بسم الله.
سلام علیکم
.
.
.
ببخشید من وارد بحثتون شدم. میدونم اطلاعاتم از خیلی از شماها کمتره، فقط با خوندن این تاپیک، گفتم، منم در بحث شرکت کنم تا از اطلاعات دوستان بهره بگیرم. فقط خواهشن مطالب را کامل بخونید.
.
اولین نکته ای که میخوام بگم، دوستان خواهشن برای هم احترام قائل باشیم. اگرکسی اطلاعات کافی نداشت وتو بحث شرکت کرد ( مثل من ) تو ذوقش نزنین و این قدر همه رو دشمن خودتون فرض نکنین ، منتظر نباشین اگه پستی مخالف نظر شما بود، سریعا به آن پاسخ دهید ، کمی فکر کنید شاید طرف مقابلتان راست میگوید. متاسفانه این موارد خیلی در پست ها دیده شد.
و باز هم این جمله کلیشه ای :
اینقدر سعی نکنید هم دیگر را قانع کنین
.
.
.
.همه نقل قول ها را پشت هم مینویسم و بعد نظر خودمو میگم. دقت کنید ترتیب نقل ولا مهمه:
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۸)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]«لا اکراه فیالدین»
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۴)110 نوشته است: [ -> ]وقتی باید اجبار کنیم که اکثریت قاطع مردم بهش اعتقاد داشته باشند . اون وقت اقلیت باید به احترام اکثریت حجاب رو رعایت کنند. اما الان اکثریت کدوم وریه؟
با مصداق آوردن قضیه حل نمی شه!
اگه اقلیتند پس چه واهمه ای داریم. اگه اکثریتند پس حقشونه اینجوری بیان!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۴)110 نوشته است: [ -> ] جمهوری اسلامیه!
یعنی چی؟یعنی اینکه قوانین باید تا جایی که مردم می خوان اسلامی باشه! الان اکثریت با حجاب نیستند.
(۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
دوستان من نمی فهمم؟ آیا همه در این کشور مسلمان اند؟ همه مومن هستند؟
شما دوستانی که می گویید الان هم همه آمده اند و به پشتبان نظام هستند. رفراندوم یک درصد بیشتر رای خواهد آورد؟!؟!!؟
در صورت رفراندوم من احتمال می دم که 50 درصد مردم نظام فعلی کشور رو قبول کنند.
ما که هر جا می ریم این جمله رو می شنویم: خیلی مملکت بدی شده!!!
موفق باشید
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۰)110 نوشته است: [ -> ] این چجور اقلیتند که تو هر خیابون دو تا ون پر آدم گذاشتند؟
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۹)110 نوشته است: [ -> ]تنها دلیلی که می تونید بیارید از اینکه شما زیادید همون 22 بهمنه! که تلوزیون هم زوم می کنه رو بدحجاباش که بگه از همه قشر هستند (البته اکثر تظاهرات کنندگان با حجابند) . واین استدلال مضحک ترین استدلالیه که می تونید بکنید! اکثریت به تعداد نیست به نسبت و درصده . اینو یک بچه ی پنجم ابتدایی هم می فهمه اما شما چطور نمی فهمید خدا عالمه!
خوب شما می گید خانم های بدحجاب کمند. پس اینهمه گشت ارشاد تو شهر چیکار می کنه؟
اقلیت 1 میلیون 2 میلیون 3 میلیون نه 60 میلیون ! من شما رو به مطالعه ی کتاب ریاضی پنجم ابتدایی دعوت می کنم!
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۰۸)110 نوشته است: [ -> ]ولی تو ایران غیر مسلمونها و کسانی که به حجاب اعتقادی ندارند مجبور هستند که قوانین و رعایت کنند!
.
اول یه سوال : جناب 110 ، مورد خطابم شمایی:
شما که همه رو دعوت میکنی به خواندن کتاب ریاضی پنجم دبستان ، میشه بپرسم: شما با
استدلال زیادی گشت ارشاد تو شهرتون فهمیدین اکثریت بی حجابن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پس منم باید بگم چون تو شهرمون (مشهد ) گشت ارشاد نیست ، پس بی حجاب ها در اقلیت اند

جالب شد ، نه؟؟؟؟
به قول خودتان، با مصداق آوردن مشکل حل نمیشود
.
.
اما نظر خودمو اینجوری شروع میکنم: طبق نقل قول ها یه بحث کوتاهی راجع به ((لا اکراه فی الدین )) شد ، منم از همین جا شروع میکنم.
.
.
همانطور که دوستان توضیح دادن ، این عباریت یعنی هیچ اجباری در
دین ( انتخاب دین) نیست.
ولی ما در دینمان ، واجبات و محرمات داریم، پس در اجرای احکام دینی اجبار است، یعنی اگر برای مثال دین اسلام را قبول کردیم ملزم به انجام قوانین آنیم.
.
.
خوب ، در نقل قول آخر از جناب 110 یک اشکالی موجود است ،
کسانی که به حجاب اعتقاد ندارن یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیر مسلمون ها و اقلیت های مذهبی که حسابشان جداست، اما کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند تعریف نشده اند ( برای من )
من فکر می کنم منظور شما از اینها کسانی بوده که مسلمانند و این حکم دینی که
حجاب واجب است را رعایت نمیکنند.
تا اینجا رو قبول دارید؟؟
خوب ، پس با این توضیحات حرف جناب 110 را کمی تغییر میدهم. البته با اجازه
چون ما
جمهوری اسلامی داریم، پس هر گاه
اقلیت های مذهبی از مسلمانان بیشتر شدند، چشم ، قانون حجاب آزاد میشود.
در واقع اون گروه سوم حرفای آقای 110 را حذف کردم ، همان گروه بی حجابان . چون آنان همان مسلمانانی هستند که خود قوانین اسلام را قبول نمیکنند.
پس باید جمعیت افراد مسلمان و غیر مسلمان در کشور بررسی شود ،
نه با حجابان و بی حجابان.
.
.
.
در حال حاظر از افرادی که با نام مسلمان در کنکور ثبت نام میکنند ،تعداد نماینده های مسلمان و اقلیت های مذهبی در مجلس ، و آمارگیری ها نشان میدهد و... که کدام گروه بیشتر است.
اگر تعداد بی حجابان زیاد است ، دلیلی ندارد تا وقتی اکثریت مردم ما مسلمانند( حتی زبانی مسلمانند) این قانون اجباری بودن ، که قانون اسلام است و اسلام آن را برای مسلمین واجب کرده، لغو شود ( چون بسیاری از همین ها اسلام راقبول دارند پس باید تابع قوانینش باشند)، چون به قول خودتان جناب 110 ما
جمهوری اسلامی داریم ( اکثریت مردم مهم اند ) . متوجه شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله که حرفم را فهمیده باشید
.
.
.
.
پس خواهشن سر این بحث کنین کدام یک از این دو گروه بیشتراند .
.
.
.
باز هم شرمنده که وسط بحثتون پریدم.
.
.
.
یا علی