غربت تشیع
نقل قول: طبیعت قانون خودکامه است. قانون باید اجرا شود حتی اگر شما آن را نمی پسندی.
از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی
کشور که بگید ما
حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradox
شما کلمه ی قانون میبینی تو جمله که اینجوری جواب دادید؟! با کلمات بازی نکنید.
نقل قول:
ببخشید قانون فرانسه کجاش ولایت فقیه داره؟
به به ما چرا اریم بحث میکنیم؟! 10 صفحه حرف از قانون میزنید بعد واقعا نمیدونید قانون اساسی ما از روی قانون اساسی فرانسه نوشته شده فقط ورژن اسلامیش؟!
قانون اساسی فرانسه ولایت فقیه نداره چون کشور سکولاره ولی ما همون قانون رو آوردیم اسلامیش کردیم و یچیزهاییش رو حذف و یچیزهاییش رو اضافه کردیم.
نقل قول: حکومت ایران بر اساس ولایت فقیه است. ابداع هست ولی من درآوردی نیست. امام خمینی ره از اسلام درش آورده.
این رو نگفتم که من. لفظ جمهوری و مردم سالاری در کنار اسلامی ابداع من در آوردی هست.
شما خودت میگی امام برای کل کل سیاسی رفراندوم برگذار کرد. به قول دوستمون شما با خودت چند چندی؟!
به این سوال من جواب بدید لطفا
شما میتونید بگید شیطان پرستی اسلامی؟!
کاملا در تظاد هستن جمهوریت و مردم سالاری با قوانین اسلامی پس اینا رو حذف کنید از اسم کشور.
نقل قول:حکومت و رئیس جمهور باید اسلامی باشد. غیر از این خدا به ما حقی نداده. شما مشکلت چیه؟ با نوع حکومت مشکل داری؟ خوب انقلاب کن عوضش کن!
نخندون منو. یعنی همه اینایی که رئیس جمهور بودن اسلام ناب محمدی داشتن؟!
بحث اسلام نیست هرکی رو که بخوان صلاحیتش تایید میشه هرکی رو نخوان نمیشه
نقل قول:دست شما درد نکند. اگر شما انتخاب اسلامی را زهر می دانی دیگر تکلیف شما روشن است. پس شما به پیامبر ص که همین حق انتخاب هم نداد و گفت رهبر شما الا و بلا علی علیه السلام است چی میگی؟
مشکل شما این است که اسلام و ولایت فقیه که همان حکومت اسلامی در دوران غیب معصوم است را زهر می دانی. در صورتی که این بهترین شراب است.
معمولا مثال رو میزنن که طرف مقابل راحتتر متوجه منظور بشه ولی این نیست که عینا منظور من همون زهر بوده.
زهر یعنی کاندیداهایی که یکی از یکی بدتر آدم مجبوره برای اینکه بدبختی بیشتری نکشه اون زهر کم درد تر رو انتخاب کنه.
نقل قول:به هر حال قبلا این تصمیم گرفته شده و حق انتخاب محدود اسلامی هم هست. جمهوری آزاد نیست. جمهوری اسلامی است.
این همون ابداع من در آوردی هست دیگه! جمهوری یک لفظ بین المللی هست معنی اون هم کاملا مشخصه شما نمیتونید بگید ما منظورمون از جمهوری یچیز دیگست ولی اسمش همونه! خب یه کلمه دیگه انتخاب کنید به جا جمهوری.
قضیه همون شیطان پرستی اسلامی هست. شما شیطان پرستی رو که نمیتونید اسلامی کنید با هم نمیخونن ،جمهوری رو هم نمیتونید اسلامی کنید چون با هم نمیخونن.
نقل قول:این خواسته خداست. در حکومت اسلامی هیچ آدمی حق نداره هیچ خواسته ای داشته باشه. قرآن می فرماید: ان الحم الا لله. ولی فقیه هم اگر کوچکترین خواسته خودش را در حکومت دخالت دهد باید عزل شود. خواسته مردم در کار نیست. خواسته خدا است.
نقل قول:به هر حال اسلام این است. شما اسمش را هرچی دوست داری بزار. حالا مشکل شما چیست؟
مشکل معاویه و طلحه و زبیر و عایشه هم همین چیزها بود که با امام علی علیه السلام جنگیدن.
به سوال من جواب بدید. شما رهبری هیتلر و نازی ها رو قبول دارید؟ به هرحال نازی ها هم تفکر فاشیزم داشتند.
این طرز فکر شما بوی همین تفکرات رو میده یعنی بستر کاملا برای دیکتاتوری محیا میشه.
آدم حق نداره خواسته ای داشته باشه!!! واقعا چه چیزها که آدم نمیشنوه اینجا
نقل قول:سلام
اوه اوه My God!
این دیگه چیه؟!
باور کنید تا حالا نشنیده بودم!
سلام
خب من که هم اسمش رو گفتم هم لاتینش رو تحقیق کنید بیشتر
نقل قول:من فقط گفتم تصور کنید
شما چرا تصور اسف بار کردید؟؟؟
خب یجور گفتید همون اسف بار تداعی شد برای من
نقل قول:خوبه خودتون قبول دارید...اگر که حجاب اجباریه اینطوریه...پس بعد از آزادی حجاب از اون وضع کشورهای دیگه هم که گفتید بدتر خواهد بود
نه دیگه چیزی که آزاد بشه برای مردم عادی میشه دیگه انقدر حرص نمیزنن سرش.
اگه هم به وضع الان راضی هستید که دیگه چرا انقدر حرص میخورید پس؟! بذارید دخترا با همین آرایش و ساپورت هاشون و مانتوی تنگ بیان بیرون! صورت مسئله رو پاک کنید جای حل کردنش.
نقل قول:بله قبول دارم...دقیقا به همین دلیله که تو کشورهای اروپایی با این سرعت دارن مسلمون و مخصوصا شیعه میشن
همون قضیه منع شدن
عـــــــــــــــــــجـــــــــــــب
اینجا دوستان میگن اکثریت مردم مخالف وضع کنونی هستند شما میاید میگید آمار ،منبع! طرف تا تعداد رو با اعشار بهتون نده راضی نمیشید (اگر هم آمار دقیق بده راضی نمیشید! )
بعد میاید همچین حرفی رو بدون آمار میزنید! کجا مسلموم میشن اونم شیعه! چندین ساله جمعیت شیعه راکده همون 4% مونده. اتفاقا مردم جهان دارن با سرعت دین گریز میشن با این چیزهایی که دارن میبینن.
در حال حاظر گرایش به بودیسم بیشتر از هر آئین دیگه ای هست. تو ایران هم گرایش به زرتشت زیاد شده این چند وقت.
نقل قول:معلومه یه سری ها حجابشون رو حفظ میکنن
چیز عجیبی نیست
بحث ما هم همونها هستن
کسانی که معذب خواهند شد
خب این همون تفکر فاشیزم هست دیگه! یسری رو برتر از بقیه میبینید!
نگران هستید اون تعداد معذب بشن ولی براتون مهم نیست بقیه معذب باشن!!! به درک اصلا نه؟!
نقل قول:درسته برای فیسبوک شاید بشه با فرهنگ سازی کار رو پیش برد
ولی بی حجابی نه
بی حجابی خیلی قضیش فرق میکنه
نمیدونم تو کشورهای دیگه رفتید که انقدر با اطمینان میگید فلان مدل زیاد نمیپوشن!!!!
وقتی میگیم بی حجاب یعنی بـــــــــــــــــــــــــــــــــی حجاب
ببینید خود شما الان دارید همون بی حجاب ها رو هم محدود میکنید
وقتی پذیرفتیم خانم شما میتونید بی حجاب بیاید تو خیابون یعنی هرچی دلت خواست بپوش بیا بیرون
شما چرا تغییرش میدید
اونی که میبینید تو کشورهای دیگه تو خیابون آرایش زیاد نمیکنه با یه بلیز شلوار میاد بیرون
چون میخواد بره دانشگاه یا سر کار
نه اینکه همیشه اینطوری باشه
تو کشورهای دیگه هر مکانی لباس خودش رو داره. هیچ زنی نمیاد وسط خیابون با بیکینی راه بره :|
چون اون ست برای کنار ساحله ،چه حرفیه شما میزنید.
همون سراشیبی لیز هست ،شما فکر مکنید اگه حجاب آزاد بشه دخترا لخت میان تو اتوبوس ها استریپ میرقصن!
حجاب آزاد بشه نه اینکه ممنوع بشه که. یعنی آزادی باشه هرکی میخواد حجاب داشته باشه هرکی میخواد نداشته باشه اصلا هم دلیل بر این نیست که مردم لخت بیان بیرون.
من فکر کنم شما از این میترسید که اگه حجاب آزاد بشه دخترایی که چادری مقید هستن با دیدن دخترهایی که بی حجاب میشن ته دلشون بلرزه و یواش یواش اونا هم اینطوری بشن. درسته این فکر من؟! خواهشا جواب بدید