکومت نمیاد بگه همینی که هست میخواید بخواید نمیخواید نخواید خودش مستقیم کسی رو نمیزاره بالا سر مردم بلکه به مردم حق انتخاب میده میگه از اینهایی که من براتون انتخاب میکنم یکی رو بردارید! به به واقعا منت گزاشتن سر ما با این جمهوری Heart

یه قاتل رو در نظر بگیرید مثلا Jigsaw ! نمیاد بگه من این زهر رو به زور میریزم تو حلق شما میاد میگه من 5 تا لیوان زهر متفاوت با اثرات متفاوت گزاشتم رو میز از اونجایی که خیلی مردم سالار هستم!!! میزارم خودت انتخاب کنی زهر رو اگر هم نکردی دیگه خودم برات انتخاب میکنم. طبیعتا من زهری رو انتخاب میکنم که دردش کمتر باشه در هر صورت میمیرم ولی مجبورم مرگ راحت رو انتخاب کنم. جیگ ساو هم اصول دموکراسی رو رعایت کرد هم منو کشت بسیار هم عالی
Big Grin

حالا شده وضعیت ما!
مردم میرن رای بدن که بدبختی بیشتر نکشن نمونمش همین آقای جلیلی و روحانی

حداقل اسم جمهوری و مردم سالاری رو از روی کشور بردارید فقط اسلامی باشه به خدا من یکی اعتراضی ندارم اصلا.

هنوز هم که هنوزه دارید رفراندوم سال 58 رو میکوبید تو سر جوونا! اون نسلی که رفتن رای دادن یا مردن یا خانه سالمندان هستن یا هرچی. خیلی احمقانست ببخشید البته ولی سال 1458 هم میخواید باز بگید مردم سال 1358 این حکومت رو انتخاب کردن پس مشروعه؟!

تاپیک خیلی جالبی بود من اطلاعاتم زیاد تر شد در مورد عقاید شما ممنون

(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۰)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]برای بستن دهن شاه و نه برای مشروعیت نظام.

عجب پس آقای خمینی سر یه کل کل سیاسی راه انداختن رفراندوم رو؟ من نمیدونستم ممنون از شما

یچیز دیگه هم که اینجا دستگیرم شد این بود که حتی اگه 90 درصد مردم مخالف احکام و قوانین اسلامی باشن هنوز باید احکام بخاطر اون 10 درصد بقیه اجرایی بشه یعنی خواسته ی فرد مسلمان چیرگی داره بر خواسته ی آدم معمولی.

برای کسی که حجاب رو قبول داره باید بیحجابی سرکوب بشه تا با خیال راحت تو خیابون ها بدون اینکه سرش رو بندازه پایین حرکت کنه ولی اونی که قبول نداره غلط کرده خواسته ی اون مهم نیست.

واقعا نمیدونستم حتی اگه اکثریت هم قبول نداشته باشن احکام رو هنوز باید اجرایی باشه و به نفع 10% باقی مانده! رگه هایی از تفکر فاشیزم هم دیده میشه پس اینجا Sad
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۶)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]\
من آمارم رو می دونی از کجا میارم؟ از اینکه سال به سال جمعیتی که برای 22 بهمن و فلسطین می ان کم و کمتر می شه( این 22 بهمن واقعا یه گندکاری استراتژیک در ایران بود.منظورم اینه کسی که این روز رو گذاشت و گفت تظاهرات کنید این روز اصلا استراتزیک فکر نکرده بود)
آمارم رو از اونجا می آرم که با گرم شدن هوا شاید یک سوم مردم روزه گرفته اند.
آمارم رو از اونحا می آرم که در برابر هر
یه نفر که می ره مسجد ده نفر به فیس بوک می رن
آمارم رو از اونجا میارم که تو کل تهران شاید هزار تا خونه باشه که ماهواره رو پشت بومش نباشه(اینم خیلی زیاد گفتم.)
....
موفق باشید
دوباره سلام خدمت شما
..
.

خواهشن احساسی وبی اساس حرف نزنین ، قصدم توهین نیست ، باور کن
.
.

این جاهایی که شما گفتین هیچ کدوم آمار دقیقو اصلا نمیدن ، اینا نسبی اند
معنای نسبی رو میدونید؟؟؟؟
یعنی برداشت هر کس ممکنه متغییر باشه
من خودم هرسال 22 بهمنو میرم راهپیمایی ، و هر سال به چشم می بینم مردم اگه بیشتر نباشن کمتر نیستن.
اما این فقط دیدگاه منه ، ممکنه دیدگاه شما این گونه نباشه و هیچ کدوممون هم نمیتونیم منطقی ثابت کنیم کدوم درست میگیم.
در ضمن ، جالب بود نمیدونستم کسانی که به فیس بوک میرن کافرند.!!!!!!
در ضمن اینم نمیدونستم هر کی ماهواره داره همه کانالاش بازه، مثال : چند تا از اقواممون برا این که شبکه های استانی بیشتری بگیرن قبل از اومدن دستگاه دیجیتال ،ماهواره گرفتن ، خودم هم دیدم تمام کانالاش استتانیه و حتی خودمم موقع تنظیم کانالاش اونجا بودم.
من دارم در مورد ارقام صحبت میکنم . وقتی میگیم یه قانونی اشکال داره باید دقیق و محکمه پسند صحبت کنیم. نه به صورت نسبی........ البته به نظرم این طوره ، تصمیم گیری با دوستان

.
.
.

.
.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۶)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]\
شما خ.ودتم قلبا به این واقف هستی که دیگه فضای ایران فضای اون سی سال پیش نیست. توده ی جوان جامعه خاضر به پذیرش سخن حق نیست.
این که جامعه داره به بد مسیری میره توش شکی نیست ، صحبت ما سر چیز دیگس
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۶)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]
مگر هر کسی کتاب دین و زندگی رو می خونه باید مومن باشه. بله اگه منظور شما مسلمون شناسنامه ای هست حرف شما درسته. ما کسی رو می گیم که ایمان داره و حتی اگه قانون نباشه حجابش رو رعایت کنه. نه کسی که به خاطر اینکه مجبوره نمره ی درس دینی رو پاس کنه یا اینکه قانون بهش گیر نده بیاد و دین و زندگی یا معارف بخونه یا اینکه حجابش رو رعایت کنه.

مثال: موضوع تاپیک نمی خوام منحرف بشه اما سر قضیه ی ماهواره ما دیدیم قانون چطوری احرا می شه!!!
دقثیقا منظور من همینه............ عدد و رقم... ، شماها خیلی راحت میاین میگین این قشر کثیر ترند ، خوب ما هم میگیم این قشر کثیر ترن !!!!! کی میخواد ثابت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی داریم درباره قانون غلط صحبت میکنیم باید تمام حرفامون مستند باشه ، حرفای شما همه نسبی اند(البته به نظر این حقیر) معنای نسی را هم که توضیح دادم.
در ضمن کسی مجبور به خوندن دین وزندگی نیست ، برای هر اقلیت مذهبی کتابی جداگانه جایگزین هست.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۶)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]
دین اجبباری نیست و نباید در مورد ان این موضوع رعایت شود. خطاب به شما و دوستانی که می گویند حجاب مفسده ی اجتماعی دارد. می گم چطوره ما یه چند نفر سرباز جلو در مساجد بذاریم ساعتی که اذان گفتن هر کسی از جلو در مسجد رد شد بندازنش تو مسجد بگن نماز بخون هان؟ اینطوری بقیه هم به نماز خوندن تشویق می شن. چون بهتره نماز رو به جماعت خوند.!!!!
خوب ،معنای مفسده اجتماعی هم باید بگم:
مفسده اجتماعی یعنی کارهایی که انجام دادنش باعث میشه افراد دیگه هم به گناه بیفتن که حجاب از محرز ترین مفاسد اجتماعیه...
این مثالایی که شما زدی هیچ کدوم جز مفاسد اجتماعی نیست ،

بازم ممنون از جواباتون .
.
.
.
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع