۲۰/شهریور/۹۲, ۲۰:۲۹
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۷)#1Zero نوشته است: [ -> ]از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی کشور که بگید ما حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradoxطبیعت قانون خودکامه است. قانون باید اجرا شود حتی اگر شما آن را نمی پسندی.
نقل قول:این قانون اساسی ما یه کپی اسلامی از قانون اساسی فرانسه هست
ببخشید قانون فرانسه کجاش ولایت فقیه داره؟نقل قول: پس بیس سکولار داره قانون اساسی ولی ما اومدیم اسلامیش کردیم. اسم حکومت رو هم از نظام اسلامی گزاشتیم جمهوری اسلامی. این یجوری ابداع من در آوردی از مفهوم جمهوریه برای حکومت.حکومت ایران بر اساس ولایت فقیه است. ابداع هست ولی من درآوردی نیست. امام خمینی ره از اسلام درش آورده.
نقل قول: میگه از اینهایی که من براتون انتخاب میکنم یکی رو بردارید! به به واقعا منت گزاشتن سر ما با این جمهوریحکومت و رئیس جمهور باید اسلامی باشد. غیر از این خدا به ما حقی نداده. شما مشکلت چیه؟ با نوع حکومت مشکل داری؟ خوب انقلاب کن عوضش کن!
نقل قول:من 5 تا لیوان زهر متفاوت با اثرات متفاوت گزاشتم رو میز از اونجایی که خیلی مردم سالار هستم!!! میزارم خودت انتخاب کنی زهر رودست شما درد نکند. اگر شما انتخاب اسلامی را زهر می دانی دیگر تکلیف شما روشن است. پس شما به پیامبر ص که همین حق انتخاب هم نداد و گفت رهبر شما الا و بلا علی علیه السلام است چی میگی؟
مشکل شما این است که اسلام و ولایت فقیه که همان حکومت اسلامی در دوران غیب معصوم است را زهر می دانی. در صورتی که این بهترین شراب است.
نقل قول:حداقل اسم جمهوری و مردم سالاری رو از روی کشور بردارید فقط اسلامی باشه به خدا من یکی اعتراضی ندارم اصلا.به هر حال قبلا این تصمیم گرفته شده و حق انتخاب محدود اسلامی هم هست. جمهوری آزاد نیست. جمهوری اسلامی است.
نقل قول:عجب پس آقای خمینی سر یه کل کل سیاسی راه انداختن رفراندوم رو؟ من نمیدونستم ممنون از شماشما اگر بیشتر می دانید بفرمائید دلیلش چی بوده؟ و بعد بگید چرا آن انتخابات فقط یک گزینه داشت؟ آن هم فقط جمهوری اسلامی؟
نقل قول:یچیز دیگه هم که اینجا دستگیرم شد این بود که حتی اگه 90 درصد مردم مخالف احکام و قوانین اسلامی باشن هنوز باید احکام بخاطر اون 10 درصد بقیه اجرایی بشه یعنی خواسته ی فرد مسلمان چیرگی داره بر خواسته ی آدم معمولی.این خواسته خداست. در حکومت اسلامی هیچ آدمی حق نداره هیچ خواسته ای داشته باشه. قرآن می فرماید: ان الحم الا لله. ولی فقیه هم اگر کوچکترین خواسته خودش را در حکومت دخالت دهد باید عزل شود. خواسته مردم در کار نیست. خواسته خدا است.
نقل قول:واقعا نمیدونستم حتی اگه اکثریت هم قبول نداشته باشن احکام رو هنوز باید اجرایی باشه و به نفع 10% باقی مانده! رگه هایی از تفکر فاشیزم هم دیده میشه پس اینجابه هر حال اسلام این است. شما اسمش را هرچی دوست داری بزار. حالا مشکل شما چیست؟
مشکل معاویه و طلحه و زبیر و عایشه هم همین چیزها بود که با امام علی علیه السلام جنگیدن.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]به نظرم به شخصیت و آزادگی امام نمی خورد مردمش رو وادار به کاری بکنهبه نظر شما چرا امام علی علیه السلام مردم را وادار می کرد و آنها را شلاق میزد؟
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]من دارم حرف حق رو می زنمسلام علیکم
قانون و حکومت یک کشور رو اکثریت مردم اون کشور تعیین می کنند نه افیلیتش.
پس چرا ائمه می گفتند که اگر به تعداد این بزها یار داشتم جکومت تشکیل می دادم؟
چرا پیامبر صلی الله با جنگ و به زور در مکه حکومت اسلامی تشکیل داد؟
نقل قول:در حال حاضر مردم مثل سی سال پشتیبان نظام نیستنداین ادعای شما درست نیست. درست است که بعضی از مردم اینگونه اند ولی شما باید آمار معتبر داشته باشید. اینها تصورات شماست.
نقل قول: کسیانی که امروزه می خواهند همچنان قوانین اسلامی در حامعه باشد 40 تا 50 درصد جامعه را تشکیل می دهند.اولا که این آمار ادعای شماست که معلوم نیست درست باشد. در ثانی حکومت اسلامی با اکثریت تشکیل نمی شود. با حداقل یار رهبر تشکیل می شود.
و قانون مملکت را اقلیت جامعه تعیین نمی کنند.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۳)فرمیسک نوشته است: [ -> ]شما از کجا متوجه شدین حجاب حق الله است؟ آیه ای که گفته حجاب حق الله است را بیاورید!در پست های قبلی بنده در همین موضوع اگر دیده باشید دو لینک از سایت پاسخگو هست. در یکی از آنها اثبات شده است توسط آقای جوادی آملی.
لطفا اینقدر به خدا و قرآن دروغ نبندید!
قبلا هم گفتم اینهمه دستور و توصیه در قرآن است. کدامش حق الله است؟!!!
شما مطمئنید که این دروغ است؟
نقل قول:برده داری اجباری نیست. در ضمن در اسلام توصیه های زیادی در آزاد کردن برده شده است.
برده داری هم در قرآن هست و یک مسئله اجتماعی هست ولی اجرا نمیشه. آیا حق خدا زیر پا گذاشته شده؟
نقل قول:پس الان سوریه و لبنان هم مسلمان نیستند دیگه!!
در سوریه و لبنان انواع آدمها و انواع دینها هست و بسیاری از آنها هم مسلمان و با حجابند.
نقل قول:پس بهانه اینهمه کمک به اونها از سوی ایران چیه؟!اهداف انسان دوستانه و دینی و استرانژیک و امنیتی.
در ضمن کمک فقط مال مسلمانها نیست. به غیرمسلمانها هم می توان کمک کرد.
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]دکتر شریعتی آدم بدی نبوده ولی متخصص اسلام نبوده و نمیشه نظراتش را به عنوان یک مجتهد در نظر گرفت. بابت نقشهایی هم که داشته ازش تشکر می کنیم و خدا هم پاداشش را میده ولی ایشان متخصص اسلام نیست. یعنی هرچی گفته مانند حرف یک مرجع اعلم نیست.
دکتر شریعتی نقش مستقیمی در به ثمر رسیدن همین انقلابی داشت که الان دارین براش به سر و سینه میزنین!
![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: JC_wonky.gif]](http://www.asalchat.com/smilies/JC_wonky.gif)